The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor Geralt a regényben találgatott hogy mi lehet felsorolt vagy 3-4 féle vámpírt (Mora? Alp?) aztán rájött hogy a legroszab... a bruksza.
Amúgy nagyon bírtam, hogy az első és második kötet novellái között volt jó pár kiforgatott népmese...
Pl amikor királylányt befogadják a törpék, aztán királylány meggyőzte őket hogy a bányászat helyett, ma az útonállás a menő és rettegett rablóbanda lettek. 😊
Gépigényhez meg... a Dragon Age: Inquisiton ultrán akadás nélkül futott... Ez azért bizakodással tölt el. 😊
Az ennél gyengébb i5-ösök és amd procik a kérdésesek amik nem tudják kihajtani a vga-t,de az meg user hülyeség ha gyenge proci mellé valaki highend vga-t tesz.
Ezt szívesen megkérdezném a fejlesztőktől hogy akkor azt a 2013-as brutál Witcher 3-at ugyan mi a jó anyámra fejlesztették?? Értem én hogy a konzolt gyengének vélték ,de milyen pcre tervezték mégis.
Szerintem totál bullshit az egész...
Next PC upgrade: 2022
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Intel i7-5960X, 16GB DDR4 RAM, The Witcher 3: Wild Hunt Game Ready GeForce GTX Driver..."
Akárcsak az életbiztosításoknál, itt is az apróbetűs rész a lényeg...<#nevetes1>#nevetes1>
😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Maga a videó hangulatos volt. Jól bemutatott egy átlagosnál valamivel nehezebb Witcher feladatot.
"Tökéletesen bemutatja a witcher lényegét. Ha azt nézzük Geralt egy kegyetlen szörnyvadász aki kíméletlenül elpusztítja a szörnyeket pénz fejében, hiába kedveljük annyira és változik meg a játék folyamán ez a witcher szakma amihez tartania kell magát. Ha azt nézzük a bruksza csak egy ártalmatlan lény aki vért iszik és embereket öl hogy életben maradjon, szal semmiben sem különbözik az emberektől és ezt a video nagyon jól átadja, főleg mikor halála pillanatában egy könny lecsurog a szeméből."
Mellesleg a GOG galaxyn lejött a preload, de a beállításoknál még csak az angol nyelv van. Vagy majd játékon belül lehet nyelvet választani? Vagy esetleg a nyelvi csomagok majd 19-én jönnek?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.14. 22:28:18
[merlinw.org]
ennyi.
9/11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873