The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Csak ne DAI tiípus mmo style kutyagolásos baromságokkal legyen feltöltve az a sok-sok óra, mer sugárban fogok hányni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez igaz.

Azért 10 + 20 óra játékidő az nem éppen a "Geralt Lova kap egy szépen hímzett lótakarót" típusú DLC tartalom.

Azért szerencsére ha minden igaz már alapból elég komoly játékideje lesz a Witcher 3-nak és az hogy majd csak hónapok múlva adják ki az is azt sugallja, hogy ez nem "kivágott" tartalom és még nincs kész.

Azért az a DLC ami valódi tartalmat ad a játékhoz nem egyenlő a "ló páncéllal", nem mondom hogy 2 skinért szoktam fizetni, de ha valódi tartalmat kapok az azért megéri szerintem.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Terawatt
Skyrim két nagyobb tartalmi dlc-je szerintem korrekt volt. Ha azt a szintet hozza akkor bőven megéri, mert tartalmas volt.

"CEO Marcin Iwinski confirmed that they intended to release mod tools sooner than they did for The Witcher 2."

Ezt se felejtsétek el. Bízok a játék sikerében és eddigiek alapján úgy érzem, hogy nagyot fog durranni. Optimizálást illetően szkeptikus vagyok, de betudom annak, hogy ezt tényleg az újabb masinákra készítették, ami miatt időtállóbb alkotás lesz, na meg fellendül a hardware piac. <#smile><#hehe> <én is emiatt újítok gépet>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BoneDragon
Üdv a modern játékok világában. Évek óta így megy a játékok 90%-nál....

Milyen két tucat ami fizetés? 2! Nem? Én kettőről tudok. A kettő és a két tucat között, tudtommal van különbség. Amúgy meg kurva röhejesek vagytok. Még meg se jelent, se a játék, se semmi hozzá, de már előre szar, már előre undorító, már előre tudjátok ez bizony eleve benne lett volna csak kivágták...hogy tud mindenki így a jövőbe látni? Várjuk már meg amig kiderül hogy milyen, és miről van szó, aztán szarozzunk ha megérdemli, ne előre.
Terawatt
Nem is hivatkoztam rá dlcként. 😊

és tuti,hogy ott lesz valami olyan epic cucc,ami jól jött volna a játék közben mondjuk,mert a végére már rohadt értékes egy mindent vágó bicska meg egy szuper kevlár a végefőcím előtt 1 perccel 😄
Terawatt
Öt hónappal a megjelenés után jön az első ilyen fizetős, addig majd nyaralnak Dublinban, haza jönnek és kirakják a patchet

Terawatt
Ennyi erővel az ingyenes dlcből is pár, mert már ismert a tartalma.

Palinko
főleg úgy, hogy ez eddig nem volt jellemző a cdproject red re

ezt tuti kivágták, mert megjelenés előtt ha kész van az benne lett volna a játékban.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.09. 03:53:36
Iszonyat gusztustalan dolog, a játék még meg sem jelent de már majd 2 tucat dlc-t mutattak be amik között fizetősök is lesznek.

Nincs baj azzal, hogy lóvét kérnek ~10-20 órás dolgokért, de az ilyet ne a játék megjelenése előtt tolják már a képünkbe. Ha rosszmájú lennék azt mondanám ez már eleve benne volt a játékban csak kivágták, hogy még többért eladhassák. Nem először fordulna elő...

Ez abból a Tris-Yennefer cosplayból van?

Yennefert akarok!
scomcomputers
Mééééég.....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

TBTPumpa
Dat Triss cosplay:

Dat ass:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Hát az talán csak benne lesz. Amúgy mivel gog-on van meg nekem a többit majd összeügyeskedem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Milyen DLC-ről beszéltek ti? Kiegészítő.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Avenger
Azért az ilyen kiegészítők teljes árú játékként szoktak megjelenni manapság. (Diablo 3 pl, bár ezért lehet kikapok, pedig megvettem én is 😊 )

Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.04.07. 18:58:18

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TBTPumpa
"Nem mind arany, ami fénylik!"

Csak a Ciris szál ne legyen külön DLC, a többi nem érdekel. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.07. 18:58:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Amúgy vicces, hogy az elején úgy reklámozták a játékot, hogy 16 ingyen DLC, meg kutyafüle erre meg most fizetős DLC.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Avenger
Expansion != DLC

Mondjuk 26,5 EUR-ért 30 óra játékidő szerintem simán megéri.
Utoljára szerkesztette: Avenger, 2015.04.07. 18:52:21

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Shep
Fizetős lesz, gog-on ott van az expansion pass potom 26,5 juróért. Hááááát akkor erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.07. 18:48:30

És ezek ingyenes vagy fizetősök lesznek, mert mondták hogy lesznek ingyen DLC-k ha jól emlékszem.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hoppá, idővel lesz még két plusz kiegészítő az alapjátékhoz. Link

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ha folytatnák a witcher szériát, baromira örülnék Cirinek mint protagonista karakterként, hacsak megnem ölik <#szomoru1> A könyvben imádtam, Geralt mellett az egyik legjobb karakter, mellesleg játék mechanika szempontból is helyet állna mivel ő witcher(nem egészen) egyben varázslónő is. Persze annak is örülnék ha szabadon lehetne kreaálni karaktert, de akkor a narratíva teljesen más lenne. A witcher világ mindig is a karakterekről szólt, személyes történetekről.
Utoljára szerkesztette: juhdadi, 2015.04.07. 18:09:50
Én bízom bennük. A Witcher 2-ben is hibátlan volt a mellékküldetések sokszínűsége a helyszínek meg minden. Remélem ez folytatódik, és nem süllyednek le a Skyrim szintjére ahol állandó jelleggel ugyan az volt a feladat minden dungeon ugyan úgy nézett ki és a főküldetésen kívül dögvész volt...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.07. 17:16:40
Elvileg ez a térkép a játék bejárható területét jelenti. És ha ez igaz, akkor a Skyrim (csúnyán szólva) elmehete a francba, mert ez HATALMAS! Persze még bármi lehet. Nem sok mindent láttunk eddig a bejárható területből, szerintem nem is nagyon fogunk a megjelenésig. Azért én bizakodó vagyok. Ha sikerül sok-sok érdekes és szórakoztató mellékküldetést megkreálni mint az Elder Scrolls játékokban, akkor boldog leszek.

