The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.20. 22:49:48
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még csak az "oktató" részben vagyok de már most fantasztikus.
Valahogy én is így érzek. És az zíher hogy ezek után nyugodt szívvel fogom majd megvenni 27 euróért a kiegészítőket is. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Már bocs, de ezerszer több, mint a back- és frontbuffer-nek. Na ez jampizás, ami kurvára senkit nem érdekel.
Senki nem feszít itt a tudásával, ez egy Witcher3 topik.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.20. 21:34:21
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Next PC upgrade: 2022
2. Nem kell a sok mellékrizsa és szarakodás álá Prohardver Abu. Hiába a csoda api az alacsony hozzáférés. Tech és nyers erő kell. Ezek a konzolok abban édeskevesek,ez a kezdőárukon is meglátszódott. A megjelenés napja óta elavultak egy jobb középkategóriás pc-hez képest és ez a távolság csak nő és nő.
ENNYI részemről befetéma.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez jó. Ez a Game of the Year következő fokozata? 😊
Ezt felírom magamnak. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerintem meg minden idők egyik legjobb RPG-je! Game of the Year ugyanmár, az alap ennél a címnél. <#hehe>#hehe>
Ennyire addiktív, szórakoztató, élvezetes, hangulatos, magával ragadó RPG-vel már nagyon, de nagyon rég játszottam. Szépen kidolgozott világ és karakterek (ilyen jól kidolgozott női karaktereket sem láttam más játékban), fantasztikus zenével.
Emellett olyan érzésem van, mintha egy kész játékkal játszanék. Nincs meg az az "érzés", - mint megannyi játék esetében mostanság - hogy valami hulladék publikus alfa vagy bétaverzióval játszom (köhm Dragon Age Inquisition)...
Ennek azért nagyon örülök, mert érezni, hogy nem a kocsmában töltötték az időt a srácok a februári elhalasztás után. Emellett pedig jobban is fut, mint eleinte vártam. Persze nem Maximum grafikán, de jóval rosszabbra számítottam az AMD kártya miatt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.20. 21:28:56
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Pedig már abba kéne.
Valami elképesztő méreteket ölt a térkép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alkímia: köszi a segítséget, még sosem meditáltam, de ezt követően tényleg 3/3 lett megint a mennyiség. Fura, hogy egyszer kell legyártani, többé nem kell hozzá összetevő csak meditálás? Végülis szimpatikus, csak azt hiszem 1-2-ben nem így volt.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.20. 21:23:17
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
És igen EDDIG IS azt hozta egy 660 sőt néha többet és ezután is.😊
De ez nem konzolwar topik részemről ennyi. És persze én vagyok a laikus...😄 Szakadok.😊
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.20. 21:17:53
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 21:07:16
Visszaállítottam a keret nélküli ablakra (ami szintén teljes képernyősnek néz ki) és hiba megoldódott.
Csak írd be gépeden, h geforce experience- ott lesz a shadowplayed is
Nekem van jó PC-m is a konzol mellett. Szóval élesben is össze tudom vetni a multiplatform játékokat, ha kedvem tartja.
Természetesen vannak wrappelve írt multiplatform konzol játékok és rosszul megírtak is. Azonban ez nem azt jelenti, amit egy laikus elképzel.
Mert, hogy az vagy és ezt mindig sikerül bizonyítanod. Sem programozója nem vagy a DirectX-nek, sem PS4-nek, sem a technológiai/API hátteréhez és működéséhez közöd nincs, de azért teljes mellbedobással hiszed azt, hogy egy 660-as kártya ugyanazt kéne hozza, mint egy PS4. Erre inkább semmit se mondok...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.05.20. 21:03:50
Arra gondolosz hogy egyer csinálsz valamit akkor utána miért nem enged még csinálni?