The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez ps videó volt nem pc-n. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
* A fejlesztők nyilvánvalóan azt tartották szem előtt, hogy a FŐSZEREPLŐ minden körülmények között látszódjék.
Próbáld ki mondjuk az "Assassin's Creed (1)"-et, a városban harcolva, és "Counter" támadással megölni egy ellenfelet... véletlenszerűen előfordul, hogy az animációt szépen kitakarja a város egy-egy objektuma - beleértve a receficés növényzettől kezdve egy kordén át átláthatatlan falig bármit...

Ráadásul, a te gépen hiába veszel fel mindent "Ultrára" (tegyük fel és a videó kedvéért), az nem ugyanaz (mert a szoftver nem kap olyan hardvert), mintha kórájhét+970/980+SSD+sok RAM mellett tennéd...
Szóval, ez a videó inkább erősen csúsztatásnak tűnik.

Teszem hozzá: még akkor is, ha erős gépeken is megmarad ez a jelenség, mert: *

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AnuluWork
Here, here. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄 most is én balfaszkodtam el. Lesz a helyen később egy küldi 😄
ejj de jó hogy "beteg" vagyok 😄D
megvan ugye ez a nehaleni szeme nevű cucc, ezzel hogy lehet szétkapni az illuziókat? látom benne van az inventoryba, de esetleg valamelyik slotba kéne tenni?
újratettem az experiencet, most már jó
SzirmosSzisza
Nyílpuskát, hogy lehet kraftolni? Kovács nem tudja, pedig mintha írta voln a játék h lehet már.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem megy,próbáltam.
alt-f9 és mennie kéne...
szerintem a kettőt külön kezeli,hiába a gog-hez tartozik ez a galaxy kliens.
én aktíváltam nvidia oldalon,telepítettem a galaxy klienst,előtöltöttem és vártam,h aktív legyen a play gomb.
semmi gondom nincs vele,galaxyból indítom mindig.achivmentet is adott már.
láttam,h a 4 gigás fájlokat is le lehetett szedni,de vhogy az nem tűnt jó ötletnek.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 01:55:49
mármint halálfutamon?egyébként játék közben is lehet állítani a nehézségi szinten,u.h. túl nagy baj nem lehet.
kérdés,h ha már vki elkezdte egy szinten,tartja-e magát ahhoz.😊
shep:#3019
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 01:42:04
amugy ti tudtok shadowplayel gameplayt felvenni?
egyszerűen nem látod a kezelőfelületet, az se segít már ha asztalról indítom a felvetelt.
Egyszerűen nem akar felvenni witcher gameplayjt 😞
amúgy..végre valahára a 3.részbe csak belekerült,hogy tudjon ugorni és mászni a csávó 😊
Most akkor ez hogy van? Feltelepítettem a lemezekről, de nem tudom elindítani a gog galaxy-val. Ott csak az install gomb jelenik meg és elkezdi letölteni. Most töltsem le még egyszer? Külön exe-vel(a könyvtárából) meg elindul.
CalebJoe
A boszi néni szépen bemutatkozott.<#smile>

Nagyon jó.
Végre feltelepül, rá akarom küldeni a 2 DLC-t, erre kitörli az egész telepített játékot.
Valaki már írta hogy ugyanígy járt, de most nem találom.
Éljen a GoG akármi szutyok rendszer, marhára hiányzott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
nekem nincs problémám vele mivel nem veszek semmit.most van 1k-m és egy pár száz átváltható pénzecském.de nem láttam máég értelmét hogy költsek igazából 😊 egyébként a dlc páncél a játékon belül ingyenes?és hol található meg?😊
Srácok csak nekem van folytonos pénz problémám? Esetleg megoldási javaslat? (lopni, betörni, ész nélkül lootolni nem szoktam)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

SweetFx. És nem a Gta 5 nem szebb, menj csak ki benne az erdőbe.😊
Ráadásul gondolom még csak az első helyszínen vagy...😊
Mr_no_NaMe
csak nekem tűnik túl egyszínűnek, egy kaptafának az egész? Szép szép, de könyörgöm egy GTA 5 valahogy szebb. Színesebb, élénkebb, nem tudom megfogalmazni. Ez a színvilág, árnyalatvilág nem jön át annyira mint egy GTA 5-é, pedig az szürkés :/
darkSectorxxx
Persze megértelek engem is zavarna csa eddig nem figyeltem fel rá. Ajjaj apránként előjönnek embereknél a furcsaságok.

Hát idővel tuti jönnek peccsek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Igen ez, szerintem ez illúzióromboló, persze értem a célt de akkor is. Amúgy ennyi buggal már régen találkoztam játékban, nem komolyak, de sok kis apró hiba, gondolom ezeket majd azért orvosolják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Pont ugyan itt csináltam képet én is. 😄

darkSectorxxx
Ja elhiszem hogy van nagy gaz bizonyos területeken. A megoldás majd az lesz 1-2 gent követen ha a karakterre reagálnak a növények.

darkSectorxxx
Én azt láttam harcnál ad pontokat illetve egyépp dolgokra. De kuvasok pont kell 1 szinthez. Csak példaképpen nekem van 2-300 és kell nemtudom 3000 vagy mennyi.

