The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
na te is eljutottál a szenvedéshez 😄 eddig ez a játék legrosszabb küldije, érdekes aztán másik vérfarkast majd könnyű lesz kinyírni máshol, de most nem spoilerezem el.

egyébként a játék egyik hibája, hogy kevés pontot ad szintlépéskor, mert egyszerűen kétlem hogy ki lesz így maxolva,
Terawatt
Nem néztem, hogy van-e már róla bejegyzés. Medvére akkor kaptam amikor levertem egyet, de köszi a tippet meg fogom lesni. 😊

Off: nagyon gyűjtöd a büntetőpontokat, osztogatják mint a cukrot? <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.21. 00:56:09

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

A bestárium nagy segítség MINDEN ellenfélnél. 😉
Na, hát csinálgatom azt a lvl25ös külit 😄D lvl4esen!! és mivel elég sok mellékülikből áll, így az mindíg egy kis küli, de ezekért 8!!!! XP-t kapok! 😄 Hát.... ez elég fair... és persze minden embernek 1 ütés vagyok...

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

bardocz
Közbe visszanéztem, és valóban.
SzirmosSzisza
Elvileg az, de nem én linkeltem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Ez az amit még korábban linkeltél konfig fájlos dolog?
Terawatt
Jön a gigamega optimizáló catalyst, hogy releváns információ a 7950? 😄 2x olyan mintha tésztát őszre festették volna

SzirmosSzisza
2x 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Terawatt
Ha nem statban fog korlátozni akkor jöhet, mert szeretem a kihívásokat, de ez így tré. Persze mondhatom, hogy majd vissza jövök, de akkor meg már a kihívás nem lesz meg. Már kiléptem, de majd utána nézek, hogy hogy tudnám DOT-olni. (Igni annyira random, hogy mikor okoz égést, hogy így is háromszor meghaltam, mire beadta "időben" a dot-ot amivel le tudtam sebezni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy legközelebb inkább azt mondom, hogy edd meg a kurvát, mert megérdemli. Ő meg nem árt senkinek így, hogy elvonul a világtól.

CalebJoe
Pedig később olyan kemény mini meg nagy bossok lesznek hogy a vérfarkas hozzájuk képest kezdő, nyugtató beszedése ajánlott lesz.<#smile>
Terawatt
lvl 4 vagyok és a szörny is zöld (asszem), de akkor is bullshit, hogy statok miatt lekorlátol egy ilyen egyszerű küldetésnél, mert amúgy meg úgy agyon verem, hogy még a queen se kell.
Kéne valami bomba vagy más amivel véreztetni tudom, mert az talán megfogja a regenjét és agyom tudom verni...hm...

bardocz
Nilfgardiak területe mellett a folyóban lévő kérdőjelhez is eljutottál? Én csak átúsztam mellette, azt ottani drownereknek 1hit vagyok.
CalebJoe
Talán gyenge vagy még hozzá.
Terawatt
Grindelni kell az első területen a vaddisznókat ala south park wow episode és akkor tudsz haladni. Szintek száma mindegy szerintem amíg zöld, mert úgy meg lehet csinálni. Gondolom a nehézség belövése miatt lett így.

Na sziasztok.

Nos, a játék gyönyörű. Tetszenek benne az NPC-k, ahogy viselkednek, a szörnyek. A küldetések, ahogy az első részben a törp kovács beszél 😛
És úgy lényegében magába szippantott rendesen.
Ami nem tetszik: Vannak határok. Pedig arrol volt szó, hogy nem lesznek. Na de sebaj, tudom, töltőképernyős elválasztás de attol még veszít egy picit! az egészből. Nem tudom ki hogy van vele, de én a 3. nehézségi fokozaton játszok és mindent megcsináltam az első helyen. Legalábbis nem maradtak kérdőjelek, kész külik stb. szóval a második részre olyan lvl4 majdnem lvl5-ösen mentem. kalandozgatok.... felveszek egy külit... nézem: ajánlott szint: lvl25 <#zavart2> nos... oké mondom... persze már előtte is érdekes volt hogy 1es 2es szinten lvl 5-7es mobokat csapkodok de azért ez a lvl25ös küli megérintett. Gondoltam megkérdezlek titeket, hogy hogy vagytok vele. Persze nem zavar, attól ugyanúgy végigkockulom az éjszakát mert most van rá időm 😛

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Terawatt
Ez a vérfarkas küldetés egy merő retkes bullshit. 3. nehézségi fokozaton akkora a regen, hogy mire levertem negyed hpra, hogy megöljem jött a kis beszélgetés aztán INSTANT belém vert kettőt, amit éppen hogy túléltem és regenerálódott tovább, majd kinyírt mert mindenem elfogyott ő meg már megint 60%on volt(és tovább). Ezt hogy a szarba gondolták a készítők?

AnuluWork
Nagyon magába szippant ez a játék. Már alig várom a hétvégét, hogy tényleg legyen időm rá.

Addig is:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

van Velenben egy bandita camp, ott egy fogoly
hogy szabadítom ki? hol a kulcs?
Shep
Hát igen de a küldetésekért sem ad olyan hú de sokat, bár gondolom azért a Griffért majd többet ad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor fordítva kérdezem: Miért kellett Roche-nak nevezni Vernon-t? 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

könyvben is így hívják?
Ez még könyvekből van.

Már a legelső könyvben is Roachnak nevezte a lovát. 😊
Öléssel egyszerűen nem lehet szintet lépni. Egy ellenfél leölése kemény 1-2 XP-t ér. Úgy tűnik csak is küldetésekért jár a sok XP, így aki nagyon ki akarja maxolni Geralt-ot, annak arra kell törekednie hogy megkeresse és megcsinálja a lehető legtöbb küldetést/mellékküldetést.

Más téma:
Miért pont Roach-nak kellett elnevezni a lovat? Mindig Vernon Roche jut eszembe róla. <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Az már jó én még mindig csak 2. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
Jelenleg 11-es szintű vagyok most már kezdenek jobb cuccokat árulni de az ellenfelek is keményednek, olyan mint a szotyizás nehéz abbahagyni.

Régi ismerősök meg csöcsök.

Shep
Egy mellékküldetés során tudod megszerezni hozzá a leírást. A dezertőröket kell elintézni az erdőben.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.20. 22:49:48

Myselor
igen recept.de azthiszem már az elejétől lehet.
Ezt a kardot hogy lehet csinálni? Mi kell hozzá? Van hozzá recept vagy hogy?
Myselor
de ez ad xpt ölések után vagy hogy? 😄 most nem értem
SzirmosSzisza
Hát én vettem egy rudat + 10 port és abból összejött + 1 rúd-

Shep
Hát én még csak 5 órát játszottam vele.

Myselor
az biztos.én meg is csináltam mindent a legelső helyen.már a másodikon vagyok ugyan de végeláthatatlannak tűnik 😄 meg hát ugye még sokkal több is lesz.tényleg 100 óra lesz vagy több 😄
Shep
Amúgy beszarás mennyi tennivaló van már ezen az első helyszínen is.

Shep
Aha, köszi szépen.

bardocz
Kovácsnál, nyomj egy esc-et, hogy a válogatós menüjébe lépj, ahol lehet javítani, krafotlni, vásárolni, meg bontani.
Myselor
a kovácsnál.lehet lapozni pl belépsz a vásárláshoz felül van ilyen cucc.meg biztos gombal is.javítás szétszedés stb
Shep
Hogy a búbánatban lehet szétszedni valamit, nem találom a módját és a leírásban sem lelem,

Myselor
nincs mit.így a legkönyebb alapanyagot csinálni a fegyverekhez ruhákhoz ^^ sok félét tudok már csinálni de még nemtudom mit csináljak.ezt az xp dolgot nem értem kapunk öléskor is?vagy a fegyvernél az mit jelenthet?mert akkor én is legyártom azt a vipera ezüst kardokat.😊
Shep
Na azt nem is néztem még ,de kösz a tippet.

Myselor
szedj szét ezüst gyertya tartót 😄 nekem abból van.van már pár rúd.és egyőbb dolgok szétszedéséből 😊
Shep
Hol találtál hozzá ezüstöt, mert nekem még 1 db híja van?

Myselor
mi ez a bonus experience?nem is kapunk xpt ölésért tudtommal 😊 amúgy nekem a briliáns van erősebb ennél úgy tudom 😊
SzirmosSzisza
Na, meglett ez a 2, ezzel lazán levertem a 10 szörnyet egyszerre, ellenben csata után lejjebb vittem a nehézséget, pihentem, majd visszaraktam, fenéért nem tölt vissza a HP pihenés közben :/

Pont így érzem én is. 😊

Még csak az "oktató" részben vagyok de már most fantasztikus.
+1

Valahogy én is így érzek. És az zíher hogy ezek után nyugodt szívvel fogom majd megvenni 27 euróért a kiegészítőket is. 😊

ne legkönnyebben told 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

darkSectorxxx
A griffendél? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez még csak a bevezető. Szinte biztosra veszem hogy lesz majd szívósabb griff is. 😊

Palinko
de akkor a videóban miért ment le olyan könnyen? nekem is először könnyen ment, csak épp nem voltam felkészülve fél hpval mentem be, azt hittem csak vizsgálódás lesz kezdetben stb. szóval amikor elrohantam jött utánnam, visszafordult és olyan nagy iramban elkezdte tölteni az életét. azóta folyamatosan úgy tölti, mintha beakadt volna neki meneküléskor 😄 most más küldiket csinálok mert felidegesített majd nagyobb levelen megcsinálom. de ha addig is jönnek megoldások, annak is örülni fogok 😄