The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen abban volt. Annak a tükrében nem biztos hogy bruksza mert annak egy ilyen szárnyas fekete leples-denevér az átváltozott alakja.

Amikor Geralt a regényben találgatott hogy mi lehet felsorolt vagy 3-4 féle vámpírt (Mora? Alp?) aztán rájött hogy a legroszab... a bruksza.

Amúgy nagyon bírtam, hogy az első és második kötet novellái között volt jó pár kiforgatott népmese...

Pl amikor királylányt befogadják a törpék, aztán királylány meggyőzte őket hogy a bányászat helyett, ma az útonállás a menő és rettegett rablóbanda lettek. 😊

Gépigényhez meg... a Dragon Age: Inquisiton ultrán akadás nélkül futott... Ez azért bizakodással tölt el. 😊
Remélem hogy jól fog fogyni pc-n és fog készülni egy only pc enhanced (lévén attól a nextgenek bedöglenének) ami a 2013-as látványt tartalmazza,arra is vevő leszek.:-)
Elméletben hasonló a gépigénye mint a AC: Unity-nak. Persze ez nem jelent semmit, és nem is érdemes összehasonlítani, de ha tényleg olyan gép kell hozzá, mint a Unity-hoz, hát magas kicsit, de simán jól futott.
Illetve az is kérdés hogy ez a táblázat 60fps-re van-e lőve,mert ugye arról volt szó hogy maxolva egy 980 60-al viszi fhd-ben.
Nem jelent a proci és a ram semmit, játékokban egy 3570k szinte azonosan teljesít azzal a szörnnyel jelenleg.
Az ennél gyengébb i5-ösök és amd procik a kérdésesek amik nem tudják kihajtani a vga-t,de az meg user hülyeség ha gyenge proci mellé valaki highend vga-t tesz.
grebber
Annak tükrében ,hogyba full hd maxhoz 980- kell és ez a butitott Witcher 3.
Ezt szívesen megkérdezném a fejlesztőktől hogy akkor azt a 2013-as brutál Witcher 3-at ugyan mi a jó anyámra fejlesztették?? Értem én hogy a konzolt gyengének vélték ,de milyen pcre tervezték mégis.
Szerintem totál bullshit az egész...

Next PC upgrade: 2022

Terawatt
MInden~ benchmark test alatt OP ram és proci kombót használnak, ami szerintem nem olyan lényeges, csak legyen i5 meg 8 giga és kéne highon mennie~

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ok, rendben van, GTX960-hoz azt írja: High-on elfut majd. Csak aztán később vettem észre, mi van a táblázat alatt:

"Intel i7-5960X, 16GB DDR4 RAM, The Witcher 3: Wild Hunt Game Ready GeForce GTX Driver..."

Akárcsak az életbiztosításoknál, itt is az apróbetűs rész a lényeg...<#nevetes1>
Ha jól emlékszem a kiforgatott Szépség és Szörnyeteg novellára a könyvből, ahol a vámpír csaj végülis szerette a szörnyet, vagy nem? Ez volt a végén a lényeg.
drop
Jah.."Ha azt nézzük a bruksza csak egy ártalmatlan lény aki vért iszik és embereket öl hogy életben maradjon, szal semmiben sem különbözik az emberektől"

😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Terawatt
Nem is csodálom, mert nem egy átlagos vámpírok.

Geralt könyvekben is Bukszákkal (vagyis egy brukszával) szenved meg a legjobban. (Már ha ez az volt.)

Maga a videó hangulatos volt. Jól bemutatott egy átlagosnál valamivel nehezebb Witcher feladatot.
jarlaxxe
Ezt a marhaságot valami tudatmódositó hatása alatt írhatta...

