The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menj fel dzsátubira ott van sok csutkamax grafikás videó 290-290X-970-980akarol.
De úgysem mész fel mert látom eldöntötted,hogy szarul fut.

Shep
Simán viszi 20 fps-el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A 2. rész egyedül a übersampling (vagy mi a neve az opciónak) bekapcsolásával lesz lassú ha az nincs a 6 éves gépemen is simán játszható. De a mai csúcs kártyák már viszik übersamplingal is <#eljen>

Shep
Tudjuk ,hogy te vagy a minden projektet belülről ismerő ember itt a fórumon, 100 éves tapasztalattal a hátad mögött. Ha akarják meg tudják csinálni ,hogy normálisan fusson gyengébb gépeken is de az eddigi 2 részből kiindulva sok jóra nem kell számítani.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 18:02:30

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
én nyár vége felé toltam végig a 2-t kb 1hónapja meg az első részt 😄 hehe .de sajna a 3 nemfog futni nálam jó eséllyel .szóval várok majd vele😊
BoneDragon
Áh, végig kéne játszani, már vagy 3 hónapja steamen csücsül feltelepítve. 😄 Na majd megjelenés előtt neki állok.

Myselor
már a 2be is volt fodrász 😄
BoneDragon
Na jó visszavonom. Amit észrevettem, hogy mikor a madárra lövi a tűzcsóvát, nem gyullad ki a környezet és az effekt is kevesebb. Na meg ahogy elnézem van benne fodrász funkció is, mert más a sérója. <#idiota>

BoneDragon
Gyanús volt ez a grafika, ezért megnéztem az első videókat, amiket kiadtak...
Egyáltalán nem lett rondább, ugyan úgy néz ki, csak egyszerűen már nem áll ejtős ez a látvány, mert eltelt több mint 1 év és azóta jött ki rengeteg szép játék. Szóval csak a szemünk szokott hozzá. 😄

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

AnuluWork
Gec. jók a színek!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MerlinW
Jah, ez már csak így működik😊

[merlinw.org]

Aki maxon akarja tolni annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlni az már biztos.De hogy ehhez egy 980 sem elég az vicces dolog. 😞

Shep
Ha jól csinálják meg az előtöltést akkor nem.

Azért azt ne felejtsük el, hogy a Witcher 2-ben nem voltak nagy, nyitott, szabadon bejárható területek. Szóval kelleni fog a W3-hoz az atomerős gép.

Shep
Ebben a videoban semmivel nem szebb, mint a 2. Hátha mégsem kell majd neki olyan erős gép!

Jól nyomja, gratulálunk neki, hogy ilyen cégnél dolgozik.
anno skyrim idején wedge magyarázta mire kell figyelni a grafika szintjének értékeléséhez. Jól megjegyeztem mert emlékszem nagyon tetszett de közelről látszott tényleg csak ügyesek voltak a srácok mert kis felbontással is jól dolgoztak. Ez viszont durva lesz. Vagy elmegy vagy nem a gépemen 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.07. 18:32:36

Ez az! Még egy videó amit nem nézek meg. Messze van május, nagyon messze! 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Új videjó:

Narrated by Péter Gelencsér

Péter pls! <#idiota>

Pontosan teljesen megfelelt nekem a 2-nek a grafikája, a játékélmény legyen szinte tökéletes 😊

Ha az Assasin Creed Black Flag -os látványt hozza az nekem már untig elég. Az gyönyörűen futott a 4 -éves PC-men is. Tudom hogy ehhez most fejleszteni kell ,de ha a graf legalább olyan szintű és zökkenőmentes lesz az nekem elég.
Igazad van nem sokan lesznek akiknek fullon megy. Nekem is elég ha megy rendesen a grafika nálam másodlagos.

Myselor
nekem is minden más játék 😊 érdekes
RatBaG
nekem egy kb 5 éves konfigon átlag 50 fps körül ment, majdnem fullon...

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
nem hinném,hiszen az első rész se teljesen folyamatos még mindig 😄 vicces
ott valami más is lehet a gond,mert most tolom 4890-es kártyával custom magason,kilőve a vsyncet,elmosódást,meg árnyékokat közepesre,igaz csak 1650*1050-en
"A játékot azért mutatták be GRID-en, mert jelen formájában még nem támogatja az AFR-t, és egy GTX 980 kevés a maximális grafikához. A GRID-en ez nem probléma, így meg tudták mutatni az ultra minőséget.
A CDPRED már korábban is mondta, hogy az ajánlott gépigény 1080p-re, 30 fps-re és high beállításra vonatkozik. A maximum grafikához és a 60 fps-hez két-három erős kell majd.

A HairWorks minősége a GPU-s szőrszimulációs technikák közül a legrosszabb (nincs AAA, önárnyék és megfelelő OIT). Már csak a szőrre és a lő farkára van korlátozva. A haj másik rendszert kapott, egy jobb minőségűt."

Myselor
hát ja,nagyon jó játékot csinálnak a srácok,de optimizálni nemtudtak xd nyáron játszottam végig a 2 részt és hát lowon beszaggatott néha 😄 pedig midnen új játék közepes beállítással megy a gépemen.bár nekem ez a minőség is megfelelne,nem is álmodok róla hogy menni fog 😄 ehhez a játékhoz konzol kell 😄
Myselor
ja értem 😄 az úgy jó
wedge31
Az a full, kevés embert fog ütni...<#nevetes1>
A többség örülne még ennek a minöségnek is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Meg írták a hírben direkt nem fullon tolták hogy nagyobbat üssön amikor meglátja az ember.

Myselor
nemtom mibajod a grafikával.nemtom mi kéne ekkora open world játékhoz.semmi gond nincs vele nagyon szép😊
A bemutatókon a színpadon nem fognak neked billel bohóckodni és mivel a Shield Tablethez meg az új Set Top boxukhoz kontroller is jár , ezért nyilvánvaló hogy azzal tolták.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:55:19

PC-ről volt? Akkor a jobb alsó sarokban mi az hogy "A meg B"?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Konzol gameplay ezt már megint honnan szedted? Nvidia mutatta be azt hiszen a Shielden tolta felhőből. Azért van ott a Grid.

Ezen rajta is van a két Nvidiás csávó

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:51:31

Konzol gameplay nem mérvadó.

Elég tré a grafika

GRID ... Felhőből tolták vagy mi?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.04. 15:13:59

Új videó a GDC 2015-ről:

"A CD Projekt RED a jövő hétvégén kinn lesz a bostoni PAX Easten is, ahol bemutatja a szerepjáték legfrissebb buildjét is. A srácok március 7-én előadást tartanak a next-gen nyitott világú játékok fejlesztéséről is. "

REDengine 3

scomcomputers
Ez frostbite engine?
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Köszönöm.
TBTPumpa

Hivatalos gépigény van már?

ÉS ha igen, akkor hol lehet megnézni?
Az 'i' betű miatt azt hittem valami Apple-ös cucc. <#idiota>

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
"Ultra setting still disabled. Not optimized yet. PC was set to high."

Tehát majd kiderül, ha elkészülnek. Még nem tudni.

[merlinw.org]

Jó,ez a 900p meg 1080p közti különbség semmi.Valamit látnak közte,én sose vettem észre.Viszont megint a 30fps-el elmehetnek a sunyiba ők is..
A cikkben említett PC konfiguráció lesz a 60fps?