The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jesszus. Ez egy RPG 😄
Azért mert szintet kellett lépned, nem voltál kezdő. Megvannak a karjaid, jelek, ismeretek, teljesértékű witcher vagy az elejétől. De mivel egy RPG így van bent fejlődési rendszer, hogy érdekesebb legyen.
De pl a könyvekben se szerzett Geralt varázs cuccokat, még is witcher volt. Sőt, Sihilt is úgy kapta a könyvekben 😊
Számomra nem volt megfelelő a játékmenet alacsony szinten, egyszerűen nem volt megindokolva, hogy mért vagyok megint kezdő, szóval én felcheateltem asszem 40. szintre, vipera páncélt adtam rá, raktam 3. szintű macskát, és még egy-két apróságot, és utána kezdtem magam Geraltként érezni. A lootrendszer is rettenetes, alacsony szinten irgalmatrlan sokáig kell mászkálni tök béna cuccokban, magas szinten meg dobálja a varázskardokat, komplett páncélokat a szakadt vízihullákból is. Tehát én ezt az egész lootolósdit ignoráltam, összeraktam az italkészletemet, aztán onnantól nem érdekelt mit dob a játék, illetve igen, de automatikus adtam el mindent, hogy legyen pénz fejlesztésekre.
Koszi a tippeket!
Ha azokon a területeken járkálsz és azokat a küldiket csinálod, amik a te szintedhez illenek, akkor sosem leszel túl alacsony szintű. Sőt, ha mindent megcsinálsz, akkor egy idő után még túl magas szintű is.
Palinko
Akkor 7 es szint előtt oda se menj. Emlékszek arra az kurva nehéz volt, aztán patchelték és már könnyebb lett, de még most sem két suhintás. Esetleg vedd le a játékot nagyon könnyűre és úgy öld meg, de majd 7-8 as szinten, szerintem 3 as szinten közel lehetetlen vagy igazából annyi szenvedés ami már a játék élmény kárára megy ha csak nem épp ezt a nyűglődést élvezed.
Volt ilyen pl h vezessem at a csaladjat a folyon, leszedtem erre nincs meg.
Küldizz tovább, abból lesz xp. Csináld a főszálat még, vagy olyan mellékeket, amik nem magasabb szintűek.
Pluskast
A hirdetőtáblán nem mindegyik cetli ad megbízást. Van ami csak amolyan "duma".

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

3as szinten vsgyok 7es szint javasolt..hogy lehet jol xp-t szerezni? Masik kerdesem hogy le veszek a hirdetotablarol 4 kuldit es csak 1van nalam hova lesz a tobbi ez bug?
Pedig az egyszerű 😄 De akkor hagyd, majd megcsinálod késöbb, ha erősebb leszel.
Velenben van viszonylag a jatek elejen, barlangban van es nembirok vele.
Jaaa várj. Te nem Morkvargnál vagy akkor Skelligén.
Amit te mondasz az a másik, egy erdei ház, és kicsivel mellette alatta egy barlang?
Az semmi: ezüstkard és megölöd. Nem nehéz. Ignivel pirózhatod is.
Erdo kozepen kit?? Huh bakker le vsgyok maradva 😄
Koszi!!
Witcher érzékkel fel kell kutatnod ezt azt, meg beszélni vele.
És, ha a kis gátakkal szabályzod a vizet, akkor egy barlang is megnyilik.
Es azt how?
Savaran
több módszer van, a leggyorsabb az ha megeteted vele a saját húsát

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Emlékszem az engem is nagyon idegesített, de már nem tudom, hogyan nyomtam le.
Vadsziv kuldi hogy gyozzem le a verfarkast? Nagyon eros es folyton healleli magat.
Savaran
Csak legalább adtak volna rá rendes szamuráj páncélt!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Nem tudom. Gondolom, Japánba is népszerű Geralt. Ott zabálni fogják.
Elég furcsa. Nekem előbb jut róla eszembe a Nioh főszereplője, mint Geralt. 😄
Palinko
De most miért csinálnak ilyesmit aminek köze sincs a játékhoz? Már mint azon kívül, hogy megveszik
Nagyjából végetért a forgatás. Már csak eg kisebb stáb maradt csak, meg kezdődik az utómunka is.
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből idén premier.
Joh, akkor visszavonom. 😊
Savaran
Nem, ez vicces 😄 Vagy kiben milyen hangulatot kelt 😊
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.04. 18:59:36

lwb
Szerintem csak poén. Már elég régóta ismejük, hogy ki játssza majd Cirit.

Ez hangulatkeltés.
Savaran
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A film lehet hogy szar lesz.

