The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Youtube-os kommentekben ott van hogy konzolon Xbox One.
PC még nincs olyan ami vinné rendesen<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Tehát egy i5 vagy x4/FX(4-6xxx) és GTX 660 vagy R9 270/HD 7850 és 8GB RAM aztán jó szellõzés,hogy ne süljön meg minden,egy minimum 10e.ft-os táp és a többi.
Nevezzük ezt középkategóriának?
a.carkey
PC, gondolom egy jobbfajta.

A medve nem játék.

a.carkey
GTA 3 szint. 😊

A medve nem játék.

benőmenő
Egy desktop, nem irodai 4 magos cpu.
VGA-ból zõdeknél a gtx-ek, pirosaknál az R9, ami már játékra való, tehát az aktuális szériákból a 750 és a 270.
Shep
Amúgy az nem derült még ki ,hogy ezek a jóemberek milyen gépen futtatták ezt a látványt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Erre mondta Dark Sector, hogy ettõl szebb a Shadow of Mordor, hááát persze 😄DDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát csak a BF-ben van egy "kis" pálya itt meg egy egész élõ, rohadt részletes világ és mivel az elõzõ "csõ" W3 is elég pocsékul futott szinte mindenkinek, de legalábbis sokkal erõsebb gép kellett neki, mint akármlyik BF-nek ezért tutira nem lesz elég egy BF-et jól futtató gép neki.

Mi nálad egy középkategóriás Processzor és egy VGA?
benőmenő
Húha, van itt baj 😄
A konzolokat elnézve két kérdés merül fel:
-mennyire lesz stabil a 30 fps?
-mekkora kompromisszumokat kell kötniük ezért (ez a legtöbb multiplatformnál med-high beállításoknak felel meg, ill. a felbontásból faragnak)

Namost pc-n az emberek 90+%-a nem fogja 1080p alá rakni, illetve nem a 30 frém lesz a cél. Egy stabil 30-hoz reményeim szerint elég lesz egy közepes gép (4 magos proci, középkategóriás vga). Gondolom ide is erõsen ajánlott lesz a 8GB RAM és egy ssd. Utóbbi kettõ ~40k befektetés és lassan megkerülhetetlen.
The Protector
Itt a true next gen.Csak kár,hogy nincs gépem amin majd futtathassam.Anno a witcher 2 is 0day volt nekem,a elsõt meg a tescoban 1000ft ért vettem meg😊

Szerintem amúgy embertelen gépigénye lesz neki,nekem ez a játék mondjuk system seller egy next gen konzolnál.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a.carkey

A medve nem játék.

MerlinW
Hülyeség a két játékot összehasonlítani, hiszen semmi köz egymáshoz. Az egyik sandbox rpg környezetszimulációval, míg a másik egy kis területen játszódó lövölde betonkörnyezetben.

[merlinw.org]

MerlinW
Én nem játszottam velük, de láttam õket futás közben és a BF3 és BF4 k*va jól néznek ki, pedig nem is maxon voltak a beállítások.

[merlinw.org]

Jelen pillanatban a frosbite motornál nincs szebb, ha ez nálad nem látszot sajnos kaki a géped.

grebber
Battlefield? Ember az soha nem volt szép.....

Maxhoz 10000000% hogy kell a GTX 770 ide is.

wedge31
Szép a graf de nem szebb mint a Battlefield, az meg simán ment a gépemen, ugyhogy nem lesz itt gond, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PS4,X1.Problem solved
Egyszerû. Konzolt kék venni.
Shep
Elképzelni sem tudom milyen gépigénye lesz ennek, ill de, marhára nem fog futni szinte semmin :d

20 perces witcher 3 gameplayt fognak streamelni fél óra múlva az IGN-N
Epic😊<#eljen>
a.carkey
<#eljen>

A medve nem játék.

wedge31
The Witcher 3: Wild Hunt - New Gameplay - E3 2014

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Akkor itt meglesz az igazi cheltenhami cross country fíling? 😊

Horse Racing(cross-platform) minigame/ingame:

Ami igazán meglepett ebben a regényben az olyasmi ami régen volt. A csapat alapú rpg-k fénykorában és ez a fickó a legjobb akit láttam. Életre keltette a világot és az origins is izgalmasabb lett így elolvasva. Nem a szuperhõsök világa, sajnos ma már nem sok lesz a skyrimek és a marvel világában ez eltûnni látszik, pedig sokkal jobb. Félek a witcher is egyre inkább szuper hõs lesz pedig a regénybe nem az.

