The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Csak épp sehol sem találom az olajat az inventoryban 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ez a játék pár óra alatt olyan hangulatot csinált amit régóta semmi 😄
(Xulima, Xenoblade és DA😮 volt ilyen kb rpg-ben nekem 😄)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Btw. még mindig 1-es szintű vagyok (9 nyavalyás XP kéne még a szintlépéshez) és egy 2-3 fős fojtólidérc csapat (3-as szintűek) simán szétkapnak. Beszarás mennyire számít ez a 2 szintkülönbség. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.20. 17:50:09
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
de amúgy imádom 😄
az előbbi meg megszokható vagy ha lenne vmi állítás hogy örök futás vagy sem 😄
Valami ötlet, hogy menjen rendesen? Újra kéne telepíteni, de nincs kedvem. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"megnöveli a gyors támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és a gyors támadás kritikus sebzésének "esélyét" 15%-kal"
"növeli az erős támadás kritikus találatának esélyét 2%-kal és az erős támadás kritikus sebzését 15%-kal" (ez ok)
kritikus sebzési esély nincs is a játékos statisztikában. C gomb.találati esély van+hozzá kritikus sebzés.
össze kéne akkor jönnie a kritikus találati esélynek is + a kritikus sebzési esélynek is és akkor kapok+sebzést?😊
sok szerencsét!😊
mennyi a kritikus sebzési esélyem alapba?😊
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.20. 17:17:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy az az alfaverziós szutyok hogyan lett az év (RPG) játéka.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.20. 16:14:38
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Használ itt valaki Nvidia Inspector-t vsync helyett?
Tehát limitálja vsync offal az fpst 58-60ra..
ki akarom ma próbálni hátha megszűnik vele a "screen tearing".
Elvileg így az input lag is csökken.
Kíváncsi leszek. Ha hazaértem elmondom majd mire jutottam.
Valaki próbált már ilyesmit?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.20. 15:31:27
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.20. 15:16:10
[merlinw.org]
PS4 ID: Vordengo
A 2 gigányi ddr3-ad piszok gyorsan betelik és onnantól akadás majd fagyás jön. Ha most még nem is, a sűrűbb területeken lehet majd még bajod belőle.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.05.20. 14:42:24
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.20. 14:25:27
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van egy ilyen meg egy rövid verzió.
marad a patchre várás 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