The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Szerintem nem vészes, kb nem is látom személy szerint. Ingadozó fps a fő gond szerintem azután pedig egyéni dolog a szám preferencia.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

bélanéni
Őszintén kérdezem: van olyan komolyan, aki nem látja a #2155-ben a 60 és 30 (vagy 24) között a különbséget?
Kurva nagy a különbség. Aki nem látja, annak 1) valami nagyon nem stimmel a szemével, 2) kibaszott jó clear motion (vagy mi) tudással rendelkező monitora van, mint a Samsung TV-m.

Így vagy úgy szerencsés ember 😄
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 20:27:36

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

hát tegnap ign live térképen láttam a királyi várat..úgyhogy legalább óvizimát gyanítok 😊
Vizimába el lehet újra jutni? Nem lenne rossz.

Én Brokoliont(A Dirádok erdeje) nézném meg egyszer. Az nem lesz benne a játékban?
mellesleg nagyon díjazom,hogy ennyi év és grafikai fejlődés távlatából talán lehet Vizimába is meg Kaer Morhenbe is szétnézni..imádom az akkor és most dolgokat egy sorozatban 😊
wedge31
Mégcsak harmadszor lett beszúrva...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én mindig mindenből,filmből játékból jóval előttem szeretem,önállóan is..játékokban meg eddig mindig kikapcsoltam egy idő után 😊
UUUU
Hát ez bizony pöpec.

Ne már....a soundtrack-et is lespoilerezitek magatoknak? <#wilting>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ez jó hír. Remélem jó pár esemény lesz vele.

+ sztem 100% hogy -a jó pár "átlagos" megfektethető - nő mellett Triss és Yenn lesz a két nagy románc. + Majd lehet választani közülük a végére.

Részemről bár 2 rész óta bizonygattam Trisnek hogy ő az igazi, most Yennefer lesz a nyerő. 😊
Eléggé, a délutáni stream-ből kiindulva, mai eléggé spoiler-es is volt.
az 5.és a 7. track idáig a nagy kedvenc ,bár éjjel még nem jutottam a feléig sem 😊
Remélem Yennefert viszonylag hamar meg lehet találni, és aztán mehet a szerelmi háromszög Triss-Yen-Geralt között.
Késő van már a fárasztó hülyeséghez.
Terawatt
Ami tölt 50 kb/s-el. 😊

SzirmosSzisza
Sokan örülnének neki, ha Ők is így látnák. Nem kéne annyi pénzt feleslegesen kiadni a 60 FPS-ért 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem akarok flamelni de ez ugyanaz mind a három alá téve. 😊 Egyszerűen még annyi különbség se látható mint a youtube videonál 😊

Látom neked is pihentető napod volt 😊

SzirmosSzisza
Egyesek szerint igen és Ő nem is Geralt!

De ha itt nem látod a különbséget akkor lehet szemészhez kell menned 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

darkSectorxxx
Most nézem, ugye ez valami vacak kamu. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja már közbe látom:

Install, WAIT FOR DAY ONE PATCH!!!!!!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 18:26:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Gog-os torrentet szedjél le az ugyanaz amit megveszel...

Next PC upgrade: 2022

Terawatt
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudnák letölteni előre kód nélkül? Dobozosan veszem, de nincs mivel beolvasni a cdket és nem ártana már kedden tolni. <#hehe> Gog vagy nvidia accot ahol le lehet szedni valaki megosztaná velem egy töltés erejéig? 😊

AnuluWork
Ha nem az lesz, mint a GTA5nél, hogy belehalsz, mire letöltöd a patchet, mert ledob, akkor mindegy, egy nap alatt csak lejön bármilyen sebességgel az az 500 MB. De az, mint a GTA5nél, hogy otthagytam a gépet 6.45kor, és délután 17:30kor még mindig ugyanott tartott, mert ledobott, nos, remélem lengyel barátaink hasonlóval tisztelnek meg minket!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.16. 15:49:24

