The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még lejön megjelenéskor 24 giga? OMG!
Viszont most valami csomagol, mert arra lettem figyelmes, hogy megette a HDD-t míg GTA-ztam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.11. 20:23:44
Next PC upgrade: 2022
Más
A grafika körüli őrület kezd enyhén szólva is buta,szánalmas irányba kanyarodni (persze majdnem minden új "hűdenamajdmost" game körül). Kettő hete fejeztem be a második részt és rájöttem mekkora barom f*sz voltam,hogy annó én ezt kihagytam. A story,dialógusok,változatosság remek,talán a DA😮 volt utoljára amit ennyire élveztem. És a látvány...valami szemet gyönyörködtető,számomra szebb mint a WD,FC4,GTA 5. Hiába vannak a "nextgen" cuccok ha egy tehetséges grafikus zsebkendőre szebbet,stílusosabbat rajzol a kőműves ceruzájával.
A Witcher 3 borítékolom bucira veri majd az előző részt technikai téren,hogy hozza e a játékélményt,művészi szintet is az majd kiderül. Aki meg a konyhapénzből költött vagyonokat és várja a csodát...khm...hülye.
Hupákolás,gazemberség,stb...
Új gémpléj is érkezett hivatalos forrásból:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.11. 20:13:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1. A Witcher 3 grafikája SZAR lesz, mert valaki egyszer feltöltött 10 darab képet, amin nem lehetett megszámolni a levelek erezetét és Geralt haja nem lengett realisztikusan. 😊
2. Még ha nem is lesz szar a grafika, akkor is bukás lesz mert mi az már hogy előrendelésre csak 1 millió kelt el?
Bírom hogy a történet elrontásától senki sem fél, de ha már a graf nem maxos akkor itt a világvége...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 19:05:02
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagyis a Witcher 3-tól az 1 milla előrendelésben durván szép.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Nagy AAA címekhez viszonyítva szép 3 platformra az 1 milla előrendelésben,nemigen szoktak hírt adni neki lévén kevés multiplatform játék éri el....COD-ok,BF-ek, GTA-k amik meg is haladják.....
most csináltak volna valami nevetséges coopot? vagy Isten ments MMORPG-t? a TES nek sem jött be
főleg ha azt is nézzük hogy ps3/x360ra meg sem jelenik
ha lesz keletje 8-10 milla eladott példány is lehet + az nvidia kódok amik sztem kb 50-100kt jelentenek
bár nem tudni hogy pontosan milyen "szerződést" kötöttek az nvidiával
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha ez az 1 millió az only pc-s lenne kussolnék,de 3 platformra lebontva ....
Ráadásul a modderek úgyis neki fognak esni. Tipikus góafikahiszti ráadásul úgy néz ki alaptalan.
Ehhez képest az 1 millió előrendelés szerintem nagyon is jó, még 3 platformra is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2. Örülnek münt majom a farkának,akkor ez kevés? :-)
Ha csak azt nézed, hogy tavaly 5-6000-ért vettél steamre előrendelésben W3-at...heteken keresztül. Simán elmehetett több százezer darab már akkor.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bár végül is... legalább a fele már lent lesz...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."