The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én is sok modot használtam, és sokáig szórakoztam vele, mire fogtam magam és átolvastam mindent, aztán jött a koppanás hogy mi miden kimaradt.
Aktívan mod-okat használók segítségét kérném.
Bár nem vagyok kezdő a "szakmában", (Fallout NW-t 40-50, Skyrim-et volt hogy 120-130-mod-al is szépen "működtettem")
itt valamiért rengeteg "ENGINE SCRIPT COMPILATION ERROR" -t kapok, és el sem indul a játék. 8-10-mod-ot már nem tudok egyszerre működésre bírni.
Természetesen legális a játék. Steam-es GOTY,
legfrissebb 1.32-es.
Rutinszerűen használom a Nexus Mod Managert, a script mergert, a mod fix, és a unification patch-okat, csak max. 1-éves mod-okat használnék és semmi komolyat, ( mint valami total conversion mod pl. ) csak egyszerűbb item, tweaks meg visual mods és ennyi, de ettől a pártól is összeakad a script, és nem hajlandó indulni.
Más játeknál en ilyen "érzékenységet" nem tapasztaltam....
Van valami trükk amit nem tudok, vagy ez ilyen game, hogy keszülhetek rá hogy egyesével kell "végigszőröznöm" minden modot.
Elküldhetné esetleg valaki saját mod settingjét, vagy list-jét, hogy lássam másnál mik azok amik működnek.
Segítséget előre is köszönöm. :)
A sima Wild Hunt-ot és a GOTY verziót össze lehet fésülni? Megvettem az alapjátékot nagyon akciósan, aztán a GOTY verziót szintén nagyon akciósan a 2 kieg miatt nem lehetett kihagyni. Elvittem 12-es szintig, úgy voltam, hogy a 2 gém "összefonódik" és a mentést tudom vinni tovább, de nem, a GOTY-ban csak új játék lehetőségek vannak.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Járt már valaki úgy, hogy a GOG "elfelejtette", hogy a játék telepítve van?
Azt írja telepítsem, de a játék maga megvan az adott vinyón, megvan minden a mappában, sőt, még el is indul, csak a GOG nem "jegyzi". Ezzel egyidejűleg az asztali ikonja megvan ugyan, de csak egy fehér üres ikon van.
Előre is köszönöm!
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2020.11.28. 09:40:34
Újrahúztam a Windows-t és GOG-ban újra kellett rakni a játékot, de nem lehet választani a magyar feliratot. Miért lehet? Azt írják, hogy telepítsem újra az 1,31 verziót, utána a magyar nyelvi csomagot majd frissítsem az 1.32....tényleg csak az a megoldás működik?
Köszönöm,
M
Jelenleg tőrt láttam és Ciri kardját, hát nem tudom, nem vagyok benne biztos hogy igazából használható lenne Ciri kardja meg főként nem mert elég nagy szerkezeti gyengeség van rajta. Nem mintha bármire is használnám de azért nekem imponál hogy a Witcherben olyan kardok jelentek meg amik a valóságban is használhatóak lennének és nem használhatatlanul nagy akármik. Bár az ebayes vackoktól még a replikashoppos is komolyabbnak nézett ki.
Alapjáraton a veleni atmoszféra tökéletes. Azon kellene túllépni, hogy a szörnyek fix helyen kóricáljanak csapatokban. Ez ilyen warcraftos csökevény. Nem csináltak igazi ökoszisztémát. Szóval hogy a szörnyek nem öncélúan gyilkosok, és ennek kapcsán nem szaladgálnak hörögve az út széleken, hanem lapulnak. El tudnék képzelni egy teljesen sivár Velent, amiben alapjáraton nem látni hol a veszély. A háborún, a banditákon, a nilfgaardi őrjáratokon kívül. Az épp elég. A szörnyeket viszont ki kellene nyomozni merre vannak nappal. Éjszaka előjönnének persze, sőt bizonyos szörnyek nap közben is lecsaphatnának, de akkor sem úgy, hogy a folyó egy fix pontján futkosnak, hanem akkor megközelítenék a lakott területet, és elkezdenék levadászni az óvatlan járókelőket, őrjáratokat, az állatokat. És akkor ezeknek lennének hangjai, és csak hallgatnánk a sötétben, ahogy ez a szörnyvilág életre kel és vadászni kezd. És akkor záródnának a cölöpvárak, és az őrök be lennének szarva, hogy hátha éppen aznap kezdik ostromolni az adott települést. Jó kis alien túlélő-horrort tudnék elképzelni. Mér nem én csinálok ilyen játékokat? Mer nem tudok.
