The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért lenne erőforrásigényes? Csak néhány textúrát kéne megváltoztatni.
Esetleg még egy kis cloth effektet kéne ráaggatni a szakadt páncélzatra...
molnibalage83
Mert irgalmatlan erőforrás igényes lenne ezt megcsinálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Hihetetlen, hogy még mindig bugos a Patrol Gone Missing küldi és eltűnik a Vivern trófeám...

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Aha. De akkor legyen olyan is, hogy a sérülések nem gyógyulnak meg gyorsan, hiába mutáns Geralt, egy súlyos sérülésből is hetekig lábadozik.
Palinko
jah ez olyan, hogy 5 realitás szeretőnek megfelelsz de 50, "mé nem lehet én olyat akarok most" embernek meg nem és inkább úgy hagyták.
genndy
Nincs ilyen, bármelyik küldetést felveheted, csak a beszürkültekért már csak minimum XP jár, a pirosaknál meg bazi nehezek lesznek a halálfejes ellenfelek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szerencsére benne van az a logikai bukfenc, hogy borotvált fejet újra szakállassá lehet tennia borbélynál 😊 Én biztos lekorlátoztam volna a fejlesztők helyében, hogy csak egyirányba működjön a dolog, de ennyi belefér.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Tikal
Helló, már régen nem játszottam a játékkal és ha jól emlékszem van valami korlátozás a felvehető küldetéseknél, vagyis hogy nem lehet a szint különbség nagyobb mint 5, jól emlékszem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Amúgy is jobban áll Geraltnak a szakáll, a vadonban nem a borotválkozás az elsődleges 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
igen, ezt elég nehéz megoldani, meg körülményes bugok nélkül. ha behorpadna a páncél, kilógna a karakter stb. sokaknak nem is tetszene hogy mocskos páncélban lenne a játék 80%-ban, mint ahogy sokan a szakállat se szeretik, nekem meg pont tetszik mérges voltam mikor le kellett borotválni 😄 viszont tényleg hozzáadna valami kicsit a játékélményhez. mondjuk a Dragon Ageben véres lett a karakterünk, de ott már kicsit viccesen sok volt nekem.
blackcalibra
És igen! <#taps> <#worship>
Köszi szépen a segítséget, tökéletesen fut a a játék így! <#wave>
Csövi kevés szabadidő, de ez volt a cél. <#nevetes1>
Shep
Igen amíg megütöd és kész de én kicsit többről beszélek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TOMSILENT
Véres lesz a páncélod egy ideig, a kardok stb, meg eres lesz a fejed ha több mint 80% üccsit ittál...vagy csak én látom ?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Shep
Igen a mérgezés az jópofa, na ilyen lenne jó a vérre és az elhasználódásra is, pl. a kardból is kitörhetnénk darabok 😊

Az tényleg klassz lenni, mint pl amikor sok főzetet iszol tiszta eres az arca amíg el nem múlik. Meg jó hogy javítani kell a páncélt de lehetne valami, hogy lássa az ember használt vagy ilyesmi.

Shep
Tudjátok mit hiányolok a játékból? Azt, hogy a csaták során nem piszkolódik, nem lesz véres, nem használódik láthatóan el a páncél, meg Geralt. pedig nagy poén lenne ha egy-egy nagyobb csata után félig megtépázott páncélban, tiszta véresen bóklászni, egészen addig amíg meg nem fürdik egy patakban ,vagy tóban 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.11. 12:29:36

TOMSILENT
Amikor avalachal kellett menni téren és időn át azon a sivatagi vagy a mérgező gázos pályán szívesen barangoltam volna még...egyszerűen brutális atmoszférája volt...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.11. 11:43:13

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

genndy
Kapcsold ki a GOG overlayt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

blackcalibra
Nálam se kéne hogy gond legyen.
Arra gyanakszom, hogy ha ennyire nincs gondja senkinek ezzel a felpeccselt GoG-os verzióval, talán az én win reinstellom nem sikerült valami fényesen..... valami vagy nincs felrakva, vagy valami nem sikerült maradéktalanul.
Nekem a GOG-ossal sem volt eddig semmi gondom.
blackcalibra
Nekem sajnos nem, elképzelésem sincs, hogy mi lehet ez.......
új a winfos is, a játék is friss install.
Így vegyél eredeti cuccot, drm mentesség ide vagy oda, a nem gogon regsiztrált cuccal semmi gondom nem volt. <#fogmosas>
Kiegre gondolsz?
Gondolom, aki alapjátékot megvette, az ezt is megfogja.
Eladásokról lehet tudni valamit? Hogyan fogy?

Még csak az elején poroszkálok de nagyon hangulatos.
Pedig lenne hova menni... Kovir, Cintria, Lyria, Nilfgaard, Rivia, Brokilon, és hát ugye Dol Blathanna, a Virágok Völgyébe. De jó lenne 😊
TOMSILENT
Dettó. Nagyon sajnálom hogy ennyivel hagyják a Witcher 3-at.

