The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 960-as 1-2 tesztet leszámítva kb egálban van a 770-esekkel (mindkettő alapórajeles,nem OC). OC tekintetében viszotn a 960-ból ki lehet hozni néha még picivel többet is mint a 770 OC-ből, mivel baromira tuningbarát. Nemigen van okod aggódni.
A Te 770-ed lényegesen erősebb, mint a 960-as(mondjuk dupla annyiba is kerül), úgyhogy inkább nekem van okom aggódni, hogy milyen felbontásban tudok majd játszani?
Amennyire a teszteket figyelgettem, a GTX 960 nagyjából egy szintben van az én 770-emmel. És ha azt mondjátok hogy 960-on menni fog, akkor annak nagyon tudnék örülni. (igen, még mindig ezen lovagolok, mert baromira félek hogy szaggatni fog még medium környékén is)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sejtettem mivel a kártya dobozának a hátlapján Rivia Geralt feszít. Ez azért elég gyanús. 😊

Így azt hiszem már mondhatom hogy felkészültem május 19-re.

Most már csak egy viszonylag olcsó Steamos kulcsot kellene szerezni. 😊
wedge31
GTX 660Ti.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Mid van most?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GTX 970...Én is azt tervezek venni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szép is lenne, ha nem futna a GTX960-on a Witcher3, amikor direkt ahhoz(is) adták a Witcher3 kupont.Én is ilyen kártyát vettem nemrég, tudván azt, hogy nem csúcskártya, de a jelenlegi játékokat szépen hozza magas felbontásban is. Aki pedig képtelen létezni az "Ultra HD 4K" felbontás nélkül, nosza, válogasson a 120 ezres kártyák között, van bőven választék.
wedge31
Nekem is valami nagyobb upgrade kellene a mostanihoz képest de mindenképp 4GB-os kártyába gondolkozom.

Terawatt
*mosolygó smiley, nem beszólás volt* 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Rakj bele 2 db 4 gigásat akkor.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Van 4GB-os 960-is ,de szerintem a tesztben 2GB-ossal nyomatták.De lényegtelen ,ha nála jól fut akkor jól fut.Én 6 évre veszek majd egyszer valamikor új gépet szóval nekem a 960 nagyon kevés lenne már.

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Ekkora hülyeséget is rég olvastam, sry.

wedge31
Attól függ milyen felbontásban játszol, tapasztalatom szerint fullhd-hoz már kevés a 2GB-os kártya, ha az alatt játszol még akár jó is lehet.

Jaja. Én is örülök, hogy beruháztam rá.

Most már csak ki kell várni a május 19-et és eljön az igazság pillanata. 😊
grebber
Nem olyan rossz az a 960.
Dying Light VGA teszt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

scomcomputers
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ehhez képest a Dying Light max felbontáson gyönyörűen futott akadás nélkül"- ja 1024*768-ban!!
<#hehe>

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.03.27. 10:58:54

* Scomcomputers the future of computing!*

Tegnap végre meglett az új gép.

A végleges konfig.

SSD 120GB - Ezen lesz az oprendszer.

alaplap: Asrock H81M

Proc: Intel Core I 5 4440

Kártya: Gigabyte GTX 960 2 GB DDR 5

8 GB DDR3 RAM

Winyó: 2TB

Elég impozáns. Legalábbis szerintem. Süvít mint a szél.

Mondjuk az érdekes volt hogy megcsináltam a tesztet, a www.systemrequirementslab.com/ -on ahol azt hozta ki hogy se a Witcher 3 se a Dying Light nem futna el a gépemen.

Ehhez képest a Dying Light max felbontáson gyönyörűen futott akadás nélkül. Ez alapján már reménykedek, hogy a Witcher 3 is eldöcög majd legalább közepes felbontáson. 😊

Most már csak várni kell május 19-ig. Vagy esetleg addig kipörgetni maxon pár jó kis játékot. 😊
Dency
Valakit érdekel kód? Videókártyához kaptam de engem nem nagyon érdekel ez a játék, csgo itemek érdeklnének főleg de bármit meghallgatok.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Avenger
Szerintem nem, de gondolom benne lesz a konzolos megoldás a pc-s verzióban is. Nekem megvan minden mentésem, de párszor végigtoltam a régi részeket, és nem is tudom melyikben pontosan milyen döntéseket hoztam. Szóval remélem a játék elején "be lehet majd állítani" pc-n is az első két rész eseményeit. Haha, most nézem mekkora take 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nekem is így rémlik. Sima hack & slash játékmenete lesz és nem lesz fejlődési rendszer kapcsolva hozzá. Mindezek ellenére én örülök neki és kicsit meg is döbbentem, hogy szinte kapunk egy plussz játékot ezzel a Cirii-s szállal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

amúgy a 2.rész mentéseit felhőben tárolja a cucc..vajon a 3 az importálást onnan tudja intézni,ha nincs a gépen már a játék?
Myselor
te nagyon levagy maradva már leírták rég és itt is most a srácok hogy 7-10órát játszhatunk vele viszont nem igazán rpg lesz hanem akció kaland játék rész.ezt azért sajnálom de amúgy jól hangzik😊
Avenger
Én is 8 óra körüli játékidőre emlékszem a legutóbbi Q&A-ból és valahogy úgy kell elképzelni mint a második rész prológját, korlátozott rpg elemekkel a rendes játékhoz képest.

