The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
voltam erdőben is, HD5770el, 4GB RAMal elvoltam, nem akadozott
drop
előtölthető a játék gogon 26gb

Nem látom okát, az ijedtén való kifakadásodnak. Több százezer pénzeket költünk a Pc-re, hogy faszán nézzenek ki a játékok és jól is fussanak. Nagyon fontos a grafika, hogy megfelelően vissza tudja adni a játék hangulatát és hogy jobban bele tudd élni magad, azért csak fejlődik a világ, növekednek az elvárások, ezt el kell fogadni. Illetve ha megígértek valamit, ahhoz jó lenne tartani is magukat, hogy majd 5 év múlva maxon élvezhessem 60 fpssel.
Komolyan ennyire fontos a grafika? Nem arról van szó, hogy elviselhetetlenül ocsmány lesz. Ráadásul, a történet, a küldetések, párbeszédek, karakterek, az élő világ, semmit se számít? Pedig ezek fontosabbak. Persze a grafika is fontos, de mesze nem tűnik sokkal rosszabbnak. Akkor meg, hülye hiszti. És aki megint annyit fog fel az egészből, hogy miért védem, illetve aki csak a grafikára tud nyáladzani, toljon már fel legyen szíves egy méretes lófaszt magának.
Hol vannak ezek az "official" képek? 😊 Várom.😊
Az a gáz hogy amit linkeltél abban is pont azt írja a srác hogy a grafika brutális,csak az White Orc a gázos....
Hogy a GTa5 szebb lenne,vagy a gépigénye kisebb lenne, nos nem hiszem, a képek alapján eleve nem szebb. A gépigényről meg annyit hogy ne a városon belül nézd hanem amikor kimész a vadonba a GTA-ban és ugyan úgy mozgó bokrok és objetumok vannak,lévén ilyenkor az fps jócskán bezuhan a GTA V-ben..😊

//1 héát múlva kiderül persze a sok vérpisti mint a WD esetében is fröcsögőhadjáratba kezd aztán szépen elkussolnak.😊
drop
az a gáz hogy gta5 sokkal szebb és kevesebb a gépigénye ez még visszavet effektekkel sem fog menni cdp jó munkát végzet xd
majd meglátjuk
Utoljára szerkesztette: drop, 2015.05.11. 11:02:46

BoneDragon
Az offical képeken is látszik, hogy csúnyább lett. Még így se fog menni nekem max beállítások mellett, úgyhogy teljesen mindegy. <#idiota>

egy észrevétel
megy itt már a boszorkányüldözés hogy milyen csúnya a grafika..stb
http://imgur.com/a/K3uFC
De amit én néztem valamelyik videót ott a level designer kiemelte hogy a youtubra felrakott videók mind low grafikát mutatnak csak.Csak már nem rémlik melyik videó volt az.Meg egyenlőre nincs olyan pc ami el tudná futtatni max beállitásokkal.Birom amúgy a youtube-t számtalanszor belefutok olyan balfa... akik felrakják hogy max settings aztán 480p meg 720p felbontás mellett<#action><#idiota>Meg egy tömöritett videó az életbe nem fogja ugyanazt a minőséget visszaadni amit te látsz játék közbe,egy real time felvett gameplay több giga méretű alapból ha csak át nem konvertálod valamibe.Youtube-ra úgye meg nem rakhatsz 15gb-os videót <#awink>
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.05.11. 09:21:26

SzirmosSzisza
Nekem minimum sincs meg (bár 750ti-n csak elindul), de azért jó lenne, ha 3 év múlva nem lenne játszhatatlanul ronda, csak, hogy grebber 2015-ös gépén is elinduljon 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wedge31
Irigylem azokat a tagokat akik az ultra miatt aggódnak, többségünket ez marhára nem érint...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SzirmosSzisza
Persze, hogy nem, mert hülyeséget írsz 😄

Ha promozzák, hogy úgy fog kinézni nézzen ki úgy, kutyát macskát nem érdekel, hogy erőmű kell hozzá, a max azért max mert nem megy Celeronon. Ha meg Titan SLI-vel se megy, akkor várunk pár évet.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.10. 22:45:21

