16775
banner
  • lonvard
    Szuper hogy felvidítom, de amikor arról dönt, hogy uralkodó lesz, witcher lesz, vagy begyalogol a fagyott dimenzióba, akkor ne az alapján döntsön, hogy felvidítottam egy kibebaszott hógolyóval, jó? :D
  • Daermon
    Nagyon nem érted ezt látom :D Nem maga a hógolyózás a lényeg, hanem, hogy felvidítod, melléállsz egy helyzetben Cirinek, tehát, hogy figyelsz-e az értédeire és arra, amit mond. Ezért vannak ezek a “momentumok” bent.
  • lonvard
    Annak sincs sok értelme, hogy Ciri azért dönt a távozás mellett, mert nem dobtam meg hógolyóval. :) Döntései hordereje nem áll arányban a befolyásoló momentumokkal. Azt sem értem, hogy minek sétált be a fagyott dimenzióba, ha egyszer volt olyan opció, hogy nem teszi meg. Ezek szerint nem volt kötelező. De ha mondjuk ezen múlik a világ sorsa, akkor kötelezően bemegy szépen, és szerintem akkor Geralt is ment volna vele, és valahogy kiverekedik magukat. DLC. :D

Mass Effect 3: hát igen a vége úgy ahogy van egy nagy zagyvalék. Elmondani nem tudom mennyire hiányoltam egy nagy DLC-t még hozzá, ami a Föld bolygó visszaszerzését és a végkifejletet részletesebben taglalja, Imádtam volna az idegenek által szétrombolt városokban küzdeni egy nagy kampányban. Jó nagy ziccert hagytak ki.

• Daermon
    Téneg kezdj neki nyugodtan molni.
  • Palinko
    Szerintem kezdj, mert még eljutsz ahhoz a szar endinghez addig tényleg sokat számít mit csinálsz és élvezetes, de vannak nagy hiányosságok.

