The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Igazából nekem is, de a képek alapján kb azt is fogjuk kapni, csak hát ugye marha nagy a világ, nem pedig olyan "cső", mint az előző.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tökéletesen elég lenne a 2. rész grafikája is. Akkor max környékén is 60 fps 😄
Shep
Ja, a végén még úgy fog futni, mint a 2. Azért a W2-W3-as tájkép különbsége elég szembetűnő

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legalább némileg barátibb lesz talán a gépigény.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bardocz
Ma vettem én is 4k-ért. Elvileg május végéig lehet aktiválni, de azt mondta akitől vettem, hogy az ac black flag-ot pl sokkal tovább lehetett aktiválni.
Maala
4000-ért lehet hardveraprón venni, vagy akár olcsóbban is. A kupon érvényes csak addig, ha nem váltod be, akkor nem fogod tudni utána. Egyébként GoGon meglesz a szerverek lelövéséig a játék, nem csak 2 évig.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

BoneDragon
Nem hiszem, én számítottam rá...

drop
bardocz
Köszi, akkor fórumon futottam bele valószínű.
Shep
Hát ez elég gagyi.

Myselor
kilett jelentve hogy csak sima cső játék lesz az ő része semmi rpg elemet nem tartalmaz akkor meg?
Ciri vagyis Cirilla a könyvekben kapott eddig nagy szerepet. Tulajdonképpen a novellás köteteket követő könyveknek ő mozgatórugója.

Amit az első 4 könyv alapján lehet tudni róla....

KÖNYV SPOILEREK a játékot nem hiszem hogy befolyásolják, hiszen ez már utána játszódik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Először a novelákban jelent meg. Ott alapoztak meg a karakterének.

Ciri vagyis Cirilla, Calanthének, Cintra királynőjének az unokája. Az anyja nagyon erős de irányíthatatlan mágikus képességekkel (ezt könyvben forrás-nak nevezik) rendelkezett, amit ő is örökölt. Geralt Végzet Kardja (Sword of Destiny) novellában találkozott először vele. Akkor azt hiszem Ciri olyan 8-10 éves lehetett. Brokolionban futottak össze (Az utolsó 100%-ban elf-driád terület.)

Az előző novellákban kiderült hogy a Witcherek már évszázadok óta várnak egy gyermeket akit a Végzet Gyermekének neveznek, akit úgy taníthatnak ki Witcherré hogy nem kell mutálni őt. ÉS nem kizárt hogy Ciri az.

Geralt nagyon sokáig nem hisz a végzetben, de aztán nagyon de NAGYON nyilvánvalóvá válik, hogy sorsuk össze van kötve Cirivel.

Ezt követően Kaehn Moren-ben a Witcherek ősi fészkében tanítják a kislány Witchenek.

Az egyre erősödő mágikus képességei miatt viszont később Triss, majd Yennnefer veszi a gondjaiba a lányt, aki ilyen mágus-witcher keresztféléves képzésben részesül. 😊

Ezt követően jó pár kalandon megy át Geralt, Yennefer és Ciri. A könyvekben van 1-2 utalás, hogy a Wild Hunt valamiért mintha érdeklődne Ciri iránt. Ezt követően ciri komoly szerepet játszik mágusok szigetén kirobbant "aprócska" leszámolásában.

Ez történt a 4 könyvben eddig. A sztori végét nem tudom mert maradék 2-3 könyv történetét nem ismerem.
Valószínűleg Ciri felnő közben de játék már könyvek után játszódik.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.01. 09:28:21
Terawatt
Ami videót láttunk lemerem fogadni hogy az első alkalom hogy játszhatunk vele és egy ilyen tutorial bevezető rész alapján már temetitek, hogy gagyi cső meg mmos blabla...

