The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Próbáld ki mondjuk az "Assassin's Creed (1)"-et, a városban harcolva, és "Counter" támadással megölni egy ellenfelet... véletlenszerűen előfordul, hogy az animációt szépen kitakarja a város egy-egy objektuma - beleértve a receficés növényzettől kezdve egy kordén át átláthatatlan falig bármit...
Ráadásul, a te gépen hiába veszel fel mindent "Ultrára" (tegyük fel és a videó kedvéért), az nem ugyanaz (mert a szoftver nem kap olyan hardvert), mintha kórájhét+970/980+SSD+sok RAM mellett tennéd...
Szóval, ez a videó inkább erősen csúsztatásnak tűnik.
Teszem hozzá: még akkor is, ha erős gépeken is megmarad ez a jelenség, mert: *
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ejj de jó hogy "beteg" vagyok 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
alt-f9 és mennie kéne...
én aktíváltam nvidia oldalon,telepítettem a galaxy klienst,előtöltöttem és vártam,h aktív legyen a play gomb.
semmi gondom nincs vele,galaxyból indítom mindig.achivmentet is adott már.
láttam,h a 4 gigás fájlokat is le lehetett szedni,de vhogy az nem tűnt jó ötletnek.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 01:55:49
kérdés,h ha már vki elkezdte egy szinten,tartja-e magát ahhoz.😊
shep:#3019
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 01:42:04
egyszerűen nem látod a kezelőfelületet, az se segít már ha asztalról indítom a felvetelt.
Egyszerűen nem akar felvenni witcher gameplayjt 😞
Végre feltelepül, rá akarom küldeni a 2 DLC-t, erre kitörli az egész telepített játékot.
Valaki már írta hogy ugyanígy járt, de most nem találom.
Éljen a GoG akármi szutyok rendszer, marhára hiányzott.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ráadásul gondolom még csak az első helyszínen vagy...😊
Hát idővel tuti jönnek peccsek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És még jó hogy amit beraktál videót abban is eltünne az ember a feje búbjáig..De te még nem jártál olyan területen....Az erőkről nem is beszévle....
az első harcnál sikerült leverni az összes (5) ellenfelet sérülés nélkül halálfutamon,de ebből még nem tudok sok mindent leszűrni.
shep:#3019
szerintem én is default v.max csontzene és patakvéren fogom kezdeni.
csak kiváncsiságból próbáltam a halálfutamot.😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.19. 23:29:31
Még nem jártam olyan területen ahol a gazban a karakter amúgy a feje búbjáig eltakarodna. 😄
Jó ez csak apró dolog, nem vészes, mindenki tudja miért van ez, nem véletlen, vannak játékok ahol a házak fala tűnik el ha belépsz a belsejébe. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ti milyen nehézségen nyomjátok?
csontzene és patakvér és halálfutam nehézségen nem töltődik az életerő meditáció közben.
ne várj tőle túl sokat.
nekem msi 770 lightning-om van és általánosba csak a textúra minősége és a felbontás über,minden más magas.hairworks is off.
képfeljavításba minden be van kapcsolva,de ott nem is vettem észre,h nőne az fps ha kikapcsolok vmit.
így 35-45 között mozog az fps.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
EZT IMÁDOM, ÉS MINDEN JÁTÉKBA AKAROM!!!!
Hogy ki tudjam kapcsolni a geci HUD-ot! Parádés++++++++!!!!!
Dehogy én szeretem a MESTER-t ezt ő is tudja. 😊
Itt viszont furi, de lehet mozgás közben fajább.
Nekem a szinekkel semmi bajom, viszont a növények állandó mozgása egyre jobban zavar, biztos van akinek meg ez jön be.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.05.19. 22:43:51
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hiszen te mondtad eltünteti a hibákat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.