Mocskosul zavaró minden más játékban amiben csak megközelítőleg ennyi objektum van..Például a GTA V-ben amikor az erdőbe mész.
És még jó hogy amit beraktál videót abban is eltünne az ember a feje búbjáig..De te még nem jártál olyan területen....Az erőkről nem is beszévle....
még csak próbálgatom és nem léptem szintet.
az első harcnál sikerült leverni az összes (5) ellenfelet sérülés nélkül halálfutamon,de ebből még nem tudok sok mindent leszűrni.
shep:#3019
szerintem én is default v.max csontzene és patakvéren fogom kezdeni.
csak kiváncsiságból próbáltam a halálfutamot.😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.19. 23:29:31
darkSectorxxx
Vagy mint egy átlag játékban belógna a kamerába és csak akkor tűnne el ha a kamera eléri a tárgyat, más játékokban ez müködik és nem zavaró, azért a karakter nem veszne el a gazban úgy sem. 😊
Még nem jártam olyan területen ahol a gazban a karakter amúgy a feje búbjáig eltakarodna. 😄
Jó ez csak apró dolog, nem vészes, mindenki tudja miért van ez, nem véletlen, vannak játékok ahol a házak fala tűnik el ha belépsz a belsejébe. 😊

Nyilván jobb lenne ha a kamera összevissza ugrálna hogy ráláss a karakterre, vagy ha szart se látnál belőle a susnyásban amiből a játékban van kismillió....
Köszi szépen az FPS lockolós tippet, így most stabilan tartja a 30-at és így teljesen élvezhető az egész. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Eltünő fák? 😄

Shep
Öcsém megölöd a kecskéket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én játszani szeretnék meg szórakozni szóval csak a 2. ami mondjuk a normalnak felelhet meg.

Shep
Én azt már kezdem megszokni, az eltűnő fák viszont még mindig zavarnak.

darkSectorxxx
Elnézést a "g**i" szóért.

bardocz
Az a második legnehezebb? Írja is, hogy nem fog töltődni. Szintlépésnél van egy skill, ami elvileg éelterő növelésre van. Az ezen a szinten működik?
hi.
ti milyen nehézségen nyomjátok?
csontzene és patakvér és halálfutam nehézségen nem töltődik az életerő meditáció közben.
hi.
ne várj tőle túl sokat.
nekem msi 770 lightning-om van és általánosba csak a textúra minősége és a felbontás über,minden más magas.hairworks is off.
képfeljavításba minden be van kapcsolva,de ott nem is vettem észre,h nőne az fps ha kikapcsolok vmit.
így 35-45 között mozog az fps.
Terawatt
stílus még mindig nem az erősséged, egyik nap is rád lett szólva

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darkSectorxxx
Srácok 1 biztos!!!!

EZT IMÁDOM, ÉS MINDEN JÁTÉKBA AKAROM!!!!

Hogy ki tudjam kapcsolni a geci HUD-ot! Parádés++++++++!!!!!

darkSectorxxx
Dehogy, Shep mester-el vitázni, neem.
Dehogy én szeretem a MESTER-t ezt ő is tudja. 😊

darkSectorxxx
Oks, lehet ezen filózni hogy mikor elég a színekből, vagy hogy miko sok az effekt, vagy alkonyatkor most akkor nagyon sárga vagy nagyon világos vagy piros , de nekem nem tűnt az eredeti irreálisnak.
Itt viszont furi, de lehet mozgás közben fajább.

wedge31
Most ugye nem fogunk neki állni vitatkozni kinek milyen szinösszetétel jön be? állitsa be mindenki magának.
Nekem a szinekkel semmi bajom, viszont a növények állandó mozgása egyre jobban zavar, biztos van akinek meg ez jön be.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.05.19. 22:43:51

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cylonflatus
Le a kalappal, baromi jól optimalizált a játék. Nem bírtam ki, hogy ne nézzek bele a demóba, ennek itt a helye a polcon, az előző kettő mellett.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

SzirmosSzisza
GoG-os verzió mekkora telepítés után?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nincs abban semmi furcsa, nagyjából az az eredeti színvilága a játéknak a 2013-as változatban. Sokkal de sokkal jobb mint ez a kiszínezett eredeti...
darkSectorxxx
Ja biztos van játék amiben nem fest valami jól néhány effekt, esetleg felesleges, itt viszont elég furcsa így amit Shep modolt magának....
Hiszen te mondtad eltünteti a hibákat.

darkSectorxxx
Na mondtam én, ezért kérdeztelek, a választ tudtam csak tőled akartam hallani, hogy nehogy az legyen hgy befolyásolom a választ. 😊

Köszönöm!
wedge31
Spec a bloom-ot utálom, az csak arra jó, hogy kifényesitse a textura hibákat, élethübb nélküle minden játék, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Ha már így rákérdeztél a bloomot sosem bírtam, ahogy a blurokat sem