Igazából az lett volna eredetileg, ha jól rémlik, hogy a veszélyesebb morconkák este jöttek volna elő, de aztán ez nem lett beleimplementálva.
De amúgy is, velenben inkább halásznak/vadásznak, nem nagyon voltak termőföldek, ahol igen, ott meg többnyire dolgoztak is.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.25. 15:41:26
[merlinw.org]
Tök jó volna egy fantasy világban játszódó falumenedzselős játék. Megszervezni a települések vérkeringését extrém körülmények között. Namindegy.
Amúgy a sztoriban megpróbálom majd úgy alakítani az eseményeket, hogy Ciriből császárnő legyen.
Végezetül a hónap szállóigéje Thalertől, a temeriai titkosszolgálat volt vezetőjétől, ki bujkálásra kényszerült:
"Úgy érzem magam, mint egy krumplibogár. Csendben vagyok, kerülöm a balhét, és rohadt burgonyán élek."
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.17. 23:56:36
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.13. 14:31:28

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.11.12. 18:45:08
Gondolom te akkor az Ithlinne próféciának se hiszel. Miszerint jön a fehér fagy, azt jól megfagyunk. Pedig most egyre hidegebb van. Komolyan mondom egy hajszálnyira vagy attól, hogy feljelentselek Caleb Mengénél. Jön szépen a kis karhatalmistáival, beraknak a fekete volgába, azt mész a Hősök terére égni a többi libernyák varázstudó mellé! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 17:42:17
Hát Cirikém, nem érzékeltem, hogy lelkiismeretfordualásod lett volna attól, hogy behoztad a pestist az északi királyságok területére. :D (ami egyébként masszívan jelen van a Witcher 3 idején is, tehát ezt a játékot is játszhatjuk azzal a feelinggel, hogy húúú, járvány is van ám)
Jut eszembe, fogadni merek...szóval szóval fogadni merek, szóval nagy tétben merek fogadni, hogy a Cyberpunk univerzumában lesz majd easter egg a mi kis dimenzióvándorunkkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.12. 10:49:09
Csak eddig én úgy számoltam hogy hát 2025 körül tervezhetünk a witcherrel és gondolkodtam hogy miért hagyják kihülni a vasat, még ha egy witcherjáték esetében már eléggé legenda ahhoz hogy ha 20 évig nem lenne még sokan emlékeznének rá akkor is és kiadhatnák nyugodtan, de azért mégis jobb ha 4-5 évente jön egy rész, most meg úgy gondoltam 10 év fog eltelni két rész között ami kicsit sok. Viszont ha kicsit másképp gondoljuk itt lehet ez hamarabb is.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2020.10.19. 10:35:45
Pedig a WIII évekig nem játszottam szinte semmivel...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Witcher armorért azért nem mentem, mert a játék lépésenként új fegyvert és vértet adott, nem láttam értelmét, nem volt nehéz a játék.
Kiegészítők ekkor még sehol se voltak, de a többi szál jól le lett zárva: Radovid kampó, Cerys királynő stb.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.10.18. 07:00:08
Bár ezt Stöki is összehozta a Heavy Rain alatt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.10.16. 17:53:01
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ha a játékos béna volt, akkor csaj nélkül maradt.
Ha béna volt, akkor meghalhatott asszem Lambert is, bár erre a játék nehézsége miatt kb. semmi esély nem volt.
Vesemir sem élte meg a végét.
Keira sem, ha a sidequestet úgy toltad, ahogy.
Nem kell több W + Geralt. Ez úgy jó, ahogy van.
Nem kell az, mint a T2 után teljesen szébarmolni az egész T franchise-t.