The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Aki a grafbutítás miatt rí feleslegesen,azt is meg fogják szerintem oldani.
30-60 fps téma kurvaunalmas, a különbség egyértelműen látszik a 60 javára,de ezt EGY videóban látványosan nem lehet bemutatni,maximum mindkét játék belassításával mint tették annó az mgs-nél. Egyébként meg ennél a játéknál abszolút nem tartom olyan fontosnak mint egy fps-ben,szimulátorban,vagy állandóan kaszabolda devilmaycry-ban...
És baromi unalmas a téma....
Lehet kéne neki egy másik topic.
A mozgó növényzet meg... eddig komolyan fel sem tűnt a dolog. Valószínűleg nem ezt fogom majd sasolni játék közben. Az se kizárt hogy a DAY1 patch ezt is megoldja.
De az is lehet, hogy más egyszerű magyarázat is van rá.
1. Geralt erős mágikus kisugárzása borzolja a környező növényzetet.
2. Geralt egyszerűen odáig van bab-szilva-káposzta hármasért. Úton-útfélen ezt eszi. Nem csoda hát, hogy folyamatos bélgázkitörései olyan erősek, hogy a környező növényzetet is fújja. A közelébe tartózkodók meg előzékenységből nem mondják.
3.Geralt annyira szexi, hogy a környező növényzet/állatok önkéntelenül is szexelni akarnak vele. Ezért ez a nagy mozgás.
Május 19-ig mindenki válassza ki a neki tetsző verziót aztán jöhet nyugodt, stresszmentes játék, hiszen a mozgó növények rejtélye m,ár meg van magyarázva. 😊
De a játék tényleg nem érdekel senkit?
Valaki jöjjön el, a lent belinkelt videonál akárhányszor megmondom melyik a 30, melyik a 60 fps-es változat.
Mi köze van ennek ahhoz hogy 3 monitoron meg kell mondani melyik PC, melyik Xbox, melyik PS változat?
Melyik játék? Milyen PC-s beállítások mellett? Az általad említett példa totál szubjektív, megmondhatatlan nyilvánvaló.
A lent belinkelt video konkrét dolog, amiről én meg tudom mondani akárhányszor, melyik melyik.
Az én gépemen, az én monitoromon, Chrome-ban nézve 720p@60 vagy 1080p@60 mellett.
Nyilván tetszőleges "gamer pc"-n is megmondható.
(Úgy néz ki, lesz még ezzel kapcsolatos hsz <#wilting>#wilting>)
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.17. 08:55:57
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A legjobbak azok a tesztek amikor a mászter réce nagy arcú emberek kapnak 3 képernyőt mondják meg ps4, xbox one vagy pc. És hát jól beégnek szegények.....
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Most meg ha nem 60 hanem csak 30 akkor ajajj mi lesz? Vicces kicsit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Anno igazából a Unity fogott ki először rajtam 30-60ilag. De az is csak akkor, ha felnyomtam mindent a driverbeállításoknál az NVIDIA vezérlőpultnál.
Anno ... 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(én abbahagytam)
Más.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Aki nem látja, most arra mit mondjak? Jöjjön el, vágja ketté a videót, nyissunk 2 Chrome ablakot, és cserélgesse. 1000-szer megmondom melyik melyik.
Én ugyanarról a videóról beszéltem, az én gépemenen, egymás mellé téve, mindig egyszerre lejátszva, tetszőleges sorrendben egymás mellé téve. És kihagyás nélkül 1000-szer egymás után. Nem 71%-al találnám el, hanem 100%-al. De csinálhatjuk 10000-szer is, de ott már kicsit fáradt lennék. Ha összegyűlt erre a célra az 1millám én is szólok és vállalom ilyen feltételek mellett a tesztet! Méghozzá azért mert iszonyat nagy a különbség. Más feltételek mellett nem, mert nem tudhatom, adott monitoron, adott gépen, adott videón mekkora a difi.
Akár olyan feltétellel is vállalom, hogy én nem nyerek, csak veszthetek. 😊
Ha valaki ebben kételkedik, akkor tényleg hangyafasznyi vagy annyi különbséget se lát.
Az egyik tükörsima, a másik darabos ennyi. Ezen mit nem lehet felfogni. Azt, hogy valaki 30-40fps-en nem szeret játszani, NA AZT már nehezEBBen fogadom el.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.17. 07:57:08
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A másik dolog az, hogy ha a monitor pl. 60-as frissítéssel megy és nem osztható ez nem többszöröse a valós FPS-nek, akkor az sem jó és van aki észreveszi. Ugyanis egyes képkockák többszöröződnek, míg a többi nem.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.05.17. 07:08:17
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
(Már csináltam ilyent és bukta az illető, aki hasonlóan pszichés megszállott volt, igaz nem volt tét.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.05.17. 06:56:34
Más dolog ha nem érdekli 😊
Én bizony a GTAnál jöttem rá, hogy milyen frankó a 60 fps, és ha lejjebb megy kicsit az zavar 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
megyek is arma hármazni mer az realisztikusabb (ja nem az egy kalapszar modok nélkül)
Egyébként a magam részéről úgy vagyok vele, hogy vannak bizonyos játékok pl CS ami megköveteli a magas fps-t, a pontos precíz irányítás végett. Illetve vannak játékok, ahol marhára nem érdekel, hogy adott játék hány fps-el fut, mert semmit nem von le a játék élvezetéből az ha kevesebb az fps. Ráadásul a witchert ez utóbbi kategóriába teszem, szóval a magam részéről vigyorogva fogom végigjátszani a játékot fix 30fps-el is... feltáva ha meglesz a fix 30 fps-em. 😊
(részemről 30-60fps téma lezárva végérvényesen, mert ennyit szerintem se ér az egész - de a különbség erősen érzékelhető <#hehe>#hehe>)
szerk. Még valami: akinek gyenge VGA-ja van, mint nálam a munkahelyen (az amúgy erős gépben), ott se látszik semmi, ugyanis nem tud 60fps-t, csak max 30-35-öt.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 22:48:25
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
30 és 60 között biztos sokan látnak ezt aláírom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
<#felkialtas>#felkialtas>Aki látott korábban videót annak nincs benne spoiler. Leboxol pár idiótát és lovagol egyet. <#felkialtas>#felkialtas>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.16. 22:40:31
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az általad nagyon fontosnak tartott stabil fps-hez meg más áll ugyanúgy, mint te a 30-60 fps kérdéshez: iszonyatosan nem érdekli!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.16. 22:36:31
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet monitorom miatt vagy valami szoftveres szarság, mert én sem hinném, hogy ekkora difi kéne legyen 5-10 fpsen, de ez van, hihetetlenen idegesítő is...
