The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi fel szabadítok az SSD helyet 😊
Már aktiváltam viszont még nem töltöttem le 😊
Crysis összes részét mire jön a Day 1 patch addigra ki tolom 😊
A fene a GTA 5 is ott van 😄
Mindegy A Witcher 3 ki játszom addigra meg lesz Magyarítva remélem a GTA 5 ami Konzolon 80% PC 2% van át ültetve 😊
(Ha már februárról áttolták május közepére akkor csak volt idejük optimalizálni!) <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Alig várom! Készítem a pati kukit.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.05.12. 17:33:30
Csávó azt is mondja, hogy a PS4-es verzió szép FPS drop-okat is produkál időközönként. Huhh, mi lesz itt 1 hét múlva PC-s fronton! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.12. 17:30:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A könyvre pedig:
"A Tűzkeresztség című kötet folytatja Geralt és Ciri kalandos történetét, a hazai megjelenés pedig 2015. június 10-én lesz esedékes."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.12. 16:42:36
Next PC upgrade: 2022
a bukást pedig arra értem hogy a drm free miatt jóval többen fognak ingyért lecsapni rá vasfüggönytől keletre
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nem egy Destinyről beszélünk hogy 500 millás legyen a gyártás
tekintve hogy saját engine-t csináltak szerintem 2-3millás eladás esetén kb 0 szaldósok lesznek (a GoG választás is ezt erősíti bennem valamint a tweet is)
akkor viszont az 1 milla elővételi eladás azért igencsak szép
nyílván PC-n bukta lesz keleten de ha szépen muzsikál akkor bőven megérte a srácoknak és jöhet a többi játék
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Na végre! Azt hittem már sosem fojtatják!
Mit lehet tudni róla? Mikor jön?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ők keveslik az eladást nem én.
alien isolation 2.1 eladott példány
és SIKERnek minősül a játék, a túlélő horror nem mainstream játék az tény, de az Alien az Alien és a streamerektől a "promot" is megkapta
szóval szerintem ha 4-5 millió eladott példánnyal zár (ami azért az 1 milla eladottból simán kijöhet) akkor sikeres lesz
reméljük jó is emellé
1 millát előrendelésben simán hozhat egy ilyen kaliberű játék 3 platformon.
De persze a károgóknak mindenben a negatívumot kell meglátni, mert grafikabutítás van meg az 1 milla sem 1 milla meg eleve szarazegész.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.12. 08:27:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
sebaj majd lesz egy "célirányos" végigjátszás másodjára mint ano Mass Effecttel 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az elméletileg 29 körül aktiválható.Talán előbb 😊
Gondolom meg érte az 5 rongyot,de a többi is kell DVD formátumban 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: szabolacika, 2015.05.11. 20:34:18