16781
banner
  • Evoluti0N
    Nem tom. Én most a Steames verziót legnehezebb szinten tolom és így tud azért néha kemény lenni. Habár lehet, h a végén nagyon OP leszek, de itt az elején még meg tudnak fingatni az ellenségek. Főleg a 3-4 szinttel és annál nagyobbak. Az elején értsd: Velen déli része.
  • molnibalage83
    Előre. Annyi, hogy bármilyen nehézségi szinten tolhatod, nem lesz benne kihívás. Nekem nem volt rá időm, de ajánlom a School of Roach MOD-ot. Állítólag kurvajó.

Sokkal nehezebb a játék és a környezetnek megfelelő lesz Geralt és pénzmenyiség. Nem fogsz fürdeni a pénzben és erőforrásokban. Elvileg.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 21:23:54
  • dregnarr1 #13254
    Nem konkrétan külön részre gondoltam, hanem Witcher 3-on belül új, tartalmi frissítésekre.
    Első két részt végigvittem kompletten, csak nem szeretek úgy belekezdeni valamibe, ha nem tapasztalhatom meg a teljes tartalmát egyszerre... mert annak nem látom értelmét, hogy most játszok vele, aztán 1 év múlva előveszem újra (amikor már úgysem emlékszek semmire belőle), hogy játszak még vele 10-20 órát az integrált kieg miatt. Jobb egyben:) Szóval a kérdésem a Witcher 3-ra irányult.
  • molnibalage83
    Nem, nem lesz több Witcher. Kezdj neki, bátran. Viszont ajánlott minimum a 2. rész végigjátszása.

Ha nem teszed, akkor legalább ezeket nézd meg.

http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-story-primer-catch-up-on-the-essentials/
    https://www.youtube.com/watch?v=YiqMr0OvQog
    https://www.youtube.com/watch?v=JSftIRQzYCM
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 20:55:46
  • dregnarr1 #13252
    Üdvözlet!
    Lehet tudni, hogy terveznek-e még tartalmi kiegészítőt a játékhoz, avagy a BaW volt-e az utolsó? Szeretném akkor megvenni és elkezdeni, ha már minden elérhető hozzá.
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.09.08. 20:40:50
  • molnibalage83
    A válasz akkor NEM, egy csajnak vallasz csak szerelmet.
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Last Wish küldetés után, amikor le kell győzni a Dzsint, akkor van lehetőség Yen-nek megmondani hogy szeretjuk, vagy azt, hogy már nem. Ez a fordulópont? Csak mert Triss-szel már összejöttem, és nem akarok hoppon maradni a végén :)
  • molnibalage83
    Akkor játszd végig és Iorveth oldalán. Nagyon jó játék és sokról mardanál le, ha nem tolod azt is végig.
  • molnibalage83
    Színesebb játék, ha Letho és Síle is életben maradnak.
  • DantesHUN
    Ahogy szeretnél. Komoly kihatása nincs .

Az első voltaképp tök mindegy.

A második: az emberek vagy a scoaitel a szimpatikusabb? Dönts ez alapján.

A harmadik: A varázslónőnek vagy scoaitel lázadó vezérnek segítenél inkább?

négy: Ha bosszúálló vagy, válaszd ,hogy megölted.

Öt. szintén ugyanez.

Lesznek küldetések amiket másképp kell megoldani a válaszok miatt, de rajtad áll. Pl: ha Letho életben van, lesz vele egy küldetés.
  • horthy
    A Witcher 2-öt nem játszottam ! A császári audiencián a császár egyik tábornoka kérdéseket tesz fel ! Hogyan válaszoljak ?

Aryannak sorsa

1. Aryant ostrom alatt öltem meg .
    2. Megkiméltem az életem .

Flotsamban

1. Flotsamból Vernon Roche társaságában jöttem el .
    2. Iorvet-hez csatlakoztam .

Loc Muinne-i találkozó

1. Meg kellet mentsem Triss-t
    2. Segitettem Iorveth-nek saskiát fogva tartó varázst levenni .

Sile De Tansarville

1. Sile elmenkült .
    2. Azt kapta amit megérdemelt .

Nemzeti érdekek szövetséges witcher

1. Ez a szövetség halott . Tudod megöltem Lethot .
    2. Az a szövetség még él ? Mi törthént Lethoval ?

Mik legyenek a legpraktikusabb válaszok ?
  • molnibalage83
  • Coradiel
    A hárpia tenyésztős laborra gondolsz? Mert ott nem volt semmi portál, a jelzőtől nézve szemben, kicsit balra kell bemenni az épületbe és felfelé kell menni benne, hogy megkapd a jutalmad.
  • chris0000
    hi.
    sikerült,szerencsére csak egy újraindítás kellett...thx.üdv.
  • tom2004
    Hearts of Stone részben Királyi légierő feladatban át kell kutatni egy laboratoriumot, föld alatt portálokon kell eljutni a laborba, nincs nyitva ez bug? vagy hogyan kell kinyitni. Rémlik sokkal korábban jártam már ebben a földalatti laborban akkor nyitva volt a portál, lehet akkor megtaláltam amit kell, azért nem tudom most megcsinálni?
  • bunny
    Tuti nagyobb buli lenne mint bármelyik csajjal. Na jó, Ciri azért elég "tökös" a bulizáshoz :)
  • Prof William
    Igazi agglegénybarlangot csinálnának a helyből. :) Már csak Lambert és Eskel kellene hogy teljes legyen az öröm.

