The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ebben a videoban semmivel nem szebb, mint a 2. Hátha mégsem kell majd neki olyan erős gép!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jól nyomja, gratulálunk neki, hogy ilyen cégnél dolgozik.
anno skyrim idején wedge magyarázta mire kell figyelni a grafika szintjének értékeléséhez. Jól megjegyeztem mert emlékszem nagyon tetszett de közelről látszott tényleg csak ügyesek voltak a srácok mert kis felbontással is jól dolgoztak. Ez viszont durva lesz. Vagy elmegy vagy nem a gépemen 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.07. 18:32:36

Ez az! Még egy videó amit nem nézek meg. Messze van május, nagyon messze! 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Új videjó:

Narrated by Péter Gelencsér

Péter pls! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pontosan teljesen megfelelt nekem a 2-nek a grafikája, a játékélmény legyen szinte tökéletes 😊

Ha az Assasin Creed Black Flag -os látványt hozza az nekem már untig elég. Az gyönyörűen futott a 4 -éves PC-men is. Tudom hogy ehhez most fejleszteni kell ,de ha a graf legalább olyan szintű és zökkenőmentes lesz az nekem elég.
Igazad van nem sokan lesznek akiknek fullon megy. Nekem is elég ha megy rendesen a grafika nálam másodlagos.

Myselor
nekem is minden más játék 😊 érdekes
RatBaG
nekem egy kb 5 éves konfigon átlag 50 fps körül ment, majdnem fullon...

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
nem hinném,hiszen az első rész se teljesen folyamatos még mindig 😄 vicces
ott valami más is lehet a gond,mert most tolom 4890-es kártyával custom magason,kilőve a vsyncet,elmosódást,meg árnyékokat közepesre,igaz csak 1650*1050-en
"A játékot azért mutatták be GRID-en, mert jelen formájában még nem támogatja az AFR-t, és egy GTX 980 kevés a maximális grafikához. A GRID-en ez nem probléma, így meg tudták mutatni az ultra minőséget.
A CDPRED már korábban is mondta, hogy az ajánlott gépigény 1080p-re, 30 fps-re és high beállításra vonatkozik. A maximum grafikához és a 60 fps-hez két-három erős kell majd.

A HairWorks minősége a GPU-s szőrszimulációs technikák közül a legrosszabb (nincs AAA, önárnyék és megfelelő OIT). Már csak a szőrre és a lő farkára van korlátozva. A haj másik rendszert kapott, egy jobb minőségűt."

Myselor
hát ja,nagyon jó játékot csinálnak a srácok,de optimizálni nemtudtak xd nyáron játszottam végig a 2 részt és hát lowon beszaggatott néha 😄 pedig midnen új játék közepes beállítással megy a gépemen.bár nekem ez a minőség is megfelelne,nem is álmodok róla hogy menni fog 😄 ehhez a játékhoz konzol kell 😄
Myselor
ja értem 😄 az úgy jó
wedge31
Az a full, kevés embert fog ütni...<#nevetes1>
A többség örülne még ennek a minöségnek is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Meg írták a hírben direkt nem fullon tolták hogy nagyobbat üssön amikor meglátja az ember.

Myselor
nemtom mibajod a grafikával.nemtom mi kéne ekkora open world játékhoz.semmi gond nincs vele nagyon szép😊
A bemutatókon a színpadon nem fognak neked billel bohóckodni és mivel a Shield Tablethez meg az új Set Top boxukhoz kontroller is jár , ezért nyilvánvaló hogy azzal tolták.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:55:19

PC-ről volt? Akkor a jobb alsó sarokban mi az hogy "A meg B"?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Konzol gameplay ezt már megint honnan szedted? Nvidia mutatta be azt hiszen a Shielden tolta felhőből. Azért van ott a Grid.

Ezen rajta is van a két Nvidiás csávó

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:51:31

Konzol gameplay nem mérvadó.

Elég tré a grafika

GRID ... Felhőből tolták vagy mi?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:13:59

Új videó a GDC 2015-ről:

"A CD Projekt RED a jövő hétvégén kinn lesz a bostoni PAX Easten is, ahol bemutatja a szerepjáték legfrissebb buildjét is. A srácok március 7-én előadást tartanak a next-gen nyitott világú játékok fejlesztéséről is. "

REDengine 3

scomcomputers
Ez frostbite engine?
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Köszönöm.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hivatalos gépigény van már?

ÉS ha igen, akkor hol lehet megnézni?
Az 'i' betű miatt azt hittem valami Apple-ös cucc. <#idiota>

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
"Ultra setting still disabled. Not optimized yet. PC was set to high."

Tehát majd kiderül, ha elkészülnek. Még nem tudni.

[merlinw.org]

Jó,ez a 900p meg 1080p közti különbség semmi.Valamit látnak közte,én sose vettem észre.Viszont megint a 30fps-el elmehetnek a sunyiba ők is..
A cikkben említett PC konfiguráció lesz a 60fps?
Avenger
A mostani interjúk alatt nagyon azt mondogatták, hogy teljesen nyílt világú lesz ("amit látsz oda el is mehetsz"😉, bár az egész értelmezés kérdése. Azt senki sem kérdeztem meg, hogy lesz e töltőképernyő. De ha minden igaz lesz kötetlen hajókázás, szóval ki tudja... Majd májusban kiderül minden. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Amennyire tudom a Witcher 3 is régiós open world lesz mivel a CD projekt a Biohoz hasonlóan a sztorit és a karaktereket helyezi előtérbe a cselekmény helyett ami a Beth fő profilja. Legfeljebb nagy eséllyel sokkal jobban megvalósítják mindezt mint amire a Bio képes volt. Ilyen az élet egyik cég lefelé halad amikor a másik még felfelé.

grebber
"Ezáltal megtudtuk, hogy a játék PC-n lesz a legszebb - megfelelő hardverek mellett -, ezt követően pedig PS4-en várja a játékosokat a legjobb felbontás, így 1080p-re számíthatnak, azonban csak 30fps mellett.

