16775
banner
  • jocika
    Honnan lehet rendelni?
  • Evoluti0N
    Nem, de ha megnézem, h más játékokhoz milyen szobrok járnak, akkor ennek a minősége messze felülmúlja azokat.
  • Daermon
    Azt előrendeltem én is :)
  • xido
    én még mindig a jóval szolidabb árú dark horse kollekciót várom 1 hónap múlva :)
  • bunny
    Azért ez egy picit nem olcsó ...
    Geralt szobor
  • Prof William
    Huhh... még szerencse... :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.09.16. 10:45:48
  • Evoluti0N
    Igazából ez a kép akkor készült, amikor valahonnan olyan pletyka kezdett el terjedni, h az EA megveszi a CDPR-t. Szerencsére hamisnak bizonyult.
  • Daermon
    Hehe :DDD
  • Prof William
    Ez még mindig hatalmas... Ha Witcher 3-at a Bioware/EA csinálta volna...

• TOMSILENT
    Egyszer talán én is rászánom majd magam hogy harmadjára is kijátsszam...
  • molnibalage83
    Nekem nincs időm csak ezért harmadjára újrakezdeni és elvinni 10-15-ig szintig, hogy képet kapjak róla. Még a kiegeket sem kezdtem el...
  • Daermon
    De nagyon tolod még mindig ezt a mod-ot :D
  • molnibalage83
    Nem próbáltad ki a School of Roach mod-ot, hogy kihívás is legyen a játékban és ezáltal még színesebb legyen?
  • Evoluti0N
    A harmadik végigjátszásomnál tartok és most történt meg az előbb először, h szóltak az őrök lopás miatt. Eddig nyugodtan pakoltam ki mindig mindent nyugodtan minden végigjátszásnál. Úgy tűnik, h eddig nem tudatosan sosem őrök előtt csináltam.
  • xido
    Kínkeservesen befejeztem pár napja az utolsó magyar nyelven megjelent kötetet is...
    érdekes érzéseim támadtak a végére..nevezetesen,hogy számomra ebben a világban a novellák jobban bejöttek,kicsit csapongóak voltak,néha lassúak,de a végére mindig volt egy ejha jelenet..és egy kis összekapcsolódás..
    jöttek a regények(3 könyv egyelőre)..az eleje nagyon bejött és érdekes...aztán elkezdte az öreg ezt a stílust,hogy egy fejezet politika,egy fejezet geralt,egy pár sor ciri...és őszintén bevallom..a végére émelyegtem a politikától és hogy minden rohadt nevet többször teljesen le kell írnia egy oldalon belül...a végére ciri semennyire se érdekelt,pedig direkt azért ölvastam őket,hogy jobban kötődjek hozzá és a játékban is ezzel az érzelmi töltéssel haladhassak..de pont leszarom érzés van bennem és nem is értem a főhőst,hogy tud ennyire menni utána,mikor alig volt vele :)..aztán lehet az utolsó 2 könyv brutális fordulatot vesz:)
  • Prof William
    Ha már képregények...

Itt egy jó kis Witcher képregény ami a Witcher 3 után játszódik, szóval úgy olvassátok. Azt az endinget viszit tovább amiben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ciri Witcher lett
    de a Blood and Wine eseményei még nem kezdődtek el.

The Witcher: Curse of Crows
  • Count Adyn
    dede:)
  • Prof William
    Engem is érdekelt voan hogy mi lett Saskiával ás Ioverthel + az államukkal, de még csak meg sem említették őket. A Witcher 3 szédületes játék de ez a dolog szúrta a szememet nagyon.
  • MerlinW
    Én ezért nem töltöttem be régi mentést, így mindenki életben volt, mindenki mellékküldetését meg tudtam csinálni.
  • Zegi Norbi HUN
    Én nem is értettem, miért vágták ennyire ki őket :/ Így is jó lett a sztori, de legalább egy kis mellékvágány vezethetett volna hozzájuk(Saskia, Lorveth).
  • molnibalage83
    Semmiről. Sajnos a Scoia'tael döntésnek semmiféle hatása nincs a környezetre, Roach dumál veled másként. Ennyi.
  • xido
    Sajnos úgy tudom semmilyen formában nem tér vissza..sőt mintha az egész Scoia'tael vonalat kiölték volna már a fináléban..(de ezt majd más megerősíti)
  • horthy
    Ha Iorveth nem él magyarul párbeszédkor nem mellette döntök akkor milyen küldetésekröl maradok le ?? Tehát ha Iorveth-et akarom akkor a 2.-3. kérdésnél amikor a tábornok kérdez mellete kell dönteni ? Tehát a Sakiát levettem rola és Iorvethez csatlakoztam .
  • Evoluti0N
    Jah. Az ideire gondoltam. Közben véletlenül ráleltem erre is, amit belinkeltél és elkezdtem nézni, de nem sokáig bírtam. Az állandóan dumáló közönség teljesen kiakasztott.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.09. 01:24:52
  • xido
    tavaly májusit igen...de nem az az egetrengető minőség..