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
majd jön jövőre vagy valamikor az enhanced edition a 2ből is lett eddig mindből ebből miért ne lenne?nagyon sokat szépült ott is a játék pl geralt a második rész enhancedjébe tök máshogy néz ki mnint az alapban fel sem ismernéd kb .😄 szóval nem kell izgulni javul még ez szebb lesz a játék szerintem ^^
Shep
Ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Annyira de annyira kimondhatatlanul unalmas és erőltetett ez az összehasonlítgató barom. Eleve a képek java frankó tömörítésű HD videó illetve screenshot vs fossátömörített szutyok youtube videó kimentés. Ráadásul más napszakban és más helyszínen. Továbbá volt már infó olyantól aki kipróbálhatta,miszerint a látvány csodálatos.
Idestova 1 hónapja valaki felerőszakolta ezeket a hulladék összehasonlító képeket a netre. Az alatt is többen írták hogy eléggé ostoba összehasonlítás,erre nosza most már hogy nyomatékosítva legyen (nem kicsit erőltetett) még feliratozva is felkerült.... Szánalmas.
Majd ha itt figyel a gépen akkor össze lehet hasonlítgatni. Watchdogsnál is ment a szájtépés a gonosz butításról,erre egy modder kb 2 nap alatt megtalálta a módját hogy előhozható legyen az E3-as szint.
grebber
Aztán majd miután tolja mindenki és semmin nem megy játszhatóan maxon jön a felismerés hogy mégis csak jó így a grafika nem kell több<#banplz>

Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.10. 22:22:46

Next PC upgrade: 2022

Shep
Remélem berakja ezt még ide a megjelenésig minden nap valaki!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Akkor kérlek fuss neki még egyszer annak amit írtam és dolgozd fel ,mert nem értetted meg!

SzirmosSzisza
Ott írták, hogy ultrán így néz ki 😄

grebber
Párszor már ki lett tárgyalva itt és és eredeti játékok topikban is.

Semmi sem történt így se fog maxon menni csak (vagy sem) GTX 980-al sem hát még a régi állapotában semmin nem ment volna......

nyirog
na ezért örülnék ha lenne warez mert akkor belenézhetnék végre h mi is az igazság. Olvastam már ezerfélét redditen és képtelen vagyok eldönteni, nem vagyok egy grafika huszár de amiket eddig láttam összehasonlításokat bizonyos effektek meg textúra felbontás azért igencsak hiányzik. Szeretnék optimistán hozzáállni a dologhoz de elnézve a mai piaci trendet inkább azt tudom elhinni h a konzolok felső határához igazították a grafikát. Tavaly ilyenkor pont a watch dogs-val volt hasonló.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.10. 22:06:08

MerlinW
SzirmosSzisza
Nop.

bardocz
Itt korábban azt írták, hogy nem.
nyirog
sőt ha jól emlékszem a gog rendszere kapcsolható a steamhez, nem?

nyirog
szerintem a gog rendszerében is ugyanazok az acsik lesznek

támogatnám én is,meg jobban szerettem a dobozost..de ha nincs nagy árdifi,engem már izgatnak a steam acsik is..
Avenger
Ha ki kerül a DVD-s verzió akkor is csak pre-load-nak jó, mivel létfontosságú file-ok hiányoznak a lemezekről, amiket telepítés során tölt le(19.e előtt ez gondolom lehetetlen). Xbone meg ps4 meg gondolom instant bann, ha idő előtt indítják rajta a játékot. Pre-load meg jövőhéten szerintem úgyis lesz.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

nyirog
én se értem minek ez szídás, én is előrendeltem és 19.-én fixre meg is lesz, de attól még jó lenne idő előtt kipróbálni. Mass Effecteket is mindig meg vettem de mindig le is warezoltam előtte (mert előbb jött ki). Aki meg akarja venni úgy is meg fogja, aki meg nem annak tök mindegy, mindig lesz magyarázat h miért nem. Továbbá játék hivatalos magyar fb oldalán is írva volt 2 napja h aki a magyar fordítást akarja támogatni inkább a dobozost vegye mert azzal támogatja a fordítást - ennyi erővel erre is lehetne köpködni h ki hogyan vette és miért -.-""""

Shep
Át lehet fáradni máshova a hülyeséggel, nem mocskoljátok már tele ezt a topicot is!

grebber
1. Vicc volt nincs is warez
2. Gondoltam ha azt a japán vagy kínai krix kraxot ott hagyom rájöttök (legalábbis valaki utánanéz) hogy ez az Evil Within Release csak Witcher 3-nak "álcáztam"
3. Witcher 3-at már tavaly nyár végén mevettem
4. Tudom hogy nem fog futni mert mostanában kb semmi nem fut. Na és AC Unity is 0 napos vétel volt holott nem fut csak 3-4 fps-el.

Warez meg lol kb idén a megjelent cuccokból alig töltöttem le valamit mivel rájöttem értelme sincs minden szart végigvinni 2-3 x.
(Mert egyszer mert kijött a warez, másodszor mert ha lesz gépem végigviszem maxon, harmadszor mert kijött a magyarítás)
Szóval inkább kivárom az éveket amíg minden adott lesz majd akkor. Ráuntam hogy mindent 2-3 vagy többször viszek végig.Ezt nem tehetem meg több mint 1200 játékom van nincs idő ilyenekre már!