Mindezzel együtt, kiemelten háromszor aláhúzva hangsúlyozom, hogy 30fps-el számomra tökéletesen élvezhető egy nagyon jó játék, sokkal jobban mint 60fps-el egy középszerű.
Vagy basszus, nem olyan régen, tényleg alig pár éve, a kutya nem beszélt arról 60 fps. Senki nem foglalkozott ezzel. Basszus, én akkor vagy 10 éven keresztül, csak darabos videójátékkal játszottam, ami játszhatatlan és élvezhetetlen? Nem is értem, hogy bírtam ki ezt a 10 évet . És azt se értem, hogy jelenleg emberek százezrei, sőt milliói naponta játszanak úgy hogy nem is érdekli őket az egész téma. És játszanak nagyon sok olyannal amik bizony 30 fps-re vannak korlátozva. Na ez a sok ember, a mai nap is, mind hülye, mind vak, mind igénytelen, vagy mi ?
És nem, nem arról van szó hogy ,,miért látod a különbséget" igen, van különbség. Csak én ezt nem keresem, és nem is érdekel. A fentebb említett két dolog számít(stabil, és folyamatos) , ti viszont bedőltetek egy marketing bullshit dumának, hogy óh, vegyél sok százezres VGA-t óh, vegyél szuperprocit, építs erős számítógépet, és fizess egy valag pénzt ,hogy a legújabb hülye videójáték 60 fps-el fusson mert az alatt szar az egész...és ha mindezt a marketing dumát nem mondták volna nektek, titeket se érdekelne, és olyan vígan ellennétek mint hal a vízben.
Most komolyan, ez olyan rohadt fontos? És erről kell győzködni egymást, hogy ,,miért nem látod hogy ott van a különbség"????
Nem tudom, nem jobb lenne a Witcher-el foglalkozni, és keddtől élvezni a játékot? Vagy csináljatok egy külön topic-ot, és ott aztán lehet fintorogni meg hülyeségeket összehordani ,hogy jajj én nekem ennyi fps-el szar és nem is kell és...blablabla. De szerintem, a többség, akinek van egy kis esze, magasról tesz erre, és játszik vele, jól érzi magát, és nem azon gondolkodik, hogy 39 vagy 45 vagy 60 akár mennyi.
Most komolyan, összejössz egy nővel akkor azon gondolkosz dugás közben, hogy hány kiló? Ha szép lány, tetszik, összejössz vele, ok. Most lényeges kérdés, hogy 52 kiló vagy 49, mert nálam az 50 kiló a határ és jaj felette meg alatta nem is kell...vagy mi? Most komolyan már.
én egyszer vettem észre egyik játékban, hogy totál jól elvoltam, nem szaggatott semmi, viszont jött egy pálya ahol játszhatatlanul szaggatni kezdett, akkor nagyon visszavettem a grafikát és igaz tovább szaggatott, csak már kevésbé, viszont a grafika ottmaradt a csökkentett beállításokon és mikor visszamentem az előző helyszínekre, vagy továbbhaladtam észrevettem, hogy a mozgás sokkal folyamatosabb, simább. kábé olyan ez mintha húznál az asztalon egy fémkockát, ami megy simán meg semmi baj vele, de aztán ugyanazt jégen is megcsinálnád. szóval maradt alacsonyabb beállítások mellett és élveztem, de volt hogy visszaraktam magasra és úgyis jó volt, szóval mindkettőt meg lehet szokni és nem ez ad hozzá, vesz el játékélményhez.
emlékszem mennyire nem tetszett elejében, hogy a képet megvágták alul felül volt fekete csík és hiába játszottam a korrekt felbontásban, a csík megmaradt. egy idő után már az sem tűnt fel.
szóval az fps téma is messze sokkal több kommentet kapott mint amit megérdemelt volna
Mert az orbitális hazugság, hogy valaki számláló nélkül megtudja mondani mikor 55 vagy 60 pont az fps.
Kellene erröl egy kisérletet csinálni, hogy számláló nélkül mondja már meg a delikvens, hogy épp hány fps-el fut a játék, szvsz, hatalmas nagy arcra esések lennének....
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.