16781
-
Evoluti0N #13256 Nem tom. Én most a Steames verziót legnehezebb szinten tolom és így tud azért néha kemény lenni. Habár lehet, h a végén nagyon OP leszek, de itt az elején még meg tudnak fingatni az ellenségek. Főleg a 3-4 szinttel és annál nagyobbak. Az elején értsd: Velen déli része. -
Előre. Annyi, hogy bármilyen nehézségi szinten tolhatod, nem lesz benne kihívás. Nekem nem volt rá időm, de ajánlom a School of Roach MOD-ot. Állítólag kurvajó.
Sokkal nehezebb a játék és a környezetnek megfelelő lesz Geralt és pénzmenyiség. Nem fogsz fürdeni a pénzben és erőforrásokban. Elvileg.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 21:23:54 -
dregnarr1 #13254 Nem konkrétan külön részre gondoltam, hanem Witcher 3-on belül új, tartalmi frissítésekre.
Első két részt végigvittem kompletten, csak nem szeretek úgy belekezdeni valamibe, ha nem tapasztalhatom meg a teljes tartalmát egyszerre... mert annak nem látom értelmét, hogy most játszok vele, aztán 1 év múlva előveszem újra (amikor már úgysem emlékszek semmire belőle), hogy játszak még vele 10-20 órát az integrált kieg miatt. Jobb egyben:) Szóval a kérdésem a Witcher 3-ra irányult. -
Nem, nem lesz több Witcher. Kezdj neki, bátran. Viszont ajánlott minimum a 2. rész végigjátszása.
Ha nem teszed, akkor legalább ezeket nézd meg.
http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-story-primer-catch-up-on-the-essentials/
https://www.youtube.com/watch?v=YiqMr0OvQog
https://www.youtube.com/watch?v=JSftIRQzYCM
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 20:55:46 -
dregnarr1 #13252 Üdvözlet!
Lehet tudni, hogy terveznek-e még tartalmi kiegészítőt a játékhoz, avagy a BaW volt-e az utolsó? Szeretném akkor megvenni és elkezdeni, ha már minden elérhető hozzá.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.09.08. 20:40:50 -
A válasz akkor NEM, egy csajnak vallasz csak szerelmet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Last Wish küldetés után, amikor le kell győzni a Dzsint, akkor van lehetőség Yen-nek megmondani hogy szeretjuk, vagy azt, hogy már nem. Ez a fordulópont? Csak mert Triss-szel már összejöttem, és nem akarok hoppon maradni a végén :) -
Akkor játszd végig és Iorveth oldalán. Nagyon jó játék és sokról mardanál le, ha nem tolod azt is végig. -
Színesebb játék, ha Letho és Síle is életben maradnak. -
DantesHUN #13247 Ahogy szeretnél. Komoly kihatása nincs .
Az első voltaképp tök mindegy.
A második: az emberek vagy a scoaitel a szimpatikusabb? Dönts ez alapján.
A harmadik: A varázslónőnek vagy scoaitel lázadó vezérnek segítenél inkább?
négy: Ha bosszúálló vagy, válaszd ,hogy megölted.
Öt. szintén ugyanez.
Lesznek küldetések amiket másképp kell megoldani a válaszok miatt, de rajtad áll. Pl: ha Letho életben van, lesz vele egy küldetés. -
horthy #13246 A Witcher 2-öt nem játszottam ! A császári audiencián a császár egyik tábornoka kérdéseket tesz fel ! Hogyan válaszoljak ?
Aryannak sorsa
1. Aryant ostrom alatt öltem meg .
2. Megkiméltem az életem .
Flotsamban
1. Flotsamból Vernon Roche társaságában jöttem el .
2. Iorvet-hez csatlakoztam .
Loc Muinne-i találkozó
1. Meg kellet mentsem Triss-t
2. Segitettem Iorveth-nek saskiát fogva tartó varázst levenni .
Sile De Tansarville
1. Sile elmenkült .
2. Azt kapta amit megérdemelt .
Nemzeti érdekek szövetséges witcher
1. Ez a szövetség halott . Tudod megöltem Lethot .
2. Az a szövetség még él ? Mi törthént Lethoval ?
Mik legyenek a legpraktikusabb válaszok ? -
-
Coradiel #13244 A hárpia tenyésztős laborra gondolsz? Mert ott nem volt semmi portál, a jelzőtől nézve szemben, kicsit balra kell bemenni az épületbe és felfelé kell menni benne, hogy megkapd a jutalmad. -
chris0000 #13243 hi.
sikerült,szerencsére csak egy újraindítás kellett...thx.üdv. -
tom2004 #13242 Hearts of Stone részben Királyi légierő feladatban át kell kutatni egy laboratoriumot, föld alatt portálokon kell eljutni a laborba, nincs nyitva ez bug? vagy hogyan kell kinyitni. Rémlik sokkal korábban jártam már ebben a földalatti laborban akkor nyitva volt a portál, lehet akkor megtaláltam amit kell, azért nem tudom most megcsinálni? -
bunny #13241 Tuti nagyobb buli lenne mint bármelyik csajjal. Na jó, Ciri azért elég "tökös" a bulizáshoz :) -
Prof William #13240 Igazi agglegénybarlangot csinálnának a helyből. :) Már csak Lambert és Eskel kellene hogy teljes legyen az öröm.
