The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Brutális.
Tényleg legyen már kedd...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Már mióta várom.Nem gyenge Video amúgy😊
Az államat keresem. Baszd meg! <#guluszem1>#guluszem1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.14. 18:46:08
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szerintem ha egyáltalán elindul jó lesz nekem a 800*600 is
Next PC upgrade: 2022

Ha majd elérhető lesz a játék, gondolom majd a többi nyelv is szépen letöltődik hozzá.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Pl a Fallout NVbe közel az induláshoz lv20 giant skorpiók vannak. Ha egy akció játékos elkezd játszani és rohangál körbe körbe gorsan meghal és nem is érti mi történt vele. A Beth ezt akarta elkerülni szerintem. Mert ott nagyjából nyugodtan szaladgálhatsz viszont a sztorit ezerfelé szét kell vinni úgy hogy jó legyen. Ez még a Bethnél sokkal jobb képességű csapatoknak is nagy kihívás persze.
A Fallout Nv ben pont az csodálatos, ha nem eszetlen akció játékos vagy és figyelsz a táblákra meg amit az npck mondanak, persze ehhez kell kreativitás a készítők részéről 😊, akkor megérted egyből nem tudsz elindulni Vegas felé mert rövid úton bantha eledel leszel. És elkezded követni az eseményeket és máris élvezhető a sztori akár open world akár nem. Persze ez kompromisszum.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.05.13. 20:51:26
kb 60-80 órám van benne, de a világ szép és meg van töltve mégis a "lélek" hiányzik belőle
Dai-t nem toltam anynit hogy megítéljem a helyzetét
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az összes Bethesda cím ott vérzett el nálam,hogy a felszint végigkóborolva és ámulva mind mind dögunalomba fulladt. Amúkor a 20. csatornát a falloutban vagy dungeont a skyrimban ki kellett pucülni küldetéscímen, és mind ugyan úgy nézett ki ugyan azokkal az ellenfelekkel és csapdákkal...Nem kell köszi...
Eddig nekem úgy tűnik, áll amit mondtak a játék előtt. Elhozzák az open world rpg-k új hajnalát. Nem mintha egy percig is kételkedtem volna benne.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.05.13. 18:29:48
+ könyvben is valami kövér alak, kecskelábakkal, hegyes fülekkel és szarvakkal. Ráillik a személyleírás.
Én nem ennyire kövérnek gondoltam. Bár nem kizárt, hogy felszedett pár kilót. 😊
Ebből a háromból egyértelműen az IGN a leggyengébb. Nem is értem miért verik a mellüket rá, hisz a másik két lap, sokkal részletesebb és igényesebb rívjút hozott össze.
Itt a Game Informer tesztje is (20 perc):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.13. 14:33:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azt viszont sajnálom, hogy az beigazolódott, hogy az open world játékmenet miatt nem lesz olyan erős a story szál de hát valamit valamiért...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Világ Pereme c. novelában ő volt a Szilván nevű lény. Egy kendermezőből kellett volna Geraltnak kifüstölnie, de aztán az események sokkal bonyolultabbá váltak, mint ahogy azt hősünk gondolta volna...