The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, ha ingyenes mindenkinek meg stb, akkor miért kell a DLC, miért nincs benne a játékban alapból? Gondlom marketing, meg a játék köztudatban tartása?
Kandurex
Elképzelhetetlen pénzeket kaszíroznak be a "nagyok" és elképesző pénz sóvárok is mellé...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TBTPumpa
16 DLC lesz a játékhoz, teljesen ingyen. A lengyelek megint csak bebizonyítják, hogy megérik a pénzüket rendesen! Rendkívül korrektek még mindig! Maximális respect nekik! Az Activision, Ubisoft és EA pedig elmehet gyufáért...

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.06. 17:49:00

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Elég gyenge eresztés lett ez az új cinematic videó. Az első sokkal jobb volt.

Ezt meg meg se közelíti.

Esküszöm, majdnem azt hittem Shani albérletén levő öregasszonynál hogy lesz valami. Nagyon rámászott Geralt-ra.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
nekem ő a kedvencem már most *-*
Palinko
Lehet a gilfekre bukik.
bántad,hogy a téglaégető nyanyáról (Veska/Vaska) nem készült erotikus kártya,ugye? 😄
Igen, már az első részben is igazán csinos hölgyek bukkannak fel néha. Az egyfogú öregasszonyoknál csak lestem. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Vörös hajú szépség, de azért Ciri sem rossz! <#hehe>

Itt legalább csinosak a női karakterek is, nem úgy mint a Dragon Age Inquisition-ben. <#idiota>

Triss.....Triss forever! <3

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TBTPumpa
Szerintem is faja. Nem kell epicnek lennie, hisz csak Opening videó, ami csak "előrevezeti" a történetet. Ezt tökéletesen hozza ez a videó. Yennefer pedig nagyon szexi!

bélanéni
Vicces, hogy az a faszi, akivel összeütközik 1:05-nél, szerintem az az, akit Geralt a Killing Monsters video-ban a nyakában egy kötéllel és a lába alatt egy vödörrel lógva hagy a fán. Úgy tűnik a csaj, akit ki akartak végezni, megkegyelmezett neki. Hacsak ez az intro időben nem előbb van, de amilyen rémült a faszi és menekül, szerintem ez nem sokkal utána lehet.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.24. 20:17:45

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Szerintem meg pusztán kurva jól megcsinálták, a zene is ütős alatta.
Miért kell túldramatizálni? Semmi se jó faszom. Ha valami középszerű vagy gyökér intro lenne, akkor mindenki fennakadna, hogy mi ez a fos. Ha meg kurva jó, mint jelen esetben, akkor kutyát se érdekel. A játék minőségét nem befolyásolja, pusztán hangulatfokozó, szórakoztató. Ennyi.

Nekem W1 az utóbbi 10 év Top3 játékai közt benne van. Direkt tetszett a 3 kameranézet, minden szituációban megvolt a megfelelő. A W2 számomra csalódás volt, mert technikailag stb... csilivilibb volt, de kiveszett az első rész lelke belőle. Remélem W3 hangulatra olyan lesz, mint ezek a nyitó képsorok <#buck><#beka3>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.24. 20:07:40

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Szerintem nem is volt tervben hogy túlszárnyalja a Sword of Destiny trailer-t. Sima hangulatfokozó az egész. És szerintem a célját el is érte, ettől csak még jobban várom a februárt. 😊

A cinematikkal mindig az volt a bajom,hogy túllőnek az ingame élményen
Sose fogom elfelejteni-holott szeretem Geralt kalandjait-,amit az első rész cinematikja okozott...hú,meg há,aztán nem hogy háztetőn nem tudott mászkálni csóri,de izometrikus nézetben volt ajánlott játszani...meg az rpg-k többsége,mikor az ember valami vad tps-t várna,erre kap körökre osztott poroszkálást...én ilyenkor kicsit átvertnek érzem magam 😊
BoneDragon
Semmi extra, az első trailerre sokkal jobban ráizgultam. Vártam, hogy legyen valami fúdeodabaszós rész a végén, de nuku...

