The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hol lehet fojtólidérc agyat találni, mert lidércet találtam a folyóparton párat de nem adott belőle agyat, a fecske főzethez meg kellene?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
Nekem 5 óra alatt egyszer sem fagyott, mindent elolvastam eddig, bestiárium, szereplők, levelek...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Myselor
dehogy.egyetlen olajam sincs még.már mindent találtam szinte de ahhoz hozzávalókat nem.venni kell jó eséllyel.már 6os vagyok pedig 😊
Másnak is fagy be néha könyvet olvasva,menüben,karakterképen,stb?
rage
S azóta meglett? 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Myselor
nekem is ez volt.nem is értettem 😊
bardocz
Zseniális, a megtisztított serpenyő nagyobb sokkot kelt a nőben, mint a hulla a házban 😄D
rage
Nekem azt írta, most, hogy már van olaj az inventorymban, kenjem a kardra.
Csak épp sehol sem találom az olajat az inventoryban 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Myselor
nem használtam ,könnyen megöltem tűzzel és a kardommal de azért óvatosan mert enragel a második körben 😊
a serpenyős küldi omg 😄
ez a játék pár óra alatt olyan hangulatot csinált amit régóta semmi 😄
(Xulima, Xenoblade és DA😮 volt ilyen kb rpg-ben nekem 😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
LOL már elátkozott, kísértet meg nekrofág olaj van semmi bestia olaj ami kéne a vérfarkas ellen. de nem értem mikor először mentem miért ment le az élete azóta meg miért tölt neki vissza mint a fene. próbáltam visszaállítani közepes nehézségre, hiába tölt.
Palinko
és használtál olajat? az jó ötlet lehet, mert a sima farkas ellen az kell. még nem próbáltam, mert nincs inventoryban 😄 de elkezdem összegyűjteni még jönnek a válaszok, hogy ki hogy ölte meg a vérfarkast.
SzirmosSzisza
Valami olajat nem próbáltál lötykölni a fegyveredre? Amúgy én most lettem lvl 4 és még csak most értem be a városba 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
a sikító szerintem genyóbb volt 😄 ez egyből megdöglött nekem
Az alap billentyű beállításokban a 'bal control-al' lehet váltani futás és séta között. Nézd meg a beállításokban, hátha mutatja a kontrollernél is.

Btw. még mindig 1-es szintű vagyok (9 nyavalyás XP kéne még a szintlépéshez) és egy 2-3 fős fojtólidérc csapat (3-as szintűek) simán szétkapnak. Beszarás mennyire számít ez a 2 szintkülönbség. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.20. 17:50:09

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Palinko
nem tudom először mikor bementem oda, simán ment le az élete, de gyenge voltam. de muszáj 4 lvl el elvállalni ezt a 7 es küldit mert nincs más. gondoltam sebaj majd leveszem a nehézséget, erre akkor meg tölti az életet mint a fene 😄 bestiáriumomban sem szerepel fogalmam nincs mit kéne vele csinálnom, talán tűz sebzés segít meg ezüst kard ofc
darkSectorxxx
Jaja írtam is, alkonyat és éjjel felé 22:00 óra, hangulatos. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Terawatt
Nekem is ő fog jönni...előre félek akkor. <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

alkonyodik, nekem meg az állam leesett hirtelen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
mi a fene ez a vérfarkasos dolog? jobban tölti az életét mint bármi.... feléig sem tudom leütni
Avenger
Amúgy azért fura az irányítás, mert nem maximális sebességgel indul Geralt, meg nem egyből áll meg, meg nem helyben fordul. Szokni kell az biztos. Könnyű elnézni az íveket sprintelés közben. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

pc-n tolom kontrollerrel és eddig az egyetlen gondom hogy állandóan "fut" Geralt emiatt elég nehéz bepozícionálni az embereket és a gazokat
de amúgy imádom 😄
az előbbi meg megszokható vagy ha lenne vmi állítás hogy örök futás vagy sem 😄

Avenger
A gog galaxy-ba betallózáskor nektek nem volt bugos? Betallóztam, lepeccselte megint, majd azt írja, hogy várjak a megjelenésre. Néha próbál egy 0 Mb-s patch-et letölteni, ami nem sikerül neki. Parancsikonnal simán indul, de nem számolja a játékidőt, viszont az acsik működnek.
Valami ötlet, hogy menjen rendesen? Újra kéne telepíteni, de nincs kedvem. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

SzirmosSzisza
Állítólag a hardveres egér bekapcsolásával nem lesz olyan fura a mozgás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Na egye fene, legyen ötször 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a karakter opcióban nem vmi. elírás van?
"megnöveli a gyors támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és a gyors támadás kritikus sebzésének "esélyét" 15%-kal"
"növeli az erős támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és az erős támadás kritikus sebzését 15%-kal" (ez ok)
kritikus sebzési esély nincs is a játékos statisztikában. C gomb.találati esély van+hozzá kritikus sebzés.
össze kéne akkor jönnie a kritikus találati esélynek is + a kritikus sebzési esélynek is és akkor kapok+sebzést?😊
sok szerencsét!😊
mennyi a kritikus sebzési esélyem alapba?😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 17:17:59
darkSectorxxx
Nekem az utolsó pár mondat tetszik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kamera távolságra valami mókolás esetleg nincs? Számomra az egyetlen ami annyira nem fekszik,kicsit közelítenék. Főleg hogy amikor telepakoljuk magunkat és úgy mászkálunk ránkközelít a kamera, és baromi állatul néz ki (csak az már kicsit közeli ha harc van)....
van is mihez da 2 3 nem öregbítette a hírnevüket 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Szerintem csak ötször.
Shep
Hát azt én sem, mert a Divinity OS körberöhögi hatszor.

