The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem elég lesz a macska szett is. Végül is az van meg.

Hol és mikor kapom meg az armor küldetéshelyeket? Már most 41 -es szintű vagyok szóval megcsinálom most hogy a játék nagyját már az új cuccban vihessem végig. :)

A csukja problémára, meg hogy látom van Mod. Ez lesz az első alkalom hogy Mod -ot használok a Witcher 3-ban. :)
Myselor
lesz rá küldetés.mindegyiket egyszerre kapod meg hogy hol keresd onnantól te döntöd el melyiket csináltatod meg.mindet meglehet cska nem igen lesz rá pénzed :D jó ha 2-t sikerül
molnibalage83
Valahol sajnos igaz, hogy a kezdőpáncél néz ki a legjobban. Ahhoz képest, ahogy kinéz a stat értékei viccesek, mert posztóvégrtek erősebbek egy sodronyingnél...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Myselor
szerintme is az a legjobb a farkas az nekem is megvan de annyira nem jött be inkább a medvét csináltattam meg :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.09. 09:58:41
A Blood and Wine beli (macska) páncélfejlesztés tervrajzokat, hol lehet megtalálni?

Lesz rájuk valami küldetés, vagy csak simán belebotlunk valahol?

Ezt csukját nem lehet kikapcsolni a játékban mert elég tréül néz ki.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.09. 09:57:40
Shep
Nekem is a vipera tetszik legjobban, mert az ugye, olyan, mint a kezdő páncél ami a legjobban néz ki az egész játékban, de most még összeszedem majd a farkas szettet, mert az még tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

molnibalage83
Pont fordítva. Ha túl gyenge lenne egy ellenfél, akkor felszintezi, nem lefelé szintez a leírás szerint. Legnezebb fokozaton magamat lekorlátozva sem ütköztem eddig semmi nehézségbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

blackcalibra
Sziasztok!
Az ajándék alapjátékom mellé megvettem még a két kieget is! <#vigyor5> Elölről kezdem a játékot, de kérdeznék ezzel az új "ellenség-felkonvertálás" dologgal kapcsolatban: érdemes ezt bekapcsolni?
Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy megszűnik az, hogy ha mondjuk teszem azt nagyon "elkalandoznék" akkor nem akadhatok "legyőzhetetlen" ellenfélbe kettőnk közötti szintkülönbség miatt? "Bármerre" járok, szintezi hozzám az ellenfeleket?
Vagy milyen változást hozott ez a dolog a játékba?
Illetve, hogy mennyire húzós a legnehezebb fokozaton a játék?
Játszottam régebben az alapjátékkal, de akkor még a verziószám is jóval kisebb volt, hozzányúltak a nehézséghez a későbbi javításokban?
A második legnehezebb fokozaton játszottam a játékot ha jól emlékszem, kibírható volt.
Myselor
nincs igazán nagy változás és igen kicsit jobb a vipera mindegyiknél :) de nem is számít akkorát szerintem.én mondjuk a viperában mentem végig nekem az jobban tetszett most rohangálok a nagymester medvében de a vipera a kedvenc :)
Shep
Beszarás ez a kieg is, annyi tennivaló van ,hogy néha azt sem tudom melyikbe kezdjek bele. Azt viszont szomorúan konstatáltam ,hogy a nagymesteri macskapáncéltól a vipera páncél jobb, annyi ,hogy ugye az előbbinél jár a bónusz, de az a hülye csuklya is tök zavaró, asszem vissza is bontom a túróba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
jobb lett volna USD-ben hagyod :D a fejlesztés vagy a promo ára is benne volt? egyébként biztosan megérte, meg nem is kérdés, ilyen játék legyen is hangos siker. egyébként a GTA tól sem sajnálom mert az is jó lett.
Kár. :/ Nem csak fordítóknak van. :)
Az nagyszerű, de sajna én nem érek rá ...meg fordító se vagyok ha rá is érnék :(
Utána olvastam. A játékot cakkli-pakkli 81 Milkacsokiból fejlesztették USD-ben. Azaz (300-al számolva) 24.300.000.000Huf.
Eladtak belőle 10milkát, mondjuk 12.000/db áron számolva. Az 120.000.000.000Huf. Szóval, eléggé megérte nekik.
Elszámolás jogát fenntartom, régen volt az a fránya matek. :D
Ha minden jól megy, a Játékfordítói találkozón lesz Gwent játék. ;)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.08. 21:01:18
Én örülnék ha lenne gwent külön játékként, de úgy lenne jó lehessen online és barátainkkal játszani. Egy haverom bár nincs meg neki a Witcher kevés a gépe- de a papír kártyákkal marha jókat játszottunk, de ahhoz sok idő kell, online egyszerűbb