Pláne hogy ez sorozat lesz.
Mindegy milyen lesz a film, a legrosszabb ha az emberek azt várják el hogy olyan legyen mint a játék. A könyvek is mások, akkor a filmadaptációnak is megvan a joga hogy más legyen. De akármilyen lesz is a végeredmény az biztos hogy a szex és erőszak központi elem lesz, hisz ez kell a hülyéknek. Ez a baj a filmekkel és könyvekkel, kész tények elé állítanak ami aztán vagy tetszik vagy nem. A játékban TE döntöd el mit akarsz csinálni, kivel mikor, hogyan, stb. Szóval a legjobb ha nincsenek elvárásaid és elfogadod hogy a film a witcher univerzuma ihlette alkotás, nem több nem kevesebb.
Scoiatael forradalom esetén elsők között koncolnának fel a törpék meg az elfek. 😊
Van rá levédőm !
Na mit mondtam...amúgy vigyázni kell a niggerekkel és buzikkal. Például ha rád tüsszentenek, elkapod tőlük. És niggeré vagy buzivá lehet válni.
lwb
Ja, mennyivel élethűbb lenne, ha Geralt mondjuk a Thunderboltot intramuszkuláris injekcióval adná be és nem meginná ... 😄

Ha Cavill gyúrós koktélokat tol magába, akkor legalább tematikusan készült a szerepre 😄
lwb
Cirit Freya Allan fogja játszani, aki annyira fehér, hogy konkrétan ginger. Egy db fekete színésznő van benne, ebből van a hiszti, aki Fringella Vigo rendkívül fontos szerepét kapta meg. Csoda, hogy még nem ég a Netflix stúdiója.
Henry Cavillnél chadebb chad meg ma nincs is a világon. Emelgeti a vasakat, segget tudtommal nem túr, max szúr - sajátját, fincsi tesztó koktéllal, de az belefér gondolom.

(A Witcher világában egybként vannak színesbőrűek: Zangvebar, Zerrikania, Ophir pl.)

Mephike
Segítek, mert tájékozatlannak is tűnsz.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2019.05.04. 07:39:17

Nigger lesz Ciri ,igazi Ugandai kaptafaállú széles orrcinpájú fekete lány vágott arccal.Ja Gerálton még gondolkodnak, hogy kőkemény seggtúró buzit csináljanak -e belőle, mert ez a trendi...............Jó kis film lesz ez.
Ősz vége felére datálták nagyjából.
2019--re már lehet kész lehet, azt olvastam előre hozták.

Már most nagyon sokan utálják hiszen lesz benne ,,nigger" meg nem minden szereplő úgy néz ki a könyvből készült sorozatban mint könyvek után játszódó játékban, és ez méltatlan szentségtörés.
Pl: Triss haja barna lesz nem vörös. Így már most szar. Jó hát könyvben mondjuk pont barna.
Van már valami fejlemény a készülő sorozatról? Lehet tudni róla valamit?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.05.03. 15:32:23
Farkas felszerelés: Én is megakadtam valahol, kikerestem a neten, hol vannak tervrajzok. És annyi.
Sziasztok!
PS 4-en tolom ezt a remek játékot, és belefutottam három problémába.
Nekem az alapverzió van meg, ehhez vettem meg/töltöttem le a különböző DLC-ket, kiegészítőket.
Van a játékhoz (PS 4) néhány ingyenes küldetés. A Farkas felszerelések nevű kincsvadászattal van gondom. Át kellene néznem a Kaer Mohen közeli jelzőtoronyot, azonban itt nem tudom teljesíteni a feladatot, mert egy ládában nálam nincs benne egy levél, ami kellene. Így nem tudok tovább menni.
A másik gondom szintén ezzel a kincsvadászattal van. Kaer Mohen térképén: egy barlangban miután kinyírok egy elementált, feldobja a játék, hogy van egy új küldetés (Witcherek kohója), de nem tudom "felvenni" és nincs benne a küldetések között sem.
A harmadik bugba, a Hearts of Stone kiegészítő, Ofier távoli partjairól nevű küldetésében futottam bele: át kell fésülni a banditák földalatti rejtekét, de nekem nem nincs benne egy ládában egy levél, ami kellene a továbbjutáshoz.
Másnál is voltak ilyen hibák?
Savaran
Csak az elsőt néztem meg

Ami azért is nevetséges, mert az eredeti népdal. Szóval nem nagyon áll meg a lábán ez a vád.
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

molnibalage83
Melyik videóból a listából?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Savaran
5 ből 4-nálam megvolt