The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Legfeljebb nem max grafon toljuk...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Na de jó akkor tuti biztos ,hogy nem fog futni a játék csak 15fps-el de annyival is csak a legjobb gépeken. Mondjuk nem meglepõ, mindegyik Witcherrel voltak sebesség problémák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még a borostát is látod geralt pofikáján 😄

Witcher 2 alapból szebb mint ami elvárható, a modolt skyrim se nagyon éri el azt a szintet 😊 Nagyon nagy felbontású texturát használ a witcher 2. legfeljebb a formavilág ami neked nem tetszik az más kérdés ez nem egy csili-vili világ 😊 Épp ez a jó benne 😊

DarkSector
"szarrá moddolva" ja bocs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ha szépség kell akkor Oblivion és Skyrim szarrá moddolva.
De mivel gépem nincs hozzá majd egyszer max grafikán mappába vannak ezek is a sok sok más game-el együtt!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igazad van, vagy az Alien.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Dehogy szebb, az egy techdemo szrkupac. A Tomb Raider az, na az szebb

DarkSector
Ahoz képest hogy rpg, szerintem szép, miért szerinted nem?
Persze a Crysis 3 szebb. El is felejtettem.

grebber
Ha neked a "Witcher 2 is bámulatos" (nekem az egynek elmegy kategoriába tartozik) akkor a 3 számodra valóban CGI lesz.

DarkSector
Nextgen-re az eddigi bemutatók után simán elhiszem.
Witcher 2 is bámulatos, és az nem nextgen,.

grebber
privacy policy
Napokban jött egy levél tõlük, ami erre a linkre mutatott.

DarkSector
ja a karakter.
de nem véletlen felejtettem le, hanem szándékosan. 😄

Shep
Nem csak neked 😊 Errõl amit most rakott be DS valami ... izé valaki hiányzik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azér te is ügyes vagy 😊

Shiwo
nekem a mostani jobban tetszik

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DarkSector
Egyszerûen nem tudok hibázni....😊
Jóvan nem leszek nagyképû.

The Witcher 3: Wild Hunt alkotás

jarlaxxe
Banner...<#eljen>

Lehet afféle DA😮 lesz legalábbis izometrikus nézetet feltételez a dolog. Lehet ezek is belevágnak abba amibe a skyrimot most modoló németek miszerint a grafikát ötvözik a Dragon age orignsel. Ez persze már eleve kisebb népszerûséget eredményezhet mint ami a skyrimnak van, de mint rpg über atom lehet.
Viszont továbbra sem hiszem sztoriba lehet olyan jó mint a 2.rész, ezt már wedge elég jól megindokolta miért kétséges.
Addig is egy kis ízelítõ mire számíthatunk a német modderektõl. Enderal.
Persze ez más jelegû de gondolom itt is sokféle eszközt bevetnek majd az élõ npc-k megvalósításáért, wedge által betett anyagból is ez jön le nekem.

Avenger
Két részen keresztül már feltápoltuk Geraltot 😊 Bár gondolom itt is az elején lesz menekülés rendesen, a végére meg félistenként vágunk le mindenkit.
Amit én kiolvasok az interjúból, az inkább az, hogy szeretnék a második részben mûködõ "ha kettõnél többen jönnek akkor addig bukfencezek körbe körbe, amíg be nem tudok vinni egy gyors ütést, majd tovább bukfencezek"-et elkerülni, és valamivel irányíthatóbb rendszert bevezetni.
Engem inkább az a kamerakezelés gondolkodtat el, amivel láthatjuk a hátunk mögötti ellenfeleket is, az egész harc alatt.

Pozitív dolog viszont, hogy a világot nem kukázzák a harmadik rész után, csak Geralt története ér véget ezzel a résszel.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kicsit a korábbi írások alapján amit olvastam tartottam tõle Geraltot kicsit szuperhõssé teszik. A regény alapján pont érezhetõ nem a tömeg elleni harcra van kitalálva. Hanem speciális feladatokra. 3-4 ellenfél már komoly veszélyt jelenthet Geraltra. Ha a meglepetés nincs mellette.Remélem azért jól megoldják, aggódni azért nem aggódok annyira ismerem ezeket már a hard fokozat az ténylegesen hard lesz 😊

wedge31
Új információkat kaptunk a harcrendszerrõl és a játék nyílt világáról.

A Witcher játékok mindig is híresek voltak szokatlan harcrendszerükrõl. Így lesz ez most is. Micha³ Platkow-Gilewski a CD Projekt RED marketing osztályának vezetõje megosztott néhány információt a harcrendszerrel kapcsolatban. A fejlesztõk úgy gondolják, hogy Geralt harci képességeinek fõ eleme, hogy képes felvenni a harcot több ellenféllel egyszerre.

