The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Rendben, kénytelen vagyok kivenni a topikot a kedvencekbõl - rettentõ sok már a spoiler a teljes sorozatra nézvést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pont ezt mondom én is. Geralt a mutációk miatt pigmenthiányos, Cirinek viszont ahogy mondtad szõke haja van 😄
Vagy én értettem félre valamit még abban a kommentben amire elõször válaszoltam? 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Cintra nöstény oroszlánja is szõke volt. Rá hasonlít.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Az nem fehér haj ,ha olvastad a könyveket tudnod kéne ,hogy szõke csak ilyen atom durván ilyen hidrogén szõke féle ,meg ugye elf vére van. Az õsi vér. Yennefer a fekete hajú szerintem ,de egyébként számomra nem pozitív , még van 3 kötet angolul a gépemen de azt sejtem Yennefer tényleg áruló volt és maga a jelleme se tetszik, én nem ugranék tûzbe és poén hogy pont Emhry az agódó apuka mikor meg akarja khm... hogy legyen gyerekük...

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Nekem a sima bõven elég lesz
a.carkey
Szerintem nem adják hozzá.

Eddig itthon két olyan CE jelent meg, ami érdekelt volna, de nem érte meg volna az árát: a Uncharted 3 Explorer Edition, és a Rome 2 CE. Elõbbinél az ár volt durva, utóbbinál a CE tartalma volt kevés.

A többi CEt kb. jól eltalálták.

De tény, hogy az elsõ két Witcher esetében azért a speckó kiadások normális áron voltak, jól néztek ki.

VISZONT? korrekt, hogy a sima kiadáshoz is jár majd:

Unlike the majority of standard editions, Wild Hunt‘s will contain the following:

- An exclusive CD with the official soundtrack
- The official, developer-created “Witcher Universe – The Compendium”
- A beautiful, detailed map of the in-game world
- A set of unique stickers
- A stylish, protective sleeve

A medve nem játék.

a.carkey
Hanem?

A medve nem játék.

a.carkey
40k HUF lesz itthon. 😊 Legalább az artbookból mutathattak volna többet. Igazából az az egyedüli ami érdekelne a CEbõl.

A medve nem játék.

Igazból Cirit nem vetették alá a mutációknak (fõképp nem azoknak amin Geralt esett át), csak képzést kapott, így a fehér haj ilyen szempontból nem lenne indokolt neki 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

vagy csak simán megõszült Yennefer

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Vagy Yennefer. Megnézve újra és megállítva ez idõsebb, viszont szerintem a fekete hajú Yennefer és mivel Ciri félig varázsló és félig witcher szóval az õsz haj neki dukálna 😊 De meglátjuk nem biztos hogy minden szereplõt átvesznek a könyvekbõl. 😊

benőmenő
A gog-os kiadás ha megvan az elsõ kettõ már csak 9700 körül van, így kb. a felébe kerül a legtöbb nextgen konzolokra kiadott játéknak.

wedge31
Az új Dragon Age is 14k lesz, megy a felzárkozás a konzolos árakhoz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Az alap kiadás is 13 000 Ft. Kicsit erõs (fõleg ahhoz, hogy 2011-ben a Witcher 2 Premium Edition 0day volt 8000 Ft). Bár ugye idehaza már nem a PlayON a forgalmazó.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
De legalább lesz Magyar felirat!

grebber
Hát ha a különleges meglepetés mellé az Witcher 1-2 + az összes könyv akkor megértem a 40k-t semmilyen más esetben nem indokolt<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ezek nem nomrálisak

TBTPumpa
40 000 Ft a Collector's Edition.

Na ezt sem vesszük meg... <#szomoru1>

csokikutya
az õsz hajú lány Ciri lenne?? 😮 😮

http://www.moddb.com/members/hungarocell

benőmenő
Nagy a vívódás a dobozos és a gog szpesül között.
Egyrészt baromi igényes kiadásokat adnak ki, és zavar, hogy az 1 és a 2 csak gog digitalban van meg. Ugyan akkor a gonosz kis hörcsög folyamatosan sivítozik a fülemben, hogy még nincs meg a neverwinter <#nevetes1>
csokikutya
elfogyasztottam az összes magyar nyelvre lefordított könyvet és most ez nagyon ütött 😄

De gép az kelleni fog,jah😄
grebber
Remélem 20k-nál nem lesz sokkal drágább:

Ez csak trailer.Konferenciáról lesznek anyagok még késõbb
csokikutya
azt a büdös ***********!!!!!! jó akkor tényleg félre kell tennem új gépre 😄

csokikutya
valahol meg lehet nézni? Lemaradtam róla 😞

Nem is a fogadott lánya. 😊

<#eljen>

wedge31
Ja, de ahogy néztem az új trailert a witcher kolbászt még mindig Triss kapja...<#nevetes1>

Ilyet még nem csináltam de mindjárt fellépek és elõrendelem. szuper, hogy versenyképes sztorikat csinálnak a witcher könyvek írójával, volt egy gyanúm hogy a kiscsaj a könyvbõl, Ciri, benne lesz 😊 Úgy nézem valószínû. 😊

wedge31
Kezdödik.

És nagyon jó. 😊
Ja 😊 De le kell lépjek hamarost szóval.. 😞 Holnap megnézném felvételrõl.

IMYke2.0.0.0
Én is torrentnek jobban örülnék. Egyben megnézni, letöltött videóanyagból kényelmesebb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Zene már van...

Uh, közel 30e ember a chaton 😊 Remélem lesz valami felvett anyag mert nem tudok sokáig online lenni most.

wedge31

IMYke2.0.0.0

//Azért a videó komoly súgó lehetett volna, ha megnézed...

Mihez?
Prince23
Már csak 4 és félóra hátra

wedge31

Köszönöm a választ!

Juni.9-11
Hú na az frankó lesz. Mikor várható esetleg tudod azt is?

Prince23
45 perces Gameplay lesz az E3-on!!!

witcher-3-avagy-hogyan-keszitsunk-rpgt-36-befejezessel
Erre szokták mondani, no comment 😊

grebber
Mit vártál? Ha kicsit olvasnád is a külföldi cikket rájönnél szóró szóra ez van benne amit a magyar oldal leírt.

Bucser
Mit vartal? Magyar gameroldal linkelte a rosszul ford ott marhasagot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF