The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Witcher 2-n is még lett volna hely (itt van a dobozos verzió), fõleg hogy ezek apró állományok többnyire, mert hogy nem szinkronról volt szó ott sem, hanem szimplán feliratról.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És akkor az okádok cseh/lengyel/magyar nyelvû dobozok hátoldalát még nem is említettem. Gusztustalan.
Egy kérésem van csak: NE erõltessék rám a magyart, mikor minden más verzióban (steames, origines, és külföldi dobozos, vagy nem honosított játékban) olyan nyelvet választ az ember, amilyet akar. Csak a honosított verzióban törlik ezeket és eröltetik a magyart (teljes logikátlanságnak tartom)!
De tekintve hogy a Witcher 3-mal óriási meló járna, így nem hinném, hogy lefordítanák 😞
De ki tudja...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- egyszer amikor kijö egybõl
- mégegyszer ha lesz magyarítás hogy értsem is
- majd 3-4 év múlva ha lesz hozzá gépem hogy maxon fusson
Next PC upgrade: 2022
Volt már erröl szó, hogy a honositot játékok jobban fogynak tehát nekik is érdekük lenne nem csak nekünk.
Ha mindkettõ Geralt lenne akkor miért nem egyforma a hangjuk?
0:41-nél én nem látok semmi érdekeset.
Meg aztán hova tûnt elnyelte a föld ? 😊
Tök egyformák ha megnézed.
Egyértelmûen egy másik Witcher az mert a katona is azt mondja de hogy pontosan ki az jó kérdés...
Az elõs részben csak a prológusban vannak witcherek, meg akit megölünk, a második részben, a kopasz óriás. Igen, ritkák a witcherek, de csak összeakadhatna valamelyik társával.
Például , most hogy az elsõ részt elõvettem, ügye a prológus végén, a többi witcher magyaráz arról, hogy hova mennek ,egyikük még mondja is hogy Kadwen-be, a második részben ügye meg Henselt királlyal összefutunk. Na mindegy, szóval érdekes lenne ha valaki még bekerülne a harmadik részbe, remélem egy másik witcher az a lovon.
Dan Vávra (Mafia, Mafia 2), Martin Klíma (Original War, UFO trilogy). A csapatban vannak még Mafia, ArmA, Operation Flashpoint, Crysis 3, Forza Horizons készítésében szerepet játszó emberkék. 😊
A medve nem játék.
Ami szerintem nehézség, meglátásom szerint, ai csak egy van. Pl skyrim. Teljesen mindegy hova teszed a nehézséget ha az ellenfeleid vágóhídra szaladó együgyûek. De sok egyéb játékra is igaz. A rome 2-t is a moderek nyomták fel. Tehát itt az a gond ha könnyítesz akkor külön ai-t kellene csinálni a hard fokozatra ezt meg senki nem vállalja be. Bármennyire is akció jelleg volt a 2, legalább gondolkodni kellett rajta.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ebbõl a witcher 2 zseniális volt. Az elfek szintén gyorsak és ugye látszott a forumon is sokan szoptak velük. Holott pont witcheres volt a harc. A megoldás annyi volt hogy meg kellett várnod hogy támadjon és így védtelené vált a kontratámadásra. Ezek nekem rohadtul fognak hiányozni 😊
Ez már nagy munka egy open world rpg. Nyilván rájöttek ez az egyik kulcs, és a skyrim egyik kulcsa is. 12-99 éves korig mindenkinek úgymond örömöt okoz mivel egy percig nem okoz nehézséget.
És ez az amit a moderek relativ könnyen fel tudnak javítani. Úgyhogy arra számítok itt sokkal könnyebb lesz a harc. igen, ebbe engedni fognak ez látszik. Szerintem ez elfogadható, legfeljebb majd keresek egy modot rá.
A másik az a szuperhõs feeling ami felmerült sokan hiányolják ill. nehéz a harc vele. Ezen a téren várhatóan sokkal könnyebb lesz. Magyarán a dark soul feeling az el fog tûnni.