https://www.youtube.com/watch?v=nqYUXgLw-rs

de közben rátaláltam mire gondoltál
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.09. 00:54:33
  • Evoluti0N
    Volt még májusban koncert Lengyelországban, ahol kizárólag Witcher 3 számokat játszottak. Valakinek sikerült valahol megtalálnia (akár stream, akár letölthető formában) a teljes koncertet? A Youtube-on csak apró darabkákat lehet találni.
  • FartingSquirrel
    Igen, csak kicsit elhúzódott ez a hazaérés - ma értem haza. :D
    Az biztos jó, azt ma frissítettem.

Az fog nekem kelleni. De nem szólt a GOG, hogy van új. (Mondjuk nincs is hely a gépemen... :D )
  • Evoluti0N
    Van. A GOTY megjelenésekor kijött az 1.30.
  • xido
    azt hiszem inkább az nvidia drivert kell frissítened,abban lesz az ansel
    de már majdnem 3 hete úgy volt,hogy ha hazaérsz,kipróbálod :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.08. 23:36:09
  • FartingSquirrel
    Nekem nem jön be semmi.
    Viszont most néztem, júni. 15-i az utolsó Witcher frissítésem. Van az utáni is?
  • xido
    pedig ugyanaz...általános kombináció ez az alt+f2...akkor bal szélsávban bejön a menürész,a többi a te fantáziádra van bízva
  • FartingSquirrel
    Valaki esetleg fel tudna világosítani, hogy hogy tudom használni ezt az Anselt? Sehol nem találok róla leírást.
    A Mirror's Edge-ről ír, hogy abban nyomjam meg az Alt+F2-t, de Witcherben ezzel nem történik semmi...

Az Nvidia Experience új UI-ja is elég idegesítő; akárhányszor megnyitom, be kell jelentkeznem, és már a videórögzítő beállításokat sem találom. Az Anselről sem találtam semmit...
  • genndy
    Kijött a GOTY, azzal együtt minden tartalom. Hajrá.
  • molnibalage83
    Én úgy játszottam legnehezebb szinten, hogy csak a semmi közepéből lootoltam. A 8-9. szint után kihívás kb. semmi nem volt. Fürödtem a pénzben, azt vettem meg amit akartam, szétszedni sem kellett még szinte semmit.
  • Evoluti0N
    Nem tom. Én most a Steames verziót legnehezebb szinten tolom és így tud azért néha kemény lenni. Habár lehet, h a végén nagyon OP leszek, de itt az elején még meg tudnak fingatni az ellenségek. Főleg a 3-4 szinttel és annál nagyobbak. Az elején értsd: Velen déli része.
  • molnibalage83
    Előre. Annyi, hogy bármilyen nehézségi szinten tolhatod, nem lesz benne kihívás. Nekem nem volt rá időm, de ajánlom a School of Roach MOD-ot. Állítólag kurvajó.

Sokkal nehezebb a játék és a környezetnek megfelelő lesz Geralt és pénzmenyiség. Nem fogsz fürdeni a pénzben és erőforrásokban. Elvileg.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 21:23:54
  • dregnarr1 #13254
    Nem konkrétan külön részre gondoltam, hanem Witcher 3-on belül új, tartalmi frissítésekre.
    Első két részt végigvittem kompletten, csak nem szeretek úgy belekezdeni valamibe, ha nem tapasztalhatom meg a teljes tartalmát egyszerre... mert annak nem látom értelmét, hogy most játszok vele, aztán 1 év múlva előveszem újra (amikor már úgysem emlékszek semmire belőle), hogy játszak még vele 10-20 órát az integrált kieg miatt. Jobb egyben:) Szóval a kérdésem a Witcher 3-ra irányult.
  • molnibalage83
    Nem, nem lesz több Witcher. Kezdj neki, bátran. Viszont ajánlott minimum a 2. rész végigjátszása.

Ha nem teszed, akkor legalább ezeket nézd meg.

http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-story-primer-catch-up-on-the-essentials/
    https://www.youtube.com/watch?v=YiqMr0OvQog
    https://www.youtube.com/watch?v=JSftIRQzYCM
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.09.08. 20:55:46
  • dregnarr1 #13252
    Üdvözlet!
    Lehet tudni, hogy terveznek-e még tartalmi kiegészítőt a játékhoz, avagy a BaW volt-e az utolsó? Szeretném akkor megvenni és elkezdeni, ha már minden elérhető hozzá.
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.09.08. 20:40:50
  • molnibalage83
    A válasz akkor NEM, egy csajnak vallasz csak szerelmet.