The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maxhoz 10000000% hogy kell a GTX 770 ide is.
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De most nézem már "észhez" tértek és 44 euro :( No nem mintha ennyit kiadtam volna érte.
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Van olyan aki az 1-et nem tolta ki ,sõt a kettõt se... ami azért gáz.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Fõleg úgy, hogy a cd projekt viszonylag nagy szabadságot enged meg magának a játékadaptációiban.
És igen gáz, ha valaki spoilerkedik. Jobb helyeken a trónok harca spoilerek miatt csak úgy repkednek a banhammerek, és az anime fórumokon sem tûrik, ha egy mangát olvasó elõre lelövi az aktuális harc, vagy story arc végét.
Imyke figyelj könyvek tudod ez nem spoiler igazából ott van a akönyv bármikor elolvashatod az elsõ 4 kötet magyarul könyvtárakban a többi 3 angolul fenn van a neten pl. Ez olyan mint mikor a Trónok harcánál rinyál a sok ember... Itt is a novellák voltak elõbb.. Nem értem a QQ-t.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy én értettem félre valamit még abban a kommentben amire elõször válaszoltam? :D
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Eddig itthon két olyan CE jelent meg, ami érdekelt volna, de nem érte meg volna az árát: a Uncharted 3 Explorer Edition, és a Rome 2 CE. Elõbbinél az ár volt durva, utóbbinál a CE tartalma volt kevés.
A többi CEt kb. jól eltalálták.
De tény, hogy az elsõ két Witcher esetében azért a speckó kiadások normális áron voltak, jól néztek ki.
VISZONT? korrekt, hogy a sima kiadáshoz is jár majd:
Unlike the majority of standard editions, Wild Hunt‘s will contain the following:
- An exclusive CD with the official soundtrack
- The official, developer-created “Witcher Universe – The Compendium”
- A beautiful, detailed map of the in-game world
- A set of unique stickers
- A stylish, protective sleeve

A medve nem játék.
A medve nem játék.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."