The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol és mikor kapom meg az armor küldetéshelyeket? Már most 41 -es szintű vagyok szóval megcsinálom most hogy a játék nagyját már az új cuccban vihessem végig. :)
A csukja problémára, meg hogy látom van Mod. Ez lesz az első alkalom hogy Mod -ot használok a Witcher 3-ban. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.09. 09:58:41
Lesz rájuk valami küldetés, vagy csak simán belebotlunk valahol?
Ezt csukját nem lehet kikapcsolni a játékban mert elég tréül néz ki.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.09. 09:57:40
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az ajándék alapjátékom mellé megvettem még a két kieget is! <#vigyor5>#vigyor5> Elölről kezdem a játékot, de kérdeznék ezzel az új "ellenség-felkonvertálás" dologgal kapcsolatban: érdemes ezt bekapcsolni?
Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy megszűnik az, hogy ha mondjuk teszem azt nagyon "elkalandoznék" akkor nem akadhatok "legyőzhetetlen" ellenfélbe kettőnk közötti szintkülönbség miatt? "Bármerre" járok, szintezi hozzám az ellenfeleket?
Vagy milyen változást hozott ez a dolog a játékba?
Illetve, hogy mennyire húzós a legnehezebb fokozaton a játék?
Játszottam régebben az alapjátékkal, de akkor még a verziószám is jóval kisebb volt, hozzányúltak a nehézséghez a későbbi javításokban?
A második legnehezebb fokozaton játszottam a játékot ha jól emlékszem, kibírható volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eladtak belőle 10milkát, mondjuk 12.000/db áron számolva. Az 120.000.000.000Huf. Szóval, eléggé megérte nekik.
Elszámolás jogát fenntartom, régen volt az a fránya matek. :D
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.08. 21:01:18
Meg itt az sg-n isl ehetne gwent bajnokság.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nem értem miért érv, hogy RPG, nem tudom mit hányan játszanak, annyit tudok hogy az ingyenes, kis gépet követelő onlineok a legnépszerűbbek, de nem értem hogy aki a GTA-t szerette miért ne kedvelné a witchert. bár a GTA-t is sokan csak online miatt játsszák, a single része meg elég RPG-s annak is.
ezek futottak át az agyamon, single játék lesz, mi a fenéért venné meg akkor az akinek megvan a witcher, ha ott is játszhat? biztos lesz benne sok ötlet, szamárlétra stb, de hát akkor is. esetleg arra jó, hogy a haverja mesélte de jó volt gwentezni és olcsón megveszi, nem fizeti ki a witcher 3 teljes árát. vagy esetleg telefonra jó lehet olcsón, buszozás közben egy gwent.
multi, akkor ingyenes kell hogy legyen és nyilvánvalóan hearthstone babérokra tör (külön vicces az első kieg címe :D). viszont kétlem hogy el tudná csábítani a játékosokat akik 2-3 évet már beleöltek herathstoneba. az meg a másik, hogy gép ellen kitaláltuk a stratégiát, de élő játékos ellen max a kezdők ellen működne, ha meg ez nem megy onnantól szerencsejáték, vagy kinek vannak jobb lapjai... szóval elég gyorsan megunható lenne. vagy kitalálnak teljesen új szabályokat, behozzák a mana rendszert stb, aminek nem nagyon örülnék úgyszintén, meg nem lenne semmivel sem más mint a hearthstone akkor.
kíváncsi vagyok hogy lehet ebből jól kijönni. bár sejthető volt hogy megpróbálják, de kicsit mégis meglepett, hogy pénzt ölnek ebbe mert kicsi a siker esélye. egyébként csak 10 millió ember vette meg a játékot? :( gta-t ennyien vették meg az első napon :S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha a háznál felújítod a környezetet a gyógynövényes kiskertben minden ahhoz szükséges növény megvan (ki is írja a játék, ha odamész), fanyar meggyet is lehet szedni.
Most kezdeném el a játékot komolyabban, Stellaris most elveszi időm nagy részét.
Eddig a tutoriált csináltam meg (griffes boss), olyan kérdésem lenne, hogy ebben is vannak olyan epic jelenetek mint a Mass Effectben ? Mert például a griffes bossfight elég jó volt.. Gondolom a továbbiakban csak jobbak lesznek...
Én is találtam már többet is és tudom, hogy venni is lehet.
A kérdés arra vonatkozott, hogy ami már nálunk van, azt melyik menüben lehet megnézni???
Mert én eddig nem találtam sehol sem.
Igninél folyamatosan nyomva kell tartani a tűzfolyamhoz, de a pajzsnál a folyamatos nyomásra is csak simán felhúzza a pajzsot.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.08. 11:05:35
Az alternatív jel módot hogyan lehet előhozni? Most hogy elkezdtem a kiegészítőt nem ugrik be.
A transzmutációs recepteket amivel a mutagéneket más színűvé alakíthatjuk, hol tudjuk megnézni?
Én sem a leltárban sem az alkímiai részben nem találtam és a könyvek között sem.
Valahol csak meg kellene tudni nézni ezeket?! Ti már megtaláltátok?

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.08. 00:12:26
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A Mass Effect már megvolt kétszer játszottam végig, de volt egy érdekes élményem, tavaly feltettem újra hogy itt az ideje megint végigvinni és már az első részen meguntam, tovább nyomtam már a beszélgetést stb. Nem tudom lehet velem volt akkor valami mert egy filmet sem tudtam végignézni stb, biztos nem a játék romlott el mert az is zseniális volt, csak nem volt türelmem semmihez akkor. Egyébként a Cyberpunknak tökéletes példát mutattak. Ha hozzák a ME szintet mindenki elégedett lehet, remélem lesz jó hosszú ha az is lesz 100 óra már benne van a 3 ME játék egyben :D
A PoE-vel meg nem tudom, nem értem magam se. Nézettel nincs bajom, kicsit nem tetszik hogy sok a társ nem szerettem soha sem ha másra is kell figyelni, max 1 segítőt felöltöztetek. Viszont a Dragon Ageben is voltak és nem zavaróak nem is sokat foglalkoztam velük. Viszont a PoE, nem vágom, játszottam vele fél órát, nem haladtam vele semmit ott szaladgáltam, felidegesített az irányítás stb. Töröltem. Gondolod kéne neki adni még 1 esélyt? Mindenhol olyan jó értékeléseket kapott valami velem nem stimmel :(
VIDEO - Geralt of Rivia - Time to say goodbye
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.06.07. 23:01:07