The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Azt hiszem a 2-ből az az egyik megjelent DLC. GOG Galaxy-n keresztül le lehet tölteni.
Én is azt hiszem nem túl sokára folytatom a kalandot. <#szeret>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nem tudja valaki hogy a temeriai páncélt hol vagy hogyan lehet megszerezni? Választ előre is köszi.
Nem tudja valaki hogy a temeriai páncélt hol vagy hogyan lehet megszerezni? Választ előre is köszi.
nah sajnos nem indul el day1 patch nélkül mer a gog.comon nem aktív a play gomb
viszont úgy döntöttem hogy dögöljön meg a szomszéd lova is céges mobilnettel megoldom 😄
modnjuk vicces hogy a lumia 635ről osztom a netet s4 minire amiről küldöm usb-vel az asztali gépemre 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bardocz
Nem, még nem kellett semmihez húzni. Vagy a vag vagy a ram fogyott el eddig.
MerlinW
Nem, pont pariban vannak.

[merlinw.org]

Sheltem
Még annyit írj légyszi, hogy a proci húzva van, vagy 3.3on megy ?
Többiektől bocsánat az offért utolsó ilyen kérdésem volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bardocz
Minden high és ultra, post processben minden be van kapcsolva, így nyílt terepen 60fps stabilan, házak között leesik 45-re kb. Hairworks ki van már kapcsolva.
Sheltem
Jól értem, hogy i5 2500k -d van és 970es vga mellé?
Ha igen nagyon érdekelne hogy fut milyen beállítással a játék neked(milyen felbontáson), ugyanis nekem i7 [email protected] van ami ugyanaz mint a te procid nem húzva szinte minden teszt szerint.
Szóval érdekelne mit nyernék a 970essel ha megmaradna ugyanaz a procim.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shep
Az lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dartonite
Mikor vettem a vga-t, direkt rakerdeztem erre.Azt mondtak hogy nem lesz bottleneck mert eleg a proci hogy rendesen meghajtsa.
bardocz
Erre nem is gondoltam, köszi, kipróbálom.
sztem csak konzolra nincs, legalábbis úgy rémlik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amit egyszer legyártassz már nem kell elvileg újra legyártani, csak ahogy a kolléga mondta. Rámeditálsz és ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
Amikor elfogyott a 3 thunderbolt meditáltam egyet és visszatöltődött.
Ezek a Witcher lovak nem semmi képzést kaphattak...

Na szerencsére mindjárt vége a melónak, szóval hamarosan most már hivatalosan is elkezdem a kalandot.
Shep
Egyébként nem úgy volt, hogy nem lesz a 2-ből importálás? Mondjuk abból a vagy 100 mentésből nem is tudom ,hogy jót választottam-e ki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagykispeter
Köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nekem volt Witcher 2 mentés importálásom az elején (és emlékeim szerint nem kérdezett semmit hogy kivel mi történt)
Egyébként valóban marha jó lett a játék, a hangulata engem bőven kárpótol a hülyeségek miatt.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bardocz
Nem hiszem, nekem is i5 2500k van, és a vga maxon pörög. De majd csinálok egy mérést inkább, hogy biztos legyek benne.
Nem kevés annak a gtx 970-nek az az I5 2,5k?

Shep
Bugok azért akadnak bőven, kedvencem mikor leszálláskor átesik a lovon. Árnyékok is darabosak néhol, úgyhogy elkél ide még pár patch azért. Viszont a játék olyan, mint egy igazi kalandregény.

bardocz
Alkímiát nem értem. Csináltam swallowot, elfogyott, 0/3-at ír. De mégsem enged újat csinálni, azt mondja már van. Ki kell dobni a 0/3-ast, vagy mit kéne csinálni?
köszi, de most már mind1 😄
tényleg bízok benne hogy addig nem okoz gondot hogy nem rakom fel amíg meglesz a upc, ha meg igen kibírom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 16:10:47