TBTPumpa
Jól tették, ha már nekik nem sikerült közepesnél jobb játékot összehozni ismét a Dragon Age-ből. <#idiota>

Azt viszont még mindig nem értem, hogy az az alfaverziós szutyok hogyan lett az év (RPG) játéka.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.20. 16:14:38

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
nekem az fps számlálót nem akarja bekapcsolni,hiába nyomom az alt+f12t.
Sheltem
Klassz.😊

Használ itt valaki Nvidia Inspector-t vsync helyett?
Tehát limitálja vsync offal az fpst 58-60ra..
ki akarom ma próbálni hátha megszűnik vele a "screen tearing".
Elvileg így az input lag is csökken.
Kíváncsi leszek. Ha hazaértem elmondom majd mire jutottam.
Valaki próbált már ilyesmit?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.20. 15:31:27

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bardocz
Megnéztem most programmal. Elvileg húztam a procit, a vga pörög maxon, a proci azt közel se éri el, szóval akár még erősebb vga-t is ki tudna hajtani.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.20. 15:16:10
Shep
Fényerőt hol lehet a játékon belül állítani, mert én nem találtam?

MerlinW
Máshol lesz a hiba, nálam eddig semmi gond nem volt sem a driverrel, sem a játékkal.

[merlinw.org]

drop
igen elvileg be lehet kapcsolni és több fps marad csak nem tudom működik e nekem vissza kelet tennem a régebbi drivert mert fagyot a játék nvidia 970

Az erőszobroknál van valami kitétel, hogy mikor ad buffot és mikor ad képességpontot? Mert eddig 1 erőszobor volt csak ami adott buffot is és képességpontot is, az összes többi semmit nem csinált csak felfénylett, ha használtam.

PS4 ID: Vordengo

A DDR3 az lassú de nagyon. Abból 2 giga édeskevés. GDDR5-ös memóriájú kártya kéne legalább 2 gigás. AMD-ből nem viccből a minimum a 7870 (R9 270x régi neve). Az 2 giga GDDR5 memóriával van szerelve. Az igazán élvezetes játékhoz még ez is kevés lesz, de legalább már lehet vele elfogadható sebességgel játszani.

A 2 gigányi ddr3-ad piszok gyorsan betelik és onnantól akadás majd fagyás jön. Ha most még nem is, a sűrűbb területeken lehet majd még bajod belőle.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.05.20. 14:42:24

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bardocz
Ez nem arra van, hogy bekapcsolva marad, de több fps-t kapsz, mert mondjuk az AA névből ítélve levesz róla valami élsimítást?
Úgy tűnik sikerült megoldanom. Az AMD control panelen bekapcsoltam az overdive-ot és a ventit is magasabb fordulatra vettem. Most már fut mint az álom. Mindig elképedem magamon, milyen zseni vagyok 😄

\"Egy gy?r? mind fölött\"

SzirmosSzisza
Én simán kikapcsoltam Options-ben.

drop
Avenger
http://www.gamesradar.com/witcher-story-recap/

Itt is van egy összefoglaló az első két részről.

PiszkosFred
Az első két rész sztorijának (és a főszereplőinek) olvass utána wikin vagy máshol, mert nagyon sok a visszatérő szereplő, akiket nem árt, ha ismersz és "érted", hogy mit és miért csinálnak/tak/fognak csinálni! Még akkor is, ha rengeteg plusz infó olvasható a játékban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.20. 14:25:27

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SzirmosSzisza
Én is hasonlóan voltam, eddig teljesen élvezhető. Kb annyi a változás, hogy most nem a vörös suna után fut, hanem valami fekete után (aztán lehet ezt jobban érteném, ha játszottam volna a 2-vel D😊

Van egy ilyen meg egy rövid verzió.

PTW
Nekem alapból be se volt kapcsolva egyik sem és ugyanúgy fagy (rengeteg emberrel egyetemben).... ez valami memleak ügy lehet,legalábbis cd fórumon ezt emlegetik.

marad a patchre várás 😞

SötétBarom
Az első részbe toltam kb 20 órát, aztán meguntam, a másodikra rá sem néztem, ez viszont érdekel. Van szükség "előképzettségre", vagy annyira nem lényeges? Illetve ha mégis, van valami site, ahol esetleg le van írva a sztori?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;