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

nem..emlékeim szerint a 2.résznek talán a végén a lezáró narrációban említették a nevét,meg a fórumon belefuthattál a könyvek kapcsán..
Palinko
10 órás? másnál külön nem tart annyit egy játék, az már sok.
Skacok Nvidia kuponos változatott vettem!
Szerintetek 4990FT meg érte?
Úgy tudom 10 rongy felett lesz.
Azt olvastam 1 év múlva le jár az érvényessége.Gog ról lehet letölteni!
Gondolom az az egy év a kuponra szól,de a regisztrált játék 2 évig is érvényes.
Myselor
egyszerű cső játék lesz a ciris rész,ti nem olvastok?kb 10 órás se fejlődés semmi nem lesz az ő részénél csak mész és ölsz meg duma ennyi.erőltetettnek érzem,ha már normális szerepet nem kap ez eléggé felesleges így.a videóbol is látszik hogy ez mennyivel gyengébb alapból mint a rendes játék már a harcon is látszik na de ez az én véleményem van akinek ez így is tetszik.pedig nagyon vártam hogy sikerül mer tetszett ciri de mostmár így annyira nem izgat az ö része
wedge31
Ez dlc formájában jobb lett volna ugy legalább aki nem akar nem foglalkozna vele igy viszont muszáj lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én pedig nagyon remélem, hogy "kötelező" lesz
Palinko
mondjuk most is így vagyok, de a GTA-nál sem tetszett a több szereplő ötlete, de utólag bevallva ott nagyon jól elsült, witchernél is ki kell várni
jarlaxxe
Remélem ez a ciris szarakodás csak opcionális lesz vagy gyorsan végezni lehet majd vele mert nekem nagyon nem jön be.

bardocz
Szerepelt az első játékokban is valahol? Ismerős a neve, de már viszonylag rég játszottam mindkettővel.
Csak nekem nem tetszik ez a képessége Cirinek? Olyan mmo feeling.
Terawatt
Meg is válaszoltad, de szerintem van létjogosultsága ha a sztori jó lesz és a csaj egyre erősebb lesz ahogy halad a történet. Elég korán meg fogjuk kapni szerintem az első kis kalandot vele ha lvl 5 voltak a farkasok.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

drop
zene nagyon jó megint

Palinko
nem tudom ez miért kellett, inkább csináltak volna külön játékot neki, vagy valami elborult dlc lenne. lehet már készítik az embereket hogy a 4. részbe valszeg már nem Geralt lesz a főszereplő
TBTPumpa
Végre! Erre vártam már mióta!
Szerencsére ezek a félkegyelműek YT-ra is felnyomták a videót, mert az oldaluk lejátszója eszméletlenül hulladék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Palinko
drop
ezt vártam márciri játék video
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.04.30. 21:06:00

Palinko
akkor úgy lesz, köszi
Én is pont így gondolkoztam, két napja kezdtem el olvasni a könyveket. Könyvekkel kezd mindenképpen.
Palinko
úgy döntöttem újrajátszom a 2 játékot és elolvasom a 4 könyvet, hogy érdemes haladni? hogy történetben, ha muszáj inkább könyvvel járjak előrébb
Igazából gondolkodok még rajta, hogy előrendeljem-e dobozosan, de az első két rész is digitálisan van meg. Kuponnal meg nem keveset spórolnék az árán. 😊
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2015.04.30. 14:41:59
drop
igen gog-on kell aktiválni elvileg

Sziasztok!

Nem tudom hogy volt-e már róla szó, de érdekelne, hogy ha veszek egy nVidia-s kupont, ahhoz is megkapom majd a későbbi dlc-ket és abban is benne lesz a magyar felirat?
Shep
Pedig van benne, kifoghatod a lyukas cipőt 😄

Myselor
hát lehet 😄 de van benne hehe xd
Palinko
az nagyon jó volt, de nem rémlik, lehet jobban lekötött a történet 😄
torchlightba is van 😄
meg pokemon!!!!!!4 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
fable 😄 abban van ilyen
Palinko
szerintem is jó lenne, de ilyet még singlebe nem nagyon láttam
Pont ezt akartam írni. 😊 Az Utolsó Kívánság (Last Wish) eseményeit egy átlagos délutáni horgászás indítja be.

Mellesleg az 5-ik Witcher/Vaják könyvről tudni valamit? A jövőben várható a magyar fordítás?
Igen.
bardocz
Ezek futnak Vaják 1-4 címen?
Nem illő a horgászás? Az egyik legfontosabb Witcher novella úgy kezdődik hogy Geralt és Dandelion horgászik ! (bár a játékba nekem nem kell horgászás, )
Sheltem
Jóvanna...én imádnám, nem grindelős jelleggel, hanem ami a kajálásodat fedezné mondjuk. Persze ha ritkább halat fognál ki jó pénzért el tudnád adni..
Persze lehet ehhez a játékhoz nem illik a dolog 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sztem lesz hozzá mod 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Geralt másra használja a kukacát...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Palinko
nem mmo ez
Sheltem
Egy számomra érdekes dolgot kérdeznék amiről senki nem beszél de nekem sokat dobna a hangulaton.
Ha már ennyi víz van, hajókázás stb, nem tudjátok pecázás lesz a játékban ? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"