Dandellion majd a csajozási dumái között a "Hé bébi Rívivia Geralt a haverom" mellé felveheti a "Hé bébi van egy saját szöllészetem" -et is!
  • bunny
    Ha egyik csajjal se kötelezted el magad és Ciri-t kinyírtad, akkor sok egyéb lehetőség nincs. Esetleg Zoltan jöhetne még Dandelionnal, és jó kis kandúrtanya lenne a kecóból ;)
  • molnibalage83
    Nekem voltak textúra hibák, javítani kellett a GoG-os módszerrel.
  • chris0000
    hi.
    vkinek volt olyan problémája,h a tájat rosszúl jelenítette meg?tele van ilyen vonalakkal...
    régen nem volt vele gondom,csak most újra felraktam.vmi patch szétkúrta?thx.üdv.
  • Anonymus11234
    Hát, nemtudom elképzelni azt az embert, aki akkora segg legyen, hogy csak őt tudja dobni a játék... :D
  • bunny
    Szerintem Dandelion akkor jön, ha senki mást nem tud a gép dobni, a biztonsági tartalék.
  • genndy
    Igen, ők jöhetnek, és hogy ki jön az valóban az alapjátéktól függ:
    Triss/Yen: ha vele és csak vele romantikáztál, tehát az alapjáték végevideóban összeköltöztetek (csak ugye amikor az a videó készült még nem volt B&W házikó);
    Ciri: ha nem volt romantikus szál, vagy gondolom akkor is ha "megvicceltek" a csajok, mert mindkettővel kavarni akartál ÉS Ciri él a végén is;
    Dandelion: ha nem volt nő, és Ciri sem került elő az alapjáték végén. Ha Ciri nem witcher, hanem császárnő lett, akkor nem tudom mi van, de szerintem akkor is eljön.

A spoileres rész @Prof William-nek is válasz.
  • jofer
    Ezt a videót pörgettem végig gyorsba. Ebből gondoltam, hogy Dandellion is jöhet.

https://www.youtube.com/watch?v=V2UUuYr5W08
  • Prof William
    Dandellion is jöhet? Ez melyik esetben fordulhat elő?
  • molnibalage83
    Na, akkor tolhatom rapid módban még egyszer végig, hogy Cirivel és/vagy Yennel is lássam a végét a B&W-nak? Vagy marad a YT videó..
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.31. 11:50:28
  • jofer
    Értem. Tehát semmiképp sem fogok vénségemre egyedül tengődni a birtokon. A többit spoilerbe...

Akkor tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy Dandelion, Triss, Ciri vagy Yenn lesz végül velem. Mivel Cirit bebuktam, így őt már ki is zárhatjuk. Lehet valamivel befolyásolni, hogy ki jöjjön? Pl. az alapjátékban végig Yenn-nel romantikáztam. Direkt kerültem, hogy Triss-nek is csapjam a szelet.
  • genndy
    A B&W főszálát nem befolyásolja az alapjáték vége, csak a megszerezhető birtokos mellékküldetést, csak mivel sokan szeretik ott lezárni a játékot, azért az az "utolsó jelenet", és azt befolyásolja. De mindegy, mert a Dandelionos küldetés után indul csak a B&W, az meg már túl van a másik főszálas részen, úgyhogy mindenképpen jön valaki a birtokra.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.31. 10:57:53
  • jofer
    Helló! Ez most komoly? Ez az első Witcher játék, amit játszottam. Direkt nem olvastam utána, hanem legjobb belátásom szerint döntöttem, és a legrosszabb befejezést kaptam. Nem mondom, hogy nem taglózott le... Aztán lenyomtam HoS-t, ott már nem bíztam semmit sem véletlenre és a "jó" befejezést kaptam. A B&W-t még idő hiányában nem kezdtem el, de ezek szerint nem kaphatom a legjobb befejezést benne, mert az alapjáték vége befolyásol?!?

• FartingSquirrel
    Nem, addig nem is tudsz belekezdeni. Valamelyik kuldetes befejezese utan valik elerhetove.
  • Evoluti0N
    Tényleg. A legeslegutolsó jelenete a Blood and Wine-nak akkor gondolom nem is érhető el, ameddig az ember végig nem játssza az alapjátékot?
  • FartingSquirrel
    Valójában a Blood and Wine-nak a vége az alapjáték befejezésén alapszik, szóval nem egészen mindegy. (Mondjuk nem is tudja elkezdeni egy bizonyos idő előtt (szerintem a vége előtt).)
  • Evoluti0N
    Ahogy éppen gondolod. Nincsenek hatással a kiegészítők semmiben a főszálra. Szóval akármilyen sorrendben csinálhatod.
  • FartingSquirrel
    Először az alapjáték végig, utána Heart of Stone, majd Blood and Wine.
  • jocika
    A kiegeket hogyan érdemes időzíteni? Végig először teljesen az alapjáték és utána vissza, vagy közben, ha megvannak a kiegekhez szükséges szintek, akkor ?
  • NiGhTM4R3
    Az "új" Vivaldi

• wedge31
  • Evoluti0N
    1.30-as patch holnap.
  • molnibalage83
    Nekem most jön a 2. kieg, tegnap befejeztem az alapot. Majdnem tényleg minden questetet és witcher kincsavadászatot letoltam, néhány településre nem mentem el, mert az n+1 monster hunt annyira nem érdekes. Az Orteton melletti quest viszont nekem új volt, nagyon hangulatos sidequest volt.

A kedvencem viszont az Aggódó Polgár. Az a nyomozásás részben olyan, mintha valam középkori CSI-t néztem volna. :)
  • Sheltem
    Most fejezem be ma a Hearth of Stone-t. 135 órám van az alapjáték + Hearts of Stoneba, szóval nem kevés.
    Ez a kiegészítő nagyon odarakta a szintet, komolyan mondom szinte még jobb mint az alapjáték.
    Alig várom hogy menjek a 2. kiegészítőbe.