The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Vagy mint egy átlag játékban belógna a kamerába és csak akkor tűnne el ha a kamera eléri a tárgyat, más játékokban ez müködik és nem zavaró, azért a karakter nem veszne el a gazban úgy sem. 😊
Még nem jártam olyan területen ahol a gazban a karakter amúgy a feje búbjáig eltakarodna. 😄
Jó ez csak apró dolog, nem vészes, mindenki tudja miért van ez, nem véletlen, vannak játékok ahol a házak fala tűnik el ha belépsz a belsejébe. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nyilván jobb lenne ha a kamera összevissza ugrálna hogy ráláss a karakterre, vagy ha szart se látnál belőle a susnyásban amiből a játékban van kismillió....
Köszi szépen az FPS lockolós tippet, így most stabilan tartja a 30-at és így teljesen élvezhető az egész. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Eltünő fák? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Öcsém megölöd a kecskéket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én játszani szeretnék meg szórakozni szóval csak a 2. ami mondjuk a normalnak felelhet meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én azt már kezdem megszokni, az eltűnő fák viszont még mindig zavarnak.

darkSectorxxx
Elnézést a "g**i" szóért.

bardocz
Az a második legnehezebb? Írja is, hogy nem fog töltődni. Szintlépésnél van egy skill, ami elvileg éelterő növelésre van. Az ezen a szinten működik?
hi.
ti milyen nehézségen nyomjátok?
csontzene és patakvér és halálfutam nehézségen nem töltődik az életerő meditáció közben.
hi.
ne várj tőle túl sokat.
nekem msi 770 lightning-om van és általánosba csak a textúra minősége és a felbontás über,minden más magas.hairworks is off.
képfeljavításba minden be van kapcsolva,de ott nem is vettem észre,h nőne az fps ha kikapcsolok vmit.
így 35-45 között mozog az fps.
Terawatt
stílus még mindig nem az erősséged, egyik nap is rád lett szólva

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darkSectorxxx
Srácok 1 biztos!!!!

EZT IMÁDOM, ÉS MINDEN JÁTÉKBA AKAROM!!!!

Hogy ki tudjam kapcsolni a geci HUD-ot! Parádés++++++++!!!!!

darkSectorxxx
Dehogy, Shep mester-el vitázni, neem.
Dehogy én szeretem a MESTER-t ezt ő is tudja. 😊

darkSectorxxx
Oks, lehet ezen filózni hogy mikor elég a színekből, vagy hogy miko sok az effekt, vagy alkonyatkor most akkor nagyon sárga vagy nagyon világos vagy piros , de nekem nem tűnt az eredeti irreálisnak.
Itt viszont furi, de lehet mozgás közben fajább.

wedge31
Most ugye nem fogunk neki állni vitatkozni kinek milyen szinösszetétel jön be? állitsa be mindenki magának.
Nekem a szinekkel semmi bajom, viszont a növények állandó mozgása egyre jobban zavar, biztos van akinek meg ez jön be.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.05.19. 22:43:51

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cylonflatus
Le a kalappal, baromi jól optimalizált a játék. Nem bírtam ki, hogy ne nézzek bele a demóba, ennek itt a helye a polcon, az előző kettő mellett.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

SzirmosSzisza
GoG-os verzió mekkora telepítés után?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nincs abban semmi furcsa, nagyjából az az eredeti színvilága a játéknak a 2013-as változatban. Sokkal de sokkal jobb mint ez a kiszínezett eredeti...
darkSectorxxx
Ja biztos van játék amiben nem fest valami jól néhány effekt, esetleg felesleges, itt viszont elég furcsa így amit Shep modolt magának....
Hiszen te mondtad eltünteti a hibákat.

darkSectorxxx
Na mondtam én, ezért kérdeztelek, a választ tudtam csak tőled akartam hallani, hogy nehogy az legyen hgy befolyásolom a választ. 😊

Köszönöm!
wedge31
Spec a bloom-ot utálom, az csak arra jó, hogy kifényesitse a textura hibákat, élethübb nélküle minden játék, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Ha már így rákérdeztél a bloomot sosem bírtam, ahogy a blurokat sem

darkSectorxxx
Mi hogy a mestert kérdezem a munkásásgáról? 😛
Dehogy , eszembe nem jutna megsérteni téged, csak mondom rákérdezek, hogy esetleg a mai effektek, bloom meg hasonlók zavarnak-e vagy nem-e. 😊

