The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kíváncsi leszek rá.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Anno a második részt 20-25 frémmel vittem végig, utána folyamatosan próbálkoztam vele patchek, driverek stb. de nem segített egyszerűen szarul ment pedig a gépem meg volt hozzá, ezért remélem hogy ez jobban van optimalizálva mert eléggé érdekel a játék mióta bejelentették a harmadik részt.
A 770/280x erősebb a 960-nál ergo ha nem is 60-al de vihetik ultrán.
1920x1080, Low settings GTX 960
1920x1080, Medium settings GTX 960
1920x1080, High settings GTX 960
1920x1080, Ultra settings GTX 970
1920x1080, Ultra settings w/ GameWorks GTX 980
2560x1440, Ultra settings GTX 980
2560x1440, Ultra settings w/ GameWorks GTX TITAN X, or 2-Way SLI GTX 970
3840x2160, Ultra settings GTX TITAN X, or 2-Way SLI GTX 980
3840x2160, Ultra settings w/ GameWorks 2-Way SLI GTX 980 or GTX TITAN X
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Witcher 3 PC hardver teszt
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A 980 meg a csúcskategória. Nem hinném, hogy 970el nem fog úgy futni maxon, ahogy mondjuk az általuk übernek írt beállításokkal gondja legyen.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
szerk: valószínűleg "aprítás" és küldi teljesítés, meg párbeszédek, a tájban való gyönyörködés közben alig fog feltűnni ez a defekt, de azért szerintem eléggé elkúrták na.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.15. 22:07:03
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
If you don't want to see streaming or videos, don't watch them till you get your copy."<#wilting>#wilting>
3 éve várok erre játékra, tavaly agusztusban előrendeltem, erre meg a konzolosok már 1 hete játszanak... És nemcsak az arabok, franciaországban, németországban és indiában is elkezdték árulni. És konzolokra már kiadták day 1 patchot!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igényesebb? Neked ez ebben merül ki, hogy ki milyen beállításokkal játszik? Hát jó.
De direkte kipróbáltam most War Thunder + Riva Tunner lekorlátoztam 55-re és egyértelműen látszott és zavart. Nem tudok mit csinálni.
Nyilván én sem 60nal kezdtem, de amióta megtehettem, hogy 60 legyen... hát ez lett belőle.
És igen, két percig fogtam kontrollert a kezembe, elég is volt.
Kicsit, de tényleg csak egy ici-picit, nagyon picit gondolkozzál el miért nem ér ez a YouTube videó szart sem ebben az összevetésben. Tényleg, csak nagyon picit. Mondjuk az IQ-d 50%-a elég kéne legyen hozzá.
Semmit se vennél észre és az a bizonyos minimális remegés sem lenne ha... Naaa? 😄
(Ettől függetlenül a 60 jobb, de csak ha stabil, fix. Mindenekelőtt stabil legyen, ez sokkal fontosabb, és a pacing is. Csak utána jöhet az, hogy 60 legyen.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.05.15. 19:05:29