The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy hallottam az erősen lineáris, másrészt szerintem meglehetősen spoileres volna. Gondolom arra keményen vonatkozik még az embargó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

akkor kb nem lehet QTE-t beletenni mert az kapásból igényli a kontrollert még ha billen is megoldható

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Örülök, de vannak olyanok is mint én, aki meghallja ezt a szót és olyan undor fog el... Szóval ne. Pc az bill+egér. Tessék arra optimalizálni.
TBTPumpa
Bezzeg Ciri-s videó még mindig nincs. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

2015ben egy akció rpg esetében ez ne legyen már komoly baj
150ezres gép - 15ezres játék és 4-5ezerért van olyan kontroller ami kb 99%os DS3 koppintás az pedig kb mindenre jó

nyílván az embernek azért van pc-je mert egér+bill
de azért egy akció rpg esetében ahol simán vannak QTE-k jobb a kontroller
nyílván az SC LotV-t nem akarom kontrollerrel tolni vagy a Pillars of Eternity-t de a Witchereknél belefér
már a 2tis azzal vittem végig anno

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
de most mi az, hogy van egy yt chanelja és hetekkel előbb játszhat?
drop
The Witcher Magyarország
30 perce ·

The Witcher 3: Wild Hunt -- szekérnyi videó

Több olyan videó is felkerült az internetre, amik hossza igen jelentős, ezek okán remekül lehet analizálni a játékmenetet, ám rettentően spoileresek is. Az alant lévő videók mindegyikében találni spoilert, így azok megtekintését csak óvatosan ajánlom. Azt külön kiemelném, hogy egyiken sem a végleges verzió látható, így a boltokba kerülő build nem egyezik meg a videókon látottakkal!
azért már korei verzio is nagyon szépen fut állítólag egy baj van a játékkal az hogy erősen kontrollere van szabva

2. videót nézem. Tudom, hogy ez ultra beállítás, de nekem elsőnek az tűnik fel igazán, hogy mennyire gördülékeny a mozgás. Semmi darabosság, semmi műviesség, hanem teljesen sima és természetesnek ható animációkkal mozog Geralt.

Update: Ha ezt tudják úgy optimalizálni, hogy megmozduljon gyengébb gépeken is megemelem a kalapom!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.27. 18:30:19

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

drop
hát igen azt hiszem én is hagyom a videókat,a hogy nézem most lehet publikálni a videókat mert sora jönnek ki újak

SzirmosSzisza
Aki YouTube-ot a látvány miatt nézd az rossz helyen jár.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Riherongy **ar ez a jutub. Jelzi hogy 1080p ,de olyan a kép hogy hányok.
Miért erőltetik ezt a fost nem értem. Akkor tegyék fel 1GB-os verzióba felhőbe hogy lássam is hogy néz ki ,mert kb soha nem fogom ha a jutubon múlik.

Next PC upgrade: 2022

én se nézek már videót róla, 3 hetet kell még várni 😄

Avenger
A legalsóba belenéztem, azthittem Skellig Island nem lesz egy nagy hely (ott mászkál abban a videóban), de csak a fő sziget akkora mint a Skyrim egész térképe. <#wow2>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Én nem, de nem is fogom megnézni őket. Esetleg az Angry Joe videót megnézem amint kijátszottam a játékot. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

drop

ezeket láttátok?

Maala
Javaslom, szedd le 1080p-ben a videót, akkor nem zavar be a YT dinamikus felbontásváltoztatása.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én inkább valami ilyesmire számítok majd.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az nem lesz valami higiénikus.
Sheltem
Elmondom az én tippemet: -megfelelő videókártyával- olyan lesz a látvány, hogy összeszarjuk , összehugyozzuk magunkat. 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csak jöjjön ki a játék és akkor majd kiderül, hogy akkor most milyen is lesz a minőség... 😊

Amúgy ha minőség és tartalom rendben lesz akkor nem fogok sírni amiért a Geralt lábától 15 centire lévő bokron nem tudom megszámolni a levelek erezetét.
Sheltem
Én abból gondolom, hogy szép lesz és szépnek kell lennie mert ha belegondoltok ezt adják az új 9 es szériájú nvida kártyákhoz.
Újfajta technológiák (pl máshogy fog kinézni a szőrzet az emberen) stbstb ezért mindenképpen grafikailag nagyon rendben kell hogy legyen a cucc...
Gondolom én..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
https://www.facebook.com/thewitcher/posts/10152927158864331
Az első képen van motion blur dögivel, de a másodikon, ahol lassabb a mozgás már szép éles minden.
(nem mellesleg új screenshotok 😊 )

