The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
De gondolom délen No man's land, keleten kaer morhen a tutorial zóna. Középen Novigrad, nyugatra meg Skellig islands. Érdekes, hogy eltűnt a Pontarról a második rész három területe, ezért is gondolom hogy szimbolikus térkép ez. Ingame ilyesmi lesz: https://i.imgur.com/vjSBBpD.jpg
A második rész mellé ezt adták, mint világtérkép: Térkép
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Még az ruszki Steam giftek is tartalmazzák a magyar feliratot (a Steam szerint).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Kérdés: If I buy the game in a specific country, will I only have access to that country's language version?
Válasz: Everyone who buys The Witcher will have access to all of the language versions. You can pick and choose as you see fit. "
Vagyis minden nyelvű felirat elérhető lesz, bárhol veszem meg a játékot.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.03.12. 22:25:27
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.12. 21:07:18
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Itt a GOG logója szerepel.
Anno a Batman Arkham Origins kuponnál a Steam logót mutogatták és az a kód valóban Steam-re regisztrálható volt, szóval ebből azt gondolom, hogy GOG-os verziót adnak.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2015.03.12. 17:10:07
Ok, tudom, a 960-as messze van a 970-estől, de ha beírtam az éppen épített konfigomat a várható gépigény ismeretében a Can I run it?-be, jóval a minimum fölött vagyok. 😊 Majd kiderül, mit tud a kicsike.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.03.12. 17:04:22
Tehát Novigrad, Skelige, No Man's Land...
A másik kettőről tudunk már valamit:
jobban fogsz járni vele, a grafikához videokártya kell nem proci.
Nkem egy lassan 4 éves i5 2500k van 4ghz-n, és egy gtx 970-et szándékozom venni én is épp emiatt. Akkor 2-3 évig megint nem kell hozzányúlnom a géphez, elég lesz.
GOOBY, pls
Így már megértem azokat akik 600 ezerért fejlesztenek gépet.
Csak hát az a fránya pénz. Azért remélem, hogy kellemes és élvezhető esz a játék így is. Talán még a procin + kártyán emelek egy kicsit, de ez nem biztos. 😊
i7-esen meg lehet kapni fogsz pár plusz FPS-t, de állítólag nem sokat nyom a latba. Magyarul a mai játékok egyszerűen nem használják ki a procit. Tehát ide még elég lenne az i5. De majd a nagyokosok majd kijavítanak ha tévednék. 😊
Amúgy ha addigra bejön egy kis plusz bevétel és megengedheted magadnak, akkor én a helyedben inkább a videókártyára gyúrnék rá. Olvastam a GTX760-ról, nem rossz kártya, de látod, lassan a (2GB-os) 770 is kezd elavult lenni ebben a nextgen-ben. Ezt a 970-et nagyon dicsérik, érdemes lenne csekkolnod. Az biztos hogy évekig nem lenne gondod az új játékok futtatásával. Ami ennek ellenére így is szarul futna, az szimplán szarul van optimalizálva (aka AC:Unity).
Lehet azt a pluszt már bevállalom. Ha lúd legyen kövér alapon. 😊
A Black Flag-hoz azért hasonlítottam, mert azért ott is nagyon szép tájak vannak. bár persze a méret az nem ugyanaz.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.10. 19:11:04
Ha közepesen és szépen elfut az nekem már tökéletes. A Black Flag is nagyon szép volt az 5 éves konfigomon.
A RAM és vinyó nélkül 160 000 FT ez az új konfig. Ajánlom hogy ennyi pénzért ne diavetítést kapjak. 😊 Bár Dying Light is nagyon érdekesnek tűnik de elsősorban a Witcher 3 miatt szántam el magam gépfejlesztésre jó 5 év után.
Maga a konfig mindenképpen meg lesz addigra, szóval remélem, hogy jól döntöttem.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.10. 16:44:04
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.10. 16:06:56
De ahogy nézem bőven a minimális gépigény felett lesz + alaból elég jó konfignak tűnik.
Akkor reménykedjünk. 😊
A Witcher 2 is egész jól futott közepes beállításokkal a jó 4-éves gépemen.
Majd ha megjelent és szénné lett tesztelve mindenki által ,csak akkor fogjuk tudni megmondani ,mire lesz elég a géped.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.10. 15:28:39
alaplap: Asrock H81M
Proc: Intel Core I 5 / 44 40
Kártya: Gigabyte GTX 760 WF20C2 2 GB DDR 5
8 GB DDR3 RAM
A minimumot megüti azt sejtem, de kb mennyire fog futni rajta? Ha a max beállításokat nem is, de legalább a normál élvezhetőségen?
A 2. rész egyedül a übersampling (vagy mi a neve az opciónak) bekapcsolásával lesz lassú ha az nincs a 6 éves gépemen is simán játszható.
Mondjuk igazad van, tökre lebutítva játszható.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És GTX 460-al sem 20 fps be lehet lőni jól.