16781
banner
  • lonvard
    Persze, mindenki abban nyomja, amiben jól érzi magát. Nekem a medvepáncél túl nehéznek tűnt Geralt párduc könnyedségéhez. De nem mondom hogy nem volt az jó, csak kicsit sok volt. Északon használtam, mert ott hideg van. :)
  • Savaran
    igazából ízlések és pofonok....
    Én ilyan "bad ass" stílusban nyomom

• lonvard
    Nem kell hogy jó legyen bármire, a többi páncél hülyén nézett ki Geralton. Ennek is megvolt a megfelelő védettsége, plusz úgy néztem ki benne, mint egy terepen dolgozó witcher. A többi az vagy túl tiszta volt, túl elegáns, túl páncélozott, től csicsás, túl sok. Macskapáncélban meg a csuklya miatt volt idegesítő. Még a farkaspáncélon méláztam, mert az még egy olyan cucc, ami áll valahogy Geralton, csak az is túl tiszta.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.16. 16:28:58
  • Savaran
    Hát olyan jó páncélokat nem ad a játék a Grandmaster szintű medve páncélnál meg társainál csak Touissaint ban találsz jobbat! Kicsit olyan mintha nem is ezzel a játékkal játszottál volna! Vipera páncél? Mire jó az? Semmire.....
  • lonvard
    Ettől még értelmetlen. Kétszer kezdtem nulláról, harmadjára nem voltam hajlandó. Tökéletesen fejlett witcherként játszottam végig. Oké a harc nem volt komoly kihívás, de azt játszottam, hogy én vagyok a világ legjobb witchere, szóval nem fog egy útszéli katona megruházni, bazmeg! :D

