The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 3-ban bármikor lehet majd aludni/meditálni?
ráadásul addig nem tudtál inni és meditálni,míg valahol körülötted akció készült/zajlott a 2-ben
Terawatt
Ez még ráadásul plusz mélységet adna, mint ahogy Madi is mondja, mint például a dark soulsban. Nem egyszer volt hogy poti ivás közben jött a suprise buttsex <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szerintem is meg kellett volna hagyni a W1-es poti ivás. Ott összecraftoltuk az italocskát, elraktároztuk az inventory-ban és akár harc közben is meglehetett inni. W2-ben meg külön be kell lépni a meditációba, aztán kiválasztani a poti ivást, hangulatos meg minden, de az előző megoldást jobban preferálom. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

W2-ben nekem sem tetszik, mert nem mindig tudod, mi fog szembe jönni éppen, szóval az alapokon kívül mással nem nagyon tudtál készülni.
Az egyben jó volt, lehetett inni bármikor, viszont sebezhető voltál addig. Az úgy jó volt.
Shep
Engem is zavart egyébként, teljesen megtörte a játékot, persze hangulatos is volt egyben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pedig az teljesen a könyv alapján volt. Külön élmény volt számomra.

Terawatt
qva szar volt sztem a w2 poti ivás része :c pöcsölős pontosabban, egy animáció persze nem ártott volna itt neki.

Shep
Túlságosan HC lett volna úgy hagyni, ahogy eddig volt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

:-O

Ma igazoltam vissza (vagyis megerősítés) a tavaly júniusi rendelést...Ez bitangmocskosnagy...:-O
TBTPumpa
A PS4 és X1 nem bírja azt! Velük egy szintre kellett hozni a PC-s verziót! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.05. 21:14:04

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nincs potion ivás animáció? Egyből megy rá a buff? Ejhej...
Terawatt
Az igen! Eldobott egy gránátot és a bandita darabokra szakadt

Shep
Nyilván, mikor közben végig azon izgulnál ,hogy nehogy kicsússzon a kezedből.

HeadHunter86
Szintúgy 😊

BoneDragon
Pedig milyen jó lenne végigmenni a városon ezzel a dobozzal... 😄

Na a doboz láttán írtam is egy levelet a cdgalaxisnak, hogy személyes átvétel helyett kiszállítást kérnék 😄 Ezt nem cipelem haza Pestről 😊
Kirakod a kertbe, védi a házat a szörnyektől! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Na GOG-s verzió megvéve. Ott csücsül a virtuális polcomon.

Most már csak várni kell. 😊

Még 14 nap...
Az nem kicsi...Tényleg nem tudnám hova rakni, max szekrény tetejére...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
33 x 24 x 26 cm

Ezek szerint ekkora lesz a szobor benne? Nem is tudnám hova rakni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

én agyaltam rajta de nálam is kimarad

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Aki a gyűjtőit veszi meg, annak ekkora dobozra kell számítania. Nekem kimarad. Sokallom azt a 40k-t, de azért egészségére annak aki megveszi. 😊

TBTPumpa
Monszták, meg babyrage, meg Downgraded grafics meg CD Projekt monnyonle!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

drop
bardocz
Hardverapro.hu-ról vettem én.
Terawatt
Több helyen 5k-ért árulják. Gondolom valaki alá ment, hogy hamar megszabaduljon tőle. Legújabb vidkártyákhoz adnak GOG kulcsot emiatt elég sok digitális példány van eladó.

És megtudhatom hogy honnan? 😄
Mondjuk már kinéztem egy Steames kulcsot 7000 Ft-ért.
Terawatt
Gamebreaking bug ne legyen a többin még nevetni is fogok. Optimizálás is valszeg fog kelleni vagy legalábbis sokat fog javulni

Nem is a patch letöltésével lesz gond, hanem azzal, hogy az elején bugparádé lesz a játék és pár patch után lesz csak igazán játszható formában.
DLC-kkel kapcsolatban nem hazudtak, mert 16 darab ingyenes DLC fog majd jönni és 2 darab fizetős KIEGÉSZÍTŐ. 😊

Terawatt
500 gigás day 1 patch mint GTAnál? 😄

Mr_no_NaMe
Hát majd szedjük akkor kickassról 15-e körül 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

arany lemezen van lesz sztem day1 patch és az offline miatt pedig mindenki majd 1x akajra szedni és lehal a GOG 😄

Terawatt
Offline DRM mentes játék. Nem lesz (nagy) gebasz

HeadHunter86
Én is, mivel én csak június elején tudok nekiesni a játéknak, mivel nem leszek itthon.
GOG-on Nvidia kupont már most is lehet aktiválni?

