The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az egyben jó volt, lehetett inni bármikor, viszont sebezhető voltál addig. Az úgy jó volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ma igazoltam vissza (vagyis megerősítés) a tavaly júniusi rendelést...Ez bitangmocskosnagy...:-O
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.05. 21:14:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Most már csak várni kell. 😊
Még 14 nap...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mondjuk már kinéztem egy Steames kulcsot 7000 Ft-ért.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
GOG-on Nvidia kupont már most is lehet aktiválni?
én sem férek a játéktól magától, bízok a srácokban főleg így előre
az meg hogy nem lesz annyira szép? majd adnak ki pecseket hozzá és kijavítják
eleve fel vagoyk készülve a day1 gebaszokra 😄
Aki játszott a kettővel az nagyjából tudja mire számíthat. Ehhez hozzájön még az open world adta szabadság. Na meg a dinamikusabb harc, stb. Szerintem jó lesz, én a kettőt is bírtam.
Viszont előre félek, hogy olyan hosszú lesz, hogy lehet felére megunom. Mert mellékküldiket nem bírom otthagyni.
Amúgy Division-tól én is félek. Nagy rá az esély hogy csalódás lesz. Battlefront meg szinte biztos. DLC hegyek lesznek ott, minimális alaptartalommal.
PC-n majd úgy néz ahogy a vasad bírja ezen nem aggódok (ha más nem a modderek megoldják)
a WD-nél is döglött kutyát nem érdekelné a "butítás" ha maga a game rendbe lenne
ott a Unity amin elvileg nem butítottak (mondjuk nem is 3 évvel a release előtt kezdték mutogatni) erre úgy jött ki hogy nem volt játszható
én pl a Rise-t tudnám említeni vagy az Ordert amik brutálisan néznek ki aztán mikor a "játék"on a hangsúly akkor meg áll mint f..z a lakodalomba hogy he?!
2013ba bemutattak egy techdemót aztán kiderült hogy egy egész játékot nem lehet olyanra megcsinálni főleg nem open worldot kevés töltéssel
amúgy a kövi nagy pofára esés majd a Division lesz sztem meg a Battlefront
Mint ahogy a nem lesz fizetős DLC-kel kapcsolatban is volt a dolog.
De ha minden igaz, 3.500-ért lesz egy Witcher példányom. Mert STEAM-en nem veszem meg méregdrágáért, mikor semmi előnye nincs, azon kívül, hogy STEAM-es 😊
Kaptam hideget, meleget. De abban egyetérthetünk, hogy 2013 óta másképp néz ki a játék in-game része. Csúnyult. Persze eleinte tele volt téve mindenféle szűrőkkel, meg felturbózva. Manapság ezek eltűntek. Kicsit olyan mint anno a Watch Dogs esetében.
Az összehasonlító képekben amúgy vannak hülyeségek is. De vannak releváns képek is. Lásd például az elsőt, az anno gameplayként lett bemutatva. Ma már teljesen másképp néz ki az a jelenet.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.05.05. 13:35:19
Amúgy meg hiányzik a DOF az elején, ezt nem is értem, elég olcsó effekt. A szembetűnő a megvilágítás mássága, a háttérből hiányzó falu, meg, hogy konkrétan nem is ugyan az a wild hunt fickó van benne. 😄
A megvilágítás terén is olyan effektek hiányoznak, amik elég érthetetlenek.
Milyen gépen készült amúgy az aktuális videó és milyen beállításokkal?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu