The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébkétn ki lehet rölöni ezeket a sweetfxeket mert nagyon idegesít amit feltettem
Akkor állandóan rezegne. <#idiota>
Terawatt
Nagyon frankón néz ki. A nyaklánc rezegni fog ha bullshit folyik a topikban? <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Rég nem láttam ilyen minőségi pakkot, az artbook egyszerűen gyönyörű, a szobor profi munka. A nyaklánc frankó.
Csillagos ötös.😊
2.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A gyüjtői pakk <#szeret>

bardocz
GTX970
Első NVidiam hosszú idő után, megnézem azzal. Tényleg, már videó felvételhez sem kell külön program.
milyen kártyád van? shadowplay is tudja mutatni ha NVIDIA (nem mondom hogy 600+ kell mer anélkül meg se mozdul alapvetően 😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Nekem attól kékhalálozott a gépem, igaz akkor másik vga volt benne.
4,5 óra után még white orchard környékén vagyok, lvl2-t se léptem még túl 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.19. 13:33:46
én pl az msi afterburner-t szoktam használni
azzal is rengeteg adatot ki lehet tenni a képernyőre aztán nézegetni, hogy mi történik 😊
Terawatt
Van is értelme erre külön tartani egy kártyát? Veszek valami régebbi de még értelmes kártyát bele rakom és hurrá olcsón fps növelés?

bardocz
Frapson kívül van valami ami fps-t mutat? 30-nál picit darabos, 60 úgyahogy jó, de mintha ott is urgándozna. Ha látnám, akkor könnyebben tudnám belőni a grafot, tudnám mennyi hiányzik.
bardocz
Igen, mostanra sikerült szereznem párat. Nekem eddig nagyon tetszik. Második legnehezebben játszom asszem, broken bones vagy mi a neve, elég sokszor sikerült meghalni. Mondjuk béna is vagyok 😄
Nagyon fasza lett a játék, kezdetnek bele is tettem röpke három órát. Na most, volt feltéve videó, az első 1 óráról...én három óra alatt nem jutottam el oda. Csak a legelső faluban néztem körül, és már itt mennyi tartalom van, meg küldetés, sok olyan dolog ami mellett ellehet menni ha rohansz. Pedig megéri, mert már találtam jobb kardot, vértet, stb. Szóval fasza na, csak attól tartok, ez tudják tartani, a végéig? Az egész térképen ezt a színvonalat? Hát nehéz elhinnem.

Más. Nehezebb lett a játék. Na most a Witcher 2-őt sokadjára igaz, úgy vittem végig meg se öltek egyszer se, harcban. Itt meg, hát ügye, ahogy észre vettem magától vissza se tölt az életerő. Meditálni kell vagy kajálni. És nagy sebzéseket kapunk be. Nem lehet odaállni még a legbénább szörny, vagy átlag Józsi katona elé sem, mert lever. Folyamatosan haszálni kell a kitérést, a védekezést. Nem baj, csak meg kell szokni.

Az alkímia meg: hát alig van cuccom. Kevés az alkotó elem, és...legelső szinten a Fecske nagyon rövid ideig aktív. A Witcher 2-ben vagy 10 percig is tartott a hatása. Na ez szerintem hülyeség. Fölösleges nehezítés és nincs is értelme. A könyvekben is, nem egy-két percig tart egy főzet hatása. Lehetne több.

Mindent magasra vettem, nem ultrára és persze a hajbizbasz nincs bekapcsolva, de így nagyon jól fut. Megnézem majd akkor ultrán is, ott mit bír.
grebber
Ahogy eddig simán a nv panelen kiválasztja mi számolja a physxet amdvel is müködik.

Next PC upgrade: 2022

FEARka
Nekem 1x levél olvasása közben fagyott meg.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Laza
Tapasztalt már valaki olyat, hogy ha az inventoryban piszkálom a kardot, akkor lefagy?

Már 2x jártam így ... elsőre mikor először bementem az invbe és ráálltam a vas kardra, lefagyott ... majd most egy órával később folyamatos játék után mikor kivettem a vas kardot meg visszatettem, megint lefagyott 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terawatt
Haver délelőtti képe a szoborról. Sárga is vagyok 😄D

Terawatt
"maxed out at 1440p on my [email protected] and Titan X (plus separate GTX 960 for dedicated physx"

Utolsót valaki elmagyarázná? Hogy csinálta meg,hogy külön melózik neki egy 960as?

