The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Csillagos ötös.😊
Első NVidiam hosszú idő után, megnézem azzal. Tényleg, már videó felvételhez sem kell külön program.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
4,5 óra után még white orchard környékén vagyok, lvl2-t se léptem még túl 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.19. 13:33:46
azzal is rengeteg adatot ki lehet tenni a képernyőre aztán nézegetni, hogy mi történik 😊
Más. Nehezebb lett a játék. Na most a Witcher 2-őt sokadjára igaz, úgy vittem végig meg se öltek egyszer se, harcban. Itt meg, hát ügye, ahogy észre vettem magától vissza se tölt az életerő. Meditálni kell vagy kajálni. És nagy sebzéseket kapunk be. Nem lehet odaállni még a legbénább szörny, vagy átlag Józsi katona elé sem, mert lever. Folyamatosan haszálni kell a kitérést, a védekezést. Nem baj, csak meg kell szokni.
Az alkímia meg: hát alig van cuccom. Kevés az alkotó elem, és...legelső szinten a Fecske nagyon rövid ideig aktív. A Witcher 2-ben vagy 10 percig is tartott a hatása. Na ez szerintem hülyeség. Fölösleges nehezítés és nincs is értelme. A könyvekben is, nem egy-két percig tart egy főzet hatása. Lehetne több.
Mindent magasra vettem, nem ultrára és persze a hajbizbasz nincs bekapcsolva, de így nagyon jól fut. Megnézem majd akkor ultrán is, ott mit bír.
Next PC upgrade: 2022
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Már 2x jártam így ... elsőre mikor először bementem az invbe és ráálltam a vas kardra, lefagyott ... majd most egy órával később folyamatos játék után mikor kivettem a vas kardot meg visszatettem, megint lefagyott 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Utolsót valaki elmagyarázná? Hogy csinálta meg,hogy külön melózik neki egy 960as?
de a collectort nem láttam, ha kibontottad rakj fel képet ha hazaestem én is csinálok egyet a simáról 😄 (és mellé teszem a pulcsit is😄)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Most értem haza a pakkal....Nem kicsi....
most se győzött meg, túl sötét számomra
mind1 váro ma képeket
Nem árt vele másoknak. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de soká lesz még vége a mai melónak 😄
Jude állítsd a kontraszton egy kicsit.
Semmi más nem megy neki csak flém,trollkodás meg minden szarban a negatívum keresgélés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mint írtam amilyen ostobák belevették a benchmarkba az ingame videót ami 4x-es ubersamplinggal fut.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nekem ilyen sötétebbecske lett tőle, lehet az mert csak 1080ba játszok, de azokon a képeken minhta más lenne 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De nyilván fogalmam sincs mi az az ultra beállítás.😊