The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor én qva jól jártam,h tegnap vettem 1 GOG-s verziót 3500ért.
gyűjteni nem gyűjtöm a dobozos verziókat,így felesleges lett volna 13000ért megvenni.
A CD Projekt Red ilyen. Nem hisz a DRM-ben.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

hi.
ezt hol olvastad,h a dobozos verziót nem lehet aktiválni steamen?
üdv.
bardocz
Az egy CE-jét se lehet aktiválni steam-en :S
Nem jár hozzá. Ez a lényege. DRM mentes. És GOG kód se jár hozzá.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bardocz
A dobozos verziót lehet aktviálni Steam-en? Olcsóbb, mint leakciózva steam-en.
Na meg jár hozzá menő kulcstartó 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.04.18. 13:45:51
SzirmosSzisza
Ahogy nézem ez vagy nincs vagy annyi mint Steam-en (sőt drágább).

Nem Steam kulcsból van amúgy elég sok, főleg, hogy nvidia is szórja pár kártyához a játékot (csak az gog only).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

It\'s a trap!!! :)

Árulnak valahol "viszonylag" olcsó Steam kódokat?
hét elején néztem és az volt hogy nincs már készleten

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cosplay
ott van 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

NeoMaN
GOG-os, felhasználatlan letöltőkódom eladó.
3.500.- HUF

Privát üzenetet előbb észreveszem.

elő kéne rendelni csak gyűjtői már nincs
marad a steelbook, abból meg sztem CD Galaxis lesz mer ott van póló (remélem még lesz is)

grebber
Hamarosan. 😊

Már nagyon várom... 😊
grebber
Az egy dolog ,hogy a Rockstar benézte,mert kb 10 db eladott pc-s példánnyal számolhatott vagy nem tudni, de senkit nem érdekel ki mennyivel tölti hányadik lemez telepítésénél tart milyen király netje van....stb.

Next PC upgrade: 2022

ha egyszer tényleg elszúrták? :3

It\'s a trap!!! :)

grebber
Hála a magasságosnak hogy ennek nincs külön "applikációja"

Amit a GTA 5 topikban az emberek leműveltek.(Ennyivel tölt, megállt, 4ezer gigiabites nettel is tetű lassú, szar az egész nem indul, stb görcsölések miatt zártam volna a topikot az biztos.)

Szinte már csak 1 hónap van hátra. El se hiszem! Ha mégis elhalasztanák megint a megjelenést, akkor veszek egy vonatjegyet Varsóba. Ki tart velem?

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt én is tudom, de tényleg ne akadjunk már fenn ilyeneken.Csak segíteni akartam.
A 750 Ti-hoz képest nem meglepetés, hogy a Te kártyádhoz nagyobb felbontást ígér, mivel a fogyasztást kivéve mindenben erősebb a 660-as.Csupán megtévesztő a számozásuk:

750 Ti vs. GTX660

SzirmosSzisza
Ez nem program, hanem megnézi a kiadott követelményeket és ahhoz viszonyít.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

érdekes mer nálam meg gtx660 + i5 mellett medt r ki

amúgy eleve jóval komolyabb gépigényeket adnak meg mert azzal ki lehet kerülni hogy "baj" legyen
ez a ps4/x1 megjelenés óta van leginkább hogy szarul optimalizálnak pc-re ezért komolyabb gépigényt adnak meg
ezért is örültem volna ha első körben csak PC-re jön ki mint a másik 2 akkor tuti hogy fasza verziót kapunk
igy azért vannak félelmeim emiatt

de bizok a skacokban

Sok szó esett már itt a játék gépigényéről. Szerintem amíg ki nem próbáljuk, addig úgyis csak találgathatunk, kinek hogyan fog futni, egyáltalán elindul-e majd? Támpontnak addig is ajánlanék egy linket, ahol mindenki bepötyögheti a saját hardver elemeit, majd megnézheti, hogyan viszonyul ez a Witcher 3 gépigényéhez? Bizonyára sokan ismeritek, de talán akadnak olyanok is, akik nem. Szándékosan a GTX750 Ti-ot írtam be videokártyának, ráadásul az OC változatot, mivel először én is majdnem ilyet vettem, de amint az összesítésből is látható, nem igazán fogja szeretni a Witcher 3...<#ejnye1>
Hardverteszt Witcher 3 (GTX750 Ti OC 2 G😎

A második változatban már a valójában megvásárolt másik kártyát írtam be, látható a különbség:

Hardverteszt Witcher 3 (GTX960 IX OC 2 G😎

Érdemes ráklikkelni a "Full Report"-ra is!