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ebben lehet valami.. más videókon is szemet szúrt, pl. mikor sétált be egy faluba lóháton naplementében az valami káprázatos volt, viszont mellette a növényzet és a bokrok kiábrándítóan rondák, legutóbb ilyennel talán a Kingdoms of Amalurban találkoztam.

https://www.youtube.com/watch?v=McI_PbjqWsg
Itt pl. 2:30-nál vagy 11:05-nél állítsátok meg a videót és nézzétek a növényzetet, tökre egybefolyik és nincs rá jobb szó egy merő paca az egész

A legjobban várt játék részemről nem fikázom vagy trollkodok... csak nyugtassatok meg nem ilyen lesz 😄
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.04.27. 13:44:54

Terawatt
Amíg nem jön ki és nem a monitoromon lesz nem akarok hinni a videóknak, mert például én videók alapján kb minden gamet szarabbnak ítélek meg ahhoz képest ahogy elém kerül, mert összeségében mindig homályosnak tűnnek videók alapján, de sztem ez egy egyéni hülyeségem.

"First clip recorded in 60fps / Later clips in 30fps" Ez alatt azt értik, hogy pc majd konzolról lett összevágva?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ez annyira mocsokszar minőség (hiába 1080p/60fps) ebből kb semmit nem lehet megmondani a látványról.
Palinko
simán lehet, hogy folyamatosan butítják a grafikát megjelenésig, hogy legyen vas amin elfut
A növényzet elmosódása ("pacásodása", mintha ecsettel festették volna a fűt, bokrokat, fák leveleit) a YT hibája?

Terawatt
Én is elkezdtem olvasni, de ebookban azt mire végére értem az első sztorinak sikerült első elejtéste megölnöm a tabletet. <#hehe>

Ezzel a kártyás videóval csak az a gond, hogy a játékszabályokról semmit nem mutat, csak nagyvonalakban lehet sejteni, de a győzelmi kondíció teljes homály. Van ott két kristály és ha azok elpukkannak akkor game over, de hogym ikor és hogy történik ?.... 😄

Az első két játék fényében nekem az első 4 könyvt olyan 10-15 oldalanként volt tele ilyen "Aha!" + "Szóval erre utaltak játékban" + Persze maga játékban - A Witcher 2-t kétszer vittem végig - is rengeteg olyan dolgot vettem észre amivel utaltak a könyvekre.

Az ijedező ló nagyon tetszik Reálisabbá teszi.
Terawatt

Shep
Hát ez nagyon kegyetlen, ezek a csonkítások, ez tényleg 18+. Az, hogy a ló be tud pánikolni meg + pont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Terawatt

elkezdtem olvasni az első könyvet a bevezető sztori ismerős volt az első rész introjából 😄

Terawatt
A maga idejében jó volt. ma már én se tolnám, de durva hogy mennyi content van már abban a játékban is ennyi év fejlesztés után.

Palinko
nem jó 2 napnál tovább nem bírtam
bardocz
Ezt nem tudom miért nem próbáltam még.
*Lord of the Rings Online Link
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.25. 22:20:53

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bardocz
Multiban igyekeztem mindig a Nordok oldalán állni 😊 WoW-ra nem volt pénzem, a tört szervert kipróbáltam pár órára, de az borzasztó, ma meg inkább másra féle játékra fizetnék elő, márha előfizetnék, Lotro meg nem is tudom micsoda 😊
Terawatt
mount and bladeből is csak blade lennél 😄 multiban egy kezemen össze tudnám számolni hányszor voltam lovas. WoW is kimaradt? Lotro? Na mind egy, érdekes. 😊

bardocz
Guildwarsokban meg Runescape-ben nincsen ló. Skyrim, Mount&blade meg hasonlókban meg nem szeretem.
Terawatt
Nem mmoztál még akkor <#hehe>

én Shadow of the Colossusban is szerettem 😄

bardocz
Lehet először fogok lovat használni egy játékban.
Húúúú...Nagyon komálom az ilyet! <#eljen>

Terawatt
Harmadik résznél 7:30 körül van újdonság, a kártyajátékot mutatják meg.

Terawatt
Mentes a spoilerektől, fejlesztői beszélgetések meg hype hype hype

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.25. 12:02:47

*magyarítás

Nem kötekedés, csak akkor írjuk már le helyesen. 😊

drop

lehet következtetni mekkora a játék hát várom nagyon