The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
gondban vagyok mert kijött a wiedzmin lightning mode új változata, ami szerintem k.rva széppé varázsolja a játékot, viszont a népszerűbb super turbo lightning mode meg több móddal kompatibilis (pl. időjárás/felhő módok, vagy a szél mód ami megszünteti a hihetetlenül idétlen remegő mozgását a fáknak) és nem tudom melyiknek adjak esélyt. ugye a stlm-et már nem is fejlesztik. próbálta valaki ezeket a módokat?
pl. itt az egyik
t
"I've won every battle, but I'm losing this war."
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ja, X360 kontrollerel játszom.
Köszi!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!
Létrehoztam egy Discord szervert, ahol a könyvektől a játékon át a jövő évben megjelenő sorozatig bármiről lehet beszélni. 😊
https://discord.gg/uFvrdp
Nyugodtan tessék csatlakozni, minél többen vagyunk annál jobb
[merlinw.org]
Ha csak nem érdekel, ennyi, nem nektek szól. Nem ezen múlik, hogy kaptok-e egy DLC-t pl, ahhoz a Cyber Punk projectről kellene visszahozni fejlesztőket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bár fene tudja, eddigi játékokhoz képest bárhol lesz nagy eséllyel gagyi lesz, de másrészt meg ha kapnak licenszdíjat akkor jó helyre megy a pénz és majd a következő Witcher játékba ölik meg még a Cyberpunkba ahol jó helyeken lesz. Meg legalább bent tartja majd a Witcher dolgot a köztudatban vagy más játékot kedvelők is hallanak Geraltról az meg pozitívum, szóval felesek az érzéseim ezzel a dologgal kapcsolatban hogy más játékban is fog szerepelni. Azért nagyon konzummá válna az már nem tetszene
Érdemes pótolni, mert nagyon jók 😊
Viszont, ha vágysz még nagyon jó RPG élményre, akkor ajánlom a 2. kedvencem a Bladurs Gate 1-2őt. Természetesen már EE verzióban (van hozzá működő 98%-os magyarítás). Nagyon nagy kaland, próbáld ki 😊
Ez szerintem az eddigi, számomra all-time best egyjátékos rpg-t is odaveri, lenyűgöző a játék hangulata, világa, ja és még low-on is dögös. 😄 Akinek ezzel a játékkal baja lehet, annak baja lehet a műfajjal is.
A legvégső achi : Az út végére értél
Fejezd be a játékot „Halálfutam” fokozaton.
Végig kell tolni halálfutamon vagy elég a végén fel rakni a legmagasabb szintre ?
Számít-e hogy 1-2 küldi nem megy maxrahúzva és vissza van véve ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.03.04. 18:41:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.03.04. 17:29:04
Vendégeskedj Toussaint börtönében.
Ezt az Achivmentet valaki tudta teljesiteni steam-en ???
A Witchert épphogy elrontaná , ha Geralt csöbörsisakot viselne, íjászkodna, vagy buzogánya lándzsája akármije lenne. A witcher páncélok meg tényleg jól néznek ki, változatosabbak és ráadásul külön kaland megszerezni. Összegyűjteni a tervrajzokat, némelyik elég trükkös volt.