The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lásd kampány: Hordozható ÉS Otthoni konzol is... mobilt mikor raksz TV re?
Baromi jó dolog a switch, félreértés ne essék, csak megvan a saját játékköre. Mikor ebből próbál kitekinteni, ott azért erősen degradált élmény érhető el mindössze.
MÁS:
Baromi durva amúgy ez a Witcher 3. Sztem simán van benne 150 órám, és még a kiegek közelében nem vagyok, ha ki akarom játszani az összes küldit. Tegnap 1 órára bementem, de csak a rúnák szarakodásával elment az idő.
Amúgy NAGY Rúnákat találni, Kraftolni, vagy Venni érdemes? Az a baj, hogy kb darabja 1200-1500 és ugye kellene vagy nem is tudom 10? Tizen X a fullos szetthez?
Pénz meg csak csöpög.
Valakinek jó tippje hogy érdemes pénzt szerezni? Eladni nem merem pl az alkémiai összetevőket. Vagy szabad szerintetek? Van egy rakattal.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
mert ha igazán mindent le akar nyomni az ember akkor rá kell szánni az időt...
Amúgy maga a game természetesen szerintem is remekmű.. ezért vagyok úgy besózva a Cyberpunkra is.. kár hogy a coop feature csak masodlagos (ha belefér ) alapon lesz a Cyberben.. néha a witcher3 ban is el tudnék viselni egy Coopot. mert azért együtt kalandozni sem lenne ugyanaz
ha van Switchetek, és Skyrim, nézzétek meg PC-n vagy konzolon és utána mellette AKÁR Handheld módban switchen. jó lecke.. én annó ezért Refundolta a skyrimet switchről, mert számomra, de csak számomra, izzadtságszaga volt.. és az egy baromi régi game.(2011)..nem 2015 ös s 4 év az a játékiparban sok.. tud lenni
Ez a gép Mario, és barátai számáras van kitalálva ahol valóban 1, nem számít a grafika annyira, 2, Azt a sajátos grafikát mivel ere fejlesztik, úgy ki maxolják, ahog csak lehet, pl egy Odyssey meseszép.. egy Zelda mondjuk úgy érdekes... de egy Skyrim vagy Witcher.. ne már...
PS4 en is be lett bizonyítva. amit arra fejlesztenek és optimalizálnak, tud verni még PC gameket is lásd exclusive-ok.. pedig egy harmadannyira erős gép mint egy erős PC..
Nekem akkoris eröltetés szaga van ennek ... elnézést.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
egy ULTRA LOW setting-et ami Pc-n vagyis inkább TV-n kb vállalhatatlan. Persze csoda, hogy fut rajta de azért ne feledjük, hogy egy Xbox 360 teljesítményével vetekszik a Switch szal igy már azért nem olyan csoda, mert egy GTA V is elment 360-on...
Miért nem New Game+ -al csinálod? Akkor viheted a feltápold karidat.
A két DLC-t el lehet indítani a főmenüben külön is, akkor kapsz egy kész valahányas szintű karaktert, de úgy nem tudsz visszamenni az alapjáték helyszíneihez.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Palinko
Nem 1. szintű karakterrel fogom kezdeni. Ebben a játékban különben is értelmezhetetlen már a legalsó szintről való fejlődés, ez a Witcher 1-ben volt csak értelmes alap. Csinálok egy 34. szintű karit, az a feltétel, de még hozzá a képességfát is úgy alakítom, ahogy nekem jó, de még hozzá még felszerelést is válogatok, persze nem a legjobbakat, de a legszebbeket 😄, és mindezt konzolparancs segítségével. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.13. 21:37:04
Tényleg már nem emlékszem, illetve meg se próbáltam, szóval mi van ha bárói engedély hiányában akarok átkelni a Pontaron? Mondjuk úszva. Vajon engedi a játék? Engednie kell, nincs lezárva a térkép elvileg.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.13. 19:36:34
Ha végeztél a játékkal újrakezdheted a karaktereddel, minden cuccod átviszed az új játékba, az ellenfeleket felkonvertálja a szintedre, én 54-es szinten végeztem a játékot, és úgy kezdtem újra, tehát 54-számított az egyes szintnek. Így lehet igazán kimaxolni a karaktert.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.12. 19:37:28
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.08.12. 08:01:32
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a legfeltünöbb, hogy Cavill milyen jó a szerepében. Majd még cgi lesz érdekes mert abból még csak pillanatokat láttunk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ui: Megkövetem magam. Csak gyorsan megnéztem a Bárónál a a téglafalat, közelről tényleg elég ocsmány. 😄
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2019.07.19. 17:10:46