16781
-
Daermon #14623 NG+ban a karakter szint, fejlesztés, és ami rajtad van cucc az megy át, plusz kapsz egy "reset" főzetet és újra eloszthatod a skilljeidet, ha akarod. A sztori meg indul elölről, felszintezett ellenfelekkel. -
új mentés -
Értem, tehát a karakterszint átmegy az j mentésre, nullázni lehet, tehát pl újra alapkarakterrel egy új mentést? -
Daermon #14620 Alapban olyan 32-35, aztán kiegekkel 45-52 kb. Utána New Game+ tudod még húzni, ha akarod. -
Kiegek nélkül asszem 50 vagy 70, kiegekkel 100. -
Mekkora a maximális karakterszint? Jelenleg lvl 4-en vagyok -
Akkor bocsi, már rég volt, kavarom a szezont a fazonnal :) -
Daermon #14616 Nem. Az 1-ben az Vizima külvárosa a várfal mentén. Fehér Gyümölcs arrébb van jóval. -
Ha jól emlékszem az első részben is a várból kifelé jövet a vizimai kocsmába érkeztünk.
Fehér Gyümölcsöskert meg vizima része nem?
Más dolog, meg kellett ölni a griffet, kellett hozzá gyógynövény főzet, ott volt egy haldokló lány akin akartam volna segíteni(beadta küldetésnek) úgy gondoltam először a griffet akarom levadászni, de addigra meghalt sajnos, én nem tudtam hogy ilyen is van a játékban, rendesen lelkiismeret furdalásom lett :) Így a küldetés sikertelen lett sajnos.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.07.05. 20:28:22 -
Daermon #14614 Nem, de ő szerintem a 3-ról beszél . -
Az volt a 2. részben? Ennyire nem emlékszem arra. -
Daermon #14612 Fehér Gyümölcskert fogadójára gondol szerintem. -
Kocsma az elején...? Nem tudom mire gondolsz. A 3. részben, akkor lesz rész, amit imádni fogsz. az 1. részből az egyik helyszín 1:1-ben át van emelve. Igazi tisztelgés a nagy előd előtt. -
Igen igazad(igazatok) lehet, megfontolandó a második rész is, mivel az ilyen játékokban szeretek maximálisan elmerülni :) Kicsit kizökkenti az embert a hétköznapokból! Ha akciós lesz megveszem azt is, a legnagyobb dolog hogy az első részből a kocsma ugyanúgy megvan az elején, de brutálisan szebben, meg végre igazi open world világban, egyenlőre csak ajnározni tudom a játékot, még a melléküldik is érdekesek, nem annyira sablonosak! -
DantesHUN #14609 A verseket nem Göncz fordította. -
Használt VGA lehet, hogy olcsó. Bár meglenne a 3 évvel ezelőtti konfigom leírása referenciának. Azon hi beállítás táján hairworks nélkül 30-40 FPS-ben ment. Nem volt erőgép, de azzal is igen szép volt az összhatás. -
Nem vajákos, csak vaják, mellesleg. :)
Félig-meddig csinált szó, akárcsak az eredeti. -
borosz #14606 Az hogy Vajákosnak nevezték el fordításkor a regényben nem olyan vészes szerintem. ( bár tényleg kitalálhattak volna valami jobbat is )
Csak a Gyűrűk Ura sorozat jutott az eszembe... Sok-sok vers van bennük és a legtöbb olyan borzalmasan rímel hogy legjobb esetben is szabad vers műfajnak felelnek meg. :) A rímfaragás már lehet hogy nem ment a Göncz Árpádnak.... Nem akarom elhinni hogy eredetiben is ilyenek lennének.
Különben ezt is megértem... hogy olyan világ jön el ahol lebeszélik már az ember fiát a videokártya vásárlásáról mert olyan mocsok drága XD
Köszönhető ez állítólag a bitcoin bányászoknak. -
Viszont, ha végig is tolja bárki nem érdemes mentést importálni. A W3-ba épített "manuális importálás játékmenttel" sokkal jobb muri, jó kis párbeszéd jön ki belőle. -
Daermon #14604 Mind két szálat érdemes lenyomni :) Ráadásul Iorveth és Roche is jó arc.
De igen, mivel Roche szerepel a 3-ban is, ezért étdemesebb azt, ha sietsz. Plusz tényleg hozzá fontos dolgok kapcsolódnak.
Ráadásul a 2. Triss miatt is érdemes.
Meg egy csomó lore, és jó történet. :) -
Nekem a Vernon Roche-szál mindig jobban bejött. :) Plusz, ő szerepel a háromban, Iorveth meg nem. -
A 2. részt ne hagyd ki, mert annak közvetlen következménye az, hogy mi zajlik éppen a W3-ban. Az elsőnél sokkal rövidebb, 20-25 óra alatt simán letudható. Iorveth oldalán told végig. -
Daermon #14601 Ha túlteszed magad azon, hogy Vajáknal van fordítva a witcher/wiedźmin akkor igen, mert ezt leszámítva nagyon kíváló a fordítás minősége mindegyiknél (minden könyv az eredeti lengyelről lett fordítva). Tartalmilag pedig kiválóak, érdemes elolvasni mind. :)
A Witcher 2-ben TP nézet van, nem változtatható. De mire akartad változtatni? :D A 3 is TP nézetes. -
borosz #14600 Hát az áraik brutálisak annyi szent. Legfeljebb megpróbálok leakasztani valami használtat jó áron ha adódik kedvemre való.
