The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre nem megnéztem? <#falbav>#falbav>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A héten volt valami sajtóesemény, amit a jövőhéten mutogatnak majd, az előzetesben van néhány új gameplay jelenet! Gondolom ezekből lesz a 15 perc összevágva.
Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.01.23. 17:38:05
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Next PC upgrade: 2022
Én i5 2400-al és GTX 970-el fogok nekivágni és nem fog egy világ összeomlani bennem, ha betöltések után egyszer-kétszer bezuhan az fps és csak 2x-es élsimítást kapcsolhatok majd be.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ha ezzel bárki el lesz 2-3 évig kompromisszumok nélkül akkor 1 évig fizetem a rezsijét. Már most sem elég erre a célra nem hogy még 2-3 év múlva.....A felesleges hazugságok nem tudnak érdekel, hiszen nagyon sok rosszul megírt graf engine-es game van ahol már most kevés ez a VGA.
(Bár ha 640*480-ra étetted a kompromisszum nélkült ,akkor nem szóltam úgy talán kihúzza a 2 évet. Bár pc-n amilyen fantasztikusan megírják az engine-eket már ebben sem vagyok biztos)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.19. 07:40:37
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Úgyhogy köszi a tippet, valószínűleg új korszak köszönt be most, védesd is le! 😉
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Azért ez durva. Asszem veszek inkább én is egy konzolt. Rá lehet kötni billentyűzetet meg egeret?
A tapipad és a hangszóró a világ két legfeleslegesebb dolga. A tapipad általában annyi hogy húzz el egy irányba vagy nyomj rá. Mintha gomb lenne nem több.. A hangszórót pedig úgyse hallom se ha fejesben se ha 5.1-ben játszom. A minőségéről nem beszélve. De ha neked ettől nextgen élmény...😊
A játék mérete pedig nem tudom miben adja egy játék élményét....😄
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egyeseknek még mindig mániája a "nextgen only" a "nextgen játékmenet" "nextgen fizika" "nextgen hangzás" és egyéb nevetséges reklámjelzők...
Nem optimalizálnak, hanem hibákat javítanak.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Akkor mér dobták ki a hivatalos vasigényt?
Szerintem nagyon nem is optimalizáltak rajta.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A második rész harcrendszere volt egy kissé elb@szva a gurulás, meg stb arra jött patch is meg ha jól emlékszem alapból nem támogatta a 4:3-at de más most nem ugrik be vagy csak nálam nem jött elő.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
No meg, martin könyvei mégis csak angolszász kulturkörre támaszkodnak, míg a Witcher kelet-európaira, ami mégis csak közelebb áll hozzám, mint az angol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.01.13. 15:01:54
(bár textúra betöltési gondokra szvsz így is számíthatok, mint a második résznél)
Reménykedem hogy a Witcher 3 szépen fusson. Nem vagyok grafikabuzi, engem inkább a folyamatos framerate érdekel. Ne ingadozzon és akkor öröm lesz játszani. Hajlandó vagyok miatta lebutítani a grafikát is. Medium és high beállításokkal én megelégednék, a vsync-et is kikapcsolnám, az élsimítást meg pláne, új játékoknak nem is szoktam bekapcsolni sose, csak az FPS-t eszi.
Majd elválik. Mindenesetre májusban majd jelentem mi a helyzet. 😊