The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülye kérdés de nem lehetne vmi style off gombot implementálni?
elég fos a netem telón/melóba és jó lenne ha ki tudnám kapcsolni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
nincs tökéletes játék... valamibe meg bele kell kötnie hogy legyen negatívum is, de az szerinte olyan, hogy nem ront bele az élménybe
HeadHunter86
Egy két kritikust nem értek .10/10-et ad, de azért negatívumok között felsorol 2-3 pontot. Akkor adjon 10/10-et, ha már tényleg nem tud mibe belekötni. Értem én, hogy a hangulat meg a beleélés, de akkor adjon 9.8-at, de ne 10-et ha nem tökéletes.

Olyan 2.26 körül, az a dagadt szőrös, nagy fülű alak, mi akar lenni? Ilyen szörnyre a könyvből se emlékszem.
wedge31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Több mint 26GB a preload, ha neked csak 24-et töltött le akkor ott valami gebasz volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én is így érzem magam még jó h hosszú hétvége jön 😄
egyre közelebb állok hozzá hogy nem mék borfesztre hanem albiban kockulok és pizzát rendelek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Jó lenne addig befejeznem az Ac4 Black Flaget 😊
Bár még nem döntöttem el , hogy a Gta5 öt kezdjem el utána először vagy a Witcher3at.
Az élet nagy problémái 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hamarosan itt az idő...

Sheltem
Frankó. Én valamiért arra emlékeztem a régi witcherekből hogy ott még jóval egyszerűbb volt ez a dolog, nem volt kidolgozva...
Vagy rosszul emlékszem vagy ezt is fejlesztették.

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.13. 09:12:48

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem a színek azt jelentik hogy rare vagy common stb. A páncélok tovább fejleszthetőek lesznek ha megszerzed az elkészítéséhez szükséges diagrammot. Ennek én nagyon örülök mert én beleszerelmesedtem az alap páncélba. Remélem nem lesz gyorsan nagyon gyenge ha fejlesztjük 😊
Sheltem
Hogy ne csak a megjelenésről, grafikai minőségről stb beszéljünk.
Jól láttam a videókban, hogy itt is lesznek a ruháknak szintjei? Például fehér, kék, sárga ha jól láttam a videókban. Tehát ez alapján lesz egy fajta lootrendszer is ha jól sejtem ritka cuccokkal ? Vagy vakvágányon vagyok és benéztem valamit.

Ha jól tudom a játék mindegyik verziójában alapból benne lesz a magyar nyelv.
SzirmosSzisza
http://www.pcgamer.com/when-is-our-witcher-3-review-coming/

Ellenben, ha jól látom ma/tegnap már kiküldték a kódokat \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

thx.
remélem nem lesz semmi variálás.😊
Sheltem
Alapból lesz benne magyar nyelv? Szuperül hangzik!

Próbaként kipróbáltam a Dragon Age Inquisitiont és maxon fut akadás nélkül.

Egyre bizakodóbb vagyok a Witcher futtatásával kapcsolatban. 😊 Csak az a baj, hogy most kedvem lenne DA:I-z ni pedig azt biztos nem fejezem be addig amíg kijön a Witcher 3. 😊

Chris: A GOG-azt írta, hogy választható lesz benne a magyar nyelv.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.13. 08:42:58
bélanéni
Nekem újra elkezdte a GOG Galaxy letölteni a 24GB-ot. Más nem tapasztalt ilyesmit?
Pedig a preload már végigment egyszer.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

hi.
redemeltem a GOG-os verziót+a GOG-os Galaxy klienst,de installnál a nyelv english.
gondolom majd játékon belül ki lehet választani a magyar nyelvet.
Hehe....tényleg elírták...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na igen Paradox 😄
Másik nagy kedvenc bagázsom.
Várjuk nyárra a Witcher után a HoI IV-t 😄
Maala
Azért durva, hogy leléptnek az irodából a megjelenés idejére... Vagy csak izgatottak? 😛

/troll off.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nofene egy kedves tweet

Paradox Interactive ‏@PdxInteractive 7 h7 órával ezelőtt
@CDPROJEKTRED Saw the reviews started rolling in for W3, congrats on those scores guys! Lots of ppl at the office exited for the release!

Ebben természetesen valószínűleg teljesen igazad van. <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Elképesztő mennyiségű munka van a játékban, és a kb. 1 órányi video alapján amit láttam, első osztályú minőséget produkált ez a banda. Emellett a hangulat is nagyon rendben van. Az értékelések is a szuper kivitelezést támasztják alá. Aki fél óránként ír egy kommentet és ezek 95%-a teljesen negatív, és ezt követően végigjátsza keresztbe kasul a játékot 1-2 héten belül és újra fintorog, annak kíváncsi lennék mi játszódik le a fejében. Unatkozó vagy irigykedő emberekből dunát lehetne rekeszteni, bassza meg <#shakehead>
Mi az hogy "hype"? Az, hogy reklámozzák a játékot, mert szeretnék hogy a pár(tíz)millió dolláros fejlesztés megtérüljön, esetleg hasznot is hozzon? Vagy hogy tényleg minőségi terméket készítettek, az csípi valakinek a szemét?
Várom a 19-ét! <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Abban nagy igazság van, hogy van hogy 8-10 órás játékokat árulnak 14 ezer forintért...

