16775
-
#13330 oh hello
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Party Hard #13329 Üdv
Hogyan tudok kapucnit szerezni?Játszok egy ideje a játékkal de még nem találkoztam vele bár láttam képeket és videókat tehát létezik.
Valakinek ötlete vagy megoldása? -
#13328 https://gfycat.com/KeyMatureHumpbackwhale -
#13327 Köszönöm ,sikerült ..... -
#13326 Nem bug, minden kereskedőnél megmaradnak a neki eladott cuccok. Nem kell átnézni a sok vackot, a te cuccaid alulra kerülnek, az új cuccok meg felülre. De ne nagyon számíts rá hogy frissül a készlete, ez a legelső kovács a játékban. Novigradban majd válogathatsz (sőt már Velenben is azért). -
xido #13325 biztos vagy abban,hogy ahogy fejlődsz,pont a legelső kovácsnál találnál jobb cuccot a mostaninál?:)
egy idő után olcsóbb a tervrajzok alapján készíttetni szerintem -
#13324 Nos, a GOG galaxy fent van? Ha nem, akkor legyen.
A játék menüjébe mész, és a Play gomb mellett ott van egy kék gomb, ami opciókat ad. Van egy tovább bővíthető opció, ami nálam "verify/repair" lehetőséget ad. Az kell neked. Ezzel szépen szinkronizálja a telepített tartalmat, és megszűnik a probléma. Eltart egy darabig.
Ha eddig Galaxy nélkül csináltad, akkor telepítsd fel, és érzékelni fogja az installált játékokat.
Nyersen a GOG.com-ról már nagyon régen nem telepítettem semmit, de ez a probléma nálam is volt, Galaxyn keresztül viszont ez megoldotta. -
horthy #13323 Nemértem White Orchard ban a páncélkovács törp a játék kezdete ota miért gyüjti az összes roncs kardom ? Ez valami bug ? Vagy játék ilyen alapból ? Van már vagy 40 kard nála , rossz ruhák stb . Kicsit bosszant hogy annyi vackot kell átnézni hogy valami értelmeset vegyek ! Nincsen automata reset ?
Utoljára szerkesztette: horthy, 2016.10.04. 23:10:18 -
#13322 Jól néz ki :) Egy ilyet elfogadnék a hajós képem helyére :D Majd egyszer :/ Mennyibe került egyébként?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.04. 09:51:28 -
bunny #13321 Ott viszont úgy rémlik alacsonyabb áron vették a cuccot. Bár annyira azért nem feszített a dolog, hogy összenézzem az árakat, de mintha. Én általábban a tünde kovácshoz jártam vissza meg a téren a kovácshoz, kisebb tételekre jók voltak :) -
#13320 alap játékban igen, de toussaintban van egy rakás kovács, némelyiknél 10-15k zseton, szóval lehet nekik talicskázni. -
#13319 Még nem. -
bunny #13318 Inkább az szokott a gond lenni, hogy olyan csórók az NPC-k, hogy nem tudnak elég pénzt grundolni mire visszamész újra a motyóval. -
Evoluti0N #13317 Gondolom, h még mindig nem játszottad a kiegészítőket. Ott bizony több tízezret is elköltesz bizonyos mellékküldetéseknél. Szóval bizony nem vész kárba az a sok pénz. -
#13316 blood&wine kiegben a banditák fő bázisait lehet farmolni, ha nem ölöd meg a bosst. csak el kell adni a kovácsoknak az összes szürke (esetleg kék) kardot, buzogányt, 200-300 körül van darabja. fast travel vissza, és visszaspawnolt az összes ellenség.