Jut eszembe azzal, hogy az aktuális képességfát pakolászhattuk, lényegében csak a taktikai repertoár volt több, ami illeszkedett ahhoz, hogy kifejlett witcher vagyok, nem fogok dedózni alapképességek megszerzésével, viszont akkora istennek sem érezhettem magam, mert bár a legtöbb képességem alapból megvolt, limitált számban használhattam.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.16. 16:26:06
  • Daermon
    Jesszus. Ez egy RPG :D
    Azért mert szintet kellett lépned, nem voltál kezdő. Megvannak a karjaid, jelek, ismeretek, teljesértékű witcher vagy az elejétől. De mivel egy RPG így van bent fejlődési rendszer, hogy érdekesebb legyen.
    De pl a könyvekben se szerzett Geralt varázs cuccokat, még is witcher volt. Sőt, Sihilt is úgy kapta a könyvekben :)
  • lonvard
    Számomra nem volt megfelelő a játékmenet alacsony szinten, egyszerűen nem volt megindokolva, hogy mért vagyok megint kezdő, szóval én felcheateltem asszem 40. szintre, vipera páncélt adtam rá, raktam 3. szintű macskát, és még egy-két apróságot, és utána kezdtem magam Geraltként érezni. A lootrendszer is rettenetes, alacsony szinten irgalmatrlan sokáig kell mászkálni tök béna cuccokban, magas szinten meg dobálja a varázskardokat, komplett páncélokat a szakadt vízihullákból is. Tehát én ezt az egész lootolósdit ignoráltam, összeraktam az italkészletemet, aztán onnantól nem érdekelt mit dob a játék, illetve igen, de automatikus adtam el mindent, hogy legyen pénz fejlesztésekre.
  • Arsenal95
    Koszi a tippeket!
  • Evoluti0N
    Ha azokon a területeken járkálsz és azokat a küldiket csinálod, amik a te szintedhez illenek, akkor sosem leszel túl alacsony szintű. Sőt, ha mindent megcsinálsz, akkor egy idő után még túl magas szintű is.
  • Palinko
    Akkor 7 es szint előtt oda se menj. Emlékszek arra az kurva nehéz volt, aztán patchelték és már könnyebb lett, de még most sem két suhintás. Esetleg vedd le a játékot nagyon könnyűre és úgy öld meg, de majd 7-8 as szinten, szerintem 3 as szinten közel lehetetlen vagy igazából annyi szenvedés ami már a játék élmény kárára megy ha csak nem épp ezt a nyűglődést élvezed.
  • Arsenal95
    Volt ilyen pl h vezessem at a csaladjat a folyon, leszedtem erre nincs meg.
  • Daermon
    Küldizz tovább, abból lesz xp. Csináld a főszálat még, vagy olyan mellékeket, amik nem magasabb szintűek.
  • Pluskast
    A hirdetőtáblán nem mindegyik cetli ad megbízást. Van ami csak amolyan "duma".
  • Arsenal95
    3as szinten vsgyok 7es szint javasolt..hogy lehet jol xp-t szerezni? Masik kerdesem hogy le veszek a hirdetotablarol 4 kuldit es csak 1van nalam hova lesz a tobbi ez bug?
  • Daermon
    Pedig az egyszerű :D De akkor hagyd, majd megcsinálod késöbb, ha erősebb leszel.
  • Arsenal95
    Velenben van viszonylag a jatek elejen, barlangban van es nembirok vele.
  • Daermon
    Jaaa várj. Te nem Morkvargnál vagy akkor Skelligén.
    Amit te mondasz az a másik, egy erdei ház, és kicsivel mellette alatta egy barlang?
    Az semmi: ezüstkard és megölöd. Nem nehéz. Ignivel pirózhatod is.
  • Arsenal95
    Erdo kozepen kit?? Huh bakker le vsgyok maradva :D
  • Arsenal95
    Koszi!!
  • Daermon
    Witcher érzékkel fel kell kutatnod ezt azt, meg beszélni vele.
    És, ha a kis gátakkal szabályzod a vizet, akkor egy barlang is megnyilik.
  • Arsenal95
    Es azt how?
  • Savaran
    több módszer van, a leggyorsabb az ha megeteted vele a saját húsát
  • Prof William
    Emlékszem az engem is nagyon idegesített, de már nem tudom, hogyan nyomtam le.
  • Arsenal95
    Vadsziv kuldi hogy gyozzem le a verfarkast? Nagyon eros es folyton healleli magat.
  • Savaran
    Csak legalább adtak volna rá rendes szamuráj páncélt!
  • Daermon
    Nem tudom. Gondolom, Japánba is népszerű Geralt. Ott zabálni fogják.
  • Evoluti0N
    Elég furcsa. Nekem előbb jut róla eszembe a Nioh főszereplője, mint Geralt. :D
  • Palinko
    De most miért csinálnak ilyesmit aminek köze sincs a játékhoz? Már mint azon kívül, hogy megveszik
  • Daermon
    Geralt Ronin szobor. Pre-Orderelhető, ha valaki szeretné. 219€
  • Daermon
    Nagyjából végetért a forgatás. Már csak eg kisebb stáb maradt csak, meg kezdődik az utómunka is.
    Kiváncsi vagyok lesz-e ebből idén premier.
  • lonvard
    Joh, akkor visszavonom. :)
  • Savaran
    Nem, ez vicces :D Vagy kiben milyen hangulatot kelt :)
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.04. 18:59:36
  • lwb
    Szerintem csak poén. Már elég régóta ismejük, hogy ki játssza majd Cirit.
  • lonvard
    Ez hangulatkeltés.
  • Savaran
  • DantesHUN
    A film lehet hogy szar lesz.

Pláne hogy ez sorozat lesz.
  • caps lock
    Mindegy milyen lesz a film, a legrosszabb ha az emberek azt várják el hogy olyan legyen mint a játék. A könyvek is mások, akkor a filmadaptációnak is megvan a joga hogy más legyen. De akármilyen lesz is a végeredmény az biztos hogy a szex és erőszak központi elem lesz, hisz ez kell a hülyéknek. Ez a baj a filmekkel és könyvekkel, kész tények elé állítanak ami aztán vagy tetszik vagy nem. A játékban TE döntöd el mit akarsz csinálni, kivel mikor, hogyan, stb. Szóval a legjobb ha nincsenek elvárásaid és elfogadod hogy a film a witcher univerzuma ihlette alkotás, nem több nem kevesebb.
  • lonvard
    Scoiatael forradalom esetén elsők között koncolnának fel a törpék meg az elfek. :)
  • Califa
    Van rá levédőm !
  • DantesHUN
    Na mit mondtam...amúgy vigyázni kell a niggerekkel és buzikkal. Például ha rád tüsszentenek, elkapod tőlük. És niggeré vagy buzivá lehet válni.