A legrosszabb teljesítményt Xbox One-on nyújtja majd a játék, ahol a 30fps mellé csak 900p-s felbontás társul, és a beszámoló alapján a textúrák is mosottabbak lesznek, mint PS4-en, de a CD Projekt RED beszámolója szerint mindent elkövetnek majd azért, hogy ez megváltozzon a megjelenésig."

Next PC upgrade: 2022

Én nem hasonlítanék össze a 2014-es játékot egy 2011-essel technológia oldalról. A maga idejében - amennyire visszaemlékszem - a Skyrim sokkal nagyobb durranás volt, mint most a DA:I.

Azt meg, hogy a marketingesek mindenre találnak valami jó kifejezést és a népek ezt meg is kajáljak, azt eddig is tudtuk.😊 Egyébként az egész világ pont ezért tart ott ahol tart, de ez már más téma.

A Witcher3-ban a videók alapján minden benne lesz aminek benne kell lenni egy jó játékban. És ez bizonyítja, hogy igenis lehet jó játékot csinálni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Régiós open worldnek hívják. És nem kevés pályából áll. És a térkép lehetőséget ad a további bővítésre. Egyébként így is hirdették meg. Ráadásul a texture felbontás minimum a 2x-se a skyrim eredetinek. A modokat most ne számoljuk. az a Beth zseniális üzletpolitikáját dicséri, sajna az EA a cipőjüket nem pucolhatja ezen a téren. És mégis az EA a legnagyobb.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.28. 08:30:09

grebber
Teljesen mindegy minek nézik a pc-s vonalat.A konzolos eladások lesöprik a pc-set mint mindig.

Next PC upgrade: 2022

Teljesen egyetértek. Én se érettem miért "openworld-özik" a DA:I-t. Ott hatalmas, szabad sorrendben betölthető pályák voltak. Nálam az openworld definiciója: a teljes külső játéktér töltőképernyő nélkül végigjárható, az eltérő földrajzi viszonyokkal rendelkező területek szerves egységet képeznek, folyamatosan változó napszakokkal és adott esetben dinamikusan változó időjárási viszonyok közepette. Ebből kb semmi nem volt igaz a DA:I-ra. De megnézhetjük a Skyrim, Fallout,Gothic, Oblivion, akár GTA, stb. játékokat ezen definíció tükrében.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ez durva lesz, nagyon beleköpnek akkor a tendenciába. Meglep nagyon, van valaki aki ennyire leszarná a tendenciát és a kisebb bevételt hozó, pc-t nem lenézet második vonalnak nézné?

Ez durva, a két konzolos cég agyba-főbe fogja őket baszogatni.
ami azért is meglepi mert a witcher 2 után voltak hírek ők is konzolos cég lesznek. Többek között a kalózkodás miatt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.27. 20:57:03

Magas grafikai beálításokkal futatott pc verzió öszehasonlítása a konzolossal:
- better anti-aliasing
- sharper textures
- more saturated colors
- more and better shaders and effects
- double the amount of visibility of detailled objects (!!!)
- framerate way above 30 FPS possible
koschwarz
A mellékküldetéses dolog csak akkor unalmas, ha szarok a melléküldetések (Thank you, Cpt. Obvious!). De tényleg, egy-két gyűjtsek ezt, gyűjtsek azt még elmegy, de ha általában fantáziátlanok a mellékküldetések, az a baj. Emlékeim szerint pl. Witcher 1 melléküldetései valahogy mintha szervesen beletartoztak volna a főszálba (sokszor nem is tudtam, most melyik csak egy mellékküldetés), és pl. a gyűjtögetősök miatt sem kellett kifejezetten mászkálni és lecsapni ezt-azt, hanem csak úgy menet közben "megoldódtak".
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2015.01.27. 13:35:11

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Avenger
Én már skyrim-ben is úgy oldottam meg az open world mizériát, hogy addig mentem a mellék küldetésekre, amíg el nem kezdtem unni, aztán végigcsináltam a főküldetést. Inkább attól lehet félni, hogy a sok mellék küldetés miatt nem lesz megfelelően kidolgozott fő szál, de szerintem a sword of destiny trailer képeiből kiderül, hogy nagyon kicsit az esély erre.
DAI-nál már most ezerszer jobb, többek közt azért mert itt legalább lesznek hosszú hajú nők <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

lwb
Én ettől nem félek. Ez inkább skyrim, mint dai. A dai egy offline mmo, nem egy sanbox, hanem sok különálló area, ahol lehet grindolni meg csinálni a fedex és a gyűjts x-et y-ból küldetéseket. Itt lesz egy rakat település, npc-k, akik csinálják a saját dolgukat, mindez egy nagy skyrim-szerű területen.

Sir Quno Jedi
Ez erősen odabasz. Kérdés az open world uncsizások mennyire fogják elvenni az ember kedvét, mint a daiban. De amúgy a többi már most csillagos ötös.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha ez a streames video akkor sz alapján ne is próbálj következtetni. De legalább olyan szép lesz mint a 2 és már az is meseszépnek számít egy rphez.