The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
609: ÉRTSD MÁR MEG NEM LESZ BENNE AMD TRESS FX!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 09:09:04
Next PC upgrade: 2022
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az AMDnek a Tress FX van bár mondjuk az nv-n is bekapcsolható.(És az amdnek köszönhetően gyorsabban is fut már mint eddig)
" Legalábbis én így tudom, persze lehet a véglegesbe belerakják majd a tress fx-t is. "
LOL ja persze majd nv fogja belerakni az atis cuccot mi? Pont ezzel akarják eladni ezeket a ficsőrőket és ezekszerint van aki vevő rá!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 09:06:35
A másik meg, mivel only Nvidia epénisz lesz a cucc (farkasszőr szimuláció) nem lepődnék meg, ha rosszul sülne el. Nvidia mindig fűt-fát ígért és csak a fele (vagy még az sem) valósult meg belőle. Párszor már eljátszották ezt a világmegváltó technológia dolgot, de sosem lett belőle tényleges világmegváltás. De ugye valahogy el kell passzolni az Nvidia kártyákat is.
"A játékiparban három fontos dolog van: pénz, marketing és marketing..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.03. 08:59:39
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Tehát ami a lényeg,hogy PC-re lesz Ultra graf amiben a farkas úgy néz ki mint korábbi videókon és a High PC-s grafika lesz olyan mint next-gen konzolon és mint itt a képen amit néztünk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagyon bízom benne hogy maxhoz elég lesz a GTX 770 4GB-os VGA!
Szerk.: Igen nvidiás, most néztem meg.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.03. 08:32:24
Még a végén W3-hoz se kell új PC-t venni?Én nem bánom mondjuk ha így hozzák össze és nem kell hyper-szuper számítógép hozzá csak ez esetben kiadhatták volna idén is..
És 2 új kép:

Azért komoly hogy még a Yennefer nyakában lógó varázsékszerre (ami megragadta Ciri figyelmét a 3-ik könyvben.) is figyeltek.
Ciri:

Mondjuk ugye a Végzet kardját nem adták ki angolul és kimaradt nekik valamiért. Ezzel persze kihagyták Villentretenmerth-et (remélem a háromban benne lesz és nem csak utalnak rá az egyik legjobb karakter) és kalandját Yarpen Zigrinnel és társaival... Azon a novellán akkorát röhögtem.. A lehetőségek határa az egyik legjobb novella....
Meg ugye a másik kötetbe is amikor mondja Geralt "a törpök először lőnek aztán kérdeznek"... A törpöket nagyon birom ebben a világban... Mindig megnevettetnek ,ami a szivükön az a szájukon.. :)
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.20. 20:41:27
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Ki fogják adni maradék 2 kötetet csak még megjelenési dátum nincs hozzá.
A baptism of firet majd megrendelem valahonnan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nincs valami hivatalos infó, vagy hely ahol meg lehet ezt kérdezni?
Lehet hogy elolvasom a következő részeket angolul, de úgy tudom hogy angolra is még csak 4et fordítottak le.
Nem tudjátok, hogy a következő kötet mikor jelenik meg magyarul? hátha el lehet olvasni mire a 3-ik rész megjelenik.
Az Witcher 1-és a 2 másodszori végigjátszása is sokkal élvezetesebb volt úgy, hogy már olvastam az első 3 könyvet. Rengeteg utalás és odavetett félmondat értelmet kapott.
Azt meg hogy ocsmány módon fog futni nálam a 2. rész 1 percétől kezdve sejtettem<#taps>#taps>
De én magamról beszéltem, nem másokról :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
Én már direkt nem olvasok, nem hallgatok, nem nézek meg semmit, innentől már minden spoiler :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hallgassátok meg, mindenképpen megéri, úgy, hogy lehet a legtöbb infót tudjátok már!!
A trailerben ott beszélget Geralt a császárral, de érdekelne hogy be lehet-e a játékban menni Nilfgardi területre. Annyit olvastam meg beszéltek róla hogy megnézném már milyen egy birodalmi város.
+ érdekelne, hogy ha hivatalos utakon lépjük át valamelyik ország határát, akkor találkozhatunk e határőrökkel, vagy vámházikókkal... Hangulatos lenne.
Úgy tűnik tényleg be lehet járni az egész ismert Witcher világot. Nem is vártam kevesebbet az utolsó résztől.