The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kurva nagy a különbség. Aki nem látja, annak 1) valami nagyon nem stimmel a szemével, 2) kibaszott jó clear motion (vagy mi) tudással rendelkező monitora van, mint a Samsung TV-m.
Így vagy úgy szerencsés ember 😄
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 20:27:36
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én Brokoliont(A Dirádok erdeje) nézném meg egyszer. Az nem lesz benne a játékban?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
+ sztem 100% hogy -a jó pár "átlagos" megfektethető - nő mellett Triss és Yenn lesz a két nagy románc. + Majd lehet választani közülük a végére.
Részemről bár 2 rész óta bizonygattam Trisnek hogy ő az igazi, most Yennefer lesz a nyerő. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De ha itt nem látod a különbséget akkor lehet szemészhez kell menned 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Install, WAIT FOR DAY ONE PATCH!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 18:26:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.16. 15:49:24
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.16. 15:23:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A elkövetkező héten megjelenő PCG –ben széleskörű bemutató lesz, még több háttér információval ,és gyakorlati dolgokkal.
A Witcher 3 PC-n kivallóan néz ki. A látvány, a Downgrade ellenére is, erősen impozáns., a látótávolság nagy, a világ élő és aprólékos, részletes, dinamikus időjárással, a megvilágítás csodálatos, és a hiperrealisztikus napszakváltással csodálatos az összkép.
Szerencsére jól teljesít Radeon és Geforce VGA-kon is. Ugyancsak jó hír, az ultra beálklításokhoz, és full HD felbontáshoz már elég egy középkategóriás VGA, mint a R280x vagy a GT 770, annak ellenére, hogy nagyon szép a grafika, elég hozzá egy 2 gigás VGA. Mi már sejtettük: mielőtt játszani kezdtünk vele, a CD Prjoekt sokat dolgozott az optimalizáción
A CD projekt saját engine-ének előnye, hogy teljesítményt és memóriát takarít meg.
A táj részletesen modellezet, és további poliygonokat is használnak ahol kell. Annak ellenére hogy az optimalizáció kiterjed az erőforrások jó felhasználására a Witcher 3 nem néz ki unalmasan. A változatos és dinamikus fantasy ország,nagyon részletes. A látványvilág mindig tud újat mutatni, mint mondjuk szépen meganimált vadállatokat az útmelletti bozótosban, vagy madárrajokat az égen. Akinek mégis nagyobb részletesség kell, vessen egy pillantást a konfigárációs beállításokra. Ott sok további lehetőséget kap, például nagyobb látótávolság, jobb árnyék vagy Textura minőség, Amint meglesz a kész verzió , tervezünk tesztet a jobb grafikáról a high-end VGA-al. A többmagos pocikat kivállóan támogatja. A mi gépünkön- egy 4790k –ösön, a szálakon egyenlően használja a szálakat, még a logikai magot is hasznosítja. Az erőforrások példaérékű használata lehetővé teszi hogy (nem tudom mi az a hyperthreading) deaktiválja, és 2 Ghz-n elérje a ultra részletességet. 100%-osan kihasználja a számítógépet, és egy viszonylag új 4 magos procival 2 gigás VGA-val nem csak legszebben fog kinézni a Witcher 3, hanem legjobban is fog futni, le kalappal a CD project előtt.
A PC-s verzió egyértelműen a legszebb, nagyon jó a teljesítménye, jól optimalizált. Természetesen lez mind három Witcher válozatról teszt, részletesen bemutatva a technikai dolgokat, és részletesen elemezve a teljesítményt A galériában találhatsz ulra részletességű képeket , ezenkívül a további benyomások megtekinthetők videón ahol Ralf és Phil véleményezi a youtube-on, ultra hd minőségben.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ra1n: <#banplz>#banplz>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Konzolon 2 nappal előbb szokták engedni de én már leszedtem reggel.
Mindenhol (steam, konzol), az aktiválás KEDDEN hajnali 1 óra!
Tehát magyar idő szerint elvileg kedd 1:00-től lehet játszani.
Ergó kedd reggel meló előtt 1 óra befigyel <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 12:23:13
YT megmár tele van Walkthrough videókkal.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
May 18th, 7.00 pm ET (New York)
May 19th, 00.00 am BT (London)
May 19th, 2.00 am UT (Moscow)
May 19th, 8.00 am JT (Tokyo).
Nem tudom, én nem vettem meg. Az első rész collectors editionben van meg, a második dobozos kiadásban, de most ugye a minimum követelményt nem éri el a gépem, így akkor először megvárom a tapasztalatokat.
Utoljára szerkesztette: rage, 2015.05.16. 11:53:16
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Most fogom a híres-hírhedt Assasin Creed: Unytit kipróbálni, hogyan is megy... Majd meglátjuk.
Mondjuk. lehet hogy ez a porci dobozán beharangozott Turbo Boost 2.0 segít. Elméletileg ha úgy érzékeli, hogy még kell kraft akkor felnyomja a procit 3.4-3.5 körülire.
Más. A GOG még 2 napot ír ki az indulásig. Akkor lehet hogy már hétfőn lehet tölteni a játékot?