The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC még nincs olyan ami vinné rendesen<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Nevezzük ezt középkategóriának?
VGA-ból zõdeknél a gtx-ek, pirosaknál az R9, ami már játékra való, tehát az aktuális szériákból a 750 és a 270.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A konzolokat elnézve két kérdés merül fel:
-mennyire lesz stabil a 30 fps?
-mekkora kompromisszumokat kell kötniük ezért (ez a legtöbb multiplatformnál med-high beállításoknak felel meg, ill. a felbontásból faragnak)
Namost pc-n az emberek 90+%-a nem fogja 1080p alá rakni, illetve nem a 30 frém lesz a cél. Egy stabil 30-hoz reményeim szerint elég lesz egy közepes gép (4 magos proci, középkategóriás vga). Gondolom ide is erõsen ajánlott lesz a 8GB RAM és egy ssd. Utóbbi kettõ ~40k befektetés és lassan megkerülhetetlen.
Szerintem amúgy embertelen gépigénye lesz neki,nekem ez a játék mondjuk system seller egy next gen konzolnál.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A medve nem játék.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Maxhoz 10000000% hogy kell a GTX 770 ide is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De most nézem már "észhez" tértek és 44 euro 😞 No nem mintha ennyit kiadtam volna érte.
GTA V (*.*)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Van olyan aki az 1-et nem tolta ki ,sõt a kettõt se... ami azért gáz.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Fõleg úgy, hogy a cd projekt viszonylag nagy szabadságot enged meg magának a játékadaptációiban.
És igen gáz, ha valaki spoilerkedik. Jobb helyeken a trónok harca spoilerek miatt csak úgy repkednek a banhammerek, és az anime fórumokon sem tûrik, ha egy mangát olvasó elõre lelövi az aktuális harc, vagy story arc végét.
Imyke figyelj könyvek tudod ez nem spoiler igazából ott van a akönyv bármikor elolvashatod az elsõ 4 kötet magyarul könyvtárakban a többi 3 angolul fenn van a neten pl. Ez olyan mint mikor a Trónok harcánál rinyál a sok ember... Itt is a novellák voltak elõbb.. Nem értem a QQ-t.