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Myselor
vannak akik kaptak engedélyt hogy kedd előtt pakolhassák fel a végigjátszásukat youtuberől az egyik gyerek már 10videónál tart.😊
Terawatt
Lehet streamelni. Szerk.: Dantes köszi a fordítást, céljainknak tökéletesen megfelel, nem kell szépirodalmi szint 😊
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.16. 15:23:10

darkSectorxxx
Mi? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kill3r21
KonzolRicsi is toltam tegnap a magyar IGN-en tegnap egy 1,5 órát 😊
darkSectorxxx
Vagy elkezdték árusítani itt-ott idő előtt.

és ez a srác is újságíró, hogy már játsza a gémet?
TDC Geronimo
Magyar witcher stream

Akit esetleg érdekel a fordítás minősége.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszönjük!! :-)
Tessék-lássék módon a cikk egy részét lefordítottam, németről, még mielőtt bárki kritizálná: nem profi, és nem is szó szerinti fordítás , csak úgy nagyjából a lényeg. Van benne jó sok hiba is, egyrészt nem vagyok elég penge németből, biztos van amit tuti elcsesztem, másrészt a technológiai dolgokat, a hardweres problémákat sokszor magyarul se értem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bemutató alatt, a világ minden táján lelkesedtek a CD Project új zászlóshajójáért Witcher 3-ért a néhány felmerülő technikai hiányosság ellenére is. Az eddigi cikkekben megjelent erős pozitív vélemények mellet, további közös vonás, hogy a PS4-es verzióról szóltak. A PCGames-nek időközben lehetősége nyílt a PC-s verzióval játszani. Ebben a cikkben az első benyomásainkat szeretnénk ismertetni

A elkövetkező héten megjelenő PCG –ben széleskörű bemutató lesz, még több háttér információval ,és gyakorlati dolgokkal.

A Witcher 3 PC-n kivallóan néz ki. A látvány, a Downgrade ellenére is, erősen impozáns., a látótávolság nagy, a világ élő és aprólékos, részletes, dinamikus időjárással, a megvilágítás csodálatos, és a hiperrealisztikus napszakváltással csodálatos az összkép.
Szerencsére jól teljesít Radeon és Geforce VGA-kon is. Ugyancsak jó hír, az ultra beálklításokhoz, és full HD felbontáshoz már elég egy középkategóriás VGA, mint a R280x vagy a GT 770, annak ellenére, hogy nagyon szép a grafika, elég hozzá egy 2 gigás VGA. Mi már sejtettük: mielőtt játszani kezdtünk vele, a CD Prjoekt sokat dolgozott az optimalizáción

A CD projekt saját engine-ének előnye, hogy teljesítményt és memóriát takarít meg.

A táj részletesen modellezet, és további poliygonokat is használnak ahol kell. Annak ellenére hogy az optimalizáció kiterjed az erőforrások jó felhasználására a Witcher 3 nem néz ki unalmasan. A változatos és dinamikus fantasy ország,nagyon részletes. A látványvilág mindig tud újat mutatni, mint mondjuk szépen meganimált vadállatokat az útmelletti bozótosban, vagy madárrajokat az égen. Akinek mégis nagyobb részletesség kell, vessen egy pillantást a konfigárációs beállításokra. Ott sok további lehetőséget kap, például nagyobb látótávolság, jobb árnyék vagy Textura minőség, Amint meglesz a kész verzió , tervezünk tesztet a jobb grafikáról a high-end VGA-al. A többmagos pocikat kivállóan támogatja. A mi gépünkön- egy 4790k –ösön, a szálakon egyenlően használja a szálakat, még a logikai magot is hasznosítja. Az erőforrások példaérékű használata lehetővé teszi hogy (nem tudom mi az a hyperthreading) deaktiválja, és 2 Ghz-n elérje a ultra részletességet. 100%-osan kihasználja a számítógépet, és egy viszonylag új 4 magos procival 2 gigás VGA-val nem csak legszebben fog kinézni a Witcher 3, hanem legjobban is fog futni, le kalappal a CD project előtt.

