The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Azt sima felszerelésként tudod viselni és bónuszt ad. Vagy lebontani/eladni tudod.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Én pl 4-es vagyok de már 10-11es emberek ,és mindenféle lények vannak már akikek kb meg se cirogatok a fegyvereimmel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.21. 13:36:40

Next PC upgrade: 2022

Moby
Ja hogy az az volt? Hát akkor azon már régen túl vagyok (nem tettem el a lóvét, azért nem rémlett, nyálas jófiút játszok benne így első végigjátszásra 😄 ).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.21. 13:34:29

Adversus solem ne loquitor

PiszkosFred
Ne is menjen, ez már egy következő generációs RPG (nem a konzolokra gondolok, még mielőtt...), mindenben újat és korszakalkotót kell mutatnia (hál'sten sikerült egyelőre), mert csak így fejlődik ez a műfaj. A Skyrim már "so last year" napjainkban, butaság ahhoz hasonlítani, az a korszak már elmúlt. Majd a TES VI vagy Fallout IV-hez talán, egyszer, valamikor... (meg a DAI-hoz, de az úgy küldted el az anyjába a minap, hogy inkább nem hozom fel példának, hiába tetszett nekem szem.szerint)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.21. 13:34:17

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SzirmosSzisza
Van benne fejlődés? Én 3-as szinten osztottam először pontokat, annyira nem éreztem fontosnak. Ez nem MMO hogy a szintezésre kelljen összpontosítani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Mármint később? Mert ott pénzt már kaptam, de griif fej még nálam van.
Moby
Na akkor ott még nem tartok. Kösziek! 😊

Moby
A mellékküldik legalább olyan jók, mint a főküldi. Őrület, de ami eddig szembejött, az mind aprólékosan kidolgozott, nem-alibi jóság volt. Őrültség kihagyni őket. Az ajánlott szintek meg erősen túlzóak, vagy hülyebiztosak, nézőpont kérdése. 3-4 szintekkel alatta gond nélkül csinálgatom őket. Mondjuk most vettem részt egy jelentéktelen 250 órás bloodborne kiképzésen, nem mondom, hogy nem használom fel a tapasztalatokat a harcban 😄

ROTFL:-)
Terawatt
A griff feje a tied lehet, a főküldetés vissza visz téged oda ahol kaptad a megbízást és egy adag pénzt is kapsz mellé.

edit: ad valami bónuszt elvileg ha kirakod (az a haszna), nézd meg mert fejből nemtudom.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.21. 13:29:02

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

grebber
Ahogy nézem itt nem megy olyan egyszerűen a játék mint Skyrim, Gothic stb játékoknál.
Írdatlan lassú a fejlődés és ha haladsz a főküldiben a mellékeket hanyagolva majd azokba belemászva esélye sincs az embernek 😞

Next PC upgrade: 2022

Moby
Há izé, én itt tolom bent az irdában most is (kicsit most lazítás van), aztán én vagyok a góré 😄D

De ha már itt járok: valamit elnéztem, és a griff fejét el/oda lehetett volna adni valakinek? Nem gond, elfér a nyereg mellett, csak felmerült bennem mikor/hol látom hasznát 😊

Terawatt
Skyrim utalás Gwent-ben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tegnap céges előadások voltak és ott feszítettem a pólóban 😄
így kell ismerkedni könnyen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

SzirmosSzisza
Le kell csúszni a sziklafalon, ha lehet. Meg nekem volt, hogy valahogy lebukfencezett és nem sebeződött.

Terawatt
Witcheres pólóban is feszítettem ráadásul 😄 nagyon jó arc mindenkinek ilyen főnököt kívánok 😄

Myselor
neked még a főnököd is ezzel tolja?el lehettek munka időbe trécseltek xd hehe
Terawatt
Főnökkel dumáltam tegnap, és mesélte hogy kiállt ingame az erkélyre és elkezdte nézegetni, hogy melyik gomb mit csinál..megnyomja az egyik gombot a kontrolleren, hmmm üt egyet, nyom egy másikat és leugrott a szakadékba <#hehe> A nagy hős, derekára tekert törülközővel kiugrik az erkélyről <#idiota> Visítottam amikor mesélte és ő is jót pusztult rajta 😄

Myselor
te nagyon hülye vagy,sírok rajtad 😄 <#gonosz1>
Myselor
ezt már én is megfigyeltem, a videókba leugrik a tetőröl 😄 itt meg a lépcsőn leugrottam és negyed hp ugrott xd
Ha már lábszár törés. Geralt ha leugrik magasról megsérül. Eleve fura ez, mert a könyvekben igencsak ugrál magasról is..mindegy. De olyan helyzetben is megsérül, ahonnan én is leugranék sérülés nélkül. Vagy valami gomb, amivel úgy ugrik le, hogy nem töri össze magát annyira?
Terawatt
Remélem valami patchben behozzák vagy ilyesmi (max modoljuk majd ha kijön a tool), mert tényleg vicces. Nem lehet olyan sok idő implementálni (persze utólag bepakolni a világba lehet nem kis feladat, kivéve ha a meglévő tűzhelyekre rá tudják húzni, hogy gyerekek most minden ilyen objektum tudja ezt az E-gombra panel sütés akármi.

bardocz
Pont ez a nehezítés. Vagy neked már sikerült egy lábszártörést kimeditálnod? Naugye. Mondjuk az almalé sem segít rajta, ez is igaz...<#idiota>
SzirmosSzisza
Azért logikát nem kell ebben keresni. Pl nehezebb nehézségi fokozaton nem tölt a meditáció életet, kicsin meg igen. Ezt nehéz megmagyarázni ingame 😄