Meg itt az sg-n isl ehetne gwent bajnokság.
SzirmosSzisza
GTA sokkal régebbi és népszerűbb sorozat. A kártyajáték meg gondolom picit meg lesz módosítva, mert különben eléggé uncsi lenne (pl kémek miatt).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
ebben van valami, de nem is 24 órában vártam nagy eladásokat hanem lassan. nem lepődnék meg ha a witcher 3 után pl fogyna az 1 meg a 2 is. meg ne felejtsük el azért nem olyan lenézett cím a witcher sem, mégis csak év játéka lett stb.

nem értem miért érv, hogy RPG, nem tudom mit hányan játszanak, annyit tudok hogy az ingyenes, kis gépet követelő onlineok a legnépszerűbbek, de nem értem hogy aki a GTA-t szerette miért ne kedvelné a witchert. bár a GTA-t is sokan csak online miatt játsszák, a single része meg elég RPG-s annak is.
Azért a GTA mégiscsak kicsit nagyobb cím. Arról tényleg szó szerint szinte mindenki hallott. Amúgy meg szerintem sokan csak divatból veszik...
Shep
Hát de a GTA az ilyen sláger cucc, ez meg mégiscsak egy RPG ami még csak nem is a loot mániásoknak kedvez szóval a 10 millió nagyon is jó szám, sőőőőt.

Palinko
ezt nem tudom hova tenni.
ezek futottak át az agyamon, single játék lesz, mi a fenéért venné meg akkor az akinek megvan a witcher, ha ott is játszhat? biztos lesz benne sok ötlet, szamárlétra stb, de hát akkor is. esetleg arra jó, hogy a haverja mesélte de jó volt gwentezni és olcsón megveszi, nem fizeti ki a witcher 3 teljes árát. vagy esetleg telefonra jó lehet olcsón, buszozás közben egy gwent.

multi, akkor ingyenes kell hogy legyen és nyilvánvalóan hearthstone babérokra tör (külön vicces az első kieg címe :D). viszont kétlem hogy el tudná csábítani a játékosokat akik 2-3 évet már beleöltek herathstoneba. az meg a másik, hogy gép ellen kitaláltuk a stratégiát, de élő játékos ellen max a kezdők ellen működne, ha meg ez nem megy onnantól szerencsejáték, vagy kinek vannak jobb lapjai... szóval elég gyorsan megunható lenne. vagy kitalálnak teljesen új szabályokat, behozzák a mana rendszert stb, aminek nem nagyon örülnék úgyszintén, meg nem lenne semmivel sem más mint a hearthstone akkor.

kíváncsi vagyok hogy lehet ebből jól kijönni. bár sejthető volt hogy megpróbálják, de kicsit mégis meglepett, hogy pénzt ölnek ebbe mert kicsi a siker esélye. egyébként csak 10 millió ember vette meg a játékot? :( gta-t ennyien vették meg az első napon :S
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TOMSILENT
//www.youtube.com/embed/O5k-IHQKSiw

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

cylonflatus
ok, köszi!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

B&W csak az alapsztori utan van.
cylonflatus
Indítottam egy új játékot, most, hogy kiegészült, így akarom végigvinni, gondoltam ha majd megerősödök, 30+ szint fölött az alapjáték fináléját (még a Köd sziget előtt) félrerakva szeretnék belekezdeni a B&W-ba. Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges felváltva nyomni a főszál küldetéseit ezzel a kieggel is? (a Hearts of S.-t lehetett) ill. Toussaintből át lehet menni Skelligére, Velenbe két B&W-os küldetés között?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

A Bajtársak küldetésben vagyok elakadva.

Kiera-nak kell segíteni a Vereni dolgokat elsimítani, de a térképen nem találom hova kell menni.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Alkímiában az alapanyagoknál a gyártás illetve lent a pincében a házadban van hozzá asztal, ahol át lehet alakítani a nevesítetteket simára (ami igen hasznos, mert tele voltam olyan pirosakkal amiket nem lehetett nagyba átrakni, mert nevesített volt).

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Palinko
lol, pedig felújítottam, de annyi felé kellett mennem soha nem néztem rá :D
Köszi, akkor én vak vagyok, majd megnézem újra.
Ha a háznál felújítod a környezetet a gyógynövényes kiskertben minden ahhoz szükséges növény megvan (ki is írja a játék, ha odamész), fanyar meggyet is lehet szedni.
Palinko
alkímia menüben, van rá biztosan gyorsgomb de én a naplót, az inventoryt me a meditációt meg a map-ot tudom csak fejből :D hát nyomj egy I-t majd egy escapet és ott válaszd ki az alkímiát a menüből. ott fel lesz sorolva mit vettél már fel. pl nekem megvan a nagy vörös mutagént a nagy kékből tudnám is csinálni csak nincs valami fanyar meggy vagy mi a fene a másik 2 összetevőt meg tudtam venni.
Bőven lesz epic jelenet :D El se hinnéd mennyi :)
Alkimia, mint a többi :)
Ainz
Üdv!