Jól megfogta lényeget. Nekem is tegnap pont az jutott eszembe, hogy milyen szomorú pillanatként jött át, amikor visszaalakult és meghalt.
wedge31
<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terawatt
Gamekapocsot egy comment a videóról:

"Tökéletesen bemutatja a witcher lényegét. Ha azt nézzük Geralt egy kegyetlen szörnyvadász aki kíméletlenül elpusztítja a szörnyeket pénz fejében, hiába kedveljük annyira és változik meg a játék folyamán ez a witcher szakma amihez tartania kell magát. Ha azt nézzük a bruksza csak egy ártalmatlan lény aki vért iszik és embereket öl hogy életben maradjon, szal semmiben sem különbözik az emberektől és ezt a video nagyon jól átadja, főleg mikor halála pillanatában egy könny lecsurog a szeméből."

Terawatt
Elvileg a szörnyek bundája lesz élethűbb, mert arra hegyezték ki, nem pedig az emberi hajra.

Na de cserébe milyen szép lesz már Yennefer, Triss és Geralt haja? Az már bőven megéri a diavetítést. 😊

Mellesleg a GOG galaxyn lejött a preload, de a beállításoknál még csak az angol nyelv van. Vagy majd játékon belül lehet nyelvet választani? Vagy esetleg a nyelvi csomagok majd 19-én jönnek?
A konzolűknak köszönhetően nem sok...
Terawatt
Kíváncsi leszek hogy high és a max között mi a különbség. Szerintem leginkább csak az atom brutál élsimítás lesz szembetűnő nyamegahajfizixszTM

Lefagyott loading screen-nél,konzol restart😄D
bardocz
Az engine képes lenne erre, de a játék nem fog így kinézni.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a nagy Nvidia reklámozás, haverkodás után hogyan fog futni AMD kártyákon.
Shep
Jó, hát boxon is rohadt jól néz ki, de azért lehet még vergődni a butításon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

visszahozták a kajálást...jesss 😊))
kill3r21
Gamerspot tolja 😊
Jó van na, most jöttem melóból, még mindig euphoric 😄
jarlaxxe
Vót már....

MerlinW
Jah, a Digic. Ők csinláják az Ubisoft cgi-ket egy részét is egy jó ideje. Digic Pictures
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.14. 22:28:18

[merlinw.org]

ennyi.
9/11
Shep
Bekapcsolod és 1 fps-el fog futni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Helyes mert már nagyon várom a szakáll és frizura dlc-t...<#hehe>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Arról volt szó másik videóban hogy gtx 960-al tökéletesen fut high beállítások mellett.
Terawatt
Nvidia Hairworks ki van kapcsolva. Ez szerintem tényleg azt mutatja, hogy ne is álmodjunk róla.

kill3r21
KB 😄
Shep
Ez nem CGI, ez a játék, ami majd szintén nem fog így kinézni 😊

Myselor
nemtudom szerintem van elég fantasy rajongó hogy megtérüljön 😊
bélanéni
Ahogy néztem a videot, pont ugyanez fogalmazódott meg bennem. Ezt a minőséget el tudnám nézni 1,5-2 órát. Valószínűleg elég sokba kerülne összehozni egy ilyet, nem biztos hogy megtérülne.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Eh. Heavenly Sword. Szarabbul néz ki, mint a 2006-os játék. Az már teljesítmény. 😄
Myselor
igen hát ezek nagyon jók.csak kevés van
Myselor
arról én is tudok.meg a heavenly sword bár az elég gagyi.de nem sok ilyen van.resident evilből is van de asszem ki is fújt 😊
Square Enix asszem csinált vmi hasonlót anno a Final Fantasyvel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
de már a valós filmek is annyira műk... volt már olyan, hogy sokáig nem tudtam eldönteni, hogy film, vagy animáció. pl ez, de ettől is van már durvább sztem

Arról nincs szó milyen gépen próbálták, milyen beállítással?
Shep
Aha, Holywood meg elmehet vizet kapálni.

Myselor
ez nagyon jó volt.nem értem miért nincs olyan animációs csapart disney pixar dreamworkon kívül vagy ők akik komoylabb témákból is csinálnának animációs filmet nem csak ezekből a gyerek dolgokból.annyira jó lenne nézni másfél órán vagy több órán keresztül ilyen filmeket 😊
wedge31
Valamiről beszélni kell...