The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is lesz régebbi konzolokra?
Shep
Hát ennek olyan gépigénye lesz ,hogy vagy 3-4 évig csak a 15 fps-t fogjuk kapargatni, vagy még azt sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csokikutya
most itt folyik a nyálam a gép elõtt... :D :D

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Shep
Fõszáltól szerintem bõven jó az 50 óra. Skyrimmben pl 20 körül volt nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Most nem azért, de nekem dobozos Witcher 2 van, és van benne több nyelv lehetõség is...ha meg nincs...akkor steam, és kész.

grebber
Egy fél mondat nincs benne ami ostobaság lenne!

Next PC upgrade: 2022

Ezt tippelték valamelyik interjúban is régebben (talán Angry Joe-s interjúban) és mellé 50 óra mellékküldetést, plusz felfedezést és satöbbit. Ha utóbbi kettõt is megtartják, akkor azért egy 120 óra egy végigjátszásban benne lehet, ami mai viszonylatban sok.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

DasIsFuck
egyébként mit gondoltok, év játéka lesz?

mert ha sandbox tekintetébe tényleg sikerül lenyomni a skyrimet akkor nem kaphatja más...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

tomsolo
Ostobaságokat ne.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Akkor boritékolható hogy az igazán only fõszál semmivel nem lesz több max 30 órás!

Prince23
Én legalább 80-ra számítottam, minimum :/

Azt már lehet tudni hogy nagyjából mekkora lesz a bejárható terület?

Shep

MerlinW
Uhum.

[merlinw.org]

grebber
"anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal" Muhaha. Magyarul olvasni még szerencsére tudok.

Szerencsére ez nem olyan mint isten hogy hinni kell benne, erre bizonyítékok vannak!

A dx egy nagy rakás foshalmaz.
Nemhiába hanyatt homlok menekül mindenki mindenféle módszerbe,hogy utolérjék a konzolokat!
Mondjuk a MS jól csinálta (és belegondolva echte direkt hátráltatja a pc-s fejlödést) a szarával!

MerlinW
Mióta hallottál a Mantle kezdeményezésrõl folyamatosan fröcsögöd a hülyeségeidet a DX-rõl, anélkül hogy tisztában lennél a dolgokkal:) Kezd kicsit unalmas lenni:)

[merlinw.org]

grebber
Amíg nyomorék dx-en csattogunk ne várj mást!

wantonly
Maximális grafikán biztos nagy vas kell neki, de azért csak elfut már alacsony-közepes beállításon, vagy alacsonyabb felbontáson valahogy...
Nem fogok, akkor játszom majd más játékkal. Különben is most volt szeptemberben, bebaszna ha nem menne rajta.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Persze minek is optimalizálni...majd a sok hülye megy gépet venni...

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Valószínûleg volt az a pénz, ahogy Wedge is írja.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Gondolom anyagi okai vannak...<#nemtudom>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Komolyan érdekelne, hogy a fenébe fordulhatot ez elõ, hogy a PlayON kiadja a kezei közül a Witchert.

Egyetértek. Eddigi minõségi playon-os tartalmakat el lehet felejteni.

TBTPumpa
Hát a Cenegatól ne várj sokat! Tavaly a Tomb Raider gyûjtõi változatainál is félretájékoztatták a jó népet. Azt írták, hogy jár zenei CD a gyûjtõi kiadásokhoz.
A megjelenés napján derült ki, hogy az a zenei CD helyett csak egy letöltõlink jár a zenei anyaghoz, "szépséges" MP3 formátumban. No comment. <#idiota>

wedge31
Tényleg kiváncsi leszek milyen jóságokat csomagolnak majd a játék mellé mert a CD Projekt/PlayON ezen a téren eléggé elkényeztetett minket.

Witcher 1 szinkronja jó volt ,még a hibái ellenére is. A szinkron az megint más tészta. Halottizéken azóta is röhögök ha eszembe jut.

TBTPumpa
Ha már PlayON vs Cenega.
A 2008-as Tomb Raider Underworld a PlayON (CD Projekt) gondozásában jelent meg magyar felirattal és jóféle fizikális cuccokkal (Artbook, képeslapok, zenei album).
A 2013-as Tomb Raider-t pedig a Cenega forgalmazta, szépséges lengyel és cseh nyelvû borítóval. Magyar felirat sehol. <#idiota>

Így szoktam meg. Mindig be szoktam kapcsolni, így ha nem figyelem teljesen mit mondanak elolvasni akkor is el tudom.