Engem ezek kötnek le inkább mint az ingame videók, a gameplayt majd személyesen 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

wedge31
Hát ettöl nem áll a cerkám...engem már csak a gameplay izgat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Engem meg a ingame-ekkel hagyjanak békén! A gameplay-t majd megtapasztalom én magam, februárban. A cinematic videókkal meg csak a hangulatot fokozzák tovább. 😊

grebber
Hogy ezek mennyire nem tudnak engem érdekelni<#levele>Egy 2 másodperces ingame anyagok többre tartok.

Next PC upgrade: 2022

bélanéni
Azt a k**** 7szentségit. Ez odab*szott. Mi lesz itt.

TBTPumpa

Már csak 02:50

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bélanéni
Még 5 óra.

Shep
Nem is tudtam ,hogy lengyelül ilyen "szépen" beszélnek benne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
Nekem GOG.com-on kb. -140day vétel volt <#idiota><#zavart2>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.21. 10:11:56

Na ez durva, lehet 0day vétel lesz kettőt is első nap beszereztem, annyira tartalmas volt. 😄 Imádom ezt a sorozatot. Ez a zene is állati klassz. Nekem nagyon tetszik. Nagyon várom a jövő évet 😊

MerlinW
Fan made muzsika

[merlinw.org]

Nem trailer, opening. Azaz elvileg ez lesz majd a játékban is. Én ezt nem nézem meg. Meghagyom arra a napra mikor majd kezembe foghatom a kicsikét. 😊

wedge31
Cinematic trailer...<#schmoll2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Trial?
Az inkább Trail lesz! <#hehe>

Az opening cinematic trailer 8 nap múlva! trial plusz 2 poszter

Ez tökéletes arra, hogy lássuk mire számíthatunk persze kicsit magasabb szintre fejlesztve 😊

Elég jól lehetett variálni a W2-ben is a setupal. ott kiforrott a rendszer. Emiatt nem kell aggódni legfeljebb szomorú leszel ha sokmindent vissza kell venni. De ez a motor még mediumon is gyönyörű. Sőt a low se csúnya.

Egy demó nem lenne rossz. Legalább megtudnánk, hogy hogyan futna a gépünkön.

Régen mindig volt ilyen, de manapság talán ha szökő évente jön ki 1-1 demó.
bélanéni
Baromi jó lenne egy játszható "demó". Olyasmi mint a Silent Hillsnél volt a PT. <#buck>
Játék grafikájával egy fél órás minijáték, vagy ilyesmi. Ízelítőt kapnánk a játék által képviselt technológiából, hangulatból. <#idiota> Jól előkészítené a terepet a W3-nak. (Erre szerintem kb. 5% esély sincs. <#zavart2>)
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2014.10.14. 10:15:57

grebber
Akkor epic fail again. Egy szaros trailer miatt nemzeti ünnepet rendeznek lassan a játékoknak.<#falbav>

Hátha kiadnák last genre akkor tényleg olajat szórnak a tűzre, a fél internet azon háborgott hogy milyen rondák a nemrégiben bemutatott képek már csak az hiányzik hogy lebutítsák last genre.Szerintem ez egy új cg trailer lesz.
Kiadják Last.gen-re is talán?Én erre tippelek
grebber

Korszakalkotó lesz. Ez biztos. Fel lesz adva a lecke a többieknek. Jó van előnyük is. Nincs olyan idióta kor rendszerük meg beleszólás mint amerikába. És akkor még jön majd a cyberpunk is tőlük.

TBTPumpa
Engem pedig már ezzel:

Szép és hangulatos a videó.
"Redefine the RPG"

Minek? Engem már a Sword of Destiny trailer-el megvettek kilóra. <#idiota>

Azért volt már az a 35 perces gameplay, ott is nagyon szépen nézet ki a játék.
Avenger
Oké nem tress fx lesz, de hajszimuláció lesz benne, csak valami saját cucc. Gondolom ha nvidián kikapcsolja az ember a hairworks-t akkor sem lesznek kopaszok a karakterek. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Biztosan tesznek, de az olyan szintű lesz mint pl a Witcher 2-ben. Jelenlegi állás szerint.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu