The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Az Nvidia oldalán kell beregisztrálnod a kódot, már ha olyan kódról beszélsz. Aztán linkelni kell a GoGos fiókodat, és így lesz meg GoGon is a játék.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bardocz
Igen, ott lesz a lsitában, de az extrákat már engedi letölteni, képregényt pl.
Úgy értettem, hogy ha 19-e előtt írom a kódot., akkor megjelenik egy ikon a listában és 19-én csak rá kell kattintani, hogy elinduljon a letöltés mint Pl a Steam esetében?
wedge31
Szerintem lesz preload, legalábbis nagy öngól lenne ha ez elmaradna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha megvan kód akkor csak simán be kell írnom a GOG-r és akkor megjelenik a Witcher mint letölthető?

ÉS akkor majd 19-től le lehet tölteni...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

És, hogy fut? <#fogmosas>
Shep
Én igen, majd ha ráérek elmesélem neked 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Neked is adták már érte a fizetett szószólásért járó tiszteletpéldányt? :-) Én már megkaptam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

drop

ki csinálta a magyar feliratot így nagyon jó olvasni, másik a csaj nem ugyan az aki a gta 5 videóban is beszél?

BoneDragon
Azok fognak először sírni, akiknél már a passziánsz is szaggat. Mindig így megy ez. Már van is 1-2 tippem kik lesznek az elsők....
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.04. 21:21:40

Amiket screenshotokat nyomogatnak ki az alapján gyönyörű lesz, persze majd menni fog a fanyalgás hogy nem fut sok gépen rendesen, majd amikor megy a kérdés hogy tudnak-e hasonló méretű világgal és nyiltsággal valamint hasonló összképpel rendelkező játékot mondani néma kuss marad vagy jön egy két gyenge bepróbálkozás majd a DA:I-val vagy a Skyrim-el...😊
Így is megy a fanyalgás, pedig a minimum követelmény abszolút elérhető szinten van, több éves hardverekkel amik ma jóindulattal a középkategóriába tartoznak még....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.04. 21:19:32
bardocz
Jelenleg a minimum követelmény egy 3-4 éves felső-közép kategóriás gép. Nem értem a problémát.
Myselor
legalább elismered <#banplz>
Hm. Látom mást is lefizettek a fejlesztők, nem csak engem, hogy védje a játékot...
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.04. 21:09:55
Shep
Az ebben a jó ,hogy mindig van miért vergődni, ha nem vesznek vissza kicsit a grafból akkor meg azért menne a sírás ,hogy nem fut normálisan ha nincsen GTX Titanod SLI-ben 😊 ÁÉn úgy vagyok vele ,hogy a 2 grafja bőven elég egy nyílt világú Witcherhez és akkor még van is rá esély, hogy nem kell neki erőmű.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pacásított moslék meg ugyan az lesz mint a Watchdogsnál?
A pacásított moslék,az egy fosadék youtube videó, és abból egy képmentés. A legtöbb összehasonlító képen 1080p-s korrekt tömörítésű videóból van kimentve a kép vagy screenshot van berakva hulladék youtube videóképkivágásokkal szemben.... Nem beszélve arról hogy vagy más napszakban (eleve mások a fények), vagy más helyen.....

Mint a Watchdogs? A watchdogs miután a modder megtalálta a direkt tiltott opciókat simán kihozható volt pc-n mint az E3 videóban. Ott is ment a felesleges hiszti, és itt is megy,ráadásul itt ész nélkül.
Majd ha kijött a játék és fel tudjátok tenni csutkára a grafikát és akkor sem tetszik,lehet fanyalogni, addig felesleges billentyűzetkoptatás...
Avenger
http://www.geeksnack.com/2015/05/04/the-witcher-3-wild-hunt-receives-retail-pc-version-faq/

Érdekes, a dobozos verzióhoz járó GoG kódot nem muszáj felhasználni ahhoz, hogy játszani lehessen a játékkal. Csak akkor le kell mondani a legális updatekről.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bardocz
Gog-ról az extrákat már le lehet tölteni.
Minden verzióhoz jár a 16 ingyenes DLC. A közeljövőben megjelenő 2 kiegészítőt pedig GOG-on kell megvenni, (ha az alapjátékot is ott vetted vagy ha dobozosat vettél), vagy ha Steam-en vetted az alapjátékot, akkor a kiegeket is Steam-en kell majd.

Legalább is szerintem így lesz majd.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Avenger
Már most is be lehet szerezni az expansion pass-t a GoG-on. Amúgy meg minden nem steam-en vett játék GoG-os kódot fog tartalmazni még a dobozos verzió is.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

igen jár hozzá, hogy a 2 fizetős hogy lesz még nem tudni de sztem ott is meglehet venni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A GOG-os verzióhoz is jár 16 ingyenes DLC?

