The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég fos a netem telón/melóba és jó lenne ha ki tudnám kapcsolni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
egyre közelebb állok hozzá hogy nem mék borfesztre hanem albiban kockulok és pizzát rendelek 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Bár még nem döntöttem el , hogy a Gta5 öt kezdjem el utána először vagy a Witcher3at.
Az élet nagy problémái 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Vagy rosszul emlékszem vagy ezt is fejlesztették.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.13. 09:12:48
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jól láttam a videókban, hogy itt is lesznek a ruháknak szintjei? Például fehér, kék, sárga ha jól láttam a videókban. Tehát ez alapján lesz egy fajta lootrendszer is ha jól sejtem ritka cuccokkal ? Vagy vakvágányon vagyok és benéztem valamit.
Ellenben, ha jól látom ma/tegnap már kiküldték a kódokat \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
remélem nem lesz semmi variálás.😊
Egyre bizakodóbb vagyok a Witcher futtatásával kapcsolatban. 😊 Csak az a baj, hogy most kedvem lenne DA:I-z ni pedig azt biztos nem fejezem be addig amíg kijön a Witcher 3. 😊
Chris: A GOG-azt írta, hogy választható lesz benne a magyar nyelv.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.13. 08:42:58
Pedig a preload már végigment egyszer.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
redemeltem a GOG-os verziót+a GOG-os Galaxy klienst,de installnál a nyelv english.
gondolom majd játékon belül ki lehet választani a magyar nyelvet.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Másik nagy kedvenc bagázsom.
Várjuk nyárra a Witcher után a HoI IV-t 😄
/troll off.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Paradox Interactive @PdxInteractive 7 h7 órával ezelőtt
@CDPROJEKTRED Saw the reviews started rolling in for W3, congrats on those scores guys! Lots of ppl at the office exited for the release!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mi az hogy "hype"? Az, hogy reklámozzák a játékot, mert szeretnék hogy a pár(tíz)millió dolláros fejlesztés megtérüljön, esetleg hasznot is hozzon? Vagy hogy tényleg minőségi terméket készítettek, az csípi valakinek a szemét?
Várom a 19-ét! <#hehe>#hehe>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ehhez képest minimum 100 órát kapunk ugyanennyiért.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.12. 22:03:03
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.12. 21:36:40
[merlinw.org]
Csak, hogy ne egy helyről linkeljek.
Nyilván attól még javítgatnak itt-ott rajta, de attól még a játék maga elkészült (vagy mondjuk úgy elérte a kiadható állapotot, csak hogy az elkészült szócskába se lehessen belekötni).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.05.12. 21:13:01
Grafikahiszti, az 1 millás előrendelések félremagyarázása és gyengének titulálása, első értékelések egytől egyig kimagasló pontszámokkal de ezekben is megtalálva mi a hiba és ezek kiemelése (magyarul a kákán is csomót).
Fájneszt.
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Gondolom idővel mind kijön magyarul...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy ezen a PS4-en olyan életlen a kép, meg mosott minden. Elég szégyen ez a konzol. Xone meg még ennél is gyengébb ugye. Vicc.
Na mind1, legalább nekünk PC-n jó lesz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szarkazmus?
GTX eladásokat világszerte értettem,nem itthonit...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mi lehet a gond ?