The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Ez nincs meg felirat nélkül valahol nagyfelbontásban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Mondasz valamit.. <#smile>
molnibalage83
Ház én ezt lehet, hogy kiteszem a falra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

RatBaG
keretezd be ezt 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Az utolsó mondatomban említett videó.

Akit érdekel. Itt egy videó 30:15-nél kezdődik. Pax Easten készült. A CDPR mesél a sorozatról. Kb. 2 óra. Ha valakinek nincs ideje, akkor legalább a Witcher 3 "hogyan készült + bugparádé" részt 1:32:22-nél. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.04. 17:28:51
Kár, hogy ezt a videót nem tudom a három gyűjtői mellé rakni. Ott lenne a helye. Meghatódtam.
Shep
Szégyen, nem szégyen de én kicsit meghatódtam a végén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez nagyon jó lett. Méltó 10-éves videó. 😊
genndy
<#eljen><#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

molnibalage83
Kurvajóóóóóóóóóóóóóó!

Jó lett 😊
MerlinW
Aaaww 😄

[merlinw.org]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lwb
Atari + Riddick Assault on Dark Athena. Hiába a gyári kód, a szerver ahonnan szedhetnéd le, már nem megy, csak homokórázik. Nem volt kedvem nyomozni, hogy az ataritól kihez kerültek a jogok, szóval maradt a warez.

beregisztráltam jön már lefele,köszönöm srácok.
közel én is húsz éve,és csak vásárolt játékkal,ezért szívás.
köszi,megpróbálom
Savaran
Akkor bocsi, ezt nem tudtam!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Megnéztem a bővített kiadás dobozát is, ott a serialt eleve úgy adták, hogy a https://www.gog.com/witcher/backup oldalon kell regisztrálni, szóval szerintem az első napos kiadásnál is csak ez az út járható.

Anno ugye kellett regisztrálni, amit aztán frissítéssel kivettek, de nem tudom végül hogyan oldották meg ezt... A lényeg, hogy akkor csak a GoG-os vonal az egyetlen járható út. De amúgy is megéri beregisztrálni, mert megkapunk minden extrát (OST, kézikönyv, stb.) digitálisan is, ráadásul a legutolsó, legfrissebb verziós játékot.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2017.08.27. 20:06:49

Na, feltelepítettem a day1 verziót (gyűjtői kiadás), serial megadása után semmi nem történik... A játék mappájában található Register-t futtatva lehetne regisztrálni a játékot, de "Kapcsolati hiba. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot" hibát ír a játék...

Savaran
Steames játékoknál meg összesen 1x kell kódot írni!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Nincs olyan hogy kipeccselték a védelmet, mert ahhoz hogy lepeccseld a gémet, előbb fel kell telepíteni előtte, meg a kódot kell beírni! Ha eredeti a lemez örökké jó a kód mert a lemezen nem változik az adat!

Ezért is írtam lejjebb, hogy be tudja a dobozos verziót regisztrálni a https://www.gog.com/witcher/backup oldalon.

Mephike
Ha fut a GOG-on egy két kört, ingyen megkapja. (regel a GOG-on, ír a supportnak, csatol egy képet az eredeti játékról és már meg is kapja.)
Nekem anno a GWENT-el való játék miatt ingyen adták, szóval kétlem, hogy nagyon bizonygatni kellene a dolgokat.

Miért ne lehetne?

Mondom, kipatchelték anno belőle a védelmet, talán 1-2 hétig volt, hogy kellett regisztrálni, bár utána már nem emlékszem, hogy hogyan is zajlott a telepítés menete.

De amúgy meg jobban jár, ha regisztrálja (vagy megveszi) GoG-on, vagy Steamen, azt a 2-3€-t bőven megéri kiadni rá. Sőt, ha megveszi utóbbira, akkor kap serialt, amit meg elfogad a GoG.

Savaran
Szerintem nincs olyan hogy nem fogadja el a kódot, közel 20 éve játszok videójátékokkal, és nálam ilyen még nem volt csak warezolt szutyoknál!

Ha jól emlékszem, akkor ezt a fajta védelmet elég hamar kivették belőle, vagyis a lemezesnek nem kell semmilyen sorozatszámot megadni.
Anno a Bandai Namco adta ki azt hiszem, emiatt kellett rá védelem.

De amúgy meg regisztráld be a kóddal a játékot GoG-ra, ezen az oldalon teheted meg: https://www.gog.com/witcher/backup

Persze előbb regisztrálj GoG-ra, plusz töltsd le a kliensüket.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2017.08.27. 18:36:43

lwb
Próbálj írni a CDProjekt fórumán vagy warezold be. Én is megvettem a W2-őt lemezen, amikor új volt, aztán egyszer megvettem steamen is, mert volt 3 euró vagy mennyi. Azóta nem próbáltam a lemezest.