Ha másokat nem is (amit kétlek) de Trisst és Yenneferet egészen biztosan meg lehet majd húzni a játékban, szóval lesz majd realisztikus "hullámzó csöcs" technológia csak ki kell várni.

Mellesleg ahogy lentebb írták még nem is lenen rossz egy ilyen "Yennefer + Geralt közös kaland" ahol a történet bizonyos pontjain Yennefert lehetne irányítani. Így mindenki örülne.

Ez a lentebbi térkép az WITCHER világának a térképe, vagy csak a játék térképe?

A teljes játéktérképet még nem láttuk ugye?
Terawatt
Asszem lesz fast travel nem? Plusz a ló. A sprintelés is elég gyorsnak tűnik.

Shep
Én kicsit félek is attól, hogy átestek a ló túloldalára és sok lesz a végtelenben kutyagolás.

Palinko
már egy kicsit túl nyíltnak is tűnik.
Majd a modderek...talán...😊

Mondjuk ollózós szexjelenetet jobban értékelném én is...😄
Shep
Elég "kicsi" 😊

Sir Quno Jedi
Az nem ua. Én a female protagonist játékokhoz vagyok szokva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Boobfiziksz lesz majd a fákscene-ekben meg amikor kísérgetnek.😊
Sir Quno Jedi
Akkor meg párban kalandoznak, egy witcher és egy varázslónő mondjuk és választhatsz melyiket irányítod a sztoriban, a másikat a gép viszi.

De mivel nincsenek női witcherek...így ez ostobaság volna. Az arc, haj testreszabása még oké, de nincs női witcher. Se másfajú. Csak férfi, és ember lehet. Vagy pedig akkor nem witcher játék lenne.
Nem a legjobb minőségben de íme a térkép:

Sir Quno Jedi
Választhatóra gondoltam nyilván, így te is boldog vagy, meg én is. Szabad karakterkreálás. Működik rengeteg játékban, lásd. DAI.

wedge31
Na nálam akkor érne véget a witcher ha valami plázacicát kellene eljátszanom alapból utálok nöi avatarral játszani itt meg aztán föleg nem venné be a gyomrom csak akkor ha rövid ideig kell ugy tolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ti félre vagytok tájékozódva. Én JÓL TUDOM hogy semmilyen spoiler sincs ezekben a videókban, DE én 100%-ig MINDENT első látásra akarok megtapasztalni. Mi olyan nehéz ezen megérteni?

-Nem akarom látni hogy hogy működnek a képességeim
-Nem akarom látni hogy Geralt hogy harcol, milyen stílusokban és hogy milyen kombókat tud
-Nem akarom látni hogy látványilag milyen lesz a végtermék
-Nem akarom látni hogy milyen ellenfelek lesznek
-Stb.

Miért járok ide? Az nekem még teljesen oké hogy írtok egy-két dolgot a gameplay-ből, az belefér. De más olvasni és más látni azt a bizonyos feature-t. Tehát azért járok ide, mert az előző két rész tetszett és néha "benézek" ebbe a topikba hogy lássam miről folyik most a téma, hátha én is be tudok csatlakozni a beszélgetésbe.

Én nyafogok? Ti kezdtetek most pattogni ezen a témán. 😊

Sir Quno Jedi
Én jobban is örülnék, ha egy kajak jó csajjal (boobfiziksz) kéne végigtolni a gammát és nem a már kicsit uncsi kaporszakállú fehérhajúval.

Palinko
én még azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer klasszikus faj/nem választós RPG lesz a witcherből, de előtte még lássunk jó sok Geralt rész 😊
mert szerintem nem lenne érdemes kidobni az univerzumot ha már a főhőssel megcsináltak amit akartak.
wedge31
Igazából ebben nincs semmi rejtély az emberek 99%-a nem szereti ha előre lelövik egy film, könyv, játék lényeges történeti elemei, fordulatait, ne agy isten végkifejletét.
A gond itt azzal van, hogy sokan nincsenek tisztában a spoiler szó jelentésével és már akkor is emiatt rinyálnak amikor az adott infó még csak véletlenül sem számit spoilernek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Erről jut eszembe a Witcher könyvekben vannak félszerzetek(Hobbitok). Még a kinézetük is hasonló.

Vajon a játékban lesznek?

+ Remélem majd barangolásink során találhatunk pár Elf/Scoiatel tábort is. Vagy egyéb más fajú táborokat.
grebber
Ne keress benne értelmet én se találom ,pedig több éve próbálom megfejteni ezt a rejtélyt!
Ha nekem valaki méterről méterre küldetésről küldetésre elmondja a játékot sőt videókban végignézeti velem akkor sincs semmi. Mert egy dolog látni/hallani valamit mint átélni a saját irányításunk alatt.

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Mé sokan már azon kiakadtak, hogy a Hobbitban HOBBITOK vannak?!?! Mekkora kibebaszottul durva spoiler mán a címe!!!!!

grebber
Pont ezért ,hogy tudjanak jajjogni.

Next PC upgrade: 2022