Ehhez képest minimum 100 órát kapunk ugyanennyiért.
nyirog
azért egy magyarra fordított strategy guido-t örömmel elfogadnék a játék mellé, anno még a Dragon Age 1-hez kaptam az 576-ban, baromira örültem neki 😊

nyirog
Ezt redditen írták, de nagyon aranyos, CDPR fejlszető írt a torrent oldalra ,végre nem a szokásos fröcsögő "warez így warez úgy PC-n" megnyilvánulás. Lehet rá azt mondani, hogy ha már egy fejlesztő a torrent oldalakon ír ilyeneket az már rossz, de szerintem meg pont ,hogy jó marketing és láthatóan nem ítélkezik senki felett, hanem csak meggyőzni próbál.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.12. 22:03:03

nyirog
megy a nyűgösködés mert már mindenki játszana vele 😄 DA:I szerintem áldhatja a szerencséjét, hogy nem az eredetileg tervezett időben jelent meg a witcher 3. Másfelől a siker borítékolható volt, elég sok gameplay videó és interjú alapján meggyőző játék képét festette mindvégig, más játéknál örülhetsz ha a szemed kiszúrják egy 2 perces gameplay videóval, itt azért spoiletmentesen nyomatták dögivel a rajongóknak (ha ennyire bátrak voltak akkor abból már sejthető volt, hogy annyira nem lesz szar a játék ). 😊 Lásd új rollercoaster tycoon.... hihetetlen ami ott megy.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.05.12. 21:36:40

MerlinW
Nem azt mondom, hogy megszűnt volna a fogalom, csak hogy már nem azt jelenti, mint régen😊

[merlinw.org]

Ez van...Hetek óta hiszti topik, megjönnek az értékelések amik tényleg kimagaslóak, erre még ezekben is egyesek a negatívumokat keresik és kiemelik....
MerlinW
Köszönjük az összefoglalót és hogy nem hevíted a flémet. Fájneszt.

[merlinw.org]

Érdekes....

Csak, hogy ne egy helyről linkeljek.

Nyilván attól még javítgatnak itt-ott rajta, de attól még a játék maga elkészült (vagy mondjuk úgy elérte a kiadható állapotot, csak hogy az elkészült szócskába se lehessen belekötni).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.05.12. 21:13:01

Összegezve a mai napot.
Grafikahiszti, az 1 millás előrendelések félremagyarázása és gyengének titulálása, első értékelések egytől egyig kimagasló pontszámokkal de ezekben is megtalálva mi a hiba és ezek kiemelése (magyarul a kákán is csomót).

Fájneszt.

MerlinW
Már rég nincs olyan hogy aranylemez😊 Code freeze van, azaz egy alap disztribúciós állapot. Ettől függetlenül halad tovább a fejlesztés - lásd pl day1 patch-ek, stb. Az aranylemezes leállás a széles sávszél kora előtt volt divat😊

[merlinw.org]

Terawatt
IGN.es ehhez képest ótvar <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Hány Witcher könyv létezik jelenleg?

Gondolom idővel mind kijön magyarul...
TDC Geronimo
IGNes videó meg ez is fos youtubes minőség ráadásul IGNes videóban fel volt tolva a brightness is az egekbe. TVn nem életlen a kép, főleg nem 1080pben

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HeadHunter86
GameTrailers-es Review-on már jobban fest, ha ez is konzolos. Bár gondolom az. IGN-nél nem tudom mivel vették fel, de elég gáz.

HeadHunter86
Nem kell beszarni. PC-s sokkal szebb lesz. Még downgradelve is 😛
Amúgy ezen a PS4-en olyan életlen a kép, meg mosott minden. Elég szégyen ez a konzol. Xone meg még ennél is gyengébb ugye. Vicc.
Na mind1, legalább nekünk PC-n jó lesz.

Terawatt
"He spent about 100 hours with The Witcher 3 on a PlayStation 4 debug system, a version that included the games' day-one patch. " -Gamespot review 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nekem azt, hogy még aranylemezre kerülés előtt készíthették. (10 órás műszak után vagyok nem vagyok túl friss és üde).

Maala
Tehát mit mond el ez neked a cikk elkészültének időpontjáról? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már egy ideje aranylemezen van a játék, szóval már rég nem készülhet.

Tényleg nem érted miről beszélek 😊
Szarkazmus?

GTX eladásokat világszerte értettem,nem itthonit...
Angolul nem lehet ezeket valahol megvenni? Úgy szívesen elolvasnám. De Vaják...Hagyjuk...

SzirmosSzisza
Azt írják, hogy PC-s verzió még készül és az összes review PS4-es 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Demons
drop
mi lehet a gond ?