Myselor
a legnagyobb bajom a játékkal hogy alig bírok leállni vele,mióta megjenet 5órát alszom ,lesz ez még kevesebb is érzem xd
Myselor
hát igen,tegnap egy sültkrumpli mentette meg az életem pl <#idiota><#gonosz1>
bardocz
Harc közben eleve az evés elég abszurd. De néha muszáj.
Myselor
hmm,mondjuk így is gondolhatjukbár harc közben gondolom nem fog husit sütni ha bekap egy falatot de na 😄 végülis szerepjáték képzeljük csak így el és máris rendben van 😄
bardocz
És ha automatikusan megsüti, csak ynersként tárolja? Belenyúl a táskába, kiveszi, és amíg a szájáhz emeli megsül.
Myselor
na igen ezt is akartam kérdezni még hogy meglehet e sütni vagy mi a picsa,nem vitt rá a lélek hogy nyers húst etessek vele 😄 de ezek után nem fog érdekelni,bírja xd
dartonite
Nincs mas megoldas.Az sem vilagos miert zabal a hirhedt szornyvadasz nyers hust amikor egy kezmozdulatra kepes tuzet krealni es erdoket felperzselni.
Myselor
azthiszem nincs megoldás a terheltségre csak nagyobb nyeregtáskákkal lehet megoldani majd idővel.nem értem ezt miért felejtették ki belőle hgoy legyen egy ládánk,vagy pakolhatod a ló táskába a cuccaidat a ló elbírja úgyis.de a fogadósnál is jó lenne lerakni a cuccod mint régen ezt most nagyon nem értem .
nyirog
lehet az a baja h autosave mentést importáltam és nem manualt? :\

Myselor
ezaz ami engem is érdekelne,ez így eléggé frusztráló nekem 😊
Myselor
hát igen engem is vagy 2x talált el utólag.elsőre eléggé szarakodtam vele betöltöttem aztán sikerült 😊
A nyeregtáska Geralt invertoriját növelik, vagy majd valahogy lehet beléjük pakolni?

Tegnap rájöttem hogy az Axii-t Keszegre is el lehet lőni, így nem nő annyira pánikszintje. Ez különösen annak fényében jó, hogy ezt a könyvben is használta párszor Geralt a lován...
Ja, rá gondoltam. 7-es szinten végülis sikerült. Addig volt nehéz amíg rá nem jöttem: queen, + félre ugrás, és gyors vágások. Így nem volt vészes.

Én most mentem ezer pénz fölé, de vannak drága cuccok. Például bombákhoz kell salétrom, sehol nem találtam, venni meg jó drága. A fegyverek meg gyorsan kopnak. De ahhoz képest, délután még 200 koronám se volt, estére ezer fölé ment, szóval nem vészes.
Myselor
hmm értem.nem a legjobb megoldás de úgy tűnik nincs más?
dartonite
Azt olvastam hogy ha ledobod a foldre valamelyik quick travel pontnal akkor ott fog maradni.
Elvileg sosem tunik el.
Myselor
én nem is vettem még szinte semmit csak egy két alapanyagot és javíttattam.lassan 10vagyok és van 2600 koronám.és amúgy én se gyűjtögetem magamnál ami nem kell csak van 1-2 páncél amit megtartanék ennyi
Myselor
a lidérceket eléggé utálom ez az erdei yenni kicsit húzós volt nem is a nehézsége miatt cska nekem nem fekszik ez a lidércölősdi xd
Ládát nem találtam, de én eladok mindent. Kell a pénz, drága a fegyverek javítása is, meg bizonyos alapanyagok is pénzbe kerülnek. A legtöbb cuccnak nincs értelme magammal vinni, mert például minek tartsak meg egy kardot, ami sebez tegyük fel 66-ot, amikor fél óra múlva találok egy másikat, ami meg 68-at?
Myselor
de hogy használom?azt hittem arra jó csak hogy megnövelte a teherbírásomat,ha odamegyek a lóhoz nem bírok belepakolni .hogyműködik?
nyeregtáska?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Aha, oda pont ma készültem. Csak tegnap este közbe jött , egy lidérc, akitől meg kellet menteni egy falut.
Myselor
amúgy komolyan nincs megoldás arra hogy lepakoljuk a cuccainkat?felhúz ez a dolog 90 nehézséget bírok el de annyira szűkösen vagyok ami nem kell eladom de pl az alap páncélt ne mszeretném eldobni,vagy eladni.valahol egy láda vagy ilyesmi? a fogadósnál néztem sajna itt nem lehet mint az előzőekben, ha valaki tud valami megoldást pls help
Myselor
keira metz mellékszála lesz 😊
Terawatt
Nyihaha!! Vesemir nagyon zabos lett ! <#hehe>

Ez azért elég "vicces" a GOG részéről,hogy letöltöttem a dlc-t,erre letörli nekem a játékot.Nem igazán értem.Egy kicsit fapados lett ez a megoldás...Hogyan kell telepíteni?<#boxer>
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2015.05.21. 11:31:06

Terawatt
"Before I get into the nitty-gritty, know that a big patch with 600 changes - including improvements to graphics and graphical settings - was sent to certification today (Wednesday 20th May), and will take between five and seven days to clear. There will be patch notes covering it all.
In addition, CD Projekt Red will patch the game to allow editing of .ini files on PC, to push graphical settings even higher. You will be able to tweak grass and vegetation density, post-processing effects such as sharpening, and draw distances. The .ini patch will arrive soon after the other patch. "And we think about some other tricks but we need time," Adam Badowski says."

Forrás