The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs ilyen riport a feliratról. Első kettőnél se volt semmi baj vele ,szerintem itt sem lesz gond!
Next PC upgrade: 2022
Vagy csak simán kiválaszthatjuk a megfelelő nyelvet az elején?
+ van valami cikk vagy riport a magyar fordításról? Érdekelne, mit mondanak róla.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.04.25. 08:18:53
Mondjuk szinte ingyé volt, mert eladom a 660-at, meg egyszer nyertem egy 660-at, már eladtam, + az előző meg a mostani kuponjainak az eladása, és már bőven megvan. Anno direkt erre tettem el azok árát, így sokkal könnyebb volt döntenem, még ha amúgy is megvehettem volna ... így nem fáj 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hamarosan jön a löncs tréler is.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
sok múlik azon hogy mennyire optimalizált a játék, mert azért szoktak "horror követelményeket" megadni mert azon már biztos fut kisebben meg ki tudja mennyire lesz káosz
ezért is bízok benne hogy nem lesz gond az én konfigommal se, mondjuk nekem valszeg tápot kell cserélnem de ki tudja
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Na mindegy elválik, grebbernek annyiban igaza van hogy felesleges találgatni.
Szerintem leszedem majd virágboltiban és ha jól fut veszek egy nvidia kupont aztán kalap.
Memória bővítés lesz az utolsó amit meg fogok ejteni, mivel triple channeles az alaplapom és nincs értelme szettben triple channel 3db ramot venni már amikor szinte mindenhol -tudomásom szerint- a dual channel felé folytatták a fejlesztéseket.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.24. 10:14:45
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
annyi hogy i5 viszont 8giga memória, de én is megvárom a megjelenést mert utána derül ki
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Next PC upgrade: 2022
i7 [email protected], 6gb ddr3 1600mhz, Asus Gtx 660Ti Oc 2gb
Szerk.: 1680*1050 ben tolnám majd.
(azt vágom hogy ajánlott a gtx 770 de én azért reménykedem).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.24. 10:07:08
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
(még) nem égettem meg magam velük és elvileg lehet trükközni paypalon keresztül az áfával is
Már 3 játékot vettem tőlük.
Korrektek, mindig 5 percen belül érkeztek az emailemre a kulcsok.
Csak ajánlani tudom (ahhoz képest, hogy szürke market)
LINK
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
78-ért a 4GB-osat + W3 (eladva) + egy füles
Pl a 660-on a GTA5 elég jól futott, na de ezen a 960-on kb minden fullra nyomva, hang nélkül hasít ... és elvileg 2,5GB VRAM-ot használ.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
amúgy jah a csaj is jöhetne nyugodtan 😛

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hirdetéseket pedig figyelni kell 1-2 naponta van fent új, csak rá kell csapni, én is így szereztem a 970-est 85k-ért 2 év 10 hónap garral.😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Én biztos nem ragaszkodnék a vadiúj kártyához ha párezerrel drágábban szinte új van ami sokkal sokkal keményebb..😊
Forrás Posted April 10, 2015
Ekkortól játszható a Witcher 3: Wild Hunt
D3 anno nem volt problémás, de bele lehet szaladni problémába amúgy 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.23. 13:36:11
Én amúgy tuti leszedem a gog-os preload-ot, mert nincs DVD romom, aztán majd beaktiválom szépen ha megjön a futár. A második résznél is így csináltam. 😄 Így nem kell még ~2 napot letöltéssel tökölnöm, mikor már játszhatnék is.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szerk.: Igen egy mellékküldetés, de spoiler nélkül annyit elmondhatok, hogy ha a többség ilyen lesz akkor megnyugodhatunk. Nekem tetszett a kis fordulat majd a döntéshozatal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.23. 12:53:11
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.04.23. 12:24:25
ha már a pulcsim megjön lassan remélem jut még póló is 😄