A PC-s verzió egyértelműen a legszebb, nagyon jó a teljesítménye, jól optimalizált. Természetesen lez mind három Witcher válozatról teszt, részletesen bemutatva a technikai dolgokat, és részletesen elemezve a teljesítményt A galériában találhatsz ulra részletességű képeket , ezenkívül a további benyomások megtekinthetők videón ahol Ralf és Phil véleményezi a youtube-on, ultra hd minőségben.
Éppen ellenkezőleg.
drop
ezt vártam mikor lesz xd<#banplz>

Shep
Szerintem a legjobb ha mindenki úgy készül ,hogy szerdától hamarabb nem tud majd játszani és akkor nem éri kellemetlen meglepetés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
jarlaxxe: remélem nem <#idiota>
Ra1n: <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Valahol olvastam, hogy anélkül el se fog indulni.

remélem a day1 patch nélkül is játszható lesz mert nem tudom mikor lesz netem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

darkSectorxxx
(ps-en 500mb a peccs)

wedge31
Még kb 20GB fog letölteni meg az 0day patch ami ki tudja mennyi, ja sanszos, hogy az indulás lassú lesz.

Késni fogsz jobb ha beszólsz...:-D
jarlaxxe
Majd kiderül mennyit szed le és mennyire lesznek le terhelve a szerverek, lehet majd csak meló után fogsz te ezzel játszani (reméljük nem igy lesz )

darkSectorxxx
Üdv.Tölteni állítólag Steam-en már napok óta lehet.
Konzolon 2 nappal előbb szokták engedni de én már leszedtem reggel.

Mindenhol (steam, konzol), az aktiválás KEDDEN hajnali 1 óra!

bélanéni
GOG Galaxy ezt írja: Play in 2 days and 12:38:20 hours
Tehát magyar idő szerint elvileg kedd 1:00-től lehet játszani.

Ergó kedd reggel meló előtt 1 óra befigyel <#taps><#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 12:23:13

wedge31
Nem arról volt szó, hogy bannolják öket?

Geforce GTX 960 2DDR-es kártyám van.
TBTPumpa
Steam is május 18-at ír. Előrébb hozták a megjelenést? <#hehe>
YT megmár tele van Walkthrough videókkal.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
May 18th, 4.00 pm PT (Los Angeles)
May 18th, 7.00 pm ET (New York)
May 19th, 00.00 am BT (London)
May 19th, 2.00 am UT (Moscow)
May 19th, 8.00 am JT (Tokyo).

rage
Nem tudom milyen videokártyád van, de az előző VGA-val (5850) s ezzel a procival a Unity tökéletesen játszható volt közepes beállításokkal.

Nem tudom, én nem vettem meg. Az első rész collectors editionben van meg, a második dobozos kiadásban, de most ugye a minimum követelményt nem éri el a gépem, így akkor először megvárom a tapasztalatokat.
Utoljára szerkesztette: rage, 2015.05.16. 11:53:16

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nekem egy I5 3.1GHz-es proci van, és elméletileg azon sem kellene mennie mert min 3.4-est ír de eddig kivétel nélkül minden általam kipróbált játék maxon futott. (Dying Light, Dragon Age: Inquisiton, Wolfenstein stb.)

Most fogom a híres-hírhedt Assasin Creed: Unytit kipróbálni, hogyan is megy... Majd meglátjuk.

Mondjuk. lehet hogy ez a porci dobozán beharangozott Turbo Boost 2.0 segít. Elméletileg ha úgy érzékeli, hogy még kell kraft akkor felnyomja a procit 3.4-3.5 körülire.

Más. A GOG még 2 napot ír ki az indulásig. Akkor lehet hogy már hétfőn lehet tölteni a játékot?