Mert a jelenlegi gépemen nagyon nem akarja az igazságot a Witcher 3.
Addig is elkezdek ismételgetni az elejétől kezdve. Jut eszembe... a második részbe csak belenéztem de nem jött be... egyetlen dolog miatt. Nem találtam benne lehetőséget a nézet megváltoztatására. Vagy csak én voltam a béna?
Érdekelnek a könyvek is... szépirodalmilag mennyire állják meg a helyüket? Vagyis jól sikerült e a fordítás pld. ? -
xido #14599 mindeniki mondja,én is mondom..ha van kedved hozzá,előbb a könyveket olvasd..aztán a játékokat sorban..sok szereplő,sok utalás,főleg a 3.részben,mikor már úgy voltak vele,hogy aki fanatikus,az minden médiában követi a storyt -
caps lock #14598 Ha mindenképp kell valami olcsón, akkor 30-35 körül gt1030 vagy gtx750ti. Nekem az utóbbi van meg, alacsony beállítások mellett, FHD-n 40-50 fps között mozog, ami bőven játszható. De ezek a kártyák hosszú távon már nem lesznek elegendőek az új játékokhoz.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.07.04. 23:00:24 -
caps lock #14597 Nem épp ideális az idő kártyavásárlásra. Minden nagyon túlárazott, a helyedben még várnék. Amúgy egy GTX1060-at tudnék ajánlani, újonnan már hetvenötezer körül beszerezhető. Az 1050TI tíz-tizenötezerrel olcsóbb, viszont jelentősen gyengébb is.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.07.04. 22:38:39 -
borosz #14596 Sziasztok most kezdenék még csak játszani a Witcher 3 de a gépemet fejleszteni kell még hozzá. A kérdésem az lenne hogy milyen videokártyát lenne érdemes beszerezni hozzá amivel szépen elmegy a játék de nem kerül egy vagyonba.
Gépem paraméterei:
DESKTROP-LFTH7RJ
GPU: GeForce GT 630
Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3,90GHz
4 GB RAM ( Ezt növelném 8 GB )
Win 10 64 bit
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Daermon #14595 Igazából még jobb, ha végigjátszottadva 2. is, mert vannak visszatérő elemek/szereplők. -
Sziasztok, most brutál akciósan megvettem a gémet, hát mit ne mondjak eléggé ott van a szeren pedig 1 órát játszottam csak vele, grafikailag(is) sok mai játékot megalázna, mindenütt csak jókat beszélnek a játékról, annó az 1. résszel játszottam, a 2. teljesen kimaradt, remélem nagy hátrányom ebből nem lesz. -
Celebrau #14593 Nálam i5-4440 + 8GB + r9 270 volt a gép. Azon FHD-ban Medium körüli beállításokon hozott kb. 40 fps-t játék közben. Megnéztem a többi beállítást is, High 30 fps körül, de sűrű helyeken lesett 20-ra, Ultra max 20. Aztán az r9 ledöglött, cserélték rx560-ra (2GB), amivel nem mértem, de nagyjából hasonlóan teljesít.
-
Kurfürst #14592 Én nvidia 960-al toltam, az untig elég volt. -
CPU: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
CPU SPEED: Info
RAM: 8 GB
VIDEO CARD: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
Ez az ajánlott gépigény, de szerintem nem járnál jól vele. Gondolom nem csak Witcher menne majd később ha be tudnál egy 6 gigás 1060-at meg pl egy 5-ös ryzent biztosan jól elmuzsikálna egy darabig. Vagy megvárhatod az új kártyákat is ha nem sürgős. -
borosz #14590 Sziasztok!
Milyen gépet kellene összeraknom ahhoz hogy szépen elmenjen a játék rajta? A napokban próbáltam ki de szerintem kell egy jobb videokártya
és legalább 8 GB memória. Tudnátok olyan GPU ajánlani ami még elfogadható áron van de azért jó a Witcher 3 is.
-
Daermon #14589 Tök mindegy, hogy Dandelion vagy Jaskier, kb ugyan azt jelenti :) Bár a jaskier inkább a boglárka. -
Nem lepődnék meg, ha ismeretlen(ebb) színészt akarnának direkt.
Ja, apró érdekesség, amit már tudni, hogy Dandelion/Kökörcsin nevét nem fordították át és marad az eredeti lengyelből Jaskier.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.06.26. 17:25:42 -
Daermon #14587 Csak cosplayer.
Madds Mikelsen meg ne legyen Geralt :D -
Prof William #14586 Ő ki? Ő lesz Jennfer vagy csak egy ügyes cosplayer?
Mellesleg Madds Mikkelsen sztem remek Geralt lenne. -
Ha esetleg belefuttok forgatókönyv darabokba a castingról, azokat külön erre írták, nem konkrét epizódokból vannak. -
Daermon #14584 Hát igen :D