Mert megcsinálta velem pár esetben hogy feldobott pár labdát és azt hittem hű de nagy dolog lesz ebből aztán el lett sunnyogva, felejtve.
  • molnibalage83
    Az iddqd blogon azt mondták, hogy a 3. rész vége előtti esemény is még olyan, hogy húúúdefasza és még a gyenge vég sem tudta feledtetni, de egy vendék vagy talán Stöki azt mondta, hogy azért így is tüske maradt benne.
  • Prof William
    Tegyél egy próbát. Ha másért nem is de 2-ik rész lezárásáért megéri végigjátszani. Nagyon jól sikeredett sőt ott még a döntéseidnek is komoly súlya van.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.09.13. 10:14:49
  • Daermon
    Kezd, megéri az ending ellenére is. :) Téged ismerve már várom az ME1 topicban, hogy mi nem működik, mi bugos :D
  • molnibalage83
    A lezárás miatt vívódom évek óta, hogy egyáltalán belekezdjek-e a Mass Effect 1-2-3-ba..
  • Prof William
    Máig ezt tartom az egyik legnagyobb nívótlanságnak. Már a Deus Ex végén is kiakasztott, hogy "Nyomj meg 3 különböző gombot és jön a három ending" de a Mass Effect végén -ahol meg 3 részen át sulykolták nekünk hogy MEKKORA hatása lesz a döntésünknek- meg már egyenesen röhely volt.
  • Palinko
    Kiszivárgott a sorozat premier dátuma elvileg december 17, de most hogy kiderült nem lepődnék meg ha eltolnák ide-oda.
  • Palinko
    Pont ezért van az az érzés hogy minden szavadra figyelni kell mert következménye lehet és ezen feszültség nélkül ugrana is kútba a játék és nem azon a piadesztán lenne mint ma.
  • lonvard
    Figyelj, én egyik esetben sem tudtam, hogy mi lesz a vége, és minek mi lesz a következménye. Meg se próbáltam okoskodni. Hoztam egy döntést az adott helyzetekben, egy ugyanolyan döntést, amit számtalan más esetben is meg kell tenni a játékban. Csak ezeknek súlyosabb következménye lett, váratlan fordulatot hozva a történetbe.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.12. 18:18:32
  • Palinko
    Mégis min múljon? Gondolom nem hitted hogy ha majd gyorsan leversz valami szörnyet azon fog, vagy olyasmire számítottál mint a többi játékban, hogy 99% ban ugyanaz a végén meg eléd nyom 3 nagy színesen villogó feliratot hogy na válaszd ki paraszt hogy akarod befejezni, mi ráírhatjuk a játékra hogy multiple ending közben meg nem is kellett vele sokat dolgozni. Ettől sokkal jobb a Witcher megoldása és egy RPG akkor csinálja jól a dolgát ha minden válaszra nagyon odafigyelsz mert úgy érzed hogy ettől most minden megváltozhat és ezért nem szeretem őket újrajátszani vagy ha megteszem mint a Witcherrel is akkor ugyanazt az utat járom be szinte, mert rossz látni hogy sokszor ugyanoda kerültél volna ha másik úton is mész és akkor lerombolod magadnak ezt az illúziót hogy annyira számított a döntésed :D
  • lonvard
    Csakhogy én sem Ciri sem Anna Henrietta (vagy mi volt a neve) esetében nem próbáltam "kilogikázni a jó végét", tekintve hogy sejtelmem sem volt, hogy néhány interakción és egyéb momentumon fog múlni hogy végzik, és még ha tudtam volna, akkor sem tudtam, hogy mire kellene figyelni. Úgy döntöttem, ahogy éreztem, hogy illik az én Geraltom és az adott személy viszonyához. Nem bánom a döntéseimet, nem voltak jó vagy rossz döntések, csak egyes döntések következménye lett más,és én meg így jártam.
  • Palinko
    Szerintem meg nem rosszul csak máshogy, mert én nem véletlenül másodikra kaptam a rossz véget, ott siettem már és elkapkodtam a naplót mert nem emlékeztem rá hogy fontos és utána már cseszhettem, első végigjátszásnál pl a piros karkötő miatt kellett visszatölteni az beégett. Szóval szerintem jogos ha valaki siet érdekli már a vége, az elfuthat ilyen dolgok mellett, persze ha valakinek az a stílusa hogy sok időt tölt el mindennel akkor tényleg logikus. Cirinél ez azért nem érv mert ott biztos találkozol a dolgokkal csak meg kell érteni a személyiségét nincs az hogy elfutsz. Persze lehet valakik félnek a császártól és elviszik neki, vagy nem engedik szétverni azt a helyet de a játéknak sem kell tökéletes mindenből hogy a jó véget adja.
  • Savaran
    Rosszul látod a szituációt! Bennem fel sem merült hogy nem beszélek vele, kb faék egyszerű kilogikázni a jó véget!, a Párbeszédnél is egyszerű a taktika, nem vádolni kell, békíteni,(Henrietta nővérét) kb ennyi! Mindenesetre, mentésből kipróbáltam a rossz végeket kíváncsiságból....Plusz miért ne olvasnám végig a naplót? Megint csak a a kapkodás, így büntet a játék ha sietsz vele!
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.09.12. 16:39:31
  • Palinko
    Hát a blood and wine végét speciel kurvára könnyen, mert elég ha csak nem beszélsz a csajjal vagy ha beszélsz és nem pont azt az opciót zongorázod le amit kéne és nem túl nyilvánvaló, vagy előtte valami feltételt nem teljesítesz pl egy naplót nem olvasol végig meg ilyenek.
  • Savaran
    hogy a fenébe lehet elrontani a blood and wine végét, csak akkor ha random kattingatsz, el kell olvasni mindent és értwlmezni, a szerepjátékok halála ha kapkodsz
  • lonvard
    Úgy, hogy a nyakába akasztok egy láncot, meg nem dobom meg hógolyóval.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.12. 09:29:33
  • Daermon
    Hát nem tudom. Minden fajta leirás nélkül elsőre is happy jött ki anno. Én nem is értem, hogy lehet elszúrni :D
  • Arsenal95
    Nalam witcher lett, es Geralt hoppon maradt...de barkit kerdeztem szinte mindenki azt mondta hogy nala Ciri kiralyno lett, Geralt meg boldogat elt a 2 varazslono kozul valamelyikkel, szal kicsit meglepodtem a vegen :D
  • lonvard
    Ja, akik hógolyóztak vele, azok megmentették. Aki nem hógolyózott, az meg a nagyon béna játékos. :)
  • molnibalage83
    Kétlem. A nagyon béna játékosok, azok legfeljebb.
  • Palinko
    Én nem néztem ki és mégis elég jó döntés lesz a játék ad hinteket ha figyelsz. Nem úgy van hogy most na akaszd a nyakába vagy ne, hanem hogy elmondja hogy mit szeretne mit nem. Vagy a hógolyózás ott is látszik hogy feldobná a hangulatát.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.09.11. 22:13:03
  • lonvard
    Hát de valami olyanok vannak, hogy ha a nyakába akasztok valamit, az rossz. Tehát most ki fogja választani, hogy nem akasztja a nyakába? Az, aki kinézte, hogy milyen opciókkal nem csattog be Ciri a télbe.
  • Palinko
    Nekem meg pont hogy kijött a happy end ha ráhangolódsz milyen Ciri megy az. A DLC nehezebb dió pláne a Blood and Wine ott nagyon könnyű elszúrni.
  • lonvard
    Szerintem a többség így jár. Valahogy így vezet a játék. Először nagyon felbaszott a dolog, mert elment a kedvem a maradék mellékküldetés csinálgatásától. Pedig pedig nagyon is benne van ebben a világban, hogy nincs happy end. Mondjuk azt nem hiszem hogy Ciri meghalt, mint ahogy sujkolva van, de a vége így is a játékhoz méltóan frusztráló. Szinte mindent elcsesztem, DLC-ben is meghal a királynő, amerre megyek, meghal a fontos ember. Ja a császár is meghal. Egyébként egy kis nyafi: Részt akartam venni Novigrád védelmében, tekintve hogy Redania küszöbön állt az elfoglalásával. Valamint akartam egy nagy csatát látni Redania és Nilfgaard között, amiben dönthetek, hogy melyik oldalról szállok be. És a végén jó lett volna Novigrádot kitisztázni, hogy a főtéren ne függjenek végtelen ideig az elégetett varázstudók. Mondhatjuk, hogy sok minden más mellett a játék vége nem lett normálisan lezárva, illetve egyáltalán megcsinálva. Nyaff!
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.09.11. 21:53:56
  • Arsenal95
    Hat en mindig Ciri mellett alltam stb szal nem vagom :D
  • molnibalage83
    Van 5 döntési helyzet, ami Ciri számára vagy + vagy - helyzet. Ha több a - , mint a + akkor IJ, egyedül maradsz.
  • Palinko
    Az egész játék alatt hogy álltál Cirihez.
  • Arsenal95
    Nalam a jatek vegen Geralt egyedul maradt... ez mi alapjan dolt el?
  • molnibalage83
    CD Projet Red Podcast.
  • TBTPumpa
    750 dollár, de csak 500 db van belőle.