A sword of destiny trailerben is benne van Ciri amúgy teljes alakosan hátulról, az is ingame alapvetően, csak ultra beállítások, ami alapból nem biztos, hogy benne lesz a játékban, mint opció.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Valahol valami 7-10 órát olvastam amíg irányítani lehet Cirii-t.

"Az az 5-10 óra, amit Ciri szerepében játszhatunk, nem olyan, mint egy RPG-ben, hanem inkább mint egy akció-kalandjátékban."
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.03.24. 18:11:00
TBTPumpa
Hát de ez már régi és nem is teljes modelles kép. Újabbat akarok a teljes modellről. Nem mellesleg remélem, hogy nem csak 10 percig irányíthatjuk. Amúgy ebből kiindulván nem is értem miért nem készítenek olyan DLC-t a játékhoz, ahol csak Triss-el vagy Yennefer-el lehet menni egy adott küldetésben. Változatosabb lenne, mint 150 órát megint Geraltal tölteni. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Nem szoktam trollkodni a smájli ott volt, máskor szoktad érteni a poént...

Shep
Acsik semmit nem jelentenek számomra, kártyából visszakapsz kb 1 jurót, ez a keménykedés meg biztos menő még úgy 14 éves korban ,de utána azért a többség jó esetben kinövi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nyilván érted mire gondoltam ,csak szeretsz trollkodni 😊

Hát ha neked megéri hogy a Steamen 50%-al többet fizetsz érte mint a GoG-on...
(Steam: 59,99 euro GoG.com: 39.99 euró a teljes játék kedvezmény nélkül)
Amúgy van hátránya is a GoG.com-nak, a frissítéseknél szeretik a módosított teljes telepítőt felrakni és nem csak egy patch fájlal megoldani a frissítést 😞
Én nem vágyok Steam-esre, ki mondta ezt neked? 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.24. 12:54:07

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Steam-nek egymillió előnye van a gog-al szemben.

Gyakorlatilag egy közösségi "oldal" az is. Ha olyan a game egyből tudsz haverokkal multizni,mert rájuk írsz /felkéred őket van frankó chat része ugye a steamnek. Lehet rajkodni ki miket vett mennyi játéka van. Lehet a játékokkal minimális pénzt keresni. A már emlitett acsik.
Nem hiába sokkal drágább minden mint máshol itt a minőséget/körítést/szolgáltatást kell megfizetni. (Mert az ennyi millió felhasználóbázist kiszolgálni nem 2db szervergéppel kell és ezek fentartása horribilis.)
Ezt is vezették eb az okosok a kártyázást amivel napi szinten több millió bevételük van!

steam kihívás az acsijai miatt...szerintem 😊
wedge31
Nálam a steam is ugy müködik letöltöm és játszok...<#vigyor3>

Shep
Ok, jogos, de nem értem miért vágytok ennyire a steamesre. GoG-os szerintem jobb, nincs macera csak letöltöd és játszol.

Az nem hiszem hogy Steam-es. Annál inkább GOG-os. (de az se egy rossz oldal, főleg hogy DRM-free)

Shep
3 hsz-el alattad.

Lehet valahol jó áron steamos Witcher 3 kódokat venni?
Avenger

TBTPumpa
Ciriről meg még mindig nincs ingame kép. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NeoMaN
Üdv!
Witcher Nv kuponomat eladnám 5.000-HUF,vagy cserélném Borderlands Pre-Sequelre.

Az oké, de te hány éves vagy? A nők melle meg mikor kezd el nőni? Pubertás korban? Akkor bocsánat, már pedofil is vagy. <#idiota>

Sir Quno Jedi
hámer logikus, ha nő a szakáll, meg a fű, akkor ugyebár...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Te szatír dög! 😄

Sir Quno Jedi
Na és a lányok haja és talán a cicije is nő valós időben? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjuk a szakállnövés pont nem hiányzott. Nekem mellesleg csupasz állú Geralt a kedvencem szóval sűrűn járok majd borotválkozni.

Mellesleg a játék térképét valahogy bem bírom elhelyezni a világtérképen. A játék térképe úgy igazán nem hasonlít egyik részletére se az Official térképnek. Skellige benne lesz onnan meg csak egy köpés Brokolion. Lehet hogy meg lehet majd látogatni a a driádokat is? Nem lenne rossz...
Shep
Akkor ha elég sokáig játszol és nem vágod, te lehetsz Gandalf? 😊

Jó lenne vissza menni Vizimába, bár biztos megváltozott az első rész óta hiszen volt egy másfajú lázdadás, a 2. részben Temeria mint királyság megszünt meg lehet hogy nilgaardiak is kifosztották.
grebber