Terawatt
Day 1 a play witcher 3 oldalon fent van

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

rage

Amikor a ló megijed, s beszalad a csukott ajtón.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

fasza ... most az élettől is elment a kedvem hirtelen 😄
amúgy ha anélkül elindul a játék akkor kibírom addig 😄 csak ne legyen critical error 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 15:57:51

kerestem a patchet de csak torrenten volt fent azt meg nem bántom 😄 (vagy bénán kerestem 😄)

amúgy agyaltam rajta de most már m1, így se lesz sok sztem 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 15:57:01

Maala
Csak kicsit nagyobb,mint a W3-as nvidia driver, szal no para. Holnap reggelre lent lesz neked. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jaaa..te voltál az,akinek elfeledtem megírni,miért nem kapod le usb-re a melóhelyen a patchet 😊

mondjuk kollega jól mondja,ha van helyed,lehet gyorsabb,ha felmásolod a lemezt a gépre és onnan telepíted
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.05.19. 15:53:24
asszem le vagy maradva 😄 jelenleg csak lekorlátozott mobil netem van 😄 így pl azt se tudom a day1 patch mennyire lesz cinkes 😄
bár elvileg holnap este már jön a szerelő csak nem tudom hogy mennyire lehet hinni ebben 😄 mert kb 3 hete várom 😛

Palinko
nem volt hosszú a telepítés. igaz én képfájlból toltam
gogon ha beregisztrálod,lehet gyorsabban letöltöd 😊
nah végre hazaestem, de ezt a dvd-ről telepítés sem lesz egyszerű 😄
30tól 500ig írja hogy hány perc 😄

Köszi a részletes magyarázatot. 😊 Akkor nálam is SSD-re megy majd.
AntiHero
Ps4-en így fut. nekem nagyon bejön a játék. Nagyon hangulatos meg azok a zenék 😮 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kiegészítő elemek főleg,szerintem majd a tipúsának megfelelő boltokban
Avenger
Az adat olvasása egyáltalán nem befolyásolja az élettartamot. Játéknál meg kb az a legnagyobb adatmozgás amíg rámásolod. Napi 10-12 óra üzem úgy, hogy a Windows az SSD-n van meg játék onnan fut, internetezés, stb., nagyon max 10 Gb írást jelent.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

rage
A két DLC a játékban hol található meg?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

steam...de akkor mázli 😊

Maala...mennyi lehet a mozgása,ha valaki órákat játszik meg filmet is néz hd-ben?
Mekkora hülyeség hogy alapból borderless windowed-re van állítva a kép teljesképernyő helyett? Nekem kb 10-15 fps-t számított mire észrevettem, főleg hairworks on -nál!
Maala
Napi 250 GB adatmozgásra számolják a gyártók az 5 éves garanciális időtartamot.

Más kérdés, hogy újabban azt csiripelik, hogy ha éjjel-nappal megy az SSD alatt a gép, az károsan hat az élettartamára. 😛 Ki hitte volna?!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.19. 15:06:23

bardocz
Basszus. Talán második végigjátszásra. Kár.
ha a 2 is regelve volt gog-n akkor onnan megoldja 😄
nekem az is megvan eredetibe és steamen is AA-ban (utóbbit steamgifsten nyertem) de nem tudom hogy a mentésem hogy lesz 😄

Avenger
Memória mennyiségtől is függhet, de egy hirtelen fordulásnál, jelenet váltásnál, gyors utazásnál valamilyen textúrát véletlenül nem talál meg a memóriában, akkor korlátozó tényező lehet a háttértár olvasási sebessége is.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Az SSD élettartamát egy játék írása....😊
Nem tudom milyen SSD-d van de az élettartamuk már egy 840-es samsungnál is annyi hogy egész évben éjjel nappal pakolgathatnád ideoda rá a gigákat akkor talán "meghalna"....

Természetesen megéri ssd-re rakni, már csak a töltési idő miatt is...Szinte nincs időm elolvasni mit írnak a töltőképen....2-3 mp és game.😊
Palinko
és amúgy is úgy volt, hogy nem lesz nagyon töltögetés játék közben.
Létezik olyan, hogy egy játék azért akadozik, mert HDD-n van? Az SSD nem csak a töltési sebességen segít?