The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
szal a videókat - beszélgetéseket pörgeted városba nem nézelődsz
úgy azért jónak hangzik, ha nem "idegesítő időhúzás" teszi ki nagy részét (menj el A-ba hogy leöld ezt majd B-be hogy elkészítsd a gyógyszert amit C-be kell vinni hogy megáldják majd vissza A-ba még vmiért ... aztán megint C és végül menni D-be beadni)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Meglátjuk,én bízom a csapatban, bár annyira nem hiszek az IGN-nek,de amiket eddig leírtak (már tolják) az alapján büntet.😊
nem hangzik rosszul, de én is "fázok" attól hogy milyen lesz végül
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GTA 5-nél is megy a hüde nem kell neki erős gép milyen jó fut majd. Ja főleg olyan nagy nyílt terep olyan grafikával.Arról híresek a pc-s ilyen játékok,hogy nem kell nekik nagy gép.
Nyár végére minden kiderül milyen gépet kell majd összedobni ,hogy menjenek a "nagyágyúk"
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.10. 17:46:23
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
-...no
-Than fuck off...!
<#hehe>#hehe> Nagyon király, alig várom
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
25 órás speedrun
"A Gamereactor magazinnak nyilatkozva a CD Projekt Red büszkén kijelentette, hogy ha végigrohan valaki a játékon, akkor is 25 órát bele kell majd tennie, és akkor mindig csak a legrövidebb úton haladt, minden párbeszédet átugrott, vagy sokkal kevesebb idő alatt nem túlságosan esélyes befejezni a fő sztorit. "
Simán elképzelem hogy ha ebbe is olyan változatosan és jópofán pakolnak bele mellékküldetéseket és egyéb lehetőségeket, ráadásul hasonló mennyiségben akkor lévén nagyobb terep --> több lehetőség --> még több játékóra.
De az igazat megvallva azt se bánom ha csak 30 óra lesz, csak az legyen legalább annyira színvonalas és szórakoztató mint az első két rész. 😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.09. 21:13:32
Amikor 10-12 ezer forintért kapunk 6-7 órás játékokat, egy a Witcer vilgábáa simul és ahhoz új helyszínt adó ecpansion szerintem teljesen Ok.v
Ha a megjelenéskor kijövő 16 DLC lenne fizetős na akkor lenne ok a haragra.
Teljesen mindegy mikor jelentik be, előtte vagy utána, mert a lényeg ugyanaz. És a lényeg az, hogy 7-8 ezer forintért kapsz még pluszba 20-30 óra játékidőt. Ez szerintem minden, csak nem szemétség. Még pont hogy örülnünk kéne hogy most jelentették be, mert megjelenés után már tényleg lehúzásnak tűnik. Jelenleg, az alapjáték megjelenése előtt van választásunk hogy akarjuk-e ezt a két expanziót vagy sem. Aki nem akarja, az megveszi CSAK az alapjátékot és vígan el van vele, aki meg akarja, mert nagy Witcher fan és nagyon szereti a készítőket, az megveszi ezeket is és vígan el van vele.
Amúgy sem hiszem hogy történetileg olyan rohadt sokat fog nyomni a latba, meg lehet majd lenni nélküle is. Én valószínűleg meg fogom venni, de ez én vagyok.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.09. 13:58:06
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"majd 2 tucat dlc-t mutattak be amik között fizetősök is lesznek" - ha neked ez azt jelenti, hogy mind fizetős akkor azt hiszem felesleges lenne bármit is magyaráznom, úgy sem fognád fel
Továbbá, mielőtt folytatnád azzal, hogy "de hát ezek több órás küldetések" ezért inkább megint leírom: "Nincs baj azzal, hogy lóvét kérnek ~10-20 órás dolgokért, de az ilyet ne a játék megjelenése előtt tolják már a képünkbe"
Na, remélem most már te is felfogtad ezt a pár mondatot amit leírtam és megértetted, hogy mi a problémám ezzel a dlc-rendszerrel. (hozzáteszem, az EA rendszeresen csinálja ezt kapja is a savat rendesen, valahogy a lengyelekkel elnézőbbek vagyunk..)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg azért 10+20 óra játékidőt kap az ember 25 EUR-ért, ezzel a legtöbb AAA-s címet nem kicsit hozza szégyenbe a kiadó.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu