16775
-
lonvard #15297 Számomra nem volt megfelelő a játékmenet alacsony szinten, egyszerűen nem volt megindokolva, hogy mért vagyok megint kezdő, szóval én felcheateltem asszem 40. szintre, vipera páncélt adtam rá, raktam 3. szintű macskát, és még egy-két apróságot, és utána kezdtem magam Geraltként érezni. A lootrendszer is rettenetes, alacsony szinten irgalmatrlan sokáig kell mászkálni tök béna cuccokban, magas szinten meg dobálja a varázskardokat, komplett páncélokat a szakadt vízihullákból is. Tehát én ezt az egész lootolósdit ignoráltam, összeraktam az italkészletemet, aztán onnantól nem érdekelt mit dob a játék, illetve igen, de automatikus adtam el mindent, hogy legyen pénz fejlesztésekre. -
Arsenal95 #15296 Koszi a tippeket! -
Evoluti0N #15295 Ha azokon a területeken járkálsz és azokat a küldiket csinálod, amik a te szintedhez illenek, akkor sosem leszel túl alacsony szintű. Sőt, ha mindent megcsinálsz, akkor egy idő után még túl magas szintű is. -
#15294 Akkor 7 es szint előtt oda se menj. Emlékszek arra az kurva nehéz volt, aztán patchelték és már könnyebb lett, de még most sem két suhintás. Esetleg vedd le a játékot nagyon könnyűre és úgy öld meg, de majd 7-8 as szinten, szerintem 3 as szinten közel lehetetlen vagy igazából annyi szenvedés ami már a játék élmény kárára megy ha csak nem épp ezt a nyűglődést élvezed. -
Arsenal95 #15293 Volt ilyen pl h vezessem at a csaladjat a folyon, leszedtem erre nincs meg. -
Daermon #15292 Küldizz tovább, abból lesz xp. Csináld a főszálat még, vagy olyan mellékeket, amik nem magasabb szintűek. -
#15291 A hirdetőtáblán nem mindegyik cetli ad megbízást. Van ami csak amolyan "duma". -
Arsenal95 #15290 3as szinten vsgyok 7es szint javasolt..hogy lehet jol xp-t szerezni? Masik kerdesem hogy le veszek a hirdetotablarol 4 kuldit es csak 1van nalam hova lesz a tobbi ez bug? -
Daermon #15289 Pedig az egyszerű :D De akkor hagyd, majd megcsinálod késöbb, ha erősebb leszel. -
Arsenal95 #15288 Velenben van viszonylag a jatek elejen, barlangban van es nembirok vele. -
Daermon #15287 Jaaa várj. Te nem Morkvargnál vagy akkor Skelligén.
Amit te mondasz az a másik, egy erdei ház, és kicsivel mellette alatta egy barlang?
Az semmi: ezüstkard és megölöd. Nem nehéz. Ignivel pirózhatod is. -
Arsenal95 #15286 Erdo kozepen kit?? Huh bakker le vsgyok maradva :D -
Arsenal95 #15285 Koszi!! -
Daermon #15284 Witcher érzékkel fel kell kutatnod ezt azt, meg beszélni vele.
És, ha a kis gátakkal szabályzod a vizet, akkor egy barlang is megnyilik. -
Arsenal95 #15283 Es azt how? -
#15282 több módszer van, a leggyorsabb az ha megeteted vele a saját húsát -
Prof William #15281 Emlékszem az engem is nagyon idegesített, de már nem tudom, hogyan nyomtam le. -
Arsenal95 #15280 Vadsziv kuldi hogy gyozzem le a verfarkast? Nagyon eros es folyton healleli magat. -
#15279 Csak legalább adtak volna rá rendes szamuráj páncélt! -
Daermon #15278 Nem tudom. Gondolom, Japánba is népszerű Geralt. Ott zabálni fogják. -
Evoluti0N #15277 Elég furcsa. Nekem előbb jut róla eszembe a Nioh főszereplője, mint Geralt. :D -
#15276 De most miért csinálnak ilyesmit aminek köze sincs a játékhoz? Már mint azon kívül, hogy megveszik -
Daermon #15275 Geralt Ronin szobor. Pre-Orderelhető, ha valaki szeretné. 219€ -
Daermon #15274 Nagyjából végetért a forgatás. Már csak eg kisebb stáb maradt csak, meg kezdődik az utómunka is.
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből idén premier. -
lonvard #15273 Joh, akkor visszavonom. :) -
#15272 Nem, ez vicces :D Vagy kiben milyen hangulatot kelt :)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.04. 18:59:36 -
#15271 Szerintem csak poén. Már elég régóta ismejük, hogy ki játssza majd Cirit. -
lonvard #15270 Ez hangulatkeltés. -
#15269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #15268 A film lehet hogy szar lesz.
Pláne hogy ez sorozat lesz. -
caps lock #15267 Mindegy milyen lesz a film, a legrosszabb ha az emberek azt várják el hogy olyan legyen mint a játék. A könyvek is mások, akkor a filmadaptációnak is megvan a joga hogy más legyen. De akármilyen lesz is a végeredmény az biztos hogy a szex és erőszak központi elem lesz, hisz ez kell a hülyéknek. Ez a baj a filmekkel és könyvekkel, kész tények elé állítanak ami aztán vagy tetszik vagy nem. A játékban TE döntöd el mit akarsz csinálni, kivel mikor, hogyan, stb. Szóval a legjobb ha nincsenek elvárásaid és elfogadod hogy a film a witcher univerzuma ihlette alkotás, nem több nem kevesebb. -
lonvard #15266 Scoiatael forradalom esetén elsők között koncolnának fel a törpék meg az elfek. :) -
Califa #15265 Van rá levédőm ! -
DantesHUN #15264 Na mit mondtam...amúgy vigyázni kell a niggerekkel és buzikkal. Például ha rád tüsszentenek, elkapod tőlük. És niggeré vagy buzivá lehet válni. -
#15263 Ja, mennyivel élethűbb lenne, ha Geralt mondjuk a Thunderboltot intramuszkuláris injekcióval adná be és nem meginná ... :D -
Daermon #15262 Ha Cavill gyúrós koktélokat tol magába, akkor legalább tematikusan készült a szerepre :D -
#15261 Cirit Freya Allan fogja játszani, aki annyira fehér, hogy konkrétan ginger. Egy db fekete színésznő van benne, ebből van a hiszti, aki Fringella Vigo rendkívül fontos szerepét kapta meg. Csoda, hogy még nem ég a Netflix stúdiója.
Henry Cavillnél chadebb chad meg ma nincs is a világon. Emelgeti a vasakat, segget tudtommal nem túr, max szúr - sajátját, fincsi tesztó koktéllal, de az belefér gondolom.
(A Witcher világában egybként vannak színesbőrűek: Zangvebar, Zerrikania, Ophir pl.) -
#15260 Segítek, mert tájékozatlannak is tűnsz.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2019.05.04. 07:39:17 -
Califa #15259 Nigger lesz Ciri ,igazi Ugandai kaptafaállú széles orrcinpájú fekete lány vágott arccal.Ja Gerálton még gondolkodnak, hogy kőkemény seggtúró buzit csináljanak -e belőle, mert ez a trendi...............Jó kis film lesz ez. -
Daermon #15258 Ősz vége felére datálták nagyjából.