Shep
Akkor minek trollkodsz itt? 😊

darkSectorxxx
Hiányzol cuncus.
Ez akkor is ratyi így, ahogy mondtá előttem, izlés kérdése, van az izlés meg a szar izlés. 😄

darkSectorxxx
Hát érdekes mert télleg csúf így...mintha leszedne néhány effektet.
PS4-en nem is kell nekem ilyen , sem pc-re sehová, meghagyom neked. 😄

Shep
Egyértelmű, de DS megint trollkodik, biztos hiányzok neki a másik topicból :d

Shep
Milyen effektek te, kicsit élesít és fakóbb lesz ennyi, nem mindenkinek jön be a hót vörös vacak. Semmilyen effektet nem vesz el! De hát magyarázhatom én neked a sweetfx-et, olyan mintha a falnak beszélnék. Amúgy meg a szar ps4-eden nincs ilyen szóval ne szójjááá bee! 😄DD

darkSectorxxx
Jah nem tudom, nem oktató rész, hanem szerintem a story nyitja meg a világrészeket, hogy ezek majd real-time kapcsolódnak-e ezt nem tudom megmondani, de elvieg akadálya nincs a dolognak, mert nincsen láthatatlan fal vagy megmászhatatlan akadály.

jarlaxxe
Gusztus dolga nekem az eredeti színvilág jobban bejön.

Tehát akkor majd az oktató rész után már nem lesz rinya és nyitott lesz az egész világ? De ilyen külön térképek lesznek? Teszem azt nem sétálhatok el a világtérkép egyik végétől a másikig?
darkSectorxxx
Szeretlek én is. 😊

/bcs de csúnya így a játék, nem véletlen vannak azok az effektek a játékban. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:22:49

Shep
Hülye vagy már megint 😄 Milyen butítás? Így legalább nem olyan piros minden, sokkal jobban néz így ki.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.19. 22:19:01

Shep
Ezt használom de a tonemapnál a saturációt -0,4-re állítottam.
http://sfx.thelazy.net/games/preset/3701/

Nézzétek meg Geraltot oldalról mikor sétál, a nyak nélküli gnóm 😄DDDDDDDDDD

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darkSectorxxx
Te sosem változol 😊

Kijön egy high-end játék és mindig azon vagy hogy visszabutítsd ilyen kamu modokkal. 😊

AnuluWork
Kevés időm volt ma rá, de pénteken szabin. 😊

Mindegy. Gyönyörű lett a játék és kész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Uuu....Meg tudnád adni a sweetfx beállításaid? Avagy hogy mithogy lőttél be vagy honna szedted ha ezt szedted? Ez nagyon komolyan néz így ki.
Rendesen a színvilága a 2013-as szint.
AnuluWork
No igen! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hála a jó égnek nem Skyrim szerű,mert akkor oda lenne a durva változatosság...
darkSectorxxx
Vannak kis területek egy bazinagy térképen, most még rinyál hogy a térkép szélén csak sárkányok vannak, fordulj meg.

darkSectorxxx
Ja hogy van konkrét preorder ajándék. Ház ez van. Hálisten a faszkalap fejlesztők kiadnak demokat manapság.

Itt is ilyen különálló és bejárható területek lesznek mint a Dragon Age: Inqusionben vagy az egész világ egy nagy egybefüggő nyílt tért lesz mint pl Skyrimbem?

Mert ha le akarok menni a tékrlptől szól hogy nem mehetek tovább, de az is lehet hogy ez még csak a "oktató" rész miatt van.

Tényleg jó hogy eddig egy küldetés se volt fekete vagy fehér... Pl.
A töpe kovács esete. Elkaptuk a gyújtogatót, de nilfgardi igazságszolgáltatás felhúzza az első fára és a törpét ezután sem szeretik majd túlzottan. + családja is volt... De ez egy kemény világ...
Csak ha tudom, hogy menni fog én is a legelején rendeltem volna elő, a póló miatt 😊 De lehet, hogy nálam is az lesz, csináltatok magamnak majd egyet 😊
bélanéni
Újabb 3 órácskát nyomtam, szenzációs, és 5 óra után kezdődik a játék igazán, eddig tartott a bevezető <#eljen><#wink>
Holnap sok meló vár, ideje nyugovóra térni, pláne hogy tegnap is 4-5 órát aludtam az éjszakai megjelenés miatt <#zavart2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Steam is megkapta a DLC-ket. Sőt ott is vannak Achievmentek és kártyák is.
Emellett minden preorder cuccot adtak (Artbook, Játék zenéi FLAC-ban és MP3-ban, Hátterek, Térkép, satöbbi). Nem hittem volna, hogy az 5500 Ft-os Steam-es változat ilyen "gazdag" lesz. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Huh mert most mi a baj Menj és vedd meg. 😊

darkSectorxxx
Látványban egyértelműen.