Savaran
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.08.27. 16:35:52

Sziasztok.A problémám az lenne,hogy pár éve megvettem a Witcher 2 játékot többször játszottam is vele ,gondoltam megint feltelepítem ,de nem fogadja el a termékazonosítót,nem értem mi lehet,segítséget kérnék.Köszönöm
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A továbbfejlesztett páncélokhoz is kellenek.
Szerk: Ugyanúgy, ahogy az alappáncéloknál is, a továbbfejlesztett páncélok tervrajzához mutató térképeket megtalálhatod különböző kovácsoknál, amik kincsvadászos küldetést indítanak, amivel megtalálhatod a tervrajzokat.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.23. 20:22:46
Mayorpapa
A tervrajzok nem a witcher páncélok (griff, macska, medve stb) elkészítéshez kellenek?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Meg kell találnod a tervrajzokat a feljesztésekhez.
Mayorpapa
Sziasztok! Nem jövök rá, hogy hogy kell az egyes witcher páncélokat továbbfejleszteni (elvileg 6 szintje van). Akármelyik páncélkovácshoz megyek, nincs olyan opció, hogy páncél továbbfejlesztése, csak készíttethetek mindig egy jobbat, de az ugyanúgy "0" szinten van 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Van benne, de nem annyi, mint pl egy Salvatore regényben. Nem az dominál (nem is baj), de amikor van, akkor elég jó 😊
Ha a harc miatt olvasnád a Witcher regényeket akkor már régen rossz. Nem a harc a lényeg, ez egy könyv.
Palinko
Sztem kevesebb harc van, de nem mértem mérleggel. Nekem viszont izgalmasabbak a könyvek mint a novellák
Ainz
Üdv!

A Witcher nem novellás regényekben mennyire van harc ?
Van olyan izgalmas és élvezetes mint a novellás részek ?
Savaran
Akkor megnyugodtam, köszönöm!

Nekem egy vén AMD 965 / nvidia 960-al hasít és kb minden maxon van ha ez segít.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Savaran
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy újabb videókártyát, amelyen talán már eldöcög a witcher, meg a GOTY edition most akciós be szeretnék rá ruházni! Néztem YT-n teszteket, az én kiöregedett konfigomhoz hasonló gépeken, ott 30-40 fps el ment a játék, fullhd felbontással majdnem maximális beállításokkal, amit hiszek is meg nem is! A kérdésem az lenne hogy ehhez a vashoz, érdemes lenne-e megvenni a játékot? :
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.08.14. 17:29:26

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Jaja az az utalás nagyon ütött. Amikor elkezdenek róla besézlni és megszólal az a zene... Zseniális.

Nagyon jó karakter...

Mellesleg... csak most ugrott be.

Gaunter O'Dimm a neve... és Stephen King a Setét Torony c regényciklusában a Fekete Ember jó pár néven nevezi magát, és ezek közül az egyik Walter O'Dimm... És ő is sokszor teljesíti kívánságokat (Hasznos Holmik) csak nem éppen úgy, hogy a kívánó szeretné.
Nem hinném hogy véletlen egybeesés lenne. 😊
molnibalage83

lwb
A Blood & Wine más lesz, ne ugyanazokkal az elvárásokkal menj neki, mint a Hearts of Stone-nak. Amikor először játszottam, nekem a HoS jobban tetszett, második és minden soron következő végigjátszás után viszont a Blood & Wine mára a legjobb kiegészítő lett. Úgy általában, ami játékhoz kijött és nem csak a Witcherhez. Fontos, hogy ne rohanj végig rajta, hogy nyitott szemmel járj (mert el lehet kúrni a főszálat, könnyedén) és főleg, hogy hagyd ezt a kiegészítőt a játék végére. Tematikailag is odavaló.

Igen O'Dimm az egyik legjobb karakter a játékban 😊 Főleg, hogy már az alapjáték elején jelen van, de még a B&W-ben is találsz rá majd utalást egy küldetés utáni beszélgetésben.
Mephike
Végigjátszottam a Hearts of Stone kieget. Lehet, hogy rövid (nekem nem tűnt annak, feltoltam a nehézségi szintet, és bizony a küzdelmek eltartottak egy ideig), meg nem hoz új helyszínt, de a történet számomra elsőosztályú volt, na meg Gaunter O’Dimm ellopta a showt. Nem is tudom, mikor volt ilyen érzésem utoljára játékban, hogy egy karakter megjelenését ennyire várjam.
Most jön a Blood and Wine 😊