Most kezdeném el a játékot komolyabban, Stellaris most elveszi időm nagy részét.
Eddig a tutoriált csináltam meg (griffes boss), olyan kérdésem lenne, hogy ebben is vannak olyan epic jelenetek mint a Mass Effectben ? Mert például a griffes bossfight elég jó volt.. Gondolom a továbbiakban csak jobbak lesznek...
Daemon, Palinko! Azt hiszem félreértettek.
Én is találtam már többet is és tudom, hogy venni is lehet.
A kérdés arra vonatkozott, hogy ami már nálunk van, azt melyik menüben lehet megnézni???
Mert én eddig nem találtam sehol sem.
Akkor lehet ott automata a Quennél. Nem használtam soha. De Aardnál is pl hosszabban kellett nyomni, hogy 360fokba tolja.
Egy pontot már raktam az aktív pajzsra. De eddig nem vettem észre komolyabb különbséget, Hogyan kell ellőni az alternatív jelet? Vagy magától aktiválódik?

Igninél folyamatosan nyomva kell tartani a tűzfolyamhoz, de a pajzsnál a folyamatos nyomásra is csak simán felhúzza a pajzsot.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.08. 11:05:35
Palinko
páncél keresése közben találtam párat asszem
Azt hiszem a városi alkimistától vettem meg őket.
Hát majd pontokat költesz azokra a talentokra.
A Toussani nyergek jól néznek ki Keszegen. Igazi páncélparipa lett belőle. :)

Az alternatív jel módot hogyan lehet előhozni? Most hogy elkezdtem a kiegészítőt nem ugrik be.
Újra feltenném a kérdést, hátha most már tudja valaki rá a választ.
A transzmutációs recepteket amivel a mutagéneket más színűvé alakíthatjuk, hol tudjuk megnézni?
Én sem a leltárban sem az alkímiai részben nem találtam és a könyvek között sem.
Valahol csak meg kellene tudni nézni ezeket?! Ti már megtaláltátok?
TOMSILENT

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.08. 00:12:26

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
pedig én is ugyanezt csináltam és nem adta meg rá :) másikra adta meg.fura
Palinko
meg mintha jönne a folytatása hamarosan
Hah, South park-ot végig fogom nyomni megint szerintem a közeljövőben, szenzációs az a gáma. Lehet most zsidóként, hátha extra poénok vannak benne :) Jómúltkor volt valahol pici pénzért, GOG vagy stream vagy a túró emlékszik rá.

Semmi extrát nem csináltam szerintem.
simán azt választottam, hogy feloldom az átkot, leültünk kézzel enni, aztán hazavittem, azóta meg a konyhában serénykedik :)

TOMSILENT
Tudom mótvá, de ez na...
//www.youtube.com/embed/ChEJ_EMdCxA

Palinko
igen ez szubjektív, mondjuk a Funcom MMO-kal foglalkzoik én is szerettem a Conant, BioWare tényleg jó, Obsidiantól jó volt a KOTOR 2 meg a South Parkos, de ahogy nézem ők nem fejlesztenek. bár ezek közül csak a Bio elég nagy, a többi viszonylag kicsi egy Blizzardhoz képes. bár a CD Projektre ilyen 250 alkalmazottat találtam, de sztem ez már nagyobb. de egy blizzard meg 5000 emberrel dolgozik azért más kategória. így meg főleg szép, hogy megverte a witcherrel sokak szemében :D

A Mass Effect már megvolt kétszer játszottam végig, de volt egy érdekes élményem, tavaly feltettem újra hogy itt az ideje megint végigvinni és már az első részen meguntam, tovább nyomtam már a beszélgetést stb. Nem tudom lehet velem volt akkor valami mert egy filmet sem tudtam végignézni stb, biztos nem a játék romlott el mert az is zseniális volt, csak nem volt türelmem semmihez akkor. Egyébként a Cyberpunknak tökéletes példát mutattak. Ha hozzák a ME szintet mindenki elégedett lehet, remélem lesz jó hosszú ha az is lesz 100 óra már benne van a 3 ME játék egyben :D

A PoE-vel meg nem tudom, nem értem magam se. Nézettel nincs bajom, kicsit nem tetszik hogy sok a társ nem szerettem soha sem ha másra is kell figyelni, max 1 segítőt felöltöztetek. Viszont a Dragon Ageben is voltak és nem zavaróak nem is sokat foglalkoztam velük. Viszont a PoE, nem vágom, játszottam vele fél órát, nem haladtam vele semmit ott szaladgáltam, felidegesített az irányítás stb. Töröltem. Gondolod kéne neki adni még 1 esélyt? Mindenhol olyan jó értékeléseket kapott valami velem nem stimmel :(
Egy kis video. Sajnos YT letiltja, ezért maradt az inda.
VIDEO - Geralt of Rivia - Time to say goodbye
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.06.07. 23:01:07