"A The Witcher 2-nél mindenki azt mondta, hogy a harcok nagyon árkádosak voltak. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy több hangsúlyt fektetünk a taktikára, hogy így megadjuk a játékosoknak a harc fölött való teljes irányítás érzését. Pontosan ez a célunk." - jelentette ki Platkow-Gilewski.

A CD Projekt RED a játék nézetét is átdolgozza, hogy mindig a legjobb rálátásunk legyen a harcokra, így az is észrevehetõ lesz ha valaki éppen hátba akar támadni. Az ellenség arra fog törekedni, hogy Geralt-ot körülvegye. A hírek szerint a játékban a fejlesztõk valódi vívási technikákat is felhasználnak, amelyekért speciális szakértõk felelnek, sõt a CD Projekt RED-nek még kaszkadõre is van. Ezeket a technikákat Geralt ellenfelei használják majd. Geralt maga egy új, kitalált harci technikát használ majd, amely ugyan jól fog kinézni, de a valóságban nem használható.

"Geralt különbözik másoktól. Gyorsabb és erõsebb mindenkinél, így a harctechnikája is különbözik." - tette hozzá Platkow-Gilewski.

A harcrendszer mellett Micha³ Platkow-Gilewski beszélt a The Witcher 3 nyílt világáról is, amely mint tudjuk hatalmas lesz és így mindenki a Skyrim-hez kezdte el hasonlítani. Platkow-Gilewski elmondta, hogy ez az összehasonlítás felesleges és megalapozatlan.

"Nehéz nem emlékezni a Skyrimre. Viszont a mi hozzáállásunk a játékhoz teljesen más. Amit õk létrehoztak az egy nyílt világú szerepjáték. Az amit mi készítünk - egy történet orientált nyílt világú szerepjáték. Nekünk mindig is a történet volt a fõ szempontunk. Történet alatt nem csak azt értem, hogy mi megy végbe, hanem a döntéseket és azok következményeit, morális problémákat, jó vagy rossz minõségû NPC-ket. A velük való találkozás után megértitek majd, hogy kik õk és miért teszik azt amit tesznek. Nekünk ez a legfontosabb."- Gamepod

Az utolsó bekezdés nagyon biztató a jövöre nézve.

Nem jó hír. Akkor az atisok egy része szívni fog vele. Ennyibõl a skyrim jó. szimpla port és nincs kártyafüggés.

grebber

jarlaxxe
<#ticking>

wedge31

grebber
Máshol nem olvastam szóval nekem új hír: Witcher 3: QTE események nélkül jön

Shiwo
házigazda még ráér, azt ha jól rémlik, akkor olyan 500 komment után lehet kérvényezni... bannert / FAQ-t össze lehetne állítatni, és kitetetni moderátorokkal

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Desiderata
magyar felirat/szinkronról van hír?

valami fullos fejléc banner? GYIK/FAQ? házigazda választás?
Shep
Neked az sem lenne elég ha film minõségû lenne 😊 Nem értem miért lovagolsz ennyire ezen a grafika dolgon, bõven elég a W2 szint is ha van tartalom, jó történet és nem fullad unalomba meg még pár dolog de a grafika egy jó RPG-nél nem létkérdés.

grebber
Ezek már voltak! De még mindig azt mondom lehetne szebb!

Shep
Teljesen egyetértek.

Képek! Szerintem szép lesz. <#eljen>

PiszkosFred
Hat jo lenne, ha valami alleejtos sandboxot tennenek le az asztalra, mert ezt a (jatek)stilust csak az fogja fejleszteni, ha van egeszseges konkurencia. Kb 10-15 eve a TES jatekok a koronazott kiralyok, nincs senki, aki "megszoritana" oket, emiatt talan picit bele is fasulnak es kevesebb az innovacio, mint az esetleg elvarhato lenne. Fejlodik persze a mindenkori TES sorozat, de sokkal jobban jarnank mi jatekosok is, ha vegre lenne valaki, aki meg tudna mutatni, hogy "mi is ertunk ehhez". Most ugy fest, hogy a Dragon Age 3 utan a Witcher 3 is belepett a tronkovetelok soraba. Es akkor a TES VI. is erkezik 3-4 ev mulva.

