The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A game awards most anticipated katergoiában a witcher 3 és az arkham knight elképesztően közel (44-44%) állnak, fél óránként cserélgetik a vezezést. Aki szeretné hogy a witcher 3 nyerjen itt szavazhat. Talán lesz új trailer.
Palinko
nekem nagyon nem jött be, lehetett volna komolyabb tutorial stb
wedge31
Bárki nyithat neki egyet, de itt se tilos beszélni róla.

táblás játéknak lesz topikja?..tervezi valaki,hogy kollektive kitapasztaljuk mit tud és hogy kell? 😊
Frank99
biztos hogy megjelenéskor, preorder...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
... és azonnal adják a kulcsot, vagy csak megjelenéskor?

Frank99
http://www.instant-gaming.com/en/

29 euró!!!!!!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LOL

amúgy a második rész full ingyen a gog.com-on még 25-ig,nekem megvan már!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azt hittem a nő!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Myselor
én a saját kardomnál maradok de a hüvelyét elfogadnám <#idiota>
De szép ez a kard, istenem! <3

(Ciri)

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.20. 18:15:27

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Solid Snake
grebber
A mostanában megjelenő játékokból kiindulva ha normális sebességgel és nem putri grafikával akarod játszani GTX 660nál gyengébb VGA-val szerintem nem kell foglalkozni.
A maxhoz meg természetesen min GTX 970 és fölötte.

Next PC upgrade: 2022

Idén szerintem ne is számíts gépigényre.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kár. Jó lenne megtudni hogy kell-e neki gépfejlesztés. Bár mivel februárban jön, hátha addig sikerül összeszedni valami jó kis leárazást. 😊
Nem.

A gépigényről lehet már tudni valamit?
A Witcher 1 is legalább ennyire bugos és optimalizálatlan volt. Süket duma mindig van amire fogni lehet a dolgokat.

De őszintén mondom, hogy legyen igazad! Most is a 2-vel játszok és sokkal jobban tetszik mint először, a 3. rész meg biztosan fenomenális lesz!

Azt vegyétek figyelembe a w2-vel debütált ez a motor, rendszer, mostanra már kiforrott . Azért ennyi hiba biztos nem lesz.

Aha..
Azért a legalább 102 BUG nem kevés mire eljutottak a végleges játékhoz
http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/62347393

7-8 javítás közül kettő changelog
http://patchelj.hu/patch/The_Witcher_2:_Assassins_of_Kings_1.2_patch
http://patchelj.hu/patch/The_Witcher_2:_Assassins_of_Kings_2.0_patch

Azért reménykedek. Anno a Witcher 2 is szépen futott + Black Flag is csodaszépen nézett ki a gépemen. Pedig már vagy 3 éves a gép. Annál azért nem tűnt képileg sokkal fejlettebbek a Witcher 3 képi világa. Szóval hátha nem kell fejleszteni.
Palinko
szerintem pc re jött előbb
ott a pc-sek már nem a konzol után felturbózott assassins king verziót kapták?
vagy pont fordítva volt?
Palinko
2. at kiadáskor játszottam végig nem emlészek bugra
Ez az elfog futni mit takar? elindul-e? valószínű. Úgy fog futni mint a 2? kizárt.
A Witcher-játékoknál amúgy is érdemes várni az EE-re, mert telepakolják minden jóval és addigra optimalizálni is tudják.

Meglepődnék ha a 3. rész nem a tőlük megszokott bughalmaz lenne (mielőtt betámad egy fanboy hozzáteszem nekem is az egyik legszimpatikusabb fejlesztőbrigád és az egyik legjobban várt játék, de a tapasztalatok..)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.11.12. 00:43:58

Azért tán nem arra. A Steam értékelések alapján jelenleg az AC Unity gépigény = semmin se fut el normálisan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.11. 23:11:12
"Lehet tudni, hogy mi lesz Witcher 3 gépigénye?"
Nem.

"Ha a Witcher 2 elfutott gépemen akkor vajon ez is elfog futni?"
Nem feltétlenül. Ha ez se lesz rendesen optimalizálva, számíts Assassin's Creed Unity gépigényre.

Lehet tudni, hogy mi lesz Witcher 3 gépigénye? Ha a Witcher 2 elfutott gépemen akkor vajon ez is elfog futni?
Felesleges ezen ollózni, a lengyel csapat miközben patcheket ad ki ezeket ingyenes dlckel is szokta kombinálni mint egy kárpótlásképpen. Menet közben is fejlesztenek dolgokat, miután kiadták szóval nem kell rugózni nagyon rajta, nem 5 dollárért adnak kardos dlc-t mint a the greatest EA. 😊 A witcher 1-ez utólag ingyenesen kiadtak egy enhanced változatot. 😊 Vagy mondhatnám a ect 3 továbbgondolását szintén ingyen egy komplett fejtörős pályarésszel amitől az agyam eldobtam.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.11. 14:09:00

MerlinW
Sőt '94-ben is jött fizetős térképcsomag a Doom-hoz. Quake-hez 2 DLC (expansion-nak hívták, mert az internet ritkasága miatt a letölthető tartalom fogalma még nem nagyon létezett😊) is, stb. Szóval nem ma találták ki ezt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.11. 13:43:28

[merlinw.org]

Palinko
régen expanziónak hívták, mondjuk nem volt ilyen elterjedt
MerlinW
Ez így van, én is így csinálom. Lelkiismeret furdalásom meg nincs, hiszen nem erőltetem rá senkire a termékeimet, a bankszámlám meg dagad. Nincs ezzel semmi gond.