+ gondolom ebben az esetben majd a jövőbeli fizetős DLC-ket is itt kell megvenni.
drop
My only issue is that if M/K is still being worked on, then it's obvious the game was made first for the Gamepad, and M/K is last on the priority list - which is very disappointing.ezért ez kicsit gáz remélem azért mire kijön nem lesz gond az irányitásal mert nekem egér bill kell
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.05.04. 12:38:13

nyirog
tényleg jobb vele

Terawatt
Sweet fx-elt screenshotok. Előszeretettel használom a sweetfx-et amelyik játéknál lehet, mert a szürkeséget szépen kiszedi a játékokból. Ha nem lesz túl sötét helyenként a játék, akkor valszeg erre is rá fogom rakni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Maala
Azt speciel megkapod ingyen. A páncélos ló extra történetszállal dlc-ért kell majd fizetned csak. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én inkább úgy mondanám, hogy akinél a konzol a fő játékplatform, az hozzászokott ahhoz, hogy a játékok 30 FPS-sel mennek, vagy még annyival se. Persze, hogy nem vergődnek, miért is tennék, amikor hozzá vannak szoktatva az alacsony FPS-hez. A PC-s játékosok hozzászoktak ahhoz, hogy megfelelő vas alatt vígan elfut 60 FPS-sel a játék. Csak, hát sokan túlbecsülik a gépeik képességeit, vagy esetleg jogosan panaszkodnak az optimizálatlanságról. Csak ameddig megvan az esély a grafika lejjebb vitelére, esetleg a gép fejlesztésére, addig a konzolosok nem tudnak mást csinálni, mint csendben tűrni és alacsony FPS-sel játszani.
Palinko
beszerezni a páncélos ló dlc-t
wedge31
Amit egy rpg-ben szokás...felfedezés, crafting, dumálás, mini gamek, stb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mr_no_NaMe
Ahogy nézem itt mindenki a szépséggel van elfoglalva. Arról hol olvashatok cikket, hogy milyen lehetőségeim lesznek ebben a játékban? Azt látom én hogy szép, meg felhőgeci, meg ködgeci, meg 4k felbontás, de könyörgöm arról hol tudok tájékozódni, hogy miket lehet csinálni ebben a játékban a csapkodáson kívül?
Terawatt
Nem olyan mint az első széthypeolt képek, de szerintem bőven megér egy misét. Ekkora gameplay adag még nem is volt szerintem. Edit: időnként nekem "széthullik"a kép fosyoutube, de a vidi nem rossz :C

Spoiler mentes mert orosz szinkron feliratos. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.03. 22:17:08

Terawatt
Ezen szép a game! Csoroganyál

Terawatt
Az a masterrace fej felkavaró. <#hehe>

nyirog
nyirog
remek, ugyanaz lesz mint a watch dogs-val.... Cd projekttől ezt nem vártam volna :\\\\ Videóban ez a pacásítás nekem is feltűnt, de azért bízakodtam....

pontosan erről beszéltem pár napja. A gyönyörű textúrákat kicserélték erre a pacásított moslékra 😞

Még a témához ennyit! <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tudom, hogy megszokás kérdése, de én egyszer leültem havernál egy konzol elé, hát 60 fps nélkül szörnyű volt.
bardocz
30 fps mellett én is röhögnék 😄D
grebber
Mondjuk nem tudom az miért lenne jobb ha olyan lenne pc-n is a képeken és csak 2 db GTX 980-al menne így kinézve játszhatóan.
Akkor meg az menne ,hogy miért nem tudnak optimalizálni.... miközben a konzolosok vígan játszanak és röhögnek a pc-s vergődésen mint mindig<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

A legtöbb kép rendes screenshot vs youtube fossátömörített ráadásul vagy más helyszín vagy más napszak. Én azért kivárnám a megjelenést az efféle hasonlításokkal.😊
A pofátlanul magas gépigényről pedig: Nem nem az. Csak nem 5 éves hardverrel kell nekiállni.Ez egy sandbox cím ami az eddig látottak alapján bizony még gyönyörű is, mégis mi kelljen egy ilyen játékhoz ekkora térkép és ilyen graf mellett? Gtx 460?😊
Jó ő így! : )
és a modderek megoldják hogy még szebb legyen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hát erre én meg azt írom,Dandelion-t kicsit felturbóznák és valami Zorrós figurát kihozhatnának belőle...dumái már vannak és csajozásért se kell tanácsot kérnie...jó figura,kellemes és vicces...talán nem is beszari,de arról az oldaláról eddig nem tudok nyilatkozni 😊
Képeket elnézve még mindig nagyon szép lesz a 3. rész. Várós.

Fehercsoki
Konzolok hatása, na meg persze egy pénzéhes kiadó is kell hozzá. A pofátlanul magas rendszerkövetelményeket már meg sem említem...
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.05.03. 19:48:50

Ikább szerezz be egy i5-öt,időtállóbb,erősebb,kevesebbet eszik.
Shep
Szerintem meg pont ez benne a jó, hogy nem akar egyik rosszat sem választani ezért inkább a maga útját járja és próbál középen evickélni.

Terawatt
Egy kis fórum dekorálás. Aki mobilról van megkövezhet. <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.03. 16:02:31