Nyilván ez a program sem tévedhetetlen, de azért támpontot adhatn, mit érdemes kicserélni a gépünkben, egyáltalán mire számíthatunk?

Egyébként a két VGA között 13 ezer forint volt a különbség, viszont a 960-ashoz kaptam egy Witcher 3 kódot, vagyis az árkülönbség tulajdonképpen nulla lett! 😊
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.04.15. 13:37:49
Palinko
hmmm akkor még nem jutottam el addig, egyet biztos elolvastam. majd rákeresen torrenten 😄
Az első kettő novelláskötet lazán összefügg és tulajdonképpen bemutatja az egész világot és megágyaz a regényeknek. A tündevértől kezdve pedig már regények jönnek.

Remélem hamarosan kijön majd még magyarul a többi kötet is.
a tündevértől kezdve tudtommal már regény
Palinko
csak kár, hogy nem egy történet, hanem novellák

Eddig az Utolsó Kívánság, Végzet Kardja, Tündevér, és Megvetés Ideje jött ki magyarul. Ebben a sorrendben kell olvasni.

Mind 3 a Witcher játék a könyvek után játszódik, szóval SEMMIT sem spoilerezel el magadnak ha elolvasod könyveket előtte. Cserébe viszont jó pár játékbeli utalást érteni fogsz.
Én is jó pár alkalommal vigyorogtam a Witcher 2 közben hogy "Aha! Ez a könyvben is volt."
akkor nekiállok elolvasni őket 😄
köszi 😛

Az első játék eseményei előtt.
a könyvek amúgy a játékhoz képest hogy játszódnak?
mert a 2t kijátszottam az 1et elkezdtem (de tervezem végigtolni bár a 3 előtt lehet nem lesz rá időm 😞 de majd lesz úgyis egy "marathon"😉

viszont a könyvek megvannak és olvasnám is őket, csak kéne vmi kronológia ha valaki tud megköszönném

A 20.+ik másodpercnél az a jelenet ismerős lehet a könyveket olvasóknak. 😊

Geralt emlékszik vissza azt hiszem a 2-ik kötetben, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yennefer szerette extravagáns helyeken csinálni Geraltal. Levegőben, sárkány barlangjában stb... de legjobban a házában lévő kitömött egyszarvú hátán. 😊 Ami egyszer a nagy szerelmi csatározások közepette össze is tört. 😊
Palinko
az biztos, érdemesebb lenne egy látótávolságot beállítani aztán mindenkinek akkor töltené be amikor odaér 😄
ellenben lehet itt is a töltés nélküli folyamatos nyílt világ kívánja meg az erős gépet
Palinko
azért annyira nem ütős a grafika
Nekem is egy I5 3.10Ghz-m van ami fel tud menni 3.4-ig. (Az a önmagát felhúzó technológia vagy mi) Szerintem nem lesz vele gond. Eddig a legdurvább játékok is remekül futottak. a Dying Light se akad még maxon se.

Más
Nem tudom hogy ez volt-e már. Új trailer. Nem spoilerez szinte semmit, csak vázolja az egész alaphelyzetet, a világot + lehetőségeket.

crysis 3nál is volt ilyen és volt vele gond 😄

az a baj hogy nekem csak i5-s procim vna most 😄 mondjuk memóriát is akarok bővíteni szal szavom a fogamat hogy mi legyen 😄
főleg hogy nem ártana egy gyűjtői kiszerelés a játékból 😄
ha már úton van a pulcsim legyen collectors póló is 😄

SzirmosSzisza
Nekem 750 Ti, januárban vettem, szóval nem nagyon akarok cserélni 😄

960-ast vettem nemrég. Egy jókora Gerlad, valamint egy Witcher 3 promó virított a dobozán. Ez azért megnyugtatott kissé. 😊 Ha már a W3-al reklámoznak egy kártyát, akkor jó eséllyel nem lesz vele gondja.
grebber
Ekkor nyílt világ meg ilyen grafikával nem csodálkozom.
Már a GTA 5 most ezen a téren (elmondások alapján) best graphics/optimalizáton forever.

660am van 😄 azon agyalok hogy lehet kéne cserélni 😄

SzirmosSzisza
Steamen ezt írja minimum követelménynek: Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660, ez ahogy nézem most van 50-60k között, ez így komoly?😄

witcheres pulcsi/póló
6 dolcsi a házhozszállítás

kiváncsi vagyok mikor lesz "kész" a nude fem witcher 😄
DOA-ból kiindulva 2 hét 😄

Sirály😊
egy IGN videó
A cikk szerint a 25 órát csakis szigorúan a főszálra értik, ha minden párbeszédet továbbnyomsz, ha nem nézelődöl ésnha mindenhova gyors utazással mész.