Októberben küldik a Ciri szobrokat is.
  • molnibalage83
    Ez hány ezer dollár volt?
  • Palinko
    Nagyon szép és nagyon kéne a többivel együtt de soha nem költenék ilyesmire, egyrészt drága, aztán pakolgatod miután megszoktad már, meg nem irigylem akinek porolgatni kéne :D Jó volna ha minden évben valaki kölcsönadná egy hétre akkor elnézegetném :D
  • TBTPumpa
    Az a Triss szobor:
  • RatBaG #15500
    https://twitter.com/DomsPlaying/status/1167109809189150721
  • gregoryan
    Ha elolvasad a cikket, ez emulátorral fog működni..
    és amiért basztatják az csak 2 doog.

1, a jobb irányitás végett,
    2, a Grafika feljavítására.
    Valószínűleg nem lenne nehéz Xbox360 as grafikával már most elérhetővé tenni, hisz a progi kész van és működik.
  • molnibalage83
    Ezek a meglevő program lehetőségeit bővítik meglevő platformon. Ez MOD.
    Az, hogy PC-n legyen bármilyen motorral egy olyan játék, ami PS exl. nos az totálisan más tészta.

A skywind és a másik TES átrakása későbbi engine során azért jó, mert tényleg ilyen régi játék piaca 0, VISZONT a TES V még fut. Én pl. csak a Nehrim miatt vettem meg anno a TES IV-et.