The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Rá jössz ,hogy a mondjuk...a Tizedes meg a többiek szar ,mert fekete-fehér?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Azért nehezen hiszem hogy ennyire olcsó vacakkal oldja meg a Netflix
Viszont a neten lévő fan cuccokat pláne a játékot felejtsük már el! A sorozat a könyv alapján készül.
Egy másik dolog a fantasy filmek, játékok tényleg menőn kinéző páncéljai amúgy szart érnének a valóságban, de nem is a lényeg, hogy funkcionálisan jók legyenek, hanem hogy jól mutasson a vásznon.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.31. 16:24:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valahogy továbbra sem bizalomgerjesztő a sorozat és ami folyik körülötte. Mintha félig vad falka lenne félig nilfgard nem tudom nem jön be. A játékban egyébként annyira jól el volt találva minden és nem is azt mondom hogy copyzták volna le pixelre, de valami hasonlót kihozhattak volna. Meg nem is az, ha csak random beírom a googleba hogy Nilfgaard ott is mennyi jó fan art meg minden van ami olyan kibaszott jól néz ki például:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem akarom elhinni hogy ez a ráncos, funkció nélküli akármicsoda volt a legjobb amivel elő lehetett állni meg az a fura pokol kapuján átrángatott rövid kard.
Akik tudják, hogy kik is a Vad Falka:
- a regény olvasói
A játékban:
- Ciri, aki elvan tünve és ugye nem tud segiteni
- Geralt, aki tudja, hogy találkozott velük régebben is, de nem tud emlékezni
- Avallac’c, aki meg ugye Aen Elle Elf, de egy darabig ugye Uma, tehát szintén nem tud segiteni
Vesemir, Lambert, Eskel pedig nem foglalkozott a témával.
Egyébként ezt a milyen karddal verjem agyon dolgot nem is igazán értem, mert a vas kardos ellenfelek életcsíkja piros volt az ezüst kardosoké meg ezüst vagy szürke kinek hogy tetszik szóval csak rá kellett nézni az életcsíkra ha bizonytalanok voltunk.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.28. 22:02:27
Más:
Yennefert egyszerűen imádom. Feleségül Triss-t venném, ez egyértelmű, mert ő szeretni is tud, Yennefer viszont az az igazi femme fatale, akiről a Billy Joel dala is szól, Zorán fordításában.
Na akkor szóljon Yennefer dala
De Yeneffer? Az elején ellenséges Ciri-vel, majd látni ahogy megszereti, és anyja helyett anyja lesz, és tudni azt is Yenefernek nem lehet saját gyereke bár nagyon vágyott rá.
A könyvekből egyébként az egyik kedvenc részem, mikor Yen elkezdi Cirit tanítani épp ezért a változásért.
DantesHUN #15324
Igazad van, csak mikor a pökhendi stílusát veszi elő mindig a könyv elei nem szimpatikus Yennefer ugrik be és valahogy mintha az lenne az alap és a 3. részben meg eldönthetjük, hogy igaz volt-e a szerelem vagy a Djinn műve. Én a Djinnes magyarázat mellett döntöttem 😊
És! Kiemelném, hogy az is felesleges, hogy bárki azt várja, hasonlítson a játékra. A könyv alapján készül. Ezt nem árt leszögezni mert mindenki a harmadik részhez fogja hasonlítgatni.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyedül Yennefer lett sokkal szimpatikusabb a játékban mint a könyvekben, bár azért a játékban is idegesítő sokszor, de a könyvekben sokkal nagyobb kibaszásokat megenged magának és sokkal jobban kihasználja Geraltot.
Azért, megvárom a Trisses verziót, esetleg Cirit. Yen se lenne rossz.
A legjobb Geralt, Yen, ÉS Triss együtt, egy kádban....
<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2019.05.27. 12:26:41
http://www.freetvmaci.info/
Per Aspera Ad Inferi.
Pénzszerzést én úgy oldom meg, hogy minden fegyvert/páncélt összeszedek eladok, vásárolni bármit a játékban teljességgel felesleges, mert ha valamely iskola witcher felszerelés tervrajzait megszerzed, és az addig gyűjtött dolgokat felhasználva a kovácsnál, némi pénz fejében elkészítteted, (majd később 4 szinten keresztül fejlesztheted őket) semmi szükséged nem lesz bármit is vásárolni, sőt találni is jobb cuccokat lehet mint amiket megvásárolhatsz uzsora áron a kovácsnál, csak sokat kell bóklászni, ebben a játékban ez alap mert gyönyörű...
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.22. 08:23:48
Pénz: loot eladás, küldetések, ilyesmik. Az majd gyűlik lassan, ne stresszelj. 😊
(ha jól emlékszem)
Az egykezes örvénylő sodrás kard kombó meg mindent is visz 😊
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.05.21. 10:07:23
Én ilyan "bad ass" stílusban nyomom
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.16. 16:28:58
Jut eszembe azzal, hogy az aktuális képességfát pakolászhattuk, lényegében csak a taktikai repertoár volt több, ami illeszkedett ahhoz, hogy kifejlett witcher vagyok, nem fogok dedózni alapképességek megszerzésével, viszont akkora istennek sem érezhettem magam, mert bár a legtöbb képességem alapból megvolt, limitált számban használhattam.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.16. 16:26:06