vagy ha nem gyűjtögeted az összes epic kardot, akkor azokat is egyből adhatod el, úgyis csak kis részük igazán jó.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.10.03. 15:57:56 -
#13315 Semmi különlegeset nem kell csinálni. A pénznek gyakorlatilag nincs értéke. Annyi van belőle, amennyit van türelmed kilootolni. Én legnehezebb szitnen, nehezítő MOD mellett úgy, hogy csak a vadon közepéről lootoltam soha nem szenvedtem pénzhiányban... -
Evoluti0N #13314 Skelligén ha belootolod az összes ládát, amik a víz alatt vannak (kérdőjeles helyek) és eladod a tartalmukat, akkor simán lesz majd 40k zséd. -
horthy #13313 A Witcher 3-ban tudtok-e jó pénzszerzési lehetőséget , lehetőségeket ? Sok pénzt hogyan lehet csinálni ? Csalás nélkül üzletelve stb hogy a legjobb cuccokat is meg tudjam venni . -
Although #13312 Directx is csinál ilyen hibákat próbáld javítást futtatni vagy újra telepíteni. -
#13311 Szia
Nem ellenőriztem , azt hogy kell? -
#13310 Ellenőriztesd a file-okat a GOG Galaxyn. Az meg szokta oldani. -
#13309 Ja és nincs tuning.
-
#13308 Nekem is Gog-os . Régen nem volt ilyen gond vele. Más játéknál nincs ilyen, uj a vga driver is. -
#13307 Nekem két javítás kellett, az megoldotta. GoG-os. -
#13306 Hasonló volt nekem is csak nem ilyen csúnya, fájlok ellenőrzését próbáltam, de csak a teljes újratelepítés oldotta meg.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.10.02. 14:41:00 -
Evoluti0N #13305 Más játékban nincs ilyen? Nem a kártya haldoklik? -
S1M0N #13304 Vagy VGA driver, vagy VGA tuning lehet a ludas.
Rakj fel a legújabb drivert, ha meg az van fent, akkor régebbit, ha tudsz. Ha meg van tuning, akkor először kapcsold ki és nézd meg úgy. -
#13303 Sziasztok
Erre a grafikai hibára van valami megoldás. Régen játszottam vele ,de ilyen gond akkor nem volt.
A segitséget elöre is köszönöm -
Daermon #13302 Végre kitehettem (sorry a lámpás fényért, már este volt nagyon)
(ha nem jeleníti meg a képet: Kép link
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.09.30. 06:39:50 -
#13301 Mi lenne ez? -
Evoluti0N #13300 Hihetetlen, hogy még harmadik végigjátszásra is találok új küldetést. Pedig mindegyik végigjátszásnál igyekeztem az egész térképet bejárni. Már második olyan küldimet csinálom Skelligén, amikre első két alkalommal nem bukkantam rá. -
#13299 És egyébként nagy valószínűséggel utolsó patch, most már minden fejlesztőt leállt a Witcher-projektről, hegesztik a Cyberpunkot ezerrel. -
#13298 Nem mai, de nem volt még itt:
Patch 1.31 (12 September 2016)
Corrects Arabic text in the expansions.
Corrects Turkish text.
Repairs holes in Vimme Vivaldi's new clothes.
Fixes long loading times in dialogues in the vicinity of Hierarch Square.
Fixes infinite loading screen occurring during the "Pyres of Novigrad" quest when following the thief.
Correct credits. -
#13297 Jó. :) -
#13296 Megtaláltam közben. -
#13295 Sziaszok
Blood and Wine ban ki gyártja le nekem a nagymester griff szettet és hol? -
#13294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bunny #13293 Az biztos, hogy sokáig megmarad, nem állítanám, hogy sosem törlődik, de én még nem vettem észre, minden vacak ott volt nála amit rásóztam, persze jó borsos árréssel. -
xido #13292 Egy ideig a holdfenyteam oldalán fent volt..nyár óta nem...playont kérdeztem,ennyire nincsenek náluk jogok és érdekeltségek,szóval amint megjelenik odakint,rákérdezek holdfényeseknél meg 576osoknál... -
horthy #13291 Ha eladok valamit kereskedőnek vagy kovácsnak az nem törlödik az árukészletéből ? Rozsdás kard stb