Dandellion majd a csajozási dumái között a "Hé bébi Rívivia Geralt a haverom" mellé felveheti a "Hé bébi van egy saját szöllészetem" -et is! -
bunny #13239 Ha egyik csajjal se kötelezted el magad és Ciri-t kinyírtad, akkor sok egyéb lehetőség nincs. Esetleg Zoltan jöhetne még Dandelionnal, és jó kis kandúrtanya lenne a kecóból ;) -
Nekem voltak textúra hibák, javítani kellett a GoG-os módszerrel. -
chris0000 #13237 hi.
vkinek volt olyan problémája,h a tájat rosszúl jelenítette meg?tele van ilyen vonalakkal...
régen nem volt vele gondom,csak most újra felraktam.vmi patch szétkúrta?thx.üdv. -
Anonymus11234 #13236 Hát, nemtudom elképzelni azt az embert, aki akkora segg legyen, hogy csak őt tudja dobni a játék... :D -
bunny #13235 Szerintem Dandelion akkor jön, ha senki mást nem tud a gép dobni, a biztonsági tartalék. -
Igen, ők jöhetnek, és hogy ki jön az valóban az alapjátéktól függ:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Triss/Yen: ha vele és csak vele romantikáztál, tehát az alapjáték végevideóban összeköltöztetek (csak ugye amikor az a videó készült még nem volt B&W házikó);
Ciri: ha nem volt romantikus szál, vagy gondolom akkor is ha "megvicceltek" a csajok, mert mindkettővel kavarni akartál ÉS Ciri él a végén is;
Dandelion: ha nem volt nő, és Ciri sem került elő az alapjáték végén. Ha Ciri nem witcher, hanem császárnő lett, akkor nem tudom mi van, de szerintem akkor is eljön.
A spoileres rész @Prof William-nek is válasz. -
Ezt a videót pörgettem végig gyorsba. Ebből gondoltam, hogy Dandellion is jöhet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=V2UUuYr5W08 -
Prof William #13232 Dandellion is jöhet? Ez melyik esetben fordulhat elő? -
Na, akkor tolhatom rapid módban még egyszer végig, hogy Cirivel és/vagy Yennel is lássam a végét a B&W-nak? Vagy marad a YT videó..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.31. 11:50:28 -
Értem. Tehát semmiképp sem fogok vénségemre egyedül tengődni a birtokon. A többit spoilerbe...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy Dandelion, Triss, Ciri vagy Yenn lesz végül velem. Mivel Cirit bebuktam, így őt már ki is zárhatjuk. Lehet valamivel befolyásolni, hogy ki jöjjön? Pl. az alapjátékban végig Yenn-nel romantikáztam. Direkt kerültem, hogy Triss-nek is csapjam a szelet. -
A B&W főszálát nem befolyásolja az alapjáték vége, csak a megszerezhető birtokos mellékküldetést, csak mivel sokan szeretik ott lezárni a játékot, azért az az "utolsó jelenet", és azt befolyásolja. De mindegy, mert a Dandelionos küldetés után indul csak a B&W, az meg már túl van a másik főszálas részen, úgyhogy mindenképpen jön valaki a birtokra.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.31. 10:57:53 -
Helló! Ez most komoly? Ez az első Witcher játék, amit játszottam. Direkt nem olvastam utána, hanem legjobb belátásom szerint döntöttem, és a legrosszabb befejezést kaptam. Nem mondom, hogy nem taglózott le... Aztán lenyomtam HoS-t, ott már nem bíztam semmit sem véletlenre és a "jó" befejezést kaptam. A B&W-t még idő hiányában nem kezdtem el, de ezek szerint nem kaphatom a legjobb befejezést benne, mert az alapjáték vége befolyásol?!?
-
FartingSquirrel #13227 Nem, addig nem is tudsz belekezdeni. Valamelyik kuldetes befejezese utan valik elerhetove. -
Evoluti0N #13226 Tényleg. A legeslegutolsó jelenete a Blood and Wine-nak akkor gondolom nem is érhető el, ameddig az ember végig nem játssza az alapjátékot? -
FartingSquirrel #13225 Valójában a Blood and Wine-nak a vége az alapjáték befejezésén alapszik, szóval nem egészen mindegy. (Mondjuk nem is tudja elkezdeni egy bizonyos idő előtt (szerintem a vége előtt).) -
Evoluti0N #13224 Ahogy éppen gondolod. Nincsenek hatással a kiegészítők semmiben a főszálra. Szóval akármilyen sorrendben csinálhatod. -
FartingSquirrel #13223 Először az alapjáték végig, utána Heart of Stone, majd Blood and Wine. -
jocika #13222 A kiegeket hogyan érdemes időzíteni? Végig először teljesen az alapjáték és utána vissza, vagy közben, ha megvannak a kiegekhez szükséges szintek, akkor ? -
NiGhTM4R3 #13221 Az "új" Vivaldi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Evoluti0N #13219 1.30-as patch holnap. -
Nekem most jön a 2. kieg, tegnap befejeztem az alapot. Majdnem tényleg minden questetet és witcher kincsavadászatot letoltam, néhány településre nem mentem el, mert az n+1 monster hunt annyira nem érdekes. Az Orteton melletti quest viszont nekem új volt, nagyon hangulatos sidequest volt.
A kedvencem viszont az Aggódó Polgár. Az a nyomozásás részben olyan, mintha valam középkori CSI-t néztem volna. :) -
Most fejezem be ma a Hearth of Stone-t. 135 órám van az alapjáték + Hearts of Stoneba, szóval nem kevés.
Ez a kiegészítő nagyon odarakta a szintet, komolyan mondom szinte még jobb mint az alapjáték.
Alig várom hogy menjek a 2. kiegészítőbe.