OFF. Naa. A Dragon Agenek van elõzmény könyve a A Hívás, és azzal nagyon helyére kerül minden. Ráadásul ott az elõzmény könyvet is, az írta aki az origins-t illetve most a harmadik részt. David Gaider. Az is össze volt rakva rendesen. És nem aggódok, nagyon mert David Gaider nagyon jó író szintén. A hívás

grebber
Steam-en tegnap elnéztek valamit mert ott is 35 euro volt ebbe a koncepcióba.
De most nézem már "észhez" tértek és 44 euro 😞 No nem mintha ennyit kiadtam volna érte.

Tényleg.😊 Elkerülte a figyelmemet. Ez jó hír viszont, hogy a régi arcok visszatérnek.
MerlinW
GoG-on "csak" 32€, ha megvan az elsõ két rész.

[merlinw.org]

benőmenő
Igen az Vesemir, és kapott egy rövid jelenetet is, ahol harcol.
A trailer elején az nem Vesemir hangja? Én legalábbis úgy hallom mintha õ lenne. Bár mondjuk akkor már elég öregnek kéne lennie, ha nem halottnak.
RiCSi1234
Hát a látvánnyal eddig sem volt baj, de ez. Áll leesõs. 😛

GTA V (*.*)

wantonly
43,99€ 😄
grebber
Mert nincs meg a Witcher 1-2 azért!

RiCSi1234
én 49 eurót látok.. 😮

GTA V (*.*)

grebber
38 euro nem is vészes.

RiCSi1234

GTA V (*.*)

Shep
Tudod miért ennyi, mert Paks 2-t is adják mellé, hogy hátha azon nem szaggat majd 😊

BoneDragon
Most majdnem magamalápisáltam, ez üt!

TBTPumpa
Cenega hozza forgalomba idehaza és nem a PlayON. De errõl anno már leírtuk a gondolatainkat.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szerintem azért ezek nem voltak olyan nagy spoilerek (legalábbis nem nagyobbak, amik az elõzõ kettõ játékban benne voltak a könyveket illetõen), de ha ez gond nektek, akkor részemrõl bocs srácok, legközelebb majd spoiler taget használok, vagy valami.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Az utolsó mondat a Witcherre utal.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Ez a múlt , az hogy mi lesz a játékban ezt nem tudhatom még én sem. A novellák a set up-ot viszont meghatározzák ,valószinû a Wild Huntból nem lesznek kedves tündérkék stb.. Aztán a sok emberke meg azt se tudja ki kicsoda milyen szereplõ , azért a fejlesztõk utalgattak kökeményen a könyvekre ,amúgy meg pont emiatt hogy sokan csak játszogatnak lett elb.szva a Mass Effect ,Dragon Age olyan címen hogy kit érdekelnek az elõzõ részek.
Van olyan aki az 1-et nem tolta ki ,sõt a kettõt se... ami azért gáz.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

benőmenő
Vagy csak tiszteletben kéne tartani, hogy ez egy játékos topic és van aki a játékokat követi csak.
Fõleg úgy, hogy a cd projekt viszonylag nagy szabadságot enged meg magának a játékadaptációiban.
És igen gáz, ha valaki spoilerkedik. Jobb helyeken a trónok harca spoilerek miatt csak úgy repkednek a banhammerek, és az anime fórumokon sem tûrik, ha egy mangát olvasó elõre lelövi az aktuális harc, vagy story arc végét.
Amúgy a Sword of Destiny egy baromi fontos szereplõre utal akire utaltak a másidik rész végén ,aki remélem megjelenik a háromban. A végzet kardjának két éle van , az egyik tenmagad a másik a... nos hogy mi a másik ehhez olvasni kell a könyvet,hogy mit gondol Geralt és miben van igaza és hogy ki mondja ezt neki elõször. Remélem a többiek tudják kire gondolok. 😊

Igen , igazából hamvas szõke üstöke van.

Imyke figyelj könyvek tudod ez nem spoiler igazából ott van a akönyv bármikor elolvashatod az elsõ 4 kötet magyarul könyvtárakban a többi 3 angolul fenn van a neten pl. Ez olyan mint mikor a Trónok harcánál rinyál a sok ember... Itt is a novellák voltak elõbb.. Nem értem a QQ-t.