[merlinw.org]

grebber
Régen kb nem is létezett ilyen és mégis mindenki elvolt...... csak valaki megláttam ebben is a pénzt hogy ne csináljunk kész játékokat ha 50db ban el tudjuk adni több bevétellel a nyomorékok meg veszik őket.

MerlinW
Basszus ez a sötétség már engem zavar. Komolyan, ha egyáltalán nem lenne DLC a játékhoz, akkor amiatt menne az anyázás. Elképesztő, komolyan..

[merlinw.org]

DaemoonHunter
Ez a játék pont azért jó/pont azért van meg a varázsa, mert nem CSAK a pénzért csinálják, és igen pont ezért jár a legnagyobb gratuláció egyben. Megkapják ők azt a lóvét amiért bőven megéri ezt csinálni, és még az elégedett szlogeneket is a vásárlók felől. Ettől több nem kell.
Mellékesen ennek kurvára semmi köze ahhoz, hogy ezzel ők felvágnának a többiek előtt.

Mire fel ez a fajta stílus?
grebber semmi olyat nem írt amivel kiérdemelte volna ezt az alpáriságot. Már bocs.

Óriási 😄 Szebben nem is lehet megfogalmazni az EA logoját 😊

grebber
Tehát a kurva anyját annak is .... amiket írtál egyiknek sem!!!!!!!!!! Akiket szidni kell csakis aki veszi őket és azzá tette a kiegeket amiket most képviselnek..

Riddick21
Tehát a kurva anyját annak is, aki fizetős DLC-ket ad ki, meg annak is, aki ingyeneseket.
Értem, zseniális. Ezért jó az internet, az összes kibaszott hülye el tudja mondani a tyúkszaros véleményét.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

grebber
Ahogy leírod poén de mivel vennék és csak ezek a dlc többet hoznának mint másnál egy teljes game bevétele így érhető ki miért ad ki dlc-ket.

Az hogy ezek nem csinálják láthatóan az ő bajuk mivel rengeteg pénztől elesnek. Ha nekik az jobb hogy + millió dollárok helyett "Ez igen gratulálok ti ingyen adjátok" szöveget kapnak csak akkor meg is érdemlik.

Electronic Arts kiadásban következően nézni a Witcher 3...

Ime Witcher 3! - Geralt ugyan még nem tud lovagolni és nincs meg az estüstkardja se de 2 egyenként potom 5 dollárba kerülő dlc-ben már enne lesznek ezek.

Yennefer is csak egy 15 dolcsis DLC kereteiben kerül majd be DE! 3 féle választható ruhája lesz + egy saját fél órás küldetése!

Új Dandelion dalok fejenként 1 dolláros dlc-k ben!

Witcher Armor DLC!

Sex DLC! - Potom 10 dollárét bekerülnek az erotikus jelenetek játékba!

A poén az hogy ezt simán el tudnám képzelni...
Igen, ők el tudják mondani. A többi mit tud elmondani? Hogy a DLC áradattal még kétszer megvetetik veled a játékot. Az mennyire "raj" már...
Inkább meg kéne köszönni nekik, hogy még utolsók között normálisan kiadnak egy játékot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
mert ezek később készülnek el 😊
grebber
E- Pénisz.Így legalább el tudják mondani hogy mi igen MI ingyen adjuk. Miközben más cégek meg visítanak rajtuk mert 3 dlc-vel többet hoznak a konyhára mint az egész Witcher széria.
De ők megmutatják mennyire rajok....... kb ennyi az oka.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.06. 21:15:01

AnuluWork
Az boztos, hogy a legalapabb kiadásuk is mindig tökéletes.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

kellene írni nekik levelet miszerint csinálhatnának addont más karakterekkel való játszásra is. Cirivel is jó lenne vagy valamelyik remek törppel 😄 mekkora lenne már.

huh hát nem is tudom, persze megjelenési infok alapján lehetett tudni remek tél elé nézünk de ez így már látótávolságba, több mint nyálcsorgató 😊

wedge31
Vagy inkább egybe adnának ki egy nagyobb kieget mint, így apránként.

Gondolom mert azok még nincsenek készen. Pár DLC elérhető lesz megjelenés napján, aztán sorra adják ki a többit amint elkészülnek velük.