The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Raklap szart összeszedtem már ,de ha a szétszedés pénz eladnám ,de nem tudom 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.20. 13:57:48
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Próbálkoztál már az opciók állítgatásával (hairworks kikapcsol és egyéb opciók levétele/visszavétele)?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
(sajna virágbolti verzió van, de elvileg nincs DRM, csak nem raktak bele a ripereke valami gonoszságot 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Atilorn, 2015.05.20. 13:05:40
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Aztán, hol lehet bomba alapanyagot venni? Salétrom, vagy mi kéne.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.20. 12:33:13
Találkoztatok már ilyennel?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Monjuk, hogy a beharangozott kb 100 féle armor közé miért kell még egy 101-ik azt nem tudom.
Hajat és szakállt igazítani meg ott tudsz ahol a játék lehetőséget ad rá.
A Haj és szakáll igazításnál van lehetőség teljesen megborotválunk Geraltot? A 2-ben lévő sima képű Geralt jobban tetszett.
Utoljára szerkesztette: Azur92, 2015.05.20. 12:16:47
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Más.
Nyílpuskát hol lehet/venni csináltatni? Vagy majd az elsőt sztori szerint kapom meg?
Amúgy szerintem félregurulni sokkal egyszerűbb/kézhezálóbb mint a kitérés. A hatása pedig ugyanaz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ellenben élet visszatöltésre van valami olcsó móka? Meditáció nem ad életet, szobát meg nem tudtam bérelni fogadóban. Sok kaja meg rohadt drága, ha elfogy a farkas hús meg társai.
atom feeling 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha hasonlít ahhoz amit én választanék = boldogság, ha nem= újrakezdés
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.05.20. 11:00:36
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.05.20. 10:57:40
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az erőszobrok mire jók mit lehet velük csinálni? Van ezermillió nyers húsom meg lehet őket sütni?
Naivan nekiestem tegnap a játéknak new game-nél a "simulate saves off" opciót kiválasztva, gondolván, ha on-ra állítom az biztos azt jelenti, hoyg a játék megcsinálja magának a 2 ből származó döntéseket "szimulálja" - ez volt legalábbis az én elméletem, mivel egy 2 soros tooltipet nehéz lett volan már odaírni, hogy valójában melyik opció mit is jelent -
Persze boldogan játszottam végig egész white orchardot kb 5 óra játék alatt, amikor szembesültem vele, hoyg sikerült a rosszat kiváalsztani, sehol a kérdések, amivel feleveníthetnénk döntéseinket.
Lényeg a lényeg; tudja valaki mi a default world state, milyen döntéseket vesz alapértelmezettnek a játék?
Nagyon nem szeretném újrakezdeni emiatt, de ha gyökeresen eltér attól ahoygan én a 2-t nyomtam, akkor kénytelen leszek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.20. 10:37:10
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”