én nem veszek már shootert 😄 megvan a cs.go és a payday2 az mindenre elég 😄 jah és persze a garden warfare 😄

én sem férek a játéktól magától, bízok a srácokban főleg így előre
az meg hogy nem lesz annyira szép? majd adnak ki pecseket hozzá és kijavítják
eleve fel vagoyk készülve a day1 gebaszokra 😄

HeadHunter86
Egyetértek azzal amit mondasz, én is így látom. Viszont, Witcher 3 esetében szerintem nem lesz gond a játékkal.
Aki játszott a kettővel az nagyjából tudja mire számíthat. Ehhez hozzájön még az open world adta szabadság. Na meg a dinamikusabb harc, stb. Szerintem jó lesz, én a kettőt is bírtam.
Viszont előre félek, hogy olyan hosszú lesz, hogy lehet felére megunom. Mert mellékküldiket nem bírom otthagyni.

Amúgy Division-tól én is félek. Nagy rá az esély hogy csalódás lesz. Battlefront meg szinte biztos. DLC hegyek lesznek ott, minimális alaptartalommal.

nincs választásuk mint butítani a ps4-x1 miatt, ha azok bírnák hidd el nem lenne gond
PC-n majd úgy néz ahogy a vasad bírja ezen nem aggódok (ha más nem a modderek megoldják)

a WD-nél is döglött kutyát nem érdekelné a "butítás" ha maga a game rendbe lenne
ott a Unity amin elvileg nem butítottak (mondjuk nem is 3 évvel a release előtt kezdték mutogatni) erre úgy jött ki hogy nem volt játszható

én pl a Rise-t tudnám említeni vagy az Ordert amik brutálisan néznek ki aztán mikor a "játék"on a hangsúly akkor meg áll mint f..z a lakodalomba hogy he?!
2013ba bemutattak egy techdemót aztán kiderült hogy egy egész játékot nem lehet olyanra megcsinálni főleg nem open worldot kevés töltéssel

amúgy a kövi nagy pofára esés majd a Division lesz sztem meg a Battlefront

HeadHunter86
Nyilván engem se. Le se tojom. Csak kicsit bassza a csőröm, hogy divat lett hiperszuper gameplay videókat az arcunkba nyomni, majd megjelenés közeledtével szépen csúnyul a dolog. Kicsit átverve érzi magát az ember.
Mint ahogy a nem lesz fizetős DLC-kel kapcsolatban is volt a dolog.

De ha minden igaz, 3.500-ért lesz egy Witcher példányom. Mert STEAM-en nem veszem meg méregdrágáért, mikor semmi előnye nincs, azon kívül, hogy STEAM-es 😊

Ha kellően jó lesz a sztori + hangulat, küldetések, világ akkor nem fog zavarni, hogy nem realisztikus a levél erezet a bokrokon.
HeadHunter86
Indítottam STEAM-en egy ilyen topikot.
Kaptam hideget, meleget. De abban egyetérthetünk, hogy 2013 óta másképp néz ki a játék in-game része. Csúnyult. Persze eleinte tele volt téve mindenféle szűrőkkel, meg felturbózva. Manapság ezek eltűntek. Kicsit olyan mint anno a Watch Dogs esetében.

Az összehasonlító képekben amúgy vannak hülyeségek is. De vannak releváns képek is. Lásd például az elsőt, az anno gameplayként lett bemutatva. Ma már teljesen másképp néz ki az a jelenet.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.05.05. 13:35:19

Avenger
Gondolom letettek arról, hogy az átvezetőket jobb minőségben csinálják meg, mert okozhat problémákat az egy GPU-s gépeknél. 😄
Amúgy meg hiányzik a DOF az elején, ezt nem is értem, elég olcsó effekt. A szembetűnő a megvilágítás mássága, a háttérből hiányzó falu, meg, hogy konkrétan nem is ugyan az a wild hunt fickó van benne. 😄
A megvilágítás terén is olyan effektek hiányoznak, amik elég érthetetlenek.
Milyen gépen készült amúgy az aktuális videó és milyen beállításokkal?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

A gog azért manuálisabb a steamnél, gog downloader kilensel kell majd letölteni (a böngészővel sokkal lassabb), és utánna telepíteni.
grebber
Mi , hogy egy putri átvezető videót butítottak? Helytakarékosság ennyi.

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
én még ráérek vele mer 19.én megyek majd érte 😄

Értem. GOG fiókom még nincs de addigra csinálok.