The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mert szintet kellett lépned, nem voltál kezdő. Megvannak a karjaid, jelek, ismeretek, teljesértékű witcher vagy az elejétől. De mivel egy RPG így van bent fejlődési rendszer, hogy érdekesebb legyen.
De pl a könyvekben se szerzett Geralt varázs cuccokat, még is witcher volt. Sőt, Sihilt is úgy kapta a könyvekben 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amit te mondasz az a másik, egy erdei ház, és kicsivel mellette alatta egy barlang?
Az semmi: ezüstkard és megölöd. Nem nehéz. Ignivel pirózhatod is.
És, ha a kis gátakkal szabályzod a vizet, akkor egy barlang is megnyilik.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből idén premier.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.04. 18:59:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pláne hogy ez sorozat lesz.
Henry Cavillnél chadebb chad meg ma nincs is a világon. Emelgeti a vasakat, segget tudtommal nem túr, max szúr - sajátját, fincsi tesztó koktéllal, de az belefér gondolom.
(A Witcher világában egybként vannak színesbőrűek: Zangvebar, Zerrikania, Ophir pl.)
Már most nagyon sokan utálják hiszen lesz benne ,,nigger" meg nem minden szereplő úgy néz ki a könyvből készült sorozatban mint könyvek után játszódó játékban, és ez méltatlan szentségtörés.
Pl: Triss haja barna lesz nem vörös. Így már most szar. Jó hát könyvben mondjuk pont barna.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.05.03. 15:32:23
PS 4-en tolom ezt a remek játékot, és belefutottam három problémába.
Nekem az alapverzió van meg, ehhez vettem meg/töltöttem le a különböző DLC-ket, kiegészítőket.
Van a játékhoz (PS 4) néhány ingyenes küldetés. A Farkas felszerelések nevű kincsvadászattal van gondom. Át kellene néznem a Kaer Mohen közeli jelzőtoronyot, azonban itt nem tudom teljesíteni a feladatot, mert egy ládában nálam nincs benne egy levél, ami kellene. Így nem tudok tovább menni.
A másik gondom szintén ezzel a kincsvadászattal van. Kaer Mohen térképén: egy barlangban miután kinyírok egy elementált, feldobja a játék, hogy van egy új küldetés (Witcherek kohója), de nem tudom "felvenni" és nincs benne a küldetések között sem.
A harmadik bugba, a Hearts of Stone kiegészítő, Ofier távoli partjairól nevű küldetésében futottam bele: át kell fésülni a banditák földalatti rejtekét, de nekem nem nincs benne egy ládában egy levél, ami kellene a továbbjutáshoz.
Másnál is voltak ilyen hibák?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/