Amúgy meg a magyar felirat honosításban nem csak a szövegelés közbeni feliratokat jelenti, hanem menüket is. Ezt sem kifejezetten kedvelem, ha magyar.

wedge31
Mennyivel jobb is ugy játszani, hogy közben nem kell olvasni, nem vonja el a figyelmet, pl a SH2/SH3 szinkron nagyon jó lett de a témánál maradva a Witcher szinkronja is elmegy szódával.

MerlinW
Ja hogy a feliratot hiányolod. Ezt mondjuk sosem értettem. Vagy beszélsz angolul és akkor nem kell felirat vagy nem és akkor ott a magyar. Ezt az angol feliratos témát sosem értettem.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Akkor úgy járunk vele, mint a Mass Effect sorozattal.
Elsõ két rész kapott hivatalos lokalizációt, a harmadik és legtartalmasabb részt pedig már angolul tálalták.

Cenegának régebben voltak magyar feliratos játékai, bár az utolsó tényleg a Dishonored volt. Talán ezt is magyarul adják ki, bár jobban örültem volna neki, hogyha a PlayON-nál marad a "sorozat".

wedge31
Igen, jól emlékszel.

Pedig a második részt is angolul toltad, mert hogy ott is csak felirat van. Szinkron csak az elsõhöz volt, ha jól emlékszem.

Brit verziót veszel arra ráfér az orosz, német, francia, angol, kínai és fene tudja milyen nyelv, de ha mi verziónkra nem fér rá csak a cseh, lengyel és a magyar nyelv.... Meggyõztél (not!)

Witcher 2-n is még lett volna hely (itt van a dobozos verzió), fõleg hogy ezek apró állományok többnyire, mert hogy nem szinkronról volt szó ott sem, hanem szimplán feliratról.

Tököm bánja ha le van honosítva, csak legyen lehetõségem átkapcsolni angolra. NE töröljék ki belõle a lehetõséget, mert hogy ezt szokták csinálni.

És akkor az okádok cseh/lengyel/magyar nyelvû dobozok hátoldalát még nem is említettem. Gusztustalan.

Egy kérésem van csak: NE erõltessék rám a magyart, mikor minden más verzióban (steames, origines, és külföldi dobozos, vagy nem honosított játékban) olyan nyelvet választ az ember, amilyet akar. Csak a honosított verzióban törlik ezeket és eröltetik a magyart (teljes logikátlanságnak tartom)!

Az a felháborító benne, hogy semmilyen más nyelven nem játszható. Zavarja õket a külföldi nyelv vagy mi? Én pl. nem szeretek magyar nyelven játszani, mert többségében a hivatalos fordításokat mindig elszarják.

Jaja, felháborító. Magyarországon magyar nyelven adták ki? Mi pofátlanok már mi?

Prince23
Úgy tudom van nekik egy játék amit magyarul jelentettek meg, eza Dishonored volt.
De tekintve hogy a Witcher 3-mal óriási meló járna, így nem hinném, hogy lefordítanák :(
De ki tudja...

wedge31
Witchert eddig még csak magyarul toltam / én még még a Csík Csaba Krisztián féle szinkront is bírtam / nagyon megfeküdné a gyomrom ha angolul kellene játszanom vele, de persze ha nem lesz más...

grebber
Akkor ez eddig 3x végigjátszós

- egyszer amikor kijö egybõl
- mégegyszer ha lesz magyarítás hogy értsem is
- majd 3-4 év múlva ha lesz hozzá gépem hogy maxon fusson

wedge31
Igen de sajnos a cenega nem erröl híres.

MerlinW
Nem zavarja õket, egyszerûen nem fér rá a DVD-re.

[merlinw.org]

wantonly
Legalább magyar felirat legyen benne, ha szinkron nem is.
MerlinW
Valószínû, a PlayOn majdnem minden játékot lefordított eddig.

[merlinw.org]

wedge31
Hát inkább te ne vegyél mint én...<#idiota>

Volt már erröl szó, hogy a honositot játékok jobban fogynak tehát nekik is érdekük lenne nem csak nekünk.

Remélem nem, mert akkor megint nem veszek dobozos verziót. Felháborító, hogy ha azt mondják honosítva lesz az azt is jelenti, hogy angolul például nem is lesz játszható. Miért zavarja õket az a pár nyelvi fájl sose értettem.

grebber
Hát még nekünk ha magyarul ki sem jön :(