The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
meg mikor sokadjára indulok a vakfoltokat felfedezni és még mindig találok új helyszíneket
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha 75-80 között van egy 4 gigás 960-as és 85 körül egy fullos garis 780-as, nem kérdés melyiket venném. A 780 köröket ver a 960-ra.
de tudom hogy jobban járnék ha nem így állnék hozzá
amúgy ez minden téren belénk van "kódolva" hogy új és "saját" cucc kell, de ebbe ne menjünk bele 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aki esetleg gondolkodik csapjon le rá mielőtt viszik, én múlthéten szereztem be egy hasonló kártyát (asus) ennyiért. Bitang! 😊
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
"No, there's no loading times. Only when you actually start the game, when die and load the game, or when you fast travel. That fast travel loading time depends on how far you have to travel of course. If you just fast travel a little bit, it's a really short loading time."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ennél például mindig libabőrös leszek. GYÖNYÖRŰ!!! <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.28. 13:34:00
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
@Bardocz: csak a loading screen zenéje miatt bocsájtottam meg a hosszú töltést. 0:50től főleg. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.28. 09:45:55
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy én nehezen tudom ezt elképzelni, kíváncsi vagyok rá.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
az a baj ezzel hogy nem kevés fps drop forrása lehet, nameg ezért is kell alá paks2 hogy fusson
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.27. 23:40:22
http://hu.ign.com/the-witcher-3/2821/news/nem-lesz-toltes-jatek-kozben-a-witcher-3-ban
drop : 2500k kihajtja a gtx980-at,a 960 w3 logoval jön...persze benne van a pakliban,hogy ez csak jó reklám volt és eladták még a jövő évi termést is vele.
Ha az én 60k hufos gépemen a GTA V high/very high beállításokkal 50fps-t produkál nem hiszem,hogy a 2500k (még viccnek is rossz minimumnak feltüntetni ezt a procit) egy gtx960 társaságában problémákba ütközne.
Nagyon remélem,hogy megtartják a második rész dark fantasys,story orientált stílusát és nem egy far cry 4 csináld a semmit aminek semmi értelme open world gyüjtögetős divatszart csináltak belőle. (elnézést az FC fanoktól,nem az én izlésem)
viszont nekem azt adtak eredetiben a másik vashoz mire lett GoG azóta még nem kezdtem neki 😄
amúgy meglesz majd de előbb most már végigszenvedem a Dark Souls-t annak is vagy 3adjára futottam neki és végre túljutottam O&S-n 😄
Addig el nem kezdheted a harmadik részt míg ki nem játszottad az egyet! És most mars kockulni! :<
de jövő héten nekem is jön a witcher 😄
első körben az 1 amit még nem toltam végig aztán a 2 ha fent lesz az asztali gépem is pesten 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
hanem hogy 2015ben és egy ilyen műfajban sajnos nem optimalizálnak irányítást külön PC-re
ha maga a játék optimalizálva lesz akkor bőven belefér hogy kontrollerrel tökéletes az irányítás