Harom kivalo studio, harom kivalo jateka, el leszunk kenyeztetve 😊 Legalabbis, ha mindegyik studio hozza a top formajat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Volt két fejlesztõvel beszélgetés valamelyik oldalon a Fallout NV és Skyrim kapcsán meg a saját projektjükrõl. Elképzelhetõ jobb lesz mint a Fallout NV ami érthetõ is, nem egy meglévõ motort bütykölnek át hanem saját rendszerrel dolgoznak. A skyrimról annyi összefoglalóan boring npc, boring quest. Szóval nagyon nem izgulok, de nem hiszem hogy a Witcher 2 szint open world világban elérhetõ lenne. De biztos hogy atom jó lesz.

Shep
Bízni én is bízok de egyben félek is 😊

jarlaxxe
50 óra lesz a fõszál ennyi idöt csak kitöltenek valami tartalommal én bizok bennük egyenlöre kiérdemelték.

Shep
Többségében igen csak kérdés majd mi valósul meg, meg mennyire tudják az óriási nyílt világ mellett fenntartani az eddigi 2 részre jellemzõ nagyon jó történetet, kicsit félek ,hogy olyan Skyrim-féle nesze itt a hülye nagy világ aztán kezdjél valamit, meg itt egy gagyi fõtörténet. Na de olyan messze van ez még, hogy kár ezen aggódni 😊

jarlaxxe
" no more QTE " - fuck yeahh...<#eljen>

wedge31
Szerintem többségébben remek hirek.

Shep
Érdekes, bár a csak küldetés teljesítésért jár xp dolog nem tetszik.

wedge31
Új infók jöttek a készülö játékról:

- 36 final states of the world and 3 epilogues (each 1 hour long)

- you can import your save game, but it's not going to change backstory of the game. Still, it will affect characters.

- you can buy horses or tame a wild ones by using Axii

- Geralt will be much more agile. Now he can jump and climb wherever he want.

- a wild animals will appear. Geralt may hunt them and take their furs, claws etc.

- main storyline is 50 hours long

- now people will call the guards, when they see Geralt stealing their stuff

- there is a new mechanic, which is similar to VATS from Fallout 3. You can aim at the specific parts of monsters bodies in slow-mo

- no more QTE

- Geralt now can achieve 60 level max

- PC and console versions have completely different UI

- you gain experience points only by completing quests, hunting will provide you money and crafting materials

- a two new minigames: axe trowing and card games

- economy depends from the area. In some places you can buy something for a lesser price, or sell it for higher price.

csokikutya

http://www.moddb.com/members/hungarocell

wedge31
" Jó hír minden PC tulajdonosnak, hogy a többséggel ellentétben a CD Projekt RED csapata elõször számítógépre készíti el a The Witcher 3: Wild Hunt címû játékot. A fejlesztés során ez a fõ platform, csak miután elkészültek teljesen, akkor portolják át a már meglévõ programot konzolokra is, így az marad a legjobb minõségû kiadás. Ezt Twitteren erõsítették meg egy rajongó kérdésére válaszolva, aki szeretné megvenni az egyik következõ generációs konzolt, mégpedig azt, amelyiken jobb lesz a The Witcher 3 címû játék, ezután érdeklõdött a fejlesztõknél.

A CD Projekt csapata azt írta válaszként, hogy a legjobb verzió a PC kiadás lesz, mire a rajongó elszomorodva közölte, hogy õ sajnos nem játszik PC-n játékokkal, de nem adja fel, várja az újabb következõ generációs híreket. A készítõk reményüket fejezték ki abban, hogy meg lesz elégedve a konzolos változatokkal is, mindenesetre a fent elhangzottak fényében biztos lesz minõségbeli (Látványra gondoljunk elsõsorban) különbség a PC-s és konzolos verziók között.

A The Witcher 3: Wild Hunt címû játék nem jelenik meg PlayStation 3-ra és XBOX360-ra, egyelõre csak PC-re van hivatalosan bejelentve. A következõ generációs játékgépek megjelenésével várható a konzolos verziók leleplezése is, akkor valószínûleg a különbségekrõl is bõvebb információkat fogunk kapni. "- Gamepod

A srácok ugy látszik tartják a minöséget...<#eljen>

jarlaxxe
Ez egy nagyon informativ trailer volt...<#nevetes1>

wedge31

wedge31
Hát én meglepödnék ha igy a megjelenés elött kb másfél évvel ezek még nem alpha állapotú képek lennének.

Avenger
A linkelt teljes cikkben írják, hogy ez még egy korai verziója a renderernek, és sokat fog változni. Bár szerintem így is teljesen jó.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

grebber
Bízom is benne,de úgysem lesz szebb.Mivel nem hiszem hogy ilyen csira képeket tennének közzé aztán meg ja bocsi nem is ilyen lesz!