Már sajnos a DLC vége felé vagyok, de még mindig nehéz feldolgozni, hogy mit összehoztak itt. Nagyon kevés teljes játékot tudnék felsorolni az utóbbi húsz évből, ami ütné ezt a DLC-t. Eszméletlen.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

OK-OK 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mármint nem bukod, lehet utána keresni. Ne stresszelj rá 😊
Persze.
+1 kiegészítő kérdés a Ködszigethez: nincsen meg még minden Witcher páncél terv, illetve az összes páncél, így értelemszerűen craftolva sincs. Mivel a két Mastercraftos szaki Velenben/Novigradban van, lehet még a Ködsziget után craftolni új páncélt, vagy azt is bukja az ember?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Myselor
ne aggódj nem te vagy az első.énis lenyomtam 1-2 bort előtte 😄 féltem hogy bugos de szerencsére nem ^^
Igen kösz. Így már világos, a küldetés tárgyak közé tette, csak nem vettem észre.
Ja, nem kell meginni mindet, csak azt az egyet. 😄 Be kell tenni a zsebedbe (vagyhova, ahol a bombák is vannak).
Myselor
felvettél a csajtól egy bort.azt idd meg quest item😊
Myselor
azért mennyivel sötétebb hangulata volt a játéknak régen.volt rajta egy réteg ami teljesen más hangulatot adott a játéknak.most néztem meg a legelső gameplay videót újra.néhány helyen jobban nézett ki,meg a mozgás is kicsit mintha jobb lett volna.nembaj tökéletes ez így csak mondom😊
Kéne segítség

Találtam egy mellék küldetést, valami halott nő, egy ilyen régi színház-ampfiteátrum romjainál. Meg kell gyújtani a gyertyákat-meg van.

Utána azt mondja, igyok bort...megittam már rakás bort és semmi. Mi fenét kell csinálni? Hogy smit merre meddig? Ráadásul sehol se találtam a küldetésről semmit se neten se youtobe-on.
Az tény, hogy én a gwentes küldetés miatt játszottam újra 😊 De mondjuk most is becsúszott asszem 2, ami bukó lett.

Shep
És tényleg 😊

Palinko
ja de ha bukod olyan érzésed van, hogy elveszett egy világ 😄
Köszi a válaszokat! 😊

Nincs korlátozás a játékban, 1-2 küldetés van amit el lehet bukni, főként azért, mert az érintett szereplő elpatkol vagy megváltozik vele a viszonyod, de ezek mind mellékküldetések és tényleg csak 1-2 jelentéktelen.

A ködszigetek után folytathatod a mellék küldetéseket, csak az egy hosszabb fő küldetés.
Kérdés: mielőtt a Main Questekben Ködszigetre elmegyek, jelzi hogy mentsek és hogy mostantól korlátozottan tudom megcsinálni az oldalküldetéseket? Elég sokat megcsináltam, főleg ami már kezdett az ajánlott szint alatt lenni, de mivel rengeteg van, maradt még egy pár.

Mennyire erős ez a korlátozás, mindent érdemes előtte megcsinálni vagy lehet még tartogatni?

Béluska74
OKOK! Akkor elkezdem az alapot és majd ha meglesznek a kiegészítők akkor azokat is, Köszi!

If you give a little love you can get a little love of your own

Játszható a B&W a HoS nélkül is. A kiegek nem nagyon kapcsolódnak az alapjátékhoz, főleg a Hos (csak minimálisan). Viszont tökmindegy, hogy mennyire kapcsolódnak egymáshoz - vedd meg! 😊 Megéri!
Béluska74
Az első két részt végigjátszottam már régen. A harmadik részre most volt pénz. (a legalitás útján akarok maradni) De aludtam rá egyet és megálmodtam az este,hogy megveszem hozzá az Expansion Pass-t is mert olcsóbb mintha külön-külön megvenném. Akkor így kérdezem a Witcher 3 alapjátékba bele vannak szőve a kiegészítők vagy külön sztori mind?

If you give a little love you can get a little love of your own

Megmaradnak a küldetések.
Mégis meg tudtam csinálni a szobros Tris küldiket. A végső felkészülés küldetés előtt. Bejártam egész Velent és Novigradot és Fehér Gyümölcsöskertet, de még mindig azt írja ki hogy 4 db kártya Novigradból és 3 db Skelligéből kell.

Ha kiviszem az alap fő történtet akkor is mindjárt még megcsinálhatom a megmaradt melléküldetéseket és a 2 DLC-t? Nem kell újra elindítani az 1. DLC-től külön a játékot?
Egyszer volt, de reprair megoldotta.
blackcalibra
molnibalage83

Köszi, akkor benyomom ezt is, remélem nem vállalom túl magam a legnehezebb nehézségen még ezzel is.

Viszont nagyon laggol a játék, már a menüben is. ha egy kicsit gyorsabban mozgatom az egeret nagyon durván akad a kép, az fps szám beesik akár 1-4-re is a 40+ról, ugyanez a játékban is, egy kicsit gyorsabban mozgatom az egeret és olyanokat ugrik a kamera, hogy botrány.
Volt valakinek ilyen, és esetleg a Hardware Cursor bekapcsolása nem oldotta meg a dolgot, de valahogy mégis sikerült megoldania ezt a kellemetlen jelenséget?
Annak idején az alapjátékkal+ingyenes kiegek+első nagy dlc és pár verziószámmal ezelőtt nem volt ilyen......