TBTPumpa
Erre a kérdésedre idézem hazánk egyik legnagyobb pöcegödör torrent oldalát (a magosat), ahol ilyen megnyilvánulások vannak:

"Miért kéne megvenni? Lesz belőle GoG-os verzió, szóval fölösleges megvenni. Csak arra kell költeni, amit nem tudnak feltörni!"
"Nem veszünk játékot. Drágák a hardverek a gépbe, majd ha nem 10 000 Ft-okért adják a játékokat, akkor veszünk, addig nem, mert Hardverre is költeni kell. A kettő együtt meg nem jár! A hardver meg fontosabb, mert azt nem tudod letölteni. A játékokat úgyis feltörik és ingyen hozzájuk lehet jutni. A hardverekhez nem."

Fuck logic <#idiota>

Persze javítottam rajtuk, de a lényeg nem változott. Abban a formában ahogy írták (totál értelmetlenül, összefüggéstelenül és helyesírási hibák tömkelegével) nem írom ide, mert valaki azt hiszi, hogy még alapszinten sem tudok magyarul. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.10. 19:31:53

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

csórikám egy sort tett be érdekességként...senki elől nem vesz el ezzel semmi élményt ezzel,kár a torkát elvágni...
Nem mindegy hogy megvette vagy nem? Az ő dolga.
Ne rakjon be ide szükségtelen spoilereket, aztán annyi. Azon kívül azt csinál amit akar.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jó, hát akkor megvette. Kivétel erősíti a szabályt. De ettől függetlenül, nem helyes a warez, az meg pláne nem hogy 9 nappal korábban letöltsék. De ha meg valaki mégis letölti, akkor legalább ne reklámozza, ne említse, ne legyen rá büszke, és ne találjon rá okokat, hogy de neki ez miért jogos. Tartsa magában.
Lebuktam...<#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Hagyjuk ezt a warez témát srácok senkit se érdekel igazán ki honnan szerzi be a játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BoneDragon
Szóval te vagy az ügyvédje, minden világos.

Jó munkája van, csak megunta hogy tízezreket ad ki játékokért. Emiatt visszavett, de egy kicsit átesett a ló túloldalára.

Gépet vehetne 3-at is, de mindig várja az újabb fejlesztéseket, csakhogy ez egy soha véget nem érő várakozás és ha így folytatja soha nem vesz majd új vasat. Grebber egy nagyon érdekes figura egyébként, egyéni világnézettel és látásmóddal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
bármennyire hihetetlen,de van amit tényleg megvesz,de persze mindenki tudja mekkora warezhuszár xd ha már megvette.joga van megnézni a demót.mér fáj neked hogy ő most letölti?neked meglesz 9nap múlva neki meg még ma ha szerencséje van .
Grebber egy időben nagyon szorgalmasan vásárolta az eredeti pc-s játékokat. Nagyon sok gyűjtői kiadást vett meg akkoriban. Aztán valami megtört benne és visszavett a tempóból. Manapság is vásárol eredeti játékokat, de most már csak és kizárólag olcsón teszi 1-2000 Ft-ért max és ha lehetséges akkor steam kártyákból...konzolra meg only warez.

BoneDragon
Megvette, hát persze... Mindenre ezt mondja, közbe meg a passziánsz is akadozik a gépén. Biztos abból veszi a játékokat, hogy egész nap a fórumon trollkodik.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.10. 18:15:21

Megvette? Jó, persze semmi közöm hozzá, de nehéz elhinni, hogy a egyébként minden más esetben warez huszárkodó, bármit is megvesz. Nehéz ezt elhinni. Mindezzel együtt, 9 nappal a megjelenés előtt, akkor se kéne letölteni. Én is kibírom azt a 9 napot, amíg megjelenik.
Ezt megvette, csak fosik, hogy régiózár miatt nem tud vele játszani (pedig annyiszor elmondtuk már máshol is, hogy menni fog az a verzió is nem kell parázni).

Mellesleg gépe sincs hozzá úgyhogy úgyse tudja futtatni...Mondjuk lehetne csak még ahhoz is spúr hogy vegyen egy jobb gépet.... Na mindegy..Ő grebber dióhéjban.

Vette egy francot vette.
Sajnos? Na mondjuk tőled ennyit is vártam.
De nem vette meg szerintem. Mindig mindent letölt csak.
bardocz
Ha megvette miért ne.
Az első részt én is megjelenés előtt kezdtem warezba játszani, és annyira megtetszett, hogy CE-t vettem belőle.
ja, meg kő venni oszt kész!
jövőhéten mán töltöm is előre steammel.
Miért kell ilyen warezos kisköcsögnek lenni?