1 órája voltam ott 4en vettünk egymás után TW3at 😄
de a collectort nem láttam, ha kibontottad rakj fel képet ha hazaestem én is csinálok egyet a simáról 😄 (és mellé teszem a pulcsit is😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt
Levetted? Azt nem fel kell, hogy világosabb legyen? Ingame állíts rajta ne a monitoron 😊 Már verem a seggem a földhöz, hogy mikor lesz vége a munkaidőnek. Valahogy több száz szoftver licenszet össze írogatni nem olyan jó móka mint korábban. #köszgeralt <#hehe>

Ingame lehet nyelvet váltani

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A gog-on van magyar install vagy Language pack?
Na aki collectors-ért megy...Kocsival menjen.....😄
Most értem haza a pakkal....Nem kicsi....
hát levettem 80ra a monitor kontrasztot (ez az alap)
most se győzött meg, túl sötét számomra
mind1 váro ma képeket
AMD drivert az új kártyákhoz heggesztik, szerintem az csak akkor fog jönni, ha megjelenik a 3-as széria. Kb 1 hónap...

darkSectorxxx
Hagyd, rendes tag a Grebber, az hogy most vr warezra, és az off téma, saját egyéni dolga.
Nem árt vele másoknak. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amd drivert nem kapkodják el, remélem ez +15 fps-t jelent 😄
nah elugrottam a boltba ebédidőbe
de soká lesz még vége a mai melónak 😄

deadcode82
Megvettem, feltelepítettem, leszedtem a GOG-ról az 1.01-es patch-et, azt is feltelepítettem és...eltűnt a játék, üres a telepítési mappa...WTF? <#conf>

Palinko
előbb kezdtem, csak nem haladtam vele 😄
Palinko
nekem AMD Phenom II 965BE van
Terawatt
Kicsit korábban kellett volna kezdeni. Én is gondolkoztam rajta, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy w2 act 1et megint letoljam. túl sokszor toltam már le azt a részt. 😄 Hiába gyönyörű a flotsami mjuzik 😊

Jude állítsd a kontraszton egy kicsit.

na akkor ha hazaérek én is letesztelem ugyanígy csak egy "combos" celeron g1820al megfűszerezve 😄
Palinko
én nem tudom mit csináltak, de 4giga rammal meg HD5770-el szépen fut, igaz csak a váron futkostam kicsit cirivel. levettem mindent alacsonyra, de lehet nem is kellett volna. már csak a könyveket, meg az első 2 részt kéne letudni újból 😄
Trollkodik....
Semmi más nem megy neki csak flém,trollkodás meg minden szarban a negatívum keresgélés.
wedge31
Kösz, észre se vettem, bár egyiket se fogom használni jobb szeretek gyalogolni, hajnak meg jó nekem az alap.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én azt se tudom gebber mit keres itt a topikban, már rég a tört konzolján kéne játszania a játékkal mint ahogy azt megjósolta anno

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Na ennyit a tesztjükről..... Csak mert nem tudom mi az ultra.😊
Mint írtam amilyen ostobák belevették a benchmarkba az ingame videót ami 4x-es ubersamplinggal fut.....

Shep
Azt ugye tudjátok ,hogy a már megjelent 2 DLC-t (fodrász és temerian páncél) a gog galaxyban külön kell bepipálgatni és akkor letölti?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Eddig 2-ből egyiknél se lehetett semmit. Majd később kiderül.

Kovácsnál lehet szétszedetni, de nem mindegy hogy páncél vagy fegyver kovács szerintem

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nekem ilyen sötétebbecske lett tőle, lehet az mert csak 1080ba játszok, de azokon a képeken minhta más lenne 😄
dartonite
Nem minden mob dob osszetevoket, ami nagyon furcsa.Ez a grindeles uj formaba ontve😊
grebber
Fegyvert ,hogyan lehet szétszedni kell valami skill hozzá?

darkSectorxxx
Oks megadom magam, én 20 éve nyúltam az első pc-mhez apám "irodájában" .........előtte csak piaci játékok voltak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
'84, C64 <#bohoc>

[merlinw.org]

Az jó mert megint csak kötekedni tudsz,ha nagyon szeretnéd le is videózhatom, a tesztelőknek annyi esze nem volt hogy az ingame jeleneteket kihagyják a "benchmarkból", amik eleve gyérül futnak az ubersampling miatt.😊

De nyilván fogalmam sincs mi az az ultra beállítás.😊
darkSectorxxx
Ja akkor tőled olvastam. 😄

wedge31
86-ba kezdtem egy spectrummal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.