The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyűjteni nem gyűjtöm a dobozos verziókat,így felesleges lett volna 13000ért megvenni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ezt hol olvastad,h a dobozos verziót nem lehet aktiválni steamen?
üdv.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Na meg jár hozzá menő kulcstartó 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.04.18. 13:45:51
Nem Steam kulcsból van amúgy elég sok, főleg, hogy nvidia is szórja pár kártyához a játékot (csak az gog only).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
It\'s a trap!!! :)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ott van 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
marad a steelbook, abból meg sztem CD Galaxis lesz mer ott van póló (remélem még lesz is)
Next PC upgrade: 2022
Már nagyon várom... 😊
It\'s a trap!!! :)
Amit a GTA 5 topikban az emberek leműveltek.(Ennyivel tölt, megállt, 4ezer gigiabites nettel is tetű lassú, szar az egész nem indul, stb görcsölések miatt zártam volna a topikot az biztos.)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
750 Ti vs. GTX660
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
amúgy eleve jóval komolyabb gépigényeket adnak meg mert azzal ki lehet kerülni hogy "baj" legyen
ez a ps4/x1 megjelenés óta van leginkább hogy szarul optimalizálnak pc-re ezért komolyabb gépigényt adnak meg
ezért is örültem volna ha első körben csak PC-re jön ki mint a másik 2 akkor tuti hogy fasza verziót kapunk
igy azért vannak félelmeim emiatt
de bizok a skacokban
Hardverteszt Witcher 3 (GTX750 Ti OC 2 G😎
A második változatban már a valójában megvásárolt másik kártyát írtam be, látható a különbség:
Hardverteszt Witcher 3 (GTX960 IX OC 2 G😎
Érdemes ráklikkelni a "Full Report"-ra is!
Nyilván ez a program sem tévedhetetlen, de azért támpontot adhatn, mit érdemes kicserélni a gépünkben, egyáltalán mire számíthatunk?
Egyébként a két VGA között 13 ezer forint volt a különbség, viszont a 960-ashoz kaptam egy Witcher 3 kódot, vagyis az árkülönbség tulajdonképpen nulla lett! 😊
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.04.15. 13:37:49
Remélem hamarosan kijön majd még magyarul a többi kötet is.
Eddig az Utolsó Kívánság, Végzet Kardja, Tündevér, és Megvetés Ideje jött ki magyarul. Ebben a sorrendben kell olvasni.
Mind 3 a Witcher játék a könyvek után játszódik, szóval SEMMIT sem spoilerezel el magadnak ha elolvasod könyveket előtte. Cserébe viszont jó pár játékbeli utalást érteni fogsz.
Én is jó pár alkalommal vigyorogtam a Witcher 2 közben hogy "Aha! Ez a könyvben is volt."
köszi 😛
mert a 2t kijátszottam az 1et elkezdtem (de tervezem végigtolni bár a 3 előtt lehet nem lesz rá időm 😞 de majd lesz úgyis egy "marathon"😉
viszont a könyvek megvannak és olvasnám is őket, csak kéne vmi kronológia ha valaki tud megköszönném
Geralt emlékszik vissza azt hiszem a 2-ik kötetben, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más
Nem tudom hogy ez volt-e már. Új trailer. Nem spoilerez szinte semmit, csak vázolja az egész alaphelyzetet, a világot + lehetőségeket.
az a baj hogy nekem csak i5-s procim vna most 😄 mondjuk memóriát is akarok bővíteni szal szavom a fogamat hogy mi legyen 😄
főleg hogy nem ártana egy gyűjtői kiszerelés a játékból 😄
ha már úton van a pulcsim legyen collectors póló is 😄
Már a GTA 5 most ezen a téren (elmondások alapján) best graphics/optimalizáton forever.
6 dolcsi a házhozszállítás
DOA-ból kiindulva 2 hét 😄
egy IGN videó