The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ja, nálam is halk volt de szerencsére tudtam kakaót adni neki hangkártya driverel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

huhhuh kiváncsi vagyok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

erasmus4
Nem tudom mi a faszért kell erőltetni ezt a kurva Gog Galaxyt egy rakás szar az egész. Azt basznám fejbe egy péklapáttal amelyik kitalálta ezt a szutykot, már 2szer szedtem le mindig van valami baja. Vesz az ember eredeti játékot aztán meg baszakodhat hogy egyáltalán elinduljon..........

bardocz
Én nem tudom előről kezdjem-e, ott atrtok, hogy a madarat megöltük. Lehet a witcher2 simulation miatt újra kéne kezdeni.
darkSectorxxx
😄
nem, csak beszámoztam. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

CalebJoe
Még két része kijött a játéknak gyorsak a fiúk.<#idiota>
darkSectorxxx
De elég 1 GB ram neki?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
High-on szépen fut, haj kikapcsolva

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is elölről kezdem ha hazaérek este.Tegnap éjjel a beállításokra ment el mert addig nem nyugodtam még a fix 40 fps meg nem lett Hairworks-el😊
darkSectorxxx
Még 2 mozzanat, ami szerintem hangulatos, az az éjszaka.

SzirmosSzisza
Na, valaki próbálta 750 ti közeli kártyával? Megy?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Nálad hogy fut? Csak mert nekem is 770 van, négy gigás

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maala
De azt is csak akkor, ha el van indítva a játék!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

darkSectorxxx
Csak?

Shep
Nektek is csak 1 giga videomemóriát használ High-on?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak nálam halk a játék? Direkt megnéztem, a hangkeverőnél csutkára van állítva és csak ennél halk, más játéknál minden rendben.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bélanéni
Nálam is gond volt a GOG Galaxy-val, az első telepítéssel.
Én abban látom a problémát, hogy amikor kiválasztod telepítésre a játékot, nem kérdez rá, hova akarod telepíteni.
Csak akkor lehet módosítani a telepítési cél mappát, amikor már elkezdte letölteni. Én nem tudom már mit csináltam, de az lett a végeredmény, hogy a Play gomb szürke maradt akkor is, amikor már rég mehetett volna a játék.
Uninstalláltam a játékot GOG Galaxy-n belül, uninstalláltam az egész GOG Galaxy-t, majd újratelepítettem. Szerencsére a Downloads\witcher3_wild_hunt mappa ott maradt, onnan manuálisan telepítettem a játékot + a Patch-et, ezt követően indítva a GOG Galaxy-t, már ott volt a telepített játékok között, és így tökéletesen elindult és működik. Nekem ez így jobban bejön, automata patchelés, meg egyéb dolgok miatt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

erasmus4
Hazaértek melóból nyomnám, indítom a Galaxit erre nem tudja patchelni, az előtöltött játékot, most szedhetem újra, ráadásul alig jön gondolom egy csomóan jártak úgy mint én....
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2015.05.19. 17:05:30

Terawatt
Woho megvan a kicsikém, holnap melóban feszítek majd a pólóval 😄 Jude megcsinálom a sweetfxet mindjárt azt egy adag játék után estefelé írok hogy mivan. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ingyen DLC-k a gog-os Witcher 3-hoz

Már csak a játék hiányzik a gyűjteményből. 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

wedge31
Én mappából inditom a játékot, remélem ebböl nem lesz semmi hátrányom de feleslegesen nem futtatok még egy klienst igy van van három másik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hát ezt a galaxyt szokni kell 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Igen leszedtem, telepítettem csak a játékon belül nem kaptam meg, nem találom.
bélanéni
Azt hiszem a 2-ből az az egyik megjelent DLC. GOG Galaxy-n keresztül le lehet tölteni.
Én is azt hiszem nem túl sokára folytatom a kalandot. <#szeret>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nem tudja valaki hogy a temeriai páncélt hol vagy hogyan lehet megszerezni? Választ előre is köszi.
Nem tudja valaki hogy a temeriai páncélt hol vagy hogyan lehet megszerezni? Választ előre is köszi.
nah sajnos nem indul el day1 patch nélkül mer a gog.comon nem aktív a play gomb
viszont úgy döntöttem hogy dögöljön meg a szomszéd lova is céges mobilnettel megoldom 😄
modnjuk vicces hogy a lumia 635ről osztom a netet s4 minire amiről küldöm usb-vel az asztali gépemre 😄

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bardocz
Nem, még nem kellett semmihez húzni. Vagy a vag vagy a ram fogyott el eddig.
MerlinW
Nem, pont pariban vannak.

[merlinw.org]

Sheltem
Még annyit írj légyszi, hogy a proci húzva van, vagy 3.3on megy ?
Többiektől bocsánat az offért utolsó ilyen kérdésem volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bardocz
Minden high és ultra, post processben minden be van kapcsolva, így nyílt terepen 60fps stabilan, házak között leesik 45-re kb. Hairworks ki van már kapcsolva.
Sheltem
Jól értem, hogy i5 2500k -d van és 970es vga mellé?
Ha igen nagyon érdekelne hogy fut milyen beállítással a játék neked(milyen felbontáson), ugyanis nekem i7 [email protected] van ami ugyanaz mint a te procid nem húzva szinte minden teszt szerint.
Szóval érdekelne mit nyernék a 970essel ha megmaradna ugyanaz a procim.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shep
Az lehet.

dartonite
Mikor vettem a vga-t, direkt rakerdeztem erre.Azt mondtak hogy nem lesz bottleneck mert eleg a proci hogy rendesen meghajtsa.
bardocz
Erre nem is gondoltam, köszi, kipróbálom.
sztem csak konzolra nincs, legalábbis úgy rémlik

Amit egyszer legyártassz már nem kell elvileg újra legyártani, csak ahogy a kolléga mondta. Rámeditálsz és ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
Amikor elfogyott a 3 thunderbolt meditáltam egyet és visszatöltődött.
Ezek a Witcher lovak nem semmi képzést kaphattak...

Na szerencsére mindjárt vége a melónak, szóval hamarosan most már hivatalosan is elkezdem a kalandot.
Shep
Egyébként nem úgy volt, hogy nem lesz a 2-ből importálás? Mondjuk abból a vagy 100 mentésből nem is tudom ,hogy jót választottam-e ki 😊

nagykispeter
Köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nekem volt Witcher 2 mentés importálásom az elején (és emlékeim szerint nem kérdezett semmit hogy kivel mi történt)
Egyébként valóban marha jó lett a játék, a hangulata engem bőven kárpótol a hülyeségek miatt.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bardocz
Nem hiszem, nekem is i5 2500k van, és a vga maxon pörög. De majd csinálok egy mérést inkább, hogy biztos legyek benne.
Nem kevés annak a gtx 970-nek az az I5 2,5k?

Shep
Bugok azért akadnak bőven, kedvencem mikor leszálláskor átesik a lovon. Árnyékok is darabosak néhol, úgyhogy elkél ide még pár patch azért. Viszont a játék olyan, mint egy igazi kalandregény.

bardocz
Alkímiát nem értem. Csináltam swallowot, elfogyott, 0/3-at ír. De mégsem enged újat csinálni, azt mondja már van. Ki kell dobni a 0/3-ast, vagy mit kéne csinálni?
köszi, de most már mind1 😄
tényleg bízok benne hogy addig nem okoz gondot hogy nem rakom fel